46059
.
-
#38820 MICU ! NEM MICSU !! ARGHHH !!!!! -
n0rad #38819 Kívánságlista:
Daewoo Nexia Sedan '94
Mitsubishi Colt GLX '84
Fiat Stilo '05
Fiat Punto Classic '05
Daewoo Matiz SE '04
Opel Astra Classic II '04 (Azt hiszem 2004 -es)
Trabant 601 (?)
Jha, és éppen egy katalógus-koncepten dolgozok, nemsokára feldobom ide
-
#38818 cadillac meg lincoln kéne játszható autónak is. nem kell ennyi divatautó...:P
thx^^ -
#38817 Egy pár igazi drift gép is lehetne köztük... :DDD -
#38816 Megújult a lista. Felkerült sok új autó. Traffic autók is :) -
#38815 Én régi suprara és régi skylinera gondoltam, meg evo 6ra, nem ilyen nfsu által elcsépelt túfeszt túfuriusztos kocsikra... Bár az elsőbe volt egy sárga 93' skyline... -
#38814 én elkezdtem lemodellezni egy passatot csak az a baj h nem tudom összekötni az oldalait.de külön-külön megvan.ha gondolja vki folytathatja.zmodelerben csináltam. -
#38813 Bmw E28, Lada VFTS, Moszkvics,de az impreza , supra, skyline,evo micsu tényleg uncsi. -
#38812 Hol a 180sx és a 93' skyline?? Egy suprat is szívesen látnék, meg egy s13-mat. Ja meg evo 6, meg passat, meg bora, x5, hummer h1, hilux(mindegy melyik)... És asszem még ezek... -
#38811 Az Impreza már unalmas azért se raktam be. Már benen volt 3 NFS-be meg is. Szerintem már unalmas nagyon. Ezért nincs pl Lancer evo VIII-se.
Mingyárt frissítem egy kicsit a listát. -
Passy #38810 Hibátlan, csak hiányos 1 kicsit! :)
Ami még kéne szerintem:
Bmw E30 2.0, 2.5
Opel A Vectre 2000 2.0, 2000 Turbo 4x4, 2.5 V6
Opel Calibra 2.0, 2.0 Turbo 4x4, 2.5 V6
Esetleg még Opel Astra 1.8, GSI
Subaru Impreza STI ProDrive
Lotus Omega 3.6 Biturbo
És persze ami kihagyhatatlan a LADA 2101, 2103, 2105.
Ha már magyar játékról van szó! :)
-
#38809 a renault 19 az hogy jött a képbe?? -
#38808 Nem rossz.De én tennék bele dzsipet is pl hammer h2.Meg egy volkswagen passatot. -
#38807 Csináltam egy autólistát SL3-hoz.
Mit szóltok hozzájuk? -
#38806 Hát szerintem pont az a jó hogy nem egy csúszkával állítod a futóműmagasságot hanem te veszed meg a rugókat, lengéscsillapítókat. Amúgy szerintem nem egy bonyolult dolog azokat megvenni.
A boltbajárást én vagy a saját verdával oldanám meg vagy úgy hogy választhatsz egy alap furgont vagy kisbuszt amivel elhozod a cuccokat. Meg ha akarod ott hagyhatod a kocsit hogy beszereljék a cuccokat de az plusz pénz meg idő lenne. Pl motorra 5 nap, kasznira 4 nap, futómű 4 nap vagy valami ilyesmik, és akkor ugyebár ugyan így zelne az idő mint most. -
zoolee #38805 hehe
az lenne a jó ha persze malyd lesz 3 akkor ne csak vardával lehessen menni pl motor ott is sport vagy a ___---<<<"""kis gyp- sek nek robogó""">>>---___
és ott is sok tuning + hogy a verdák ban legyen valami tuning elektronika ahhol turbó nyomást kompresszor nyomást sbt- t lehet állítani
vagy állítható futó mű mert ez így nem tetszik haogy 8 utt cuccot kellvenni ahhoz hogy emeljem vagy éppen ültessem a verdámat
-
:)
-
#38803 Ja és már csak te hiányoztál... Mostmár tényleg minden okés... -
#38802 Ember... ez az ÉN szövegem
Mi a pálya? Látom Alien lekoccan, Szilaj osztja az észt, mint rendesen, basta végre él, streeter meg betonfalat jáccik ( :D mint rendesen)... ;) -
#38801 e28-as cápa bmwt nem tud valaki a játékhoz? -
#38800 röviden és tömören, Szilaj az isten :P -
#38799 Azt kifelejtetted hogy ki is hívta fel a figyelmed erre az egészre... -
#38798 Üdv, gondoltam elmondom hogy mik zajlanak velem. Még azoknak is akik nem semmi közük a magánéletemhez.
Kisebb beszélgetés után Christyvel, igen a GER-Tech adminjával, s tudva hogy mikre képesek, elszegődtem hozzájuk, ugyanis. Újra índítság elvileg az egész csapatot, kicsit újraszervezik, s kellenek CRC-t moddingoló emberkék is. Hamar életjelet adtam neki magamról s tudva hogy meg van 1-2 igen komoly java fájluk is, kis döntés után belemntem, s GER-Tech-s lettem. Bizony az élet csupa változás.
