46059
.
-
#38740 Hejjj hejjj mit találtam a 3dMax-omba :D
Nem ígérek semmit emberek de van esély. -
#38739 Hát ami nekem van az 431mb tömörítve 400 -
#38738 Annyira fel se fer a full!!! -
#38737 Reggeltem egy ATW-s tárhelyet. Ott lesz 500mb tárhely. Felnyomom akkor a játékot és aztán letölthető lesz. -
#38736 fel kéne tölteni valahova, ahonnan nem törlik le... és berakni a linket a kép alá. nincs vkinek olyan tárhelye, ahol lehet csinálni ilyen telefonos-sms-küldős-jelszavas marhaságot? -
#38735 Dc++ huszonegyezerhatszaznegyvenotodjere is meg mindig!!!!! -
zoolee #38734 téleg most hogy egy kicsit vissza néztem milett azzal a www.xi.dpx.nl nevű oldallal????????????????????????? meg a sok király képpel ????????
-
#38733 de én nem ismerek warez oldalt -
zoolee #38732 wazer oldalről de én sem tok többet nem foglalkozom vele
-
#38731 honnan lehet a játékot leszedni? -
#38730 Ez van lama volt am elejen nem tagadom de most...! -
#38729 csak szimplán Street Rod :), bocsi hogy beleszólok -
#38728 Na elkezdtem keresgélni, az 5000. körüli hsz-ig jutottam, 2002.okt 30.-a körül lehetett az első hsz-em az első patch megjelenésétől számítva.De már előtte is játszottam vele... -
#38727 Ombi emléxel még rá :D
-
#38726 Én is megtaláltam egy régi üzimet, amit ombikának céloztam 2003.okt 30.-án.
Ne haragudj, ha szerény segítségemmel felidegesítettelek, de felajánlottam, hogy ha nem érted akkor elmagyarázom. Ennek ellenére te szarsz rá, hogy ki mit mond és csak égeted saját magadat. Nem tudod leszedni a futóművet??? Hmmm... próbálkozz. Van egy sorrend. Találd ki így sokkal izgibb. Ja még csak annyi, hogyha tényleg érdekel, akkor olvass vissza. Van amikor én 10oldalakat visszaolvasok. Ha meg nem érdekel, akkor ott a stunts vagy a gearhead garage, vagy a street road. -
#38725 Jah telik mulik az ido,a vizsgakon meg bukta van!!! -
#38724 igen, mert az olyan hard:)) -
#38723 jaja, ennek én is örülök, hogy végre bekerült a 221-be. nem is értem eddig miért nem konvertálták át. -
zoolee #38722 ja a "szunyog hálós" az király az undergroundos nem annyira de jók
-
#38721 ahogy látom a "parkolós gyülekezés" mint ötletben mindenki egyet ért :D -
#38720 Csináltam 2 új motorházetőt a Mercihez.
Az egyik egy ilyen rácsos
A másik meg egy ilyen.
Ez még valamiért nem festhető... :(
-
#38719 Nekem működik. -
#38718 a gom oldala csak nekem nem jó? valami skint emleget... -
#38717 Az új kedvenc verdám :D
-
Sonny Nashh #38716 Streeter még nemírt vissza sajnos.... ded küldök neki most még1 mail...:$ -
n0rad #38715 :D Egész jól ellesztek így ;)
Sajnos én még mindig b@szakodok az oldallal, mert egy hely sem jó, mindegyiknek van vmi baja; és még az 5leteimet sem tudtam leírni :P -
#38714 Valahogy én is rád gondoltam :D -
#38713 ha rajtam múlik akkor garantált hogy eljutnak ;) -
#38712 kiről??? :D -
#38711 Ez a gyülekezős rész tetszik.
Tod gyülekeznek a nagy 'tunign' verdák ilyen max 100-120lóerős verdák és te odaállítassz a 800lovas csodagépeddel kicsit megtúráztatod és elhúzol. Majd mész szépen lassan a pályán és akkor jönnek a suttyók és le akarnak gyorsulni. Akkor vissza kettő padló aztán Go! és indul a verseny :D
Meg aztán van ugye olyan parkoló ahol a nagymenők vannak a jó kis verdákkal.
Meg itt van a nagy találkozó és egyszer csak petoppan pár rendőrautó és akkor para van meg menekülés.
No igen a freeride az nagyon nagyon kell!!!!! ez a játék csak úgy jó. -
#38710 multinál is bejönne ez a városon kívüli hazai tájfílinges téma:) 2-4 autó még talán mehetne is a mostani részletességgel, nem? hosszú utak, esetleg autpálya, leállósávok, pihenőben gyülekező parasztok, miegymás:)
lennének pl a-b pontos versenyek autók között, pályáról le, pályára föl, vagy két város közötti 2-3 sávos erdőkkel, mezőkkel, volán buszokkal tarkított utakon stb:)) de ne fél perc alatt végigrongyolható szakaszokon.
meg lennének olyasmi rövid versenyek, mint a mostani sl-ben. és ahogy írkáltam lejjebb, a pihenőkben gyülekeznének a suttyók:)
mióta láttam, mit műveltek a crc-ben a tájakkal, annyira nem ragaszkodom a városhoz. tutti eltalálnák a hazai fílinget és csini lenne. csak legyen vhogy freeride itt is. az KELL:)
nah, megvolt a kívánságlista, htx:D -
#38709 Tényleg igazad van. Bocsi.
RŐla nem tudtok semmit? :D -
#38708 Te azt nem én mondtam hanem sonny, én is letudnám sztem fordítani, csak nem naon esik jól.. Szegény alient is ezzel szopattam be mer elvállaltam hogy segítek neki fordítani azt az izét a ruszki csávónak, aztán belekezdtem és nem folytattam.. :S De biztos sikerül neki mer ügyes gyerek ő... :D -
#38707 Azzal a texturázási tutoriallal mi van amit modntál hogy uncsitesód le tudna fordítani??? Sikerült megcsinálnija? -
#38706 Nem árt. -
Vlala #38705 BSzN!
Streeter: az oldalon a letöltéseket csak én nem látom, vagy tényleg nincsenek? Regisztrálni kell hozzá esetleg? -
#38704 Boldog szülinapot! -
#38703 a végén még behozol és beelőzöl ;) amúgy BSZOT(BoldogSZüliNapOT) -
#38702 kellő szakértelemmel és ráfordított idővel slrrből csinálhatnánk mi is finomságot... mint ahogy a gomosok elkezdték... csak az a baj, hogy innen már csak Streetert tudom, aki aktívan foglalkozik sl-lel... a felsoroltakat jónak tartom, de ezekre sajnos még várni kell.
-
#38701 Emberek ma taposom a 24-ik evemet!!