46059
.
-
#38940 tessékfeltennii!!!!!!!!!
WFTS lessz???? -
#38939 majd még kap fasza kipufogó rendszert is és dobot és a dob átkerül a jobb oldalra meg lesz duplakipufogó is :D Aztán redná rednáá -
#38938 Hopppácska :D
Így indult.
Aztán ilyen lett az alap
És a lökhárítók levételével a nagy tuning :D
-
zoolee #38937 <<··OFF··>>
a f@szba a fothatt vírusok ba elcs@szte a gamet
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööööööööö
öööööööööööööööööööööööööööö
ööööööööööööööööööööö
öööööööööööööö
öööööööööö
öööööööö
ööööö
öö
ö
-
#38936 Én a mostani motor modokon már meg sem lepődöm, nekem a legnagyobb élményem még akkor volt, mikor az xtreme importon megjelent az i6 twinturbo.. Asszem racing master csinálta... Akkor csináltam egy supraba 1071 lovat... Na az fasza volt.. :D -
zoolee #38935 de a 600 le - s polák amim van az sem semmi
-
zoolee #38934 nállam 0.80 on vagy 2 - n -
#38933 Én ha felhúzom a turbót 3 bárra akkor -100lóerő :D 2báron a legjobb nálam. -
#38932 injectornál 18a/fre huzd akkor optimális álltalában a karbis 12.50-13ig a vezértengelyek -5deg-töl 13 ez motortol függ
de a lényeg hogy soha ne használj teljesen szélsö beállitást,az soha nem az optimális
nitronál ha kicsit kevesebbet adsz neki,nem veszed észre gyorsulásán,viszont tovább tart a palack -
zoolee #38931
mai szerzemény remélem nincs sok belőlle
csak az a baj hogy az a comp. egy csomó energyt leszívott és igy csak "886" LE -
zoolee #38930 de csak elfelejetttem -
#38929 Ezeket nem lehetett volna egy hsz-ba???? -
zoolee #38928 egy haluer be
-
zoolee #38927 én nekem egyszer sikerült belevarázsolni egy v12 - es block ot meg egy v 6 ost de valamit elcsesztem és utánna kifagyott úgy hogy vissza állítottam -
zoolee #38926 nekem s salytá hozzá gyártott leőmlőjével simán mükszik
-
zoolee #38925 és miért nem ???
-
zoolee #38924 ha van akkor a leg kevesebbre állítsd
a 2 bütykös tengelyt max ra
a levegő üzem anyak arány 11:00/1
és a nitro befecskendezőt (porlasztót)is a max ra
és így nyersz kb 170 LE - t
ezt azért mondom mert a kispolszkim amit letöltöttem az 30 LE híjján 700 LE - volt -
#38923 a supercharger-t nem tudom ráberhelni...a Hex editort-t tudja vki hásználni? -
zoolee #38922 be kell állítani mindent az üzem anyag befecskendezőt 6 hengeresnél 11:00/1 a/f
a bütykős tengelyt mind a kettőt +15 re ugy eml. aztán a mitró be fecsit maxra
és ha van szuper charger amit a kipufogóra raksz akkor azt is maxra ja és mind ezt az ajtó nyitó gombbal -
#38921 nah már az előző kérdésem nem aktuális sikerült 1320le-t kinyerni egy motortból. -
#38920 Nektek hogy a fenébe lesz ilyen kocsitok?Nekem 1120le a max amit egy 6hengeres skyline motorból húztam ki? -
#38919 Mi ez a pangás?? -
#38918 én nem akarok senki belekötni... de azért megkérdezem... aki nem hülye, az tud linkelni nemde?? -
#38917 Reggelt!
Mar megint mi zajlott itt!! -
#38916 Az a tied te :D csak belinkeltem normálisan.
(Nem a címsorba lévő linket kell bemásolni hanem rákattintasz a képre jobb gombal aztán tulajdonságok és ami ott van .jpg végű link az kell)
Nekem 46mp volt a legjobb nitroval. Anélkül 49 -
zoolee #38915 né má nekem is kb ennyi bocs a tegnapi ér streeter
na mind1
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=5
nem valami nagy pukk de csak tegnap installáltam ujjra a gamet és csak 1-2 dodlog van bennehttp://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=6
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=7
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=8
hát nam valami nagy dodlog de jó a köridőm elsőre 58 mp volt nos nélkül -
#38914 -
zoolee #38913 -
zoolee #38912 szentetk ezzen a moci - n lehet még túrázni -
#38911 Jóvan má, te meg minek folytatod a vitát?? Ez már el van rendezve... -
zoolee #38910 akkor bocs vaze nem olvastem vissz csak a képet néztem
de tarthatsz hülyének is de nem vagyok az -
Vlala #38909 Előfordul. A múltkor én is ki voltam akadva :)
-
#38908 Streeter most nagyon is sokáig bírta... Rég volt már hogy ennyire kiakadt valakin... Nembaj laci, megértelek.. :DDD -
n0rad #38907 Streeter, bárki lehet figyelmetlen, vagy télleg
De nem kell ennyire lereagálni, mert abból bajok lesznek
(lásd. Gamestar, Gamepro, Generals.hu fórum)
Itt több ember napját megkeserítő viták voltak ilyen, és hasonló "kiakadások" miatt.
Plz be patient :D :D :D
-
zoolee #38906 jó vann na vaze
-
#38905 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Te nem látsz azzal a szemeddel? vagy csak szimplán ekkora hülye vagy?
4 nem tévedés NÉGY kemény hozzászólással a te faszságod előtt írtam le -
zoolee #38904 vagy csak emerbe lehet be rakni ???
-
zoolee #38903 jee meg van de nem találom azt a sort ahol át kell írni vagy csak valamit el csesztem mer nem megy bele semmibe !!!!!
téleg mind a 2 rpk - t az engines mappába kell rakni ???
-
#38902 most jön az, hogy miért nem lehet letölteni... :D fórumhozzászolás -
zoolee #38901 és honnan lehet leszívni ezt a mocit tuningot ???