Szóval ahogy befejezem a Stalliont CRCbe, egyből célirányosan fogok 'dolgozni'. Főleg mivel hogy 2 csajnak is lőttek akit kinéztem, az egyiket én dobtam, már vagy 1,5 éves próbálkozás után tök rideg volt a csaj, a másik meg összejött egy 30 évessel, s az én 17-s korommal labdába se rúghatok.
s egyébként is kezdtem gondoltokozni hogy olyan nő kéne aki bírja amit csinálok.
S a válaszra nem kelett sokat várni :D -
n0rad #38797 off, de nemtok már mióta foglalkozni az SLR:R -el, ahogyan észrevettétek...
muter eltiltott géptől, még napi 5 percre sem szabad lennem, most éppen kocskáztatom rövid életem :D
nemsokára talán tudok/megpróbálok majd aktívan csinálni is valamit az slr -hez, de azt majd később :P
megértéseteket köszönöm -
Vlala #38796 Mindenkitől bocs a tegnapi kirohanásomért, rossz napom volt.
Azt egyébként 2.2.0-nak olvastam :( -
#38795 Nagyon nagyon szívesen... Örülök hogy segítehettem/segítettem... -
#38794 küzdök, most megyek a sciroccoval, egykét model nem megy de azokkal úgy sem lehet mit kezdeni. amúgy értek a kocsikhoz valamilyen szinten, lehet hogy jobban mint egyesek de egy bughalmazzal nem tudok mit kezdeni :( -
#38793 Köszi a sok segítséget! -
#38792 játszani nem kell vele helyetted?? -
#38791 Most wantedhez képest az SL olyan mintha odaállítanának valakit hogy rakjon össze egy autót... :P:D Én régen a gear-head garage-al jáccottam sokat, pedig amikor nekifogtam semmiről nem volt fogalmam, és nem szaladgáltam át unokatesóhoz hogy ez meg az micsoda... :DDD Ez az internet egyik káros hatása, hogy sokan nem képesek valamit kitapasztalgatni, hanem az a legkönnyebb hogy zsibbasztok pár embert a fórumokon.. Az is szomorú tény hogy ő itt felháborodik ha valakinek ez a kérdés már kicsit agybasztatóan dejavu-s(remélem jól írtam :DD), de a most wanted topikban már ő az isten és lebassza a fejét valakinek ha valami gondja van egy egyébként nagyon primitív játékkal... -
#38790 Most ne legyél márfelháborodva. Alapba a cd-n van egy kis képescke meg leírás hogy melyik gomb mit csinál. Csak meg kellene keresni. AMúgy meg nemtom mi nem tök egyértelmű ezen. Ha meg ráhúzod az egeret valami gombra akkor pá mp után kiírja, hogy mi az. ha meg annyira láma vagy akkor kattints rá mindenre és próbáld ki. nemtom mi olyan nagy szám a gombokba. Ha most én egy full új ismeretlen játékkal kezdek el játszani akkormegpróbálok MAGAMTÓL rájönni, hogy mi micsoda. Az ilyen hülye kérdésekkel csak sokkolod az embereket akik jól felhúzzák magukat az ilyen kérdéseken.
Ha neked ez túl bonyolult akkor menj nfosozni. -
#38789 bazdmeg 1 dolgot kérdezek mert új vagyok ebben a támában. nekem tök idegen ez a játék. életemben nem játszottam vele. gondoltam van olyan normális és segítőkész ember aki fog válaszolni egy olyan kérdésre amit nem tettek eddig fel 1000 szer mint pl a pecses dolgot.
Kössz szépn a semmit! -
#38788 Azért azt nem gondoltam, hogy ennyire részletes FAQ kell.
Megnyugtatok mindenkit NEM LESZ!!!
Azért nem olyan húúú de bonyolult ez a játék.
Majd kaptok még egy egy motor összerakási útmotatót aztán szevasz.
Kicsit legyetek már leleményesek és önállóak.
Van ingyen játék pachek meg minden fasz ti meg izéltek. -
#38787 NE DUDÁLJ, NE VILLOGJ, KÜZDJ!!! -
#38786 beraktam a skylinet. hol lesz elérhető? hol kell megvenni? sorry a lámaságonért de csak ma raktam fel a játékot -
#38785 vagy csak te nem értesz hozzá... -
#38784 Lalaaa ne legyé már láma.
Ott a 2.0.0 -->2.2.1 alap gameről nyomja 2.2.1-re. Régi patchek minek? :D felesleges.
Ha flash getel indul a letöltés akkor a linkre kattint jobb gombal és mentés másként.... -
Vlala #38783 Üdv. Tudom, hogy faq-s kérdés, de honnan az anyámból tudnám lehúzni a régi patcheket? Az invictuson csak a 2.2.1 van meg, a live befagy, az invictus linkjei közül a háromnegyede már nem él... ilenkor szeretem az internetet, amikor ilyen rendszerességgel frissítik :) -
#38782 Ez kéne benne legyen a bannerba hogy a lámák elsőként ezt nézzék meg:DDD:
http://www.poqbum.com/llamasong.html
Csak a baj ott kezdődik hogy még a FAQ-ra is szarnak rá, és sajna et se néznék meg:((( -
#38781 BMW M5 addont tud valaki linkelni? http://streeter.uw.hu/ <<< itt nem mutat semmit a letöltéseknél.