46059
.
-
#38700 Jah egy olyan multi mint CRC-nél is hogy neten is lehessen vele játszani mert az úgy a jó :D
Szerintem az ötleteink nagyrésze elfog jutni az Invictushoz ebben biztos vagyok. De szerintem ők is rájöttek már pár dologra hogy mi hiányzott nagyon a 2-ből. -
Tomcika #38699 nagyon remélem ,hogy a garázs és a tuning az ilyen részletes és egyéni marad.
Meg persze a teszpálya is megmaradhatna. Szerintem ami kellene az egy multi -
#38698 Amúgy sztem tuti nem SL lesz az új játék neve, mert azt még az activision szerződte, és sztem most nem ők a megbízók, legalábbis remélem ennek a gamenek nem lesz köze a valuehoz... Ettől függetlenül SL3 lesz csak más néven.. Szerintem:D -
#38697 még hozzácsapnék az előbbi dolgokhoz annyit hogy az alapgépek és tuningok számát jelentősen megnövelnék,ez leköti az embereket(30 db körül,simán van annyi nevezetesebb autótipus)és azt is lehetne hogy az SLR:r-es autókat modernizálva beletenni ugyanazon néven pölö:einwagen 2, Superduty Mk II sötöbö....
asszem ennyi......És mijen híre van a GS-nek?még ne mhallottam.....kíváncsi vok... -
#38696 árkád foskalács nem hiszem, hogy lesz:) garázs témát én is megtartanám.
ez az addon átdobálás nekik, és lájvon letöltögetés sztem fölös bonyolítás lenne. másrészt van sztem jobb dolguk is, mint vizsgálgatni, meg fogadgatni, elérhetővé tenni a modokat. ha ezzel lesznek elfoglalva, hogy csinálnak közben sl4-et?:D
gamestar meg... van egy fajta híre:)) szal szívesebben olvasnék róla máshol. inkább hsw-n:) -
#38695 visszatérnék egy kör erejéig az SL3-hoz,amiket írtatok mind nagyon jó,meg kéne osztani az invictusos arcokkal hogy ne egy árkád maszlag legyen a játékból.én annyit tennék hozzá hogy a garázs/tunung rész az maradjon,max kis változtatások,mert én is szinte csak tuningogatok,vagy néha gurulgatok a teszpályán(na az is jó ötlet a gyorsulásmérős és egyéb cuccokkal),a modolhatósága az jó,tovább lehetne vinni egy Invictus Live! szintü/jellegű cuccal,és a készítőkkel ha megosztod az addon készítményedet akkor ők felteszik a szerverre és tölthető a programmal SŐT esetleg be lehetne építeni magába a Játékba.szerintem nem value(budget) termék lessz,mert szavazás is van róla hogy mit készítsenek,namármost ha budget lenne akkor egy nagyobb projecttel egyidőben lehetne fejleszteni.remélem minél hamarabb meglessz,várom a Gamestaros cikkeket a progiról és a megjelenési adatokat.mára ennyi -
zoolee #38694 amúgy mi van a bannerral ???
-
zoolee #38693 "azt se tom mit jelent az a sok szám meg betű" hehe -
zoolee #38692 kösz a sok értelmes választ
-
n0rad #38691 Hi all.. Nemsokára lesz egy értelmes oldalam, csak sajnos az uw -val van egy kis gond, mert a jogosultságot nem tudom rendesen beállítani :P
De majd csak megoldom valahogy
Csak azért mondtam, mert ha azzal készen leszek, akkor megpróbálom a rendes moddolást, mi sülhet ki belőle -
#38690 Én a modellezéssel vagyok hasonló állásponton.. Mert mindig elkezdem csinálni, aztán néhány polygon után az ugrik be hogy ide kell majd mindenféle scalezás, meg akkor textúrázás, meg mivel én nem vagyok valami pro ebbe az egészbe, ezér nem tudnék csak egy bodykitet csinálni, az alapot mert az van a blueprinten... :D Na meg szét is kéne vágni...:DDDDDD Én még régebben sokat baszakodtam az rpk-kal, mer hozzáadtam intercoolert meg ilyen hülyeségeket más autókhoz... -
#38689 Ha így állsz hozzá a dolgokhoz akkor nem is fogod soha tudni.
Hogy akarsz íhy majd moddolni? Csomót kell foglalkozni a scrptekkel meg az rpk-val is. Vagy azt majd mindig kiadod másnak???
Próbálkozni kell, ha nem sikerül ekkor megnézed mit ronthattál el lehet kimaradt egy betű vagy túl sok van akkor azt kijavítod megnézed megint a játékba hogy jó e. Ha meg sikerül akkor meg rájössz, hogy nem is nagy cucc csak nem így kell hozzáálni ahogy most állsz hozzá hogy "csinálja már meg nekem valaki aztán meg töltse fel valahova nekem".
