46061
.
-
első ránézésre furcsa volt a bodykit,de nem rossz!(azzal viszot lehetne javítani hogy az első légterelő idom(kék)alsó széleit behúzod és követed asz oldalaival a szélesítés ivét/vonalát)nekem úgy király lenne!jah és ez akkor nem is VFTS kit hanem valami hasonlóan jó! 

hajrááááá(de azért egy igazi VFTS kit se lenne roszz....)
Jah és aza alap ladán lévő acélfelni az valami csodálatos!te csináltad? -
Akkor csinálj jobbat!! Tudom milyen és még változtatok rajta, szögletességen nem problémás változtantni, meg egy kicsit mé lejjebb kell húzni és ennyi... -
Véletlenül emeltem ki az rx-8-at,mert most azzal hasítok épen.Nekem sincs semmi bajom vele sőt nagyon szeretem.De azért egy LADA csak egy LADA.P áratlan teremtés -
mikortól lesz szedhető a Lada? -
te biztos 18-25 között vagy? 
sry -
Vlala #38977 Igaz, hogy a vfts-nek szögletesebb szélesítései vannak, de olyat már lassan mindenki vehet :) Ezunikum a maga nemében. Only for SLRR :) -
Passy #38976 Én nem akarok senkit macerálni, de ha megnézitek a duen.hu-n a vfts-eket, akkor könnyebb lenne lekopintani a széelsítést. Mert ez így nem az igazi. -
Vlala #38975 Nekem semmi bajom az Rx8-cal sem, bár valaki igazán összeüthetne bele egy Wankel-motort
-
de miért pont az rx8at kellett kiemelni? 
-
baggu #38973 Az volt köszi
Erre pont nem gondoltam
-
Hát az lehet még dugattyú problémai is. -
baggu #38971 Hy!
Most raktam össze egy Skyline t és azt irja ki h nagy a kompresszió és hogy vegyek le a benzin levegő ből de hiába mert mindig ezt irja.Mit tegyek? -
google -
itt egy kép kedvcsinálónak... holnap megcsinálom hátulra is a szélesítést. :)
-
istenes ez a kocka zsiga
.egy olyan kérdésem lenne h honnan tudnék leszedni a játékhoz patcheket?köszönöm
-
a kukába az rx-8-sal meg a többivel.Megjött mindenkinek a vágya, mindenkinek az álma a tunning lada.Kopánykipufogó?Neláskirács?Szöszmöszkulcstartó? -
A vfts kitet most modellezem, a többi(textúra, script) streeter dolga lesz... :D -
über-sufni-király!!!!!!!!!de azért egy VFTS bodykit legyen mellé csapva..akár utólag is....és akkor te leszel az isten!!!!!!!!!!!!!
(jah és kisebb morc job lenne(lámpa tetejét leszigetelőszalagozni.....) -
zoolee #38964 naon de naon zzzzzzsssssssssssííííííííírrrrrrrrrrr -
gecijó! fú milyen igénytelen sufnitunerezést lehet ezzel majd művelni:)))) -
A hetvegi csapatasra emlekeztet ..........
-
Amúgy zsír ez a kis orosz csoda
.Remélem olyan strapbíró lesz mint az igazi
-
Négy motor egy kocsiba?Én még csak ott tartok hogy beszeretném tuszkolni a v12-s blokot vmelyik kocsiba?hogy lehet ezt megvalósítani mit kell átírni hozzá? -
Újabb képözön :D
Egy kis morcosítás :D
Lökők nélkül :D
A dupla rendszer
-
Nem lenne nagy dolog egcsinálni a boxer mocit... Csak nem lenne reális a teljesítménye mer ki olyan hülye hogy nekiálljon baszakodni a java fájlokkal??:D -
sikerült előhoznom az ákcentusomat.... 
hajrááá...varburtgot trabit tervezel készíteni?!

-
a niva hogy áll?ismered a niva-proto-t??(a porsche motoros níva)ha lessz hozzá bodíkit meg lehetne scriptelni hogy egy V6-os(tudtommal boxer nincs az SL-hez)moci bemenjen hátra és vhoála!!kász a niva proto!! -
mikorra várható? -
zoolee #38954 át kell állítani az érzékeny séget -
Lehet valamit csinálni a irányítással?
Mert amikor lenyomom, hogy jobbra kanyarodjon csak egy kis idő múlva kezd el kanyarodni. Ha kormánnyal megyek akkor is ezt csinálja.
A 2.0.0-to-2.2.1 patch fentvan.
-
zoolee #38952 mi a fene baja van a gom nak már 2 napja nem mükszik
???????????????????????????????????????????????????? -
zoolee #38951 ahha és mé nem mükszik szented ??????
-
Sok értelme nincsen mert ettől nem lesz 4*800 lóerőd. Ugyan úgy csak 1 motor erejét fogja nézni. Ez egyedül a kinézet miatt ilyen. Szerintem nem is néz ki jól:D -
zoolee #38949 király de azt szeretném kérdezni hogy a fenébe lett ez megcsinélva nekem sehogy sem lehet 4 motort be rakni ??????
-
Kész az alap kipufogó rendszer plusz a dob.
-
zoolee #38947 a festén nem baly csak lehessen már vala tépni
-
zoolee #38946 malyd lessz v8 as ????
-
zoolee #38945 amúgy nagyon jó csak így tovább streeter 

-
zoolee #38944 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
mi a fene van a gom -mam ?????????????????????
meg a ger tech el mind a kettő rossz vmiér nem mükszik
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
Amúgy nyugi még enm is festhető :D