46059
.
-
#38660 Mai alkotásom a G Mercin.
-
#38659 -
lmarko #38658 Hello nekem is nagyon tetszik ez a játék, egyszer megis volt csak elveszett. Nem tudjátok megmondani hogy honnan tudnám megszerezni?
-
#38657 Nemá ilyennel nem szabad viccelődni!!!!!!!!!! -
#38656 Invictus LIVE!-ről már tölhető az SL-3, de csak eredeti CRCvel rendelkezőknek
-
n0rad #38655 gyáá, a Polskimat is alázza...
Tegnap sikerült szerezni egy SLRR -t, és egyből fel is raktam hozzá a Polskit, meg egy két apróságot...
390 lóerővel asr nélkül 2 keréken megy 500 métert :p -
#38654 Höhöhh höhöhhh
Nemrossz
-
#38653 jahh...
Asszem én a Srteet Legal-1 el kezdem el a fórumozást! :D -
#38652 Jaaa bocs, neked e46 kell, mostmár szerkeszteni se tom meg törölni se mer lejárt az ideje...:DDD -
#38651 e36 már van.. Nézd meg a GOM-on -
#38650 De az uj M3-re gondolok esetleg e46 M3 ami meg nagyon hianyzik belole de azt mondjuk alien elkezdte csak nem fejezte be!!!
Te melyikhez kezdtel anno hozza? -
#38649 Ma kicsit nézelődtem a fórumon és megtaláltam az eslő hozzászólásomat itt.
Hát amikor leosztjuk a lámákat akkor bele kell gondolni hogy mi is voltunk azok :D
Az első hozzászólásom:
"2004. feb. 02. 11:11
Egyre jobban kezd érdekelni a Street Legal Racing Line és az érdekelne hogy honnan tudnám leszedni esetlegesen. Valami warez oldal vagy hasonló kellene ahol fent van vagy ahonnan ti is le töltöttétek."
Mondjuk akkoriban elég más volt a helyzet.
Jó volt nézegetni a régebbi képekek amikor még mindenki annak örült, hogy megszerezte a Baiern-t. :D
-
#38648 streeter ezt csekkold meg:)
Trabi a mafiához. szétesős fajta, és magyar arc csinálta. sztem meg lehetne beszélgetni vele, hogy jól érezné magát az autó az sl-ben is:) -
#38647 Hát remélem ez olyan lesz hogy bármikor lehet vele jáccani... -
#38646 Mondjuk aki már 1-2 éve foglalkozik a játékkal az már nem játszik mert már kívülről ismeri a várost a kocsikat mindent. Van aki ilyenkor elrakja a játékot és van aki elkezd moddolni. -
#38645 Ez egy jó ötlet.
Ha már van bizonyos presztizs pontod akkor vállalhatsz tuningolásokat.
Jön az ügyfél a kocsival és mondja hogy ennyi és ennyi pénzt szán a kocsi tuningolására és ezt és ezt sueretné ha jobb lenne.
Bár ez már kicsit eltér az SL-től de jó lenne :) -
Sonny Nashh #38644 Lehetne csinálni egy raktárt az elhasznált cuccoknak... mint a gearhead garage-be és a cuccokat oda bedobálni.!
