Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Alakulgat!! :)

Nekem van 2.2.1-hez sok addon de nincs ftp helyem! :(

Nekem vki a 7-es BMW-t csinálja meg please!!!

streeter
Én is próbálkozok egy kocsival.

Honda S2000 Cabrio

És keménytetõs

A texturák még eléggé ramatyok.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Valamiért? Ne mondd hogy nem is sejted.. :/
Hunter of Deer
Ez az ötlet nem lenne rossz ha megvalósulna mert sajnos valamiért engem sem csípnek a gom oldalán<#szomoru1>!
Úgyhogy remélem mielõbb kitaláltok valamit és feltesztek egy pár addon cuccot 2.2.1.-hez!!
THX!!!
Az autókészítõknek további jó munkát!!!<#worship><#worship><#hehe>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

streeter

ott van a válasz csak olvass el mindent.

Tudtommal meg csak ez az egy felni van hozzá ami festhetõ.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
jéé nekem is van festhetõ felnim. viszont randa. nem vágom melyik autóhoz lehetett, mert csak szekereket raktam be eddig.

banyek viszont a corvette-be pl nem lehet v8-at rakni..:/ nagyban bevásároltam mindent, ami kell hozzá, mondom kicserélem, úgyis szar hangja van a 6 hengernek, nascarból meg lehet gut hangot kreálni, szal berakok egy nyócast. de dobhattam ki az egészet:/

SZilaJMaGGoT
hát beni! naon megköszönném ha elküldenéd nekem mélben...

és megint csak [email protected]

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
FnF einvagen G.O.M-rol!

Beniboy
most néztrem csak a képet az a pirosra festett felni megvan 2.2.1 hez de azt ne hérdezzétek h m,elyik autóhoz mert felraktam 20 autót és vannak hozzá extrák de megpróbálhatom kiszedni ha kell.
Beniboy
nekem van festhetõ carbon felnim ugyhogy lehet csinállni festhetõ felnit!!!
SZilaJMaGGoT
hé Ombi! Mi nem mûködik??

Ombika
Ugyhogy SLR helyett most Gran Turismo 4-ezem es vegre van M3 ,M3 CSL uj M5 stb 3 napja le se kattanok rola!!! <#vigyor5><#worship><#worship>

Ombika
Jogos mar 2 hete fennt van de mikor kivalasztanam garazsban savebol kifagy ,amugy meg nemtudom megvenni tehat off!! :(

SZilaJMaGGoT
a felni milyen autóhoz van??

streeter
FnF Einvagen asszem van 2.2.1-hez.
A felni meg egy autóhoz van és nem tom hogy kell kiszedni.

ALIENwoods
van 1-2 rejtett kulcs amivel plus dolgokat lehetelõhozni, azzem az 'audio' enabler' nékem csak orig SLR alatt mûködött, Interior-Extras fület aktivált a catalogban

ALIENwoods
a két dolog lényegesen eltér egymástól, megoldás terésn, egyik sem lehetetlen....

SZilaJMaGGoT
Küldd már el lécci a modot az email cimemre mer GOM hetedikéig tiltja az ip-met

[email protected]

12346
ja, thx:)

12346
és télleg van olyan menüpont. 2.2.1.-el is mûxik.

SZilaJMaGGoT
Ha jól hiszem az az, hogy a katalógusba lesz egy audio szekció, ott meg hangfal a kocsihoz... De az nem 2.2.1-es ha jól emléxek...

12346
gom oldalon láttam vmi Audio Enablert. az mi akar lenni?

az nem nincseNNek pázz..

Ombika
Kar hogy ezek a regi Golfok nincsennek megcsinalva 2.2.1-hez! :(

SZilaJMaGGoT
Hmmm! Streeter ha annyira kedves vagy hogy ezt az infot megosztottad velem, nem lennél még egy kicsivel kedvesebb és küldenéd el nekem ezt a felnit?? Lécci ne ajáld a GOMot mer tiltják az ip-met 7ikéig... Elõre is kösz!<#vigyor3>

streeter
És ez nem két külön színû felni hanem ez télleg festhetõ.

streeter
Én halkan megjegyezném hogy van festhetõ felni!!!!
Egyetlen egy darab.

