Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem próbáltam még a max-4 csak az 5-öt de tuti hogy amit használni kell/használok az benne van a 4-ben is.
Az SCX plug-in meg jó 4-hez is.
Tess Hub List
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
lni 3ds-be, hogy aztán szerkeszteni tudd a max-al... De le kell töltened mind2 progihoz a pluginokat... Ha bannolva a GOMról esetleg tudok átküldeni néhány dolgot msnen, de max 5öm az nincs.....
Elõkaptam a Street Legal 1-et egy kicsit szórakozni!!
De sajnos én csak a texturán tudtam módosítani magán az autón milyen progival lehet??? És van hozzá esetleg valamilyen tutorial??
Ja amúgy ilyen lett tom nem a legjobb de valahol el kell kezdeni!
új hûtõrács, nincs kilincs, ültetés, új hátsó hangszórók, új lámpa
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
csak simán nem húzom föl magam ezen. esetleg rávezetem a témára, vagy nem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Azt szeretném kérdezni, hogy mitõl lehet, hogy nekem fent van a 2.1.8-as patch, és fel szerettem volna rá tenni a 2.1.8 to 2.2.1-t, és azt írja, hogy:
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
?
Kérlek segítsetek légyszi!!
Köszi
..::S::L::M::..
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nem ertelek!!! <#mf1>#mf1>
1.ökörségeket irkáltak(wáo,nice,stb stb)
2.magyarul irtak
3 nem irtak semmit
sztem ez azért baromság mert ha csinálok 1 honlapot,ahova barátaimmal fölpakolok mindenféle cuccot,valoszinü hogy azt szeretné jopár orosz,magyar,stb nemzetiségü egyén is letölteni,akik nem feltétlen tudnak angolul(itt föleg igaz mivel ez magyar játék lehet sejteni hogy van jopár magyar aki szedeget onnan)és ha rákényszeritem öket hogy irjanak be valamit akkor ez várhato ami történt is,ezért csak ök hibáztathatok nem azok akik nem tudnak angolul és muszálybol teleirkálják marhasággal a forumukat csak hogy meglegyen az 5hozzászolás
arrol nem is beszélve hogy aki ugy dönt hogy inkább csendben marad mint (csak hogy irjak valamit) azt is bannolják szép...
Kéne reggelni 1évre valami szervert és akkor az biztos lenne.
Annyira okos vagy már hogy te is faszságokat beszélsz.
Inkabb autot fejlesztenenek vagy motort! :)
Csak arról szeretnék érdeklõdni hogy a 2.2.1-hez való cuccokat nem lehetne összegyûjteni és feltenni egy weblapra??? Mert úgy nem kellene mindíg azt olvasni hogy hol találom ezt meg azt!!!!!
Nem egy hiper szuper oldalra gondolok csak egy sima lap meg rajta a cuccok és akkor nem kellene keresgélni meg kérdezgetni hoyg most ez jó e ehhez a patchez vagy nem!!!
Ha kell én felteszem egy táhelyre csak akkor küldjetek már nekem cucccokat please!!! Döntsétek el és ha kell megadom az msn címem!!!
Bocsi a hosszú hsz miatt!!<#idiota>#idiota>
U.I.:Sajna engem is bannoltak a GOM oldalról<#ejnye1>#ejnye1><#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
ACER Aspire 5738ZG
Tettem fel a BMW-rõl az RX8-ról és a KisPolskiról is.
Több munkám nem nagyon volt.
De majd MSN-en kénem megbeszélni. Este leszek én is.
u.i nem lehetne egy olyan részt létrehozni forumon belül amit mindenki látna és használhatna.PL:gyakori kérdések........
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.