Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xtreme Equinox
ja és ha lehet mondjatok egy jó oldalt ami tele van csomó moddol , nem a fent linkre gondoltam persze 😊

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

Xtreme Equinox
hali! nem tudna valaki mondani egy olyan sl oldalt ahol felpakolhatok autó cuccokat?

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

Ombika
basta002
aki tudja, hogy hogy kell felrakni a paccsokat és keressen meg msn-en!!

MSN: [email protected]

..::S::L::M::..

Ombika
3Error
elõször azt hittem egy utánfutó... 😄DD

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Ombika
En kerdeztem ,remelem elkeszul SLR-hez!! 😊)

Akinek kell a BMW M3 keressen meg MSN-en!!

[email protected]

aki lenne olyan rendes hogy segitene hogy kell spoilert meg iesmiket késziteni az keressen emg a [email protected] msn cimen ! elõre is köszi!
12346
váá ez jó lesz! de ez bel air😊 és ez ehhez készül, vagy vki megin csak mutogatja?😞

ALIENwoods
egyszerûen mások az env_map-pok 😊

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: A Zmodelerbe miért nem lehet importálni scx fájlt,pedig a pluginhez beraktam az scx-et,hogy lehessen importálni de még se!
Kérlek segítsetek!köszi

Peck
* Kihagytam : Megkéne növelni a motor térfogatát!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Nah...egy ötlet ahogy így elnéztem a képeket...Szerintem az új autók barók meg minden DE!Az a gáz ha megnézitek a képeken a motorokat hogy a gépház tetõ alá még 2db inline 4 beférne 😛 A valóságba nagyon nem ekkora hely van a motortérben...és szerintem aki ráér...vagy valami ezzel foglalkozhatna és kicsit valósághûb lenne a game! (Ötlet volt)

Peck

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

streeter
Tess itt egy caddi

Forrás: G.O.M fóruma

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Elõször is Új V8-as motorok.

Forrás: G.O.M fóruma

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

3Error
bazze... itt mindenki meleg?? <#love11> <#hehe><#eplus2>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

12346
azt vágom. dee a gom rifleksön is vmi hasonló, nem?

12346
😄DD
a kivit pl azé írtam, mer egyszerûbb😛 a másodikat meg csak azér is. cicafiú<#gonosz1>

nah. jóvan ne offoljunk annyit. készüljön az a caddi😄

ALIENwoods
ugyan cycusok nevesszeteke össz itt nekem <#idiota>

3Error
vazze... nemáááá ! te meleg vagy? <#idiota>

ALIENwoods
egyedi reflection mapet használtak rajta, jó kis trükk 😊, csak nem lesz SLhez készült érzés

12346
kukkolásztam ezt is😊 durva lesz. ez a fosmetálbarna jó szín ehhez.

M@TriX
ja errõl jut eszembe ajánlom a topiklakóknak a
Redline.200Mph.2004.STV.DVDRip.XviD-SiSO beszerzését jók kis filmecske, három nagyobb videó van benne õrületes verdákkal.
300MB a cucc, nem kell életetek árán beszerezni, de nekem tetszett, egyszer érdemes megnézni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
szép munka

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Valaki kérdezte hogy van-e Dúrva Golf IV.
Nos hát van 😄
Még nem letölthetõ de van.

Ez megy csak úgy 😄

streeter
Mivel az S2000-el befuccsoltam azért.

ALIENwoods
ha beretta töltényt sikerült akkor közel álsz a hangszóróhoz 😛

ALIENwoods
ott az aláírásában 😊 lol

ALIENwoods
elméletileg csak MAX 4-5höz vannak SCX plug-inok

nekem elég ha spoilert tuom szerkeszteni!
basta és msn cimed?
basta002
spoilert és felnit csináltam már, a kocsiban nem tudok segíteni, ahhoz nagy tehetség és persze képzettség kell, de az ilyen apróbb dolgokat el tudom mondani, ha érdekel, keress meg msn-en

Peck
3Ds max-hoz nincs valami útmutató hogy kell használni??Beretta Töltényt tudtam eddig csinálni azt kész....De autót.....Mert akkor megcsinálom a Mazda 6 ost 😛

nem tudja v.ki elmagyarázni akiért hogy kell spoilert meg iesmiket szerkeszteni?elõre is thx
12346
okáj, sry. remélem nem sértõdtél meg😊

a 3ds max 7 hez mien plugint kell betenni hogy szerkeszthesem az autokat?
Ombika
Kicsit szerenyebben!! 😊))

Milyen cimre kuldjem mentest?

ALIENwoods
egyenlõre RX-5 meg RX-7 van tervbe véve, de CRChez, egyenlõre, RX-6-t még nem is láttam modellbe 😊

12346
akkor csinálj egy cadillac-et légyszi😄
vagy vmi egyéb júesz ótó is megteszi😊)

12346
jóvan engem nem az érdekel mennyit vártál rá😄 csak vmi mentés kéne vagy nem tom, mer most már érdekelne a járgány😊

streeter
Akkor jóvan 😄
BMW-be nem vagyok otthon csak a Mercikbe 😊

Ombika
Az ajto elotti beomlo minden M3-asnal ott van nemcsak CSL-nel!! 😊

basta002
jóóbebírtatok indulni... megint olvasgathattam órákon keresztül... jók a képek, hamarosan én is rakok be néhányat az új gépemrõl 😊

streeter
Az ajtó elõtti rács miatt gondoltam CSL-re de a kaszni az az csak a lökhárítók nem 😊

Ombika
Kicsit nagyok a kepek! 😊

Amugy nincs igazad nem CSL ,mert elso spoiler nem olyan ,hatso szarny se stb vannak hianyossagok ez 1 keverek de zsiiir!! 😊))

Peck
Igen 2002 es M5 ös 😊 Késõbb fogtam fel a lenti írást bocsi fél órája keltem 😊

Peck
uff......nem szóltam ^^<#wow3>

streeter
Jó ha nem tudod mirõl van szó légyszi ne szólj bele a dologba. Köszii!
A lenti bmw M3-as CSL.
Amit én csináltam már egyszer M5-ös.

Asszem ez M5-ös.

Peck
Ha a BMW-t te csináltad akkor kicsit elnézted mert az a régebbi méga a 2003-2004 es sorozat csipkelámpás verziója....Amit most kinkeltél képet az még asszem a 2002 es M5 ös 😊

Peck
Kösz Streeter!sak 1 kérdés van....ha az IP-met banolátk hogy regisztráljak ujra? 😊