Acura RSX-hez van asszem. R5-nél mûködött.

SZilaJMaGGoT
Hát Dawe én nem tartom kizártnak a dolgot, de ez azér kicsit bonyibb attól hogy ülés és felni<#vigyor5>

Hali, én nem vágom ezt annyira de ha lehet festhetõ üléseket csínálni akkor miért ne lehetne festhetõ felnit is.

SZilaJMaGGoT
elõre is kösz

SZilaJMaGGoT
valaki küldje már el nekem lécci a 350Z javított verzióját,a GOMról lehet letölteni, csak én hetedikéig le vok tiltva onnét... Még ma kellene, mer holnap reggel megyünk el anyámékkal, és ha minden igaz csak kedden leszek... ha valaki úgy dönt hogy küldi nekem akkor [email protected]

SZilaJMaGGoT
Hát Basta! nem mondasz hülyeséget, bár alien aszt mondta hogy majd lehet kitalál valamit, csak most máson dolgozik! Dezvan! Sztem valamilyen módon meg lehetne, de ehhez alien kell! :D

basta002
szerintem nem fog menni. festhetõ felnihez nekem nem lenne ötletem, de valószínûleg ha meg lehetne csinálni, akkor már azzal lenne tele a net. a game nem tudja ezt, ahhoz "kicsit" változtatni kéne a felépítésén. szerintem... lehet, hogy hülyeséget mondok :P

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
Akarok csinálni magamnak egy festhetõ felnit, de valamit mindig elbaszok...
1. import 2. scale 10000 3. material(paintable) 4. unwrap 5. uhide all 6. exporte(pipa a pivothoz) és nem látszik a felni a játékban... Mi a hiba?? Még max 5öst is turkáltam valamelyik cdmrõl... várom a segítséget.......

Ombika
http://www.gom-team.com/page.php?id=292

Kicsit figyelmesewbb legy!!!

Tomo15
Ha ez az Uj corvette akkor már van ilyen ehez.
Alienwoods fasza lenne ha egy ilyen kocsit meg tudnál csinálni Csak azt nem tudom hogy gtaSa -ból megy e a szerkesztés

INF

[HUN]FaTaL
citroen xsara összefog jönni? vagy nincs GTAhoz?

http://goo.gl/gd6Zi5

SZilaJMaGGoT
hogy tudok magamnak a maxba manuálisan festhetõ materialt keverni?? lehetõleg részletesen lécci...

ALIENwoods
szal akkor a piros?:P

Ombika
Egyertelmu fekete ,a masik natur fos szamomra! :)

ALIENwoods
hát, ha talász olyat GTAhoz...

skoda 120l nem jöhet szóba?
ALIENwoods

VS

azon gondolkodom melyik legyen elõszõr....
... a Trueno után :)

ALIENwoods
azt töltöm fel ami kész van, a többi okot Alexease leírta :)

Alexease
En fel tennek minden ertelmes kiegeszitest az SLC-re (foleg autok), de csak olyanokat, melyek a hivatalos es legujabb patchekkel is mennek! Es persze korrektek! Vagyis belsonezet, normalisan mukodo cuccok, es nem irrealis menetteljesitmeny. Es persze, az 1000 nitro palackos, felfelenyilo ajtos cuccok sem kellenek:)

Ha valaki osszeszedi a linkeket, akkor felmasolom egy helyre ahol fent is marad vegleg.
Alienwoods miért nem töltöl fel autókat a honlapodra??

INF

Hunter of Deer
THX

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

ALIENwoods
Hunter of Deer
hy! a 2.2.1-es patch-hez amiket le lehet tölteni cuccokat azokat merre találom?
ha esetleg össze lennének gyûjtve egy helyre!!