46059
.
  • kemszi2
    Véletlenül emeltem ki az rx-8-at,mert most azzal hasítok épen.Nekem sincs semmi bajom vele sőt nagyon szeretem.De azért egy LADA csak egy LADA.P áratlan teremtés
  • csm
    mikortól lesz szedhető a Lada?
  • 12346
    te biztos 18-25 között vagy?
    sry
  • Vlala #38977
    Igaz, hogy a vfts-nek szögletesebb szélesítései vannak, de olyat már lassan mindenki vehet :) Ezunikum a maga nemében. Only for SLRR :)
  • Passy
    Én nem akarok senkit macerálni, de ha megnézitek a duen.hu-n a vfts-eket, akkor könnyebb lenne lekopintani a széelsítést. Mert ez így nem az igazi.
  • Vlala #38975
    Nekem semmi bajom az Rx8-cal sem, bár valaki igazán összeüthetne bele egy Wankel-motort
  • basta002
    de miért pont az rx8at kellett kiemelni?
  • baggu
    Az volt köszi Erre pont nem gondoltam
  • streeter
    Hát az lehet még dugattyú problémai is.
  • baggu
    Hy!
    Most raktam össze egy Skyline t és azt irja ki h nagy a kompresszió és hogy vegyek le a benzin levegő ből de hiába mert mindig ezt irja.Mit tegyek?
  • Ombika
    google
  • SZilaJMaGGoT
    itt egy kép kedvcsinálónak... holnap megcsinálom hátulra is a szélesítést. :)
  • Willi Betz
    istenes ez a kocka zsiga.egy olyan kérdésem lenne h honnan tudnék leszedni a játékhoz patcheket?köszönöm
  • kemszi2
    a kukába az rx-8-sal meg a többivel.Megjött mindenkinek a vágya, mindenkinek az álma a tunning lada.Kopánykipufogó?Neláskirács?Szöszmöszkulcstartó?
  • SZilaJMaGGoT
    A vfts kitet most modellezem, a többi(textúra, script) streeter dolga lesz... :D
  • allyouneedisme
    über-sufni-király!!!!!!!!!de azért egy VFTS bodykit legyen mellé csapva..akár utólag is....és akkor te leszel az isten!!!!!!!!!!!!!
    (jah és kisebb morc job lenne(lámpa tetejét leszigetelőszalagozni.....)
  • zoolee
    naon de naon zzzzzzsssssssssssííííííííírrrrrrrrrrr
  • 12346
    gecijó! fú milyen igénytelen sufnitunerezést lehet ezzel majd művelni:))))
  • Ombika
    A hetvegi csapatasra emlekeztet ..........
  • kemszi2
    Amúgy zsír ez a kis orosz csoda.Remélem olyan strapbíró lesz mint az igazi
  • kemszi2
    Négy motor egy kocsiba?Én még csak ott tartok hogy beszeretném tuszkolni a v12-s blokot vmelyik kocsiba?hogy lehet ezt megvalósítani mit kell átírni hozzá?
  • streeter
    Újabb képözön :D

Egy kis morcosítás :D

Lökők nélkül :D

A dupla rendszer

• SZilaJMaGGoT
    Nem lenne nagy dolog egcsinálni a boxer mocit... Csak nem lenne reális a teljesítménye mer ki olyan hülye hogy nekiálljon baszakodni a java fájlokkal??:D
  • allyouneedisme
    sikerült előhoznom az ákcentusomat....hajrááá...varburtgot trabit tervezel készíteni?!
  • allyouneedisme
    a niva hogy áll?ismered a niva-proto-t??(a porsche motoros níva)ha lessz hozzá bodíkit meg lehetne scriptelni hogy egy V6-os(tudtommal boxer nincs az SL-hez)moci bemenjen hátra és vhoála!!kász a niva proto!!
  • csm
    mikorra várható?
  • zoolee
    át kell állítani az érzékeny séget
  • Met
    Lehet valamit csinálni a irányítással?
    Mert amikor lenyomom, hogy jobbra kanyarodjon csak egy kis idő múlva kezd el kanyarodni. Ha kormánnyal megyek akkor is ezt csinálja.
    A 2.0.0-to-2.2.1 patch fentvan.
  • zoolee
    mi a fene baja van a gom nak már 2 napja nem mükszik
    ????????????????????????????????????????????????????
  • zoolee
    ahha és mé nem mükszik szented ??????
  • streeter
    Sok értelme nincsen mert ettől nem lesz 4*800 lóerőd. Ugyan úgy csak 1 motor erejét fogja nézni. Ez egyedül a kinézet miatt ilyen. Szerintem nem is néz ki jól:D
  • zoolee
    király de azt szeretném kérdezni hogy a fenébe lett ez megcsinélva nekem sehogy sem lehet 4 motort be rakni ??????

• streeter
    Kész az alap kipufogó rendszer plusz a dob.

• zoolee
    a festén nem baly csak lehessen már vala tépni
  • zoolee
    malyd lessz v8 as ????
  • zoolee
    amúgy nagyon jó csak így tovább streeter
  • zoolee
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
    mi a fene van a gom -mam ?????????????????????

meg a ger tech el mind a kettő rossz vmiér nem mükszik
    áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

• streeter
    Amúgy nyugi még enm is festhető :D
  • streeter
    WFTS nemtudom lesz-e. ha találok modellt akkor igen.
  • allyouneedisme
    őő mégvalami:fenn van a chrystys interior cumó,de pár menünél nincs semmi(pl .:gauges stb.)hol találok idevágó dolgokat?a gom-on nincs ott néztem,vagy nekem kéne ide csinálnom?