Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Ez nem okoskodás csak ez így eléggé szúrta a szemem. <#papakacsint>

Lécci Lécci Lