Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg még kezdõ fórumozó vagyok.......<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
SLM MSN: [email protected]
Nekem most rengeteg idõm van és azért már rájöttem a dolgokra de ennyi idõ után már nem érzek késztetést azután, hog y akármilyen kocsit is csinálja.
Az S2000-nél egyszer megjött a kedvem de most már egy 2 hete megint nincs kedvem.
Amx-ot megtanulni nem egyszerû dolog bár akinek van hozzá tehettsége annak megy a dolog az autókat megcsinálni nem könnyû sok velük a munka meg sok idõ ha normálisan meg akarsz csinálni valamit fõleg ha külön kocsit akar valaki csinálni a scriptelés még nem is vészes de az rpk-tól óvjon az ég<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
szal nem egyszerû de ha valaki meg akarja tanulni van sok ideje és tehettsége annak sikerülni fog ugyhogy hajrá gyerekek
SLM MSN: [email protected]
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
<#banplz>#banplz>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
de eszembe nem jutna ilyeneket kérdezni/mondani😄
nekik olyan progi kéne hogy beírja mit akar és a progi megcsinálja neki.
De sajnos és szerencsére nincs ilyen.
Köszike!
Elõre is köszönet!
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
mertlustácskavagyok, rendesen írni meg vissozlvsni köcce, czímem. [email protected] ~
na lol-e?😛
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]
Basta, 😊 velem aztán kötözködhet... 😄
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
..::S::L::M::..
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Hunter! én a max 4et nem töltöttem hanem a szomszédomtól van.. Ha gondolod megpróbálhatom msnen átküldeni, mert ha minden jól megy akkor egy éjszaka alatt átmenne..
De most már vissza ON-ba!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
azt felejtek
😄
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Igaz úgy nem nõ a kommentjeid száma!<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
THX!