Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nincs hang bent egy csomó autónál<#rinya>mi lehet a baja?
12346
én csípom. nagyon rég fedeztem fel, azóta non-stop követem a sorsát. pár perces ökörködésre simán jó. meg egyre keményebben kidolgozott autók kerülnek bele. néha csak pislogok, miket tudnak.

SZilaJMaGGoT
Télleg lehet az extreme-rõl is szedni a játékot... Nekem tetszik csak elég bugos... De ha még fejlõdik a játék elég jól az 1.0-s az már elég komoly lesz...
Szerintem...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Gregorius
Nekem még nem volt olyan konfigom, amin ment volna. Nem az FPS-re célzok.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
kúúl 😊...

ALIENwoods
Hinnye', asszem kipróbálom megint a játékot.

streeter
Ez jó kis játék. kb fél éve fedeztem fel, de aztán hamar meguntam.
Azóta látom van pár új cucc.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
sztem lessél körbe még1szer az xtreme-n..😊 nl-en már vagy másfél éve vagy mióta nem is jártam.

SZilaJMaGGoT
racer nl-rõl tod leszedni a játékot az extremerõl meg cuccokat hozzá meg valami friisítész... amúgy az racer nl-rõl is át tudsz menni az extremere...

12346
inkább ez és ez. a racer.nl xart se ér kb.

SZilaJMaGGoT
Ezt nézzétek meg! www.racer.nl

😄 oksi
Hunter of Deer
Kérdezd meg a G.O.M-on mert itt mindenki tiszta idegbaj lesz megint!<#vigyor5>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

hy!nem tudjátok 11 hozzászolást a gom on és még mindig nem tok letölteni de mért????
Kockáspiton
Thx a válaszokat, de még 1 kérdés: a 2-höz tudnátok adni némi kezdési tanácsot plíz? Mert eddig akárhányszor próbálkoztam mindig elvertek,meg miután a megvett kocsit helyre raktam már alig maradt 200 pénzem.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

3Error
"mellesleg ez lett éltem elsõ nfo fájlja, de azé nem lett rossz"

szép, át akarsz minket bazeráéni? 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

SZilaJMaGGoT
Nekem má megvan egy csomó ideje az 1 de még nem jáccottam vele😄

Gregorius
1. Ez benne a pojen.
2. Turbo
3. 1

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

ALIENwoods
1. válaszom: az autómata mentést nem lehet kijátszani 😊
2. válaszom: a turbo jobban hangzik
3. válaszom: SL1 játszás, közbe rájövök hogy az SL2 mennyivel szebb, kilépek az SL1nõl, és elindítom a 2-t majd ottragadok 😊

ALIENwoods
az lehet, de legalább nincs veszekedés<#vigyor4>,

mellesleg ez lett éltem elsõ nfo fájlja, de azé nem lett rossz

basta002
szerintem tedd fel hozzá a patcheket, ha jól emléxem az alap game volt olyan, hogy nem mentette el a játékodat

..::S::L::M::..

gabesz752
ha összetöröd alt+f4
turbo
street legal 2

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Kockáspiton
Hi all! Most szedtem le a játékot, nagyon cool, de van egy rakat kérdésem:
1. a Redline-ban nem lehet valahogy elmenteni a karriert, mert csak akkor menti el ha kilépek így ha széttöröm az autót és rányomok a loadra akkor elõször elmenti majd letölti akkor amikor már szétörtem.
2. Turbo vagy Supercharger?
3. Street Legal 1 vagy 2 (nekem az 1 kicsit jobban tetszet)?

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

streeter
Elrontottad az örömünket.
te szemét <#crazya><#crazya>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
Jaj error ezt most miért kellett??<#vigyor0> Pedig olyan jó lett volna ha még egy jópáran beszopják....<#nyes>

3Error
szvsz fake... <#szomoru2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Street Legal 3 - Over The Redline

-------------------------------------------------------------------------------
General Information
Type.................: Game
Platform.............: Windows 9x/ME/2000
Serial #.............: SLDEV-G35ST-FDS68E-59SLV-GHZMD (?)
More Info............: http://www.invictus.hu/overtheredline (nincs ilyen oldal)
Part Size............: 15
Number of Parts......: 47
Compression Format...: RAR
Image Format.........: .iso
Image Created with...: CloneCD
Special CDR..........: Requires 700 MB / 80 Min CDR (egész pontosan 705 mega lenne...)
Copy Protection......: StarForce 4 (???)

Post Information
Posted by............: SLM
Posted on............: 2006.08.24. (?!?!)

