46059
.
  • Ombika
    En egyet is kaptam csak! :)
  • basta002
    de akkor nem cak egyet vesznek le?
  • M@TriX
    talán lejárt a VIP-d? ;)
  • basta002
    off:
    kérdés: miért vesztettem el én a csillagjaimat?
    on:
  • basta002
    de azért remélem elkülünöl a többitől... mert hogy az meg szürke és fehér. amúgy ja... sárgás zöld
  • Passy
    ok :D

Kemény a hangszóró! :)
  • Ombika
    Libafos szinu!! DE nem ez a lenyeg hanem ,hogy zsir!!!!
  • SZilaJMaGGoT
    Hát olyan nagyon sárgafelé nyúló libazöld... Nehéz eldönteni... Választhattál volna egyértelműbb színt is... :DDD
  • streeter
    ???? Ezen a képen zöld. SZerintem...
  • SZilaJMaGGoT
    Miről beszélsz?? Ez full sárga!! Zöld részek??:DDD
  • streeter
    Fejlődik a lada kasznija :D

A zöld részek lesznek festhetőek.

És kezd alakot ölteni a beltér is.

• csm
    ahogy mondod
  • SZilaJMaGGoT
    :DDDD Ja néha kell egy kis villogás... :DDDD
  • csm
    ez amolyan részinformáció hogy mindenki tudja!! :DDD
  • SZilaJMaGGoT
    nem vészes...
  • kemszi2
    Egyébként mennyire nehéz ez a modellezés?Mert én szivesen kipróbálnám...Csak nem tudom mennyire kell ehez profinak lenni.Mert kedvem meg időm is lene hozzá.
  • SZilaJMaGGoT
    A crc az elég rallis... :D Bár én személy szerint a faltout-ba szeretném viszont látni, de arra még rá kell vegyem streetert hogy segítsen..:DDD Amúgy a motorod nem kérdezte senki :PPP(neharagudj ezt nem hagyhattam ki:D))
  • Gibor
    Akár rallísat is lehet belőle csinálni csak olyan autókell...
  • csm
    jó lesz a VFTS, ha már a valóságban nincs rá keret, (bár motorom az van) legalább lesz gépen.
    kár h nem rallys a játék
  • kemszi2
    Minden elismerésem.Csak így tovább
  • SZilaJMaGGoT
    az előzőt elbasztam és betettem a topik linkjét... :DDD nembaj... Lesz majd szárny is
  • SZilaJMaGGoT
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1029367365
  • SZilaJMaGGoT
    később... :D
  • 12346
    ma fényképezgettem 1-2 autót, csak ugye mindig belelóg mindenhonan mindenféle jó nagy menüalkatrész, és bélázni kell, hogy ne legyen annyira zavaró. aztán beugrott n0rad fényképezős ötlete. mégse olyan rossz ötlet. csak ne feltétlen ehhez legyen kötve a játékmenet. össz-vissz csak meg lehessen örökíteni a járgányokat belógó cumók nélkül.
  • Passy
    Nagyon fasza!
    [IMG][/IMG]

Hátsó szárny, tető szárny? Szerintem....
  • basta002
    én nem értek hozzá, egyszer volt nálam kormány, de azt is csak kölcsön kaptam, de semmi probléma nem volt vele, xp-n csak bedugtam az usb-t, minden játék felismerte.
  • baggu
    Jah amugy Microsoft Force Feedback Wheel em van.
    Ehhez kellene vmi program vagy elég ha bedugom az usb t?
    Végülis felismerte a windows de a kormányzást hogy lövöm be?
  • SZilaJMaGGoT

A toldat állásán szerintem még javítok holnap, amikor megcsinálom a hátsót...
  • baggu
    Sziasztok.
    Ismét 1 gond.Usb s a kormányom mindent betudok állitani minden gombot ,gázt ,féket,de a kormányzásra nem akar reagálni:(
    Azt hogy tudom beállitani?Valaki help
  • vki
    csak így tovább
  • SZilaJMaGGoT
    Na az elégedetlenkedők kedvéért újra kezdtem ;)... Remélem ezúttal több tiszteletet kapok... :DDD
  • kemszi2
    a gom-on van magyar fórum is?Mert nem volt időm kitapasztalni.Még csak most regisztráltam erre rögtön behal.Ilyen az én formám
  • kemszi2
    amíg nincs zsiguli addig elkezdtem ügyködni...a végeredmény 1740le-s v8-as,és ez az ishima-ba préselődött be.Egész jól megy.Csak még szerezni kéne vmit amivel tudom állítani a v8-ok váltóját.Így a vége nem olyan yó
  • n0rad
    gyáá, most, hogy behalt a gom, ide gyűlnek a magyarok
  • streeter
    Nyugi nyugi nyugi:D
  • Passy

Ilyen nagy szúrólámpák is kellenének!

[IMG][/IMG]
  • Gibor
    Húú mitörtént itt egy hét alatt! :DDD
  • SZilaJMaGGoT
    Be van az húzva ám, csak innen nem látszik;)... Az egyetlen amin javítani kell az a szélesítés...
  • allyouneedisme
    első ránézésre furcsa volt a bodykit,de nem rossz!(azzal viszot lehetne javítani hogy az első légterelő idom(kék)alsó széleit behúzod és követed asz oldalaival a szélesítés ivét/vonalát)nekem úgy király lenne!jah és ez akkor nem is VFTS kit hanem valami hasonlóan jó!hajrááááá(de azért egy igazi VFTS kit se lenne roszz....)

Jah és aza alap ladán lévő acélfelni az valami csodálatos!te csináltad?
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor csinálj jobbat!! Tudom milyen és még változtatok rajta, szögletességen nem problémás változtantni, meg egy kicsit mé lejjebb kell húzni és ennyi...