Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Jah én csináltam.
Ezt a fajta BMW-t

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Peck
* #37371 ne vegyétek figyelembe ..... Megint Banoltak (tudnám miért/kiért)...

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Jah és még 1 kérdés Valaki tud szerezni vagy csinálni Mazda 6 ost a játékhoz....nagy álmom :) Elõre is köszi!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Sziasztok....

Tudom lejebb írtátok hogy 5 fórum üzenet a G.O.M-on és tölthetsz ezt megtettem banoltak most ujra betudok lépni de már van vagy 15 fórum üzenetem és még mindíg nem tölthetek... Miért?

Ombika
2.2.1-hez nem tudok bmi brutal Golf Iv-est?

Ombika
Te kezdted el az m5-ot csak nem fejezted be de ha joltom az nem a legujabb m5 ugye?!

Ombika

streeter
Csak a végén meg ne csináljam az M5-öst is <#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint> Sl-hez

Ombika
Erre vartam miota eszemet tudom!! <#worship><#eljen><#email>

Aprosagok vannak amiket javitani kellene de igy is allat!!

M@TriX
phuuu, nagyon ott van ez a modell is, nem semmi

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Ombika
Igy kezdodik a telepitese:

Ombikának, aki képes volt várni vagy másfél évet 1 BMWre az SLhez :)

DE megerte varni!!!

12346
há ja. neked van mentésed a bömidhez?:D érdekelne má télleg:)

ALIENwoods
semmi sem lehet tökéletes :)

12346
mentésed van?:) jó járgány?

Ombika
Nekem megvan!! :)

streeter
Én azt se találok sehol.
Valaki dobjon már egy save-t hozzá.

12346
tom, hogy ez nem aliené. csak kár, hogy az övébõl én se találtam még egyet sem. ennél meg kár, hogy csak 2 féle + bodykit van hozzá. az integra viszont bejövõs, mer jó sok variáció lehetséges.

streeter
Ez nem aliené. Az nekem bentvan egy ideje de egyszer nem találtam még meg sehol. Ezt meg ma raktam be úgyhogy majd holnap kipróbálom.

12346
nah, akkor kíváncsi lennék rá. rendibendi?:P

3Error
KIVI??? nemááááá !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

12346
õõõ. aliené a másik bömbi? arra kivi lennék, mer az istenért nem láttam még olyat sehol se. ebbõl meg már egy valag van a garázsban:)

streeter
De EZ a lényeg.

Gregorius
Azta de beindult az élet!

Minden natyon szép, minden natyon jó, mindenel mek fatyok elégedve.
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

streeter

12346
beztos én vagyok az alma, de ilyennel nem találkoztam ott

Ombika
MAsik kerdesre valasz?
Vagy a 8-as azt jelentene 2.1.8-ashoz?

streeter
A V8-az a 2.2.1-hez van. Természetesen G.O.M-on :D

streeter
Jah Jetta de az még asszem R6-hoz van mert én eddig ahoz találtam cabrio-t bár nem nagy kunszt megcsinálni 2.2.1-hez se.

12346
madjdnem. az a jetta, de 8.

Ombika
udv ujra!!

A legfelso bmw cabrio akarna lenni?
Hanyas patchoz valoak ezek a vasak?

12346
rakok má be én is 2 ótót. igaz, ezek nem scriptelõsek meg nem túl bonyik. csak vannak.

ezt meg kéne még pingálgatni.. majd, ha nagyon unatkozom..:)

streeter
Nyugi nekem is. PL a bmw-be az a v8-as. GOM-on találtam õket.

12346
van 1-2 moci alkatrész, ami nekem ismeretlen. honnan vannak?:)

streeter
De ennyivel nem ússzátok meg :D

streeter
Na nagyon ellaposodott a topic.

12346
az ut2004-bõl másolj bele embereket, utána tuti jó lesz <#wilting>

ALIENwoods
most nézd meg, szegény bastát is kikészítettétek<#vigyor4>

basta002
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

..::S::L::M::..

és különben is, milyen sorrendben kell feltenni a peccseket? és mi az a faku?

ALIENwoods
:)

gabesz752
Sziasztok. Van egy kis gondom. Felrektam a játékot és bemásotam a 2.2.1-pecset, de a játék nem indul. Raktam be néhány autót amit csak úgy bemásoltam a gta-ból. Miért nem indul? A FAQ-ot hol találom nem látom seholsem.
Mellesleg hogyan tudok kocsikat csinálni??? 3dsmax5-öm van,mit kell betölteni???Még új reg vagyok kb3éves. Nos???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

basta002
én erre inkább nem mondok már semmit... olvasd végig a faq-t: http://streeter.uw.hu/

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
Mert a 221es patchez csak 221es autókat és modokat használhatsz! Ilyen egyszerû<#nyes>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sziasztok! Az a problémám akadt, hogy hiába van fönt a 2.2.1 -es patch, nem tudok új autókat berakni, amikhez még anno a 2.1.9 es patch kellett. Amikor felrakom az autókat, elindítom a játékot, akkor a logo -k után hibajelentõ hang és kifagy a játék. Miért van ez? Segítségeteket köszönöm!

nincs<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
k8bal
nincs le véve a hang? <#idiota>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

SZilaJMaGGoT
az gáz.... erre nem tok semmi... úgyhogy tökre fölösleges ez a hozzászólás:D

de van bennük hang fájl csak valamiért nem szól a játékban.
SZilaJMaGGoT
Ezt nem teljesen értem... Nincs az autó mappájába hang fájl?? Milyen autók?? A trueno naon cool... Má nem csodálkozok hogy alien úgy bele van zúgva<#vigyor>