46059
.
-
#38980 Véletlenül emeltem ki az rx-8-at,mert most azzal hasítok épen.Nekem sincs semmi bajom vele sőt nagyon szeretem.De azért egy LADA csak egy LADA.P áratlan teremtés -
#38979 mikortól lesz szedhető a Lada? -
#38978 te biztos 18-25 között vagy?
sry -
Vlala #38977 Igaz, hogy a vfts-nek szögletesebb szélesítései vannak, de olyat már lassan mindenki vehet :) Ezunikum a maga nemében. Only for SLRR :) -
Passy #38976 Én nem akarok senkit macerálni, de ha megnézitek a duen.hu-n a vfts-eket, akkor könnyebb lenne lekopintani a széelsítést. Mert ez így nem az igazi. -
Vlala #38975 Nekem semmi bajom az Rx8-cal sem, bár valaki igazán összeüthetne bele egy Wankel-motort -
#38974 de miért pont az rx8at kellett kiemelni? -
baggu #38973 Az volt köszi Erre pont nem gondoltam -
#38972 Hát az lehet még dugattyú problémai is. -
baggu #38971 Hy!
Most raktam össze egy Skyline t és azt irja ki h nagy a kompresszió és hogy vegyek le a benzin levegő ből de hiába mert mindig ezt irja.Mit tegyek? -
#38970 google -
#38969 itt egy kép kedvcsinálónak... holnap megcsinálom hátulra is a szélesítést. :)
-
#38968 istenes ez a kocka zsiga.egy olyan kérdésem lenne h honnan tudnék leszedni a játékhoz patcheket?köszönöm -
#38967 a kukába az rx-8-sal meg a többivel.Megjött mindenkinek a vágya, mindenkinek az álma a tunning lada.Kopánykipufogó?Neláskirács?Szöszmöszkulcstartó? -
#38966 A vfts kitet most modellezem, a többi(textúra, script) streeter dolga lesz... :D -
#38965 über-sufni-király!!!!!!!!!de azért egy VFTS bodykit legyen mellé csapva..akár utólag is....és akkor te leszel az isten!!!!!!!!!!!!!
(jah és kisebb morc job lenne(lámpa tetejét leszigetelőszalagozni.....) -
zoolee #38964 naon de naon zzzzzzsssssssssssííííííííírrrrrrrrrrr -
#38963 gecijó! fú milyen igénytelen sufnitunerezést lehet ezzel majd művelni:)))) -
#38962 A hetvegi csapatasra emlekeztet .......... -
#38961 Amúgy zsír ez a kis orosz csoda.Remélem olyan strapbíró lesz mint az igazi -
#38960 Négy motor egy kocsiba?Én még csak ott tartok hogy beszeretném tuszkolni a v12-s blokot vmelyik kocsiba?hogy lehet ezt megvalósítani mit kell átírni hozzá? -
#38959 Újabb képözön :D
Egy kis morcosítás :D
Lökők nélkül :D
A dupla rendszer
-
#38958 Nem lenne nagy dolog egcsinálni a boxer mocit... Csak nem lenne reális a teljesítménye mer ki olyan hülye hogy nekiálljon baszakodni a java fájlokkal??:D -
#38957 sikerült előhoznom az ákcentusomat....hajrááá...varburtgot trabit tervezel készíteni?! -
#38956 a niva hogy áll?ismered a niva-proto-t??(a porsche motoros níva)ha lessz hozzá bodíkit meg lehetne scriptelni hogy egy V6-os(tudtommal boxer nincs az SL-hez)moci bemenjen hátra és vhoála!!kász a niva proto!! -
#38955 mikorra várható? -
zoolee #38954 át kell állítani az érzékeny séget -
#38953 Lehet valamit csinálni a irányítással?
Mert amikor lenyomom, hogy jobbra kanyarodjon csak egy kis idő múlva kezd el kanyarodni. Ha kormánnyal megyek akkor is ezt csinálja.
A 2.0.0-to-2.2.1 patch fentvan.
-
zoolee #38952 mi a fene baja van a gom nak már 2 napja nem mükszik
???????????????????????????????????????????????????? -
zoolee #38951 ahha és mé nem mükszik szented ??????
-
#38950 Sok értelme nincsen mert ettől nem lesz 4*800 lóerőd. Ugyan úgy csak 1 motor erejét fogja nézni. Ez egyedül a kinézet miatt ilyen. Szerintem nem is néz ki jól:D -
zoolee #38949 király de azt szeretném kérdezni hogy a fenébe lett ez megcsinélva nekem sehogy sem lehet 4 motort be rakni ??????
-
#38948 Kész az alap kipufogó rendszer plusz a dob.
-
zoolee #38947 a festén nem baly csak lehessen már vala tépni
-
zoolee #38946 malyd lessz v8 as ????
-
zoolee #38945 amúgy nagyon jó csak így tovább streeter -
zoolee #38944 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
mi a fene van a gom -mam ?????????????????????
meg a ger tech el mind a kettő rossz vmiér nem mükszik
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
#38943 Amúgy nyugi még enm is festhető :D -
#38942 WFTS nemtudom lesz-e. ha találok modellt akkor igen. -
#38941 őő mégvalami:fenn van a chrystys interior cumó,de pár menünél nincs semmi(pl .:gauges stb.)hol találok idevágó dolgokat?a gom-on nincs ott néztem,vagy nekem kéne ide csinálnom?