Ha meg annyire kell egy kocsi amibe V12-es motor van akkor öltsd le a GOM Viper-t. Azzal semmi dolgod nincs csak örülni, hogy v12-es motor van benne. -
zoolee #38688 ezen mit értessz ???
-
#38687 0.- -
zoolee #38686 akkor csezze én nem értek annyira hozzá sok f@szom szám meg k@rva betők
-
#38685 ezt annyira bírom, tök normálisan leírom hogy mit hogy kell, erre
'ez nekem bonyolult tegye fel valaki'
eszem faszom megáll -
zoolee #38684 vki csinálja meg vagy tegye fel valahova vert nagyon szeretném kipróbálmi!! és a hex editorhoz meg ilyenekhez nem értek !! -
#38683 Adobe-al nem lehet megnyitni az rpk-t. Ha Hex editorral próbálkozol akkor könnyebb lesz. -
zoolee #38682 meg tudod csinálni ha szépen kérlek mert nekem vírusoa az adobe és mésom most nincs !!!!??? -
zoolee #38681 ja és mivel nyissam meg ???
az rpk - t
-
zoolee #38680 kösz megnézem
-
#38679 1. a SuperDuty rpk-jába az első soroknál van az hogy mit honnan tölt be a kocsihoz, ott a motorét átírod a V12 mappájára (+ a típus cfg-jébe a 401-s slot[ami a motort jelöli], átírod az attach kezdetű sorokat, egy V12-s attach slotjaira...
2. ...alap V12-s motorral rendelkező kocsi asszem a Dodge Viper gomon, legalábbis ahhoz van V12-s viper motor -
zoolee #38678 a hozzá értöktől kétdezem
az lenne a kérdésem hol lehet átírni azt hogy a superdutyba bele lehessen rakni a v12 es mocit ???
2. melyik az az autó amelyiket le lehet tölteni a gom-ról vagy a ger-tech ről és gyárilag v12 es moci van benne???
???????? -
#38677 http://www.gom-team.com/
Patch ezzel a legkonnyebb ----> Invictus_LIVE!_Setup -
#38676 Lent a #38664 hozzálósában van a 2.0.0 -> 2.2.1 pacth. Azt az alap original gémre rakhatod fel és rögtön a legújabb patch lesz fent.
A 2.2.1-es patchez ITT találsz kocsikat a Letöltések között. -
#38675 Hali! huh elég rég jártam itt:)
Néha komolyan mondom csodálkozom hogy mire vagytok képesek, ilyen kocsikat csinálni:) hát nagyon profik vagytok!!
És lenne 2 kérdésem: patch ügyben nekem megvan a 2.1.6-ig de ugytudom van uj meg milyen sorrendbe kell ezeket telepiteni?
jah és ezeket a tuti kocsikat honnan szeditek:)? mármint milyen oldal?
a segitségeteket köszönöm:) és további jó mulatást;) -
#38674 tudom. csak gondoltam az ára némileg érzékelteti, hogy nem tré:)
egyébként erről, és erről a pakkról van szó. + innen a passatról. -
#38673 Mehalt a topic?? Egy darabig volt olyan nyüsgés most meg a nagy pangás... :S -
#38672 a felépítése a lényeg nem az ára :) -
#38671 ilyen 100mb körüli, 150 dolláros modellekkel tud vki vmi jót kezdeni?:) van 1-2, hátha egyszer én is tok velük mit kezdeni:) -
#38670 azt eddig csak crc-nél használtam. de ez se para. ezekkel nyomom én is:P
ill már csak a 200->221-el. -
#38669 Sztem még mindig az Invictus Live! a legbiztosabb.... :D Nekem is azzal sikerült... -
#38668 és íme:
2.1.8. -> 2.2.1. peccs. -
#38667 hát nem. de ezek szerint azt is föl kéne hányni:) -
#38666 2.1.8-rol ez nem jo mar? -
#38665 Zsír vagy köszi. -
#38664 fölrakódott.
2.0.0. -> 2.2.1. peccs -
#38663 szvsz elég a 200 -> 221 peccs is. az meg 41 mb. ha el nem felejtem, földobálom. addig földobálhatja má is:) -
#38662 Amit artam GYIK-ot abba van egy oldal de az sajnos nem működik.
Mivel már a slc.hsw se működik ezért onnan már a patchek se letölthetők.
Ha valakinek van feles 100megája az feltölthetné a patcheket.
A játékra annyit lehet hogy reggelek egy domain-t atw-re, feltöltöm, kirakom ide és aki gyors az le tudja tölteni mert szerintem 1-2 napon belül törlik a tárhelyet. -
lmarko #38661 Valaki megmondaná honnan lehet letölteni a gammát?