Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
EZ nagyon durván néz ki<#eljen>
Ombika
Hat zsiir a jo oreg vasammal nyomhatom es itt legalabb nem kell ra vigyaznom!!! <#vigyor3><#beka2>

streeter
Boccs a képméretért de XI-n ksiebbek voltak <#wilting><#buck>
Meg még kezdõ fórumozó vagyok.......<#nevetes2><#nevetes2><#nyes><#nyes>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Erre vártam már mióta.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Beniboy
Hát ez a helyzet van nálam is közben meg ha nem gyakorlom akkor felejtek és utána gondolkodni kell hogy hogy is van. idõm most nekem is lenne de nincs kedvem csinálni semmit nekem a BMW x5 nél az volt a baj hogy elszállt a gépem aztán már 1 hetes munka után nem kezdtem újból pedig már 90% ban kész volt a modell.
streeter
Elszántság is kell.
Nekem most rengeteg idõm van és azért már rájöttem a dolgokra de ennyi idõ után már nem érzek késztetést azután, hog y akármilyen kocsit is csinálja.
Az S2000-nél egyszer megjött a kedvem de most már egy 2 hete megint nincs kedvem.

Beniboy
Hát emberek látok itt sok új arcot!
Amx-ot megtanulni nem egyszerû dolog bár akinek van hozzá tehettsége annak megy a dolog az autókat megcsinálni nem könnyû sok velük a munka meg sok idõ ha normálisan meg akarsz csinálni valamit fõleg ha külön kocsit akar valaki csinálni a scriptelés még nem is vészes de az rpk-tól óvjon az ég<#crazya><#crazya><#idiota><#idiota>
szal nem egyszerû de ha valaki meg akarja tanulni van sok ideje és tehettsége annak sikerülni fog ugyhogy hajrá gyerekek
SZilaJMaGGoT
Emailbe max 25 megát tudnék küldeni, de télleg nem tudnál autót csinálni.. Én csak úgy tudnám megtanulni ha lenne valami haverom aki ezzel foglalkozik, és itt mutogatna nekem...<#nevetes1>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

k8bal
...msn.hu...
<#banplz>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ombika
<#vigyor5>

ALIENwoods
bazd meg már légyszives~~

12346
mellesleg nem is baj, hogy nincs 3d for pistike. a 14-16 évesek még több suprát meg skyline-t gyártanának mindenbe... <#wilting>

12346
én is az überállatkezdõ kategóriába tartozom, mer érdekelne, csak se maxom még meg nem is nagyon tom hol lenne jó kezdeni. állítólag a saját helpje jó. gyûjtögettem tutorialokat is, szal csak lesz vmi. mind1 azé tom, hogy mûxenek ezek csak, nem értek hozzá😊)
de eszembe nem jutna ilyeneket kérdezni/mondani😄

streeter
😄

nekik olyan progi kéne hogy beírja mit akar és a progi megcsinálja neki.
De sajnos és szerencsére nincs ilyen.

12346
bange mi az hogy gagyi?? te az életben nem fogsz autót csinálni ahogy látom😄 nincs "3d for pistike" nevû überállatkezdõknek való prg...

Emailon nem bírod elküldeni vagy megmondanád,hogy honnan lehet letölteni,de a GOMon kívül mondjál letöltõ helyet.

Köszike!

És hogy kell használni azt az autó készítõt,mert letöltöttem az egyik street legal-os oldalról.de elég gagyi programok?

SZilaJMaGGoT
Jah és nem tudom msnen átküldeni...

SZilaJMaGGoT
Ezek az autókészítõs dolgok már elhangzottak pár hozzászólással lejjebb... Olvass vissza egy kicsit...

Tud valaki olyan programot amivel a 2.2.1-hez tudok autókat csinálni,készíteni?Légyszíves írjon már email címemre: [email protected]
Elõre is köszönet!

Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]

Ombika
LOL 😛

3Error
hehe...<#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ALIENwoods
moderátorokan: "benszülött" SL-seket érteni fogják😊

ALIENwoods
~ sziasztok újoncvagyok,nemtudok helyesenfogalmazni, megírniÉsazAszermétGOMnem engdregisztálsikázni, szalsegítkezhecskéthetneének 1 kicsit
mertlustácskavagyok, rendesen írni meg vissozlvsni köcce, czímem. [email protected] ~

na lol-e?😛

3Error
<#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Segítsetek már légyszíves!Hogy kell regisztrálni magam a GOMon,mert ha beírom az email címemet akkor bannol.Ha van valakinek a 2.2.1 -hez valami autója legyen már szíves küldjön nekem legalább egy autót.Köszönöm
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]

hi all!

SZilaJMaGGoT
Bocs nem akartam kötöszködni.. Egyszer már voltam regisztrálva de azt nem sokáig használtam... Néha beleolvastam a fórumba.. És tényleg vannak olykor naon paraszt érthetetlen dumák.. Azér rmélem nem utáltok...<#vigyor3>

3Error
<#alien>

3Error
pihenj le barátom, nem vagyok nyelvtan tanár, csak szeretm, ha olvasható egy hsz...

Basta, 😊 velem aztán kötözködhet... 😄

NzzN
Attól, hogy nem rég regelt még nem biztos, hogy nem olvasta elõtte a fórumot.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

basta002
neked meg minek kell kötöszködni?? te is csak új vagy, így a régi eseményekrõl nem is tudhatsz, a nyelvtant azért tényleg figyelembe lehetne venni legalább annyira, hogy olvasható legyen, ne kelljen betûzgetni

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
vegyél fel msnre és megbeszéljük... [email protected]

Hunter of Deer
Azt megköszönném amúgy hány mb?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

SZilaJMaGGoT
Figyi error! te valami nyelvtantanár vagy?? Bocs ne vedd támadásnak csak úgy megkérdeztem..
Hunter! én a max 4et nem töltöttem hanem a szomszédomtól van.. Ha gondolod megpróbálhatom msnen átküldeni, mert ha minden jól megy akkor egy éjszaka alatt átmenne..

k8bal
amiért régen jácottál a gémmel azért nem tudsz egy mondatot egy hsz-ba leírni?!?! lol

De most már vissza ON-ba!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

3Error
asszem a nyelvtankönyveddel is régen tetted... <#wink>

jadika
😄 csak már régen jácottam a gém el
azt felejtek
😄

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

jadika
sorry

k8bal
Ez jadika-nak szól!

Hunter of Deer
Sound mappába??<#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

k8bal
Ezt nem lehetett volna egy hsz-ba írni?!?!

Igaz úgy nem nõ a kommentjeid száma!<#banplz><#banplz><#banplz>

Hunter of Deer
hy azt szeretném megkérdezni hogy a 3Ds Max 4-et honnan lehet leszedni mert sajna dc-n nem találtam a 7-et láttam de az 2-3 cd-s ja és slot meg nuku!!
THX!

jadika
a hangokat hova kell betenni??

jadika
😄

jadika
új vagyok

jadika
császtok

ALIENwoods
alpha channel neki, meg PNG

SZilaJMaGGoT
figyelj alexease... Ezek a blueprintek elég nehezek egy kezdõnek.. Ami a maxos tutorial vidóban van, az ezekhez képest nagyon egyszerû... Ott egy csomó vonal van meg minden, de ezt most így nem tudom elmagyarázni..