46059
.
-
#38780 tök jó. most mindenki öcsi :D
nem a gépem a csíra hanem e game egy bughalmaz. 101 pecs után is szar, de azé őrültködni lehet vele. -
#38779 csak az agond hogy rögtön a flashgetet indítja
-
#38778 ne avval töltsd. nekem megy simán -
#38777 nem megy a letöltés!!Elkezdi tölteni és leáll rögtön.flashgettel töltök. -
#38776 kösz a game-t
biztos jó -
#38775 Ezt nem csak neked írtam ÖCSI hanem a többi láma társadnak is ÖCSI! -
#38774 akkor szerintem invictus live... ha nem tudsz elindítani egy letöltést... bár ha ennyire csíra a géped, ne várj túl sokat a játéktól... öcsike... -
#38773 a játék már megvan öcsi -
#38772 ha 8x kattintok, 8x kezdené leszedni. szal a hiba az ön készülékében van^^ -
#38771 jó meglátás, csak annyira mégse megy a konvertálgatás értelmesebb játékokba:) viszont valaki mafiába elkezdte zacskó számra dobálni az autókat a gta-ból. igaz a mennyiség néha minőség rovására megy. de attól függetlenül tehetségesebb formák ezt elkezdhetnék mindenféle autós gémbe:)
egyébként komolyan nem fogom, hogy egy autózásra alkalmatlan játékba miért készül ilyen töménytelen mennyiségben ennyi kifogástalan modell... hülyék az emberek? -
#38770 Jah bocsi hogy még neked áll feljebb. Nem az oldallal van a baj hanem a te gépeddel.
Akkor hogy világos legyen: ITTvannak a plusz kocsik stb. Igen regisztrálni kell!!!!!!!!!
ITT meg a játék van. Csak rákattintasz a linker és már jön is!! Húúú de nehéz.... -
#38769 ja tényleg. ha 8-adjára kattintok tényleg jó :DD
de attól nem kell így pampogni, én sem így kérdeztem, és a kocsikra sem válaszoltál. -
#38768 BAZDMEG!!!
A faszért jártatom a számat 6 kurva hozzászólással ezelőtt. A link jó!!! Fent van a játék és a pacth is.
Töltsd le! -
#38767 hi. honnan lehet leszedni a 2.21-es peccset? mrt a lenti link nem jó. és kocsikat sem találok mert nem jönnek be:(
Előre is köszi -
#38766 csk nézz rá... van azzal még munka -
#38765 "miért csinálnak ennyi zsír modellt abba a szar játékba..:/" Azér hogy legyen miket konvertálni más fasza játékokba... :D -
#38764 asszem ezek is elférnének az sl-ben:D
szííp
ez se rossz. crc-ben is komálnám:)
miért csinálnak ennyi zsír modellt abba a szar játékba..:/ -
#38763 Jah csak mindig kepek de sehol 1 kiprobalhato verzio!!! -
#38762 Húúú de jól néz ki!!! -
#38761 Nah kezdők,lámák, miegymás!
LETÖLTHETŐ! a Street Legal és a legújabb patch valamint az Invictus Live.
Töltsétek le mihamarabb és légyszíves ne linkeljétek ki sehova közvetlen a cuccokat mert akkor törlik az oldalt!!!!
Menjetek el az oldalra és úgy töltsétek le, mert nem akarom hogy töröljék az oldalt. Bár szerintem fogják.
Szóval mindenki gyorsan kattanjon rá a cuccra és töltés!!!!!!!!!! -
#38760 azt, hogy kattints IDEEEEEEE -
#38759 -
#38758 de ez mire jó? -
#38757 használd egészséggel:
http://download1.invictus.hu/utilities/Invictus_LIVE!_Setup.exe -
#38756 úgy -
#38755 bekapcsolod és megy -
good charlotte #38754 a street legal racing redline-ba lehet neon-t rakni a kocsi alá???? -
#38753 és ez hogy műkődik? -
Vlala #38752 gondolom, a www.invictus.hu-ról, de csak tippeltem. -
#38751 és honnan lehet leszedni? -
#38750 egy olyan program, amire neked nagy szükséged van -
#38749 mi az a Invictus Live! ? -
#38748 Most még a texturákkal vannak problémáim.
Csinálok még pár kiegészítőt meg pár apróság aztán elvileg kész van.
Pontos időpontot nem tudok de remélem minél hamarabb meglesz. -
#38747 G mikor varhato a fullos? -
Vlala #38746 Csak így tovább (készül a SzL, avagy a SzociLegal :) )
Ezt a gépet már a SA-ban is körbeugráltam, ritka szépen kidolgozott példány. -
#38745 Dede GTA-s. Tegnap délelőtt eszembe jutott, hogy nekem még van egy Ladám és eddig még senki se csinálta meg normálisan.
Volt egy de az eléggé nyomott volt.
Gondoltam megcsinálom a G Merci mellett ezt is, mert biztosan sokan örülnének neki -
#38744 ez nem a gta-s láda? zsiráf:) -
KoNi #38743 nagyonjoooooo!:)
marhajo lesz, csak igy tovább! -
#38742 Hát jah. De azóta már profibb vagyok és remélem többre viszem vele :D -
#38741 3 szó,
"de ja voú"