46059
.
-
#38620 tehát egy gameplayt kéne cserélni amibe bennevan az irányítás és a kocsi tulajdonságok :)
más nem is nagyon kéne...talán 1-2 extra cucc :P -
#38619 JAjj na ne vegre kedvenc markam mar csak uj m5 kellene es fullos a paletta!!! -
#38618 Jha tényleg ami még nagyon nagyon fontos lenne az új SL-be.
Reális sebesség és gyorsulás és reálisan erős és nyomatékos motorok.
Nem az hogy 1mp alatt fentvan a kocsi 100-on :D
NFS-be azt viszont jól meg csinálták. Valami hasonló kéne ide is. -
#38617 Jah mind a kettő. BMW meg a pálya mod is.
Gibor sajnos valaki már megelőzött M6 terén. -
Sonny Nashh #38616 Szentem még csak a gomon vannak a képek.. -
#38615 ezt le lehet már szedni valahonnan? -
#38614 Huhh öregem
-
n0rad #38613 A kis suttyó... Én inkább a csajával foglalkoznék :D :D :D
Tudna valaki 9 mb -nyi helyet biztosítani a Decal Pack -nek, mert próbálnám vhova releaselni :P Thx -
#38612 Daniel kicsit felspécizte a verdáját :D
-
n0rad #38611 Dejó! Pont csináltam én is egy ilyen decalt régebben: Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a MIÉNK! :D
az osztályharc élesedik... -
#38610 kn ugyanúgy lehet vele játszani mint a nők a vibrivel:
beteszed, elindítod és élvezed a 'játékot' -
#38609 Anyád se a legjobb mégis lehet vele jáccani, szal a vitát lezárom, és most mennyé oszt jáccá az nfossal.. Amúgy boldog új évet kvánok mindenkinek!!!!!!! -
Sonny Nashh #38608 Vannak játékok amik örökké megmaradnak..:)
PLD a street legal is..
Hogyis van :
Kicsit szaggat kicsit bugos de a miénk..:) -
#38607 Hogy lehet ezzel az ótvarral még játszani??! -
zoolee #38606 csá mindkinek -
#38605 Boldóg Új Évet !!!
És Moddingban gazdag 2006-s esztendőt mindenkinek! :P -
#38604 Én voltam az uccsó és az első is :P -
#38603 Jah jah BÚÉK -
n0rad #38602 B.U.É.K.
mindenkinek, aki szereti a Street Legalt! ;) -
Gibor #38601 BUÉK mindenkinek és boldog SL-ezést! -
zoolee #38600 megin ujj nevem van a szilveszter alkalmából zoolee->streetdragger8 -
zoolee #38599 b.u.é.k -
Gibor #38598 Megcsinálom,de nem biztos. -
Gibor #38597 Én csak tuningolok! :D Amugy a gépeden menne! csak a patcheket felkell rakni! Ja és boldog új évet mindenkinek! -
PeeVee #38596 hi all!
ti versenyeztek is a játékban, vagy csak tuningolgattok?:O mer amikor megvolt ez a játék... jácchatatlan volt, nemtom mostani gépemmel menne-e... folyamatosan
?!?! -
#38595 Menjetek mar inni eloszilveszter nekem betett reggel 3szor roka es mostalig birok nekiindulni estenek!!
Bye B.U.E.K!!!! -
zoolee #38594 buék mind kinek -
Tomcika #38593 BUÉK minden sl-esnek -
Sonny Nashh #38592 Elküldöm uncsimnak olvas fordít angolból most lesz belőle diplomája az ELTE-n ded nem100 hogy van ennyi ideje... egy próbát megér.. -
#38591 Van egy texturázási tutorialom csak angol. Valaki aki igazán jól tud angolul az lefordíthatná nekünk. Van pár lelkes kezdő akiknek könyebb lenne ha magyar lenne a tutorial és kicsit én is bajba vagyok a texturával mert nem teljesen úgy néz ki ahogy én akarom.
Itt a Tutorial. Lécci valaki fordítsa le :)
Előre is kössz -
#38590 Az hogy különböző cuccokért különböző helyekre kell elmenni az szerintem nem gáz hogy nfs-es de azon is lehet újíttani.
Külön boltba lenne motor tuning,kaszni tuning,festés,felnik és gumik és mondjuk beltér és más kiegészítők. -
Sonny Nashh #38589 Sl3?
Én annak is örülnék ha ugyanilyen lenne.. meghagynák hogy a modderektudjanak készíteni addonokat... meg minden.... jo ötlet a tankolás csak ne magyar árakkal számoljanak... de az is ide tartozik hogyha nagyon elaprózzzák az többet árthat mint amennyit használna.. értem ezt arra hogy ilyen gázolaj olyan benzin meg motorolaj... szerintem pld a motorolajnak semmi értelme... max annyi lehet benne hogy egy olajcsere pcio ennyi ez mondjuk életszerü...
De pld a kocsik koszolódhatnának.. és lkehetne autómosó és ha a kaszni deformálódik akkor elkell menni egy műhelybe ahol csinálják... mert az sl2ben érdekes volt hogy a saját garázsomba fizetni kell a kaszni javíttatásért.. érdekes... akkor azért is kellett volna mondjuk ha egy uj cuccot a kocsiba pakolok.. ha elkell menni mindenért sokkal jobb..
Nemakarom hogy olyan legyen mint az NFS! azt azért szeretjük amilyen ezt meg azért imádjuk mert SL és ugy Invictus saját játék saját ötletekkel.. nemtudom a EA games-esek meghallgatják-e az embereket mit is akarnak a következő gémbe de én úgyhallottam az Invictus kíváncsi a gémerekre... ha megjelenikaz SL3 akkor magyarországon akkor az biztos megveszem eredetibe! -
#38588 Kicsit tovább dolgoztam az audion.
-
#38587 ezentúl rögzítek mindent !
http://alienwoods.uw.hu/e107_plugins/custompages/ideas_SL_3.php.php -
#38586 vannak játékok miknek gépigénye jóval megelőzi a korát, ezekszerint ez is egy ilyen :P -
Sonny Nashh #38585 Hy
Vettem egy Új videokarit... 6600ast és furán vettem észre hogy a játék max grafon meg max látótávolságon nem akad!
És ennek nagyon örültem:) -
#38584 Ismét kis off
Ezt az oldalt régebben én is nézegettem amikor Maffiáztam. Meg van az a magyar oldal is. Ott is vannak jó cuccok.
Egyszer megnéztem zmodelerbe az egyik kocsit és kilehetne hozni belőle valamit szerintem. Csak a texturák nemtudom hogy vannak.
On. -
#38583 jaja. jelenleg is námbörván autós játék nálam:)
sry az OFFért, de nagyon el lett sajna feledve (ellentétben a ratyivá ismételt gta-val), és hátha vki kedvet kap hozzá. meg esetleg az autó készítéshez:))
itt egy egész jó oldal addon autókkal, miegymással, ami hirtelen beugrott. aztán ha vkinek kell még pár cím esetleg, akkor helpelek.
ON^^ -
#38582 hát ja. elég lesz egy jól működő sl is:) ahogy alien is írta, ehhez a sok módhoz is kéne 16x annyi ember:) -
#38581 Egy ilyen játékban mozoghatnál bármerre, lehetnél utcás, profi, meg mindenféle, rallie, amatőr rallis, stb... De én egyelőre beérem egy normális SL-el is... :D