Vagy lehetne mondjuk ugy is pénzt szerezni mint a fentemlített játékban szervizeléssel és tunningolással.. mert itt már nemsokan játszanak csak tunningolnak.. -
#38643 De crc-nél meghatározott számú bodykit van csak nem?? Amúgy SL1 devkitbe SLresman hasonló volt... De azért jólenne ha egy mapeditort is kiadnának... CRC-hez is(bár én még nem vettem meg:() -
#38642 Én egy olyan Devkitnek örülnék SL szempontjából ahol be lehetne állítani, hogy mondjuk hány lökhárító hány ajtó vagy motorháztető kell esetleg hány kaszni. Sokkal egyszerűbb lenne a modderek élete :) És aztán ezt összerakná az általad megadott névre mint CRC-nél. Meg írhatnál a kocsihoz jellemzést. -
#38641 Ez ha jól emlékszem már elhangzott a kívánságoknál... Meg Streeter is megmondta, a másik meg az hogy minek újítanának?? Meg amúgy is kiadtaák crc-hez is a devkitet.. A legnagyobb baj az hogy map editort nem adtak ki... Minden esetre szerintem a crc engine-t használják majd, ami jó ötlet, mivel a két balsorsú SL óta ez az egyetlen működő játékuk. De én bízok bennük.. Csak az activision keze ne legyen benne a dologba, mert nekik a minőség nem számít... -
#38640 A CRC-t ugye most adták ki és az egész felépítése ugyan az. SCX, CFG, CLASS fileok. Szóval ha ezt továbbra is tartják akkor a moddal nem lesz baj. Ha újjítanak akkor is lesz majd valami :D -
Gibor #38639 Na jó! amugy ha a CRC motorját használják az ugyanaz mintha az SLRR ét megtuningolják. -
Sonny Nashh #38638 A lényeget nemmondtátok hogy ugyanígy lehessen moddolni -
Gibor #38637 JA :DD -
#38636 Akkor ezt megbeszéltük... :DDDD -
#38635 Hát jah CRC grafikai motorjára simán lehetne építeni a játékot. Azt teljesen gépbarát motor :D -
Gibor #38634 Én is, azt mondom az bőven jó, azzal nem kell semmit újjitani csak áljanak rá az autókra meg a pályákra és főleg a cuccokra! -
#38633 Hát szerintem a crc grafikája az elég igényes és ilyent képzelnék el az új SL-ben is... -
Gibor #38632 Ja de a CRC motorját is meghagyhatják mert nem a grafika a lényeg. -
#38631 Ja és fejezzék is be, ne egy alfát adjanak ki. És lehetőleg crc-hez hasonló zsebbarát áron...:D Pénzzel kapcsolatban, hogyha a demó normális lesz, akkor majd valahogy összesedem rá a pénzt..:D -
Gibor #38630 :D ez mind jó de már lényeg hogy hegesszék az SL-3 at! -
#38629 Amiket említettek, ezek nagyon apró részletek, és páran el is kezdték... Füstölő égő motor már volt(GER Christy). Pedál/lábtörlő mod van, elvileg készült volna a christy's interior pack 2, de ő asszem már nem moddol(SL3nál 100% visszatér:DD). A lógó lökhárító már ott volt a TOCA 1 részében is..:DD Kipufogó füst meg a motor füsthöz hasonlóan megoldahtó lenne itt is, de már minek, mert jön a 3..:D Remegő kipufogó megoldható, SL1-be ha jól emléxem a motornak is volt valami remegése ahogy járt... :D Az szép volt...:D Kézifék stb, egyszerű bugok... Ha minden igaz mi egy újabb SL remake-re várunk, extra dolgokkal, és reméljük hogy ezúttal befejezik...:D -
Gibor #38628 Az jó lenne, mert érdekes egy kisseb kéziféktől már repülsz. -
n0rad #38627 biztos elhangzott
de először azt kéne megoldani, hogy ha behúzod a kézit, ne forduljon fel a kocsi! XD -
Gibor #38626 Nemtom elhangzott e már ez az ötlet de lehetne váltókat meg pedálokat cserélni meg kárpitot esetleg műszerfalakat vagy lehetne sötétíteni az ablakokat. most perpillanat ez jött. -
Gibor #38625 Vagy egy nagy kézifékes kanyarnál egy szakadt használt szarnak kinyílik az ajtaja, vagy leis szakadt :D -
#38624 Jah még ami hiányzik. Hol van a kipufogó füst??? Most colin 2005-öztem kcsiit és eszembejutott hogy hé nincs kipufogó füst.
Olyan is lehetne hogy ha túlhevül a motor akkor az is füstöl.
Jah meg ha pl megtúráztatod a motor akkor mozoghatna a kocsi egy kicsit meg mondjuk a kipufogó is egy kicsit remeghetne.
Na meg mégmielőtt leesik egy kaszni elem előtte lehetne olyan hogy egyik fele már lóg és ahogy mész össze vissza így csapkod a menetszéltől majd egyszercsak leszakad :D -
Gibor #38623 Az megvan nekem (modell) de én is az új M6-ot kezdtem el de ha már csinálják akkor lehet inkább vissza M5-re. -
Gibor #38622 annyi van nálam! felölem OK! -
#38621 jah de a legtöbb hiba sztem a kocsik súlyával van...repülni lehet vagy 200m ert :D :D :D