Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Ha elég jól tudsz angolul adok pár tippet a GOMhoz, de ha nem tudsz angolul nem fogom neked megírni a hszokat....(bocs de nincs türelmem az ilyesmihez)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Jancker
Na megoldottam! Amugy hány MB az egész játék kb?

Es gibt nur ein FC Bayern!

Jancker
<#confused><#csodalk>A fenébe, nincs pénz a telómon :'(

Jancker
Oké, köszi! Megprobálom!

pls adjatok egy-két linket ahonan autokat bodykitteket tuok leszedni!
http://gameclub.smsline.hu/ inen letuod szedni!a gamek közöt ezt keresd:Street legal_racing ! az lesz a streeet elgal racing redilne !!! csak sms be regisztrálnod kell!
Jancker
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet tölteni a játékot, vagy honnan tudnám megszerezni esetleg megvenni?

azxtreme import rol mér nem lehet letölteni?
Le lehet leszedni ezt valahonnan?

basta002
de amúgy nagyon ügyes az emberünk, mivel ahogy látom nem is regisztrált? mert vendégnek van írva (guest)... bár azt sem tudom, hogy lehet-e reg nélkül írni a fórumba

..::S::L::M::..

streeter
Sehonnan

Streeter

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

a #37172 hozzászolásba azt a hks hütöt meg csöveket honan tuom leszedni zoo!?
Külföldiizé oldal. Szal slr

INF

M@TriX
http://www.kepfeltoltes.hu/050823/p_csken_cs.JPG

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
wao, alakul, nagyon jópofa

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

hy! sry a kérdésért de nem tudtok egypár jo letöltö helyet beirni nekem a street legal racing redline hez???
streeter
mi ez a valami ezen a hatlmas képen?????

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Na mire bukkantam én .D

streeter
Pár frissebb kép.
GOM fórumon kicsinyelték a kocsi méretét de ez a kép meggyõzte õket :D

Ezzel a felnivel iszonyatultrabrutárul néz ki <#nyes><#nyes><#ravasz1>
Meg a kupufogó tetszik nagyon, mert kicsit felfele állnak hogy faszán nézzen ki és ne lógjon bele a lökhárítóba <#ravasz1><#ravasz1>

12346
itt egy példa az ultranyomorékokra, akik miatt repült a nép:/ igaz, az üzemeltetõk még nyomibbak, hogy ilyen feltételekhez kötik a letöltést, de ha már írni kell, akkor legalább ne ilyet tényleg:/

ójessz

12346
gmail-es reggel, meg portugál vagy milyen nemzetiséggel van esély a túlélésre?:))

12346
te se szereted az ilyeneket ezek szerint:D kb annyit jelentenek nekem ezek, mint a szomszéd szakadék 205-öse vagy mi:))
mondjuk ebben a játékban elvagyok velük, mer itt lehet basztatni õket meg itt AUTÓK. más játékban meg csak egy újabb eszköz, amivel odébb megyek vagy ott hagyom a többi autó félét verseny közben:)

basta002
ne aggódj, én még itt sem tartok a porchéval...

http://www.mofunzone.com/download_games/street_legal_racing_redline.shtml#

Inne leszedheted, de lehet hogy, csak demo.

sry de akkor senki enm tud adni egy linket honan tuom leszedni ???
Gregorius
LOL

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ja...
Nem baj, akkor is nagyon jó! ;) :D

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

streeter
Megígértem valkinek hogy megcsinálom.
Meg ez aféle tanulóautó. Ezen tanulom az új teknikékat kisebb nagyobb sikerrel:) Bár mostanában inkáb kisebbel.

3Error
...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

SZilaJMaGGoT
Én szeretem az S2000-t.....

3Error
S2000? Nemááá... :(

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Az nem azért húzza össze magát csak nem tudom beállítani úgy hogy hátradõljön :)

SZilaJMaGGoT
Amikor a maggotos regemet csáltam csak öt hsz kellett... De azóta már gyûlt vagy 40 értelmes hsz, mer nem írkálok baromságokat, pedig már nekem lehetne... 20 hsz után azt írsz amit akarsz...<#nyes>

M@TriX
tök jól néz ki a fószer ahogy összehúzza magát.
amúgy ezt is bírtam az SL-ben, hogy a vezetõ alkalmazkodik a verdákhoz. azért az se semmi

streeter
Pár kémfotó egy készülõ S2000-rõl

streeter
10-et kell hozzászólni. <#beka3><#beka3><#beka3><#beka3>

1. nem vagyok fasz
2. bannoltak szemptember valameddig
3. haveromnál megcsináltam,de hozzászóltam a fórumhoz vagy 8-at,de akkor sem bírok letölteni

streeter
Ajj te fasz.
Fogadjunk a freemail-es címeden reggeltél.
Reggelj azon a faszom msn.com-os címeden.
Akkor talán nem banolnak.
Reggnél meg ne add meg hogy magyar vagy.
Legyél orosz vagy indonéz.

Sziasztok!
Valaki küldjön már nekem autót a street legal racing 2.2.1-hez legyenszíves,mert engem bannoltak a szerverrõl.
Email címem: [email protected]
MSN címem: [email protected]

basta002
de innnen a fórumból gondoltam... szóval hol laksz?? (utca, házszám nem kell) vagy esetleg ott a posta

ALIENwoods
AKKOR ??? nem értem mért kell minden kis xarságot erõletni,

a Golfnak pedig nincs belseje, pontosabban szerintem U-ból konvertált lehet

de nincs meg senkinek !!!
basta002
hát olyat lehet csinálni, ha esetleg valakihez közel laksz, akkor megkéred szépen hogy írja le neked

és v.mi fizetõs warez ciemt ne mtudtok ahol esetleg fent van ?
vki
www.isohunt.com

ACER Aspire 5738ZG

SZilaJMaGGoT
Én nem tudom honnan tudod leszedni, de aztán patchel és autó készítéssel kapcsolatos kérdéseket ne tegyél fel<#vigyor3>Engem annyira nem zavar de régebbi fórumosokat kurvára....

hy! pls egy linket adjatok honan tuom leszedni a gamet!!!!!! sry a msg ért! keestem de nem találom
streeter
Kössz de ezt nem én csináltam :D
Én most máson dolgozok.

Gregorius
Elég jó ahhoz képest, hogy nyugdíjba vonultál. <#kacsint><#eljen>

basta002
nem is rossz... bár valahogy furcsa a tükrözõdés...