Release Notes
This is the 3rd part of the classic Street Legal games.

Install Notes
1. Unpack the .rar files.
2. Burn the image to a CD.
hiányzik a 3. install, 4. use serial as xxxxx, 5. copy crack, 6. enjoy 😊

Generated with Cool NFO Creator - http://fly.to/coolbeans

gabesz752
cím?
Én ráérek

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

basta002
lehet, hogy fake... találtam 1-2 oldalt, ahonnan le lehet tölteni, csak én nem bízok az ilyesmiben, hogy letöltök 1 gigát, és nem is jó.

gabesz752
Ezt hol találtad?

3Error
<#ravasz1>

ALIENwoods
még nem tom hogy csalás-e nekem is új a dolog

gabesz752
Ugye ez igaz????
<#wow1><#wow1><#finom><#finom>

k8bal
mi ez az SL3?
csak pojén vagy komoly?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

basta002
le vagy te maradva... itt lent a falun cigányszöveg

ALIENwoods
inkább amcsi

SZilaJMaGGoT
A more az cigány meg amcsi duma nem?? Lehet hülyeséget beszélek de én így tudom...<#nyes>

basta002
de ez a demo nem? nekem kurvára tetszik, végre egy jól összerakott játék!!!

ALIENwoods
ezt nézzétek...
Street Legal 3?
no comment...

basta002
takarodjál el gépmellõl, te úgysem vagy számítógépbuzi mint mi, basszad azt az agyoniskolázott kurva barátnõdet. az sem lehet valami nagyon normális, ha egy ilyen kis seggdugasszal összeáll. faszért kell neked idejönni, ha annyi eszed van, hogy egy kurva keresõt nem tudsz használni, semmi értelme annak, hogy itt légy, ha csak ennyire vagy képes more.
meg ha azon jár az eszed, hogy streeter hogy veri a faszát... hááát... no commment

meg úgy megjegyzésnek mondom, hogy tanulhatnál tõlünk... ha nem is moddingot, legalább egy kis jómodort <#lama>

streeter
Amúgy én is DC-rõl szedtem le a Max 5-öt

[HUN]FaTaL
mi a szart jössz ide pattogni? ha dcn nincs fent szedd le torrentrõl. faszom kivan hogy televan ilyen ugrálós kis szartaknyokkal az egész fórum. ha jobb kocsit tudsz csinálni hát rajta...

http://goo.gl/gd6Zi5

Gregorius
A DC-t én mondtam, és akkor hagyd a fenébe, persze nem mondanám, ha nem lenne.

ALIENwoods
újabban én lettem meg találva, francokat

3Error
nyugi...

streeter
Mondtam hogy nemvagyok számítógépbuzi!
Amúgy meg rögtön kcosval kezdtem 3dmax-ba mégpedig a ladával és elég szépen el is jutottam vele.
Ha jobb kocsit tudsz csinálni akkor csinálj, nem érdekel.
Nem azokat nézem le akik jobb kocskat csinálnak, nem nézek le senkit. Csak az nem hiányzik hogy a 13éves pistike felteszi a max-ot és minden kis ikont meg mindnet el kell mondani neki. Ehez nincs kedvem, meg a többieknek se.
Én nem vitázok tovább.

3Error
<#sniffles> remélem engem még véletlenül sem fogsz kostólgatni...

De nekem legalább van kit baszogatni,nem verem a faszom mindennap,mert te gondolom azt csinálod!Nem a veszekedést akartam elkezdeni csak azt akartam mondani,hogy ne nézzél le másokat akik lehet,hogy jobbak nálad!Azon a kurva dc-én meg nincs fönt a 3ds max(alianwoods)!Csak ennyi csupán lehet,hogy százszor jobb verdát tudnék csinálni mint te,de valahol nekem is el kell kezdeni ezt az egészet,gondolom te se úgy csináltad,hogy fölraktad a progit oszt egybõl verdát csináltál?Úgyhogy ennyi szerintem meg ne veszekedjünk,mert engem kurvára nem,hogy mit mondtok egy számítógépbuziknak tudom,hogy igazuk van!KÉSZ VITA LEZÁRVA!!!!!!!!!!!!!!

Gregorius
Utazó, ki betöltötted ezt az oldalt, kizárólag a nagy, piros vonal felett olvashatsz. Minden egyebet saját felelõsségedre teszel, és jogodban áll tetszõleges mennyiséget jelölõ számig elszámolni.

streeter
Ha meg te ennyire fasza gyerek vagy menjél diszkóba meg a nõdhöz oszt azt baszogasd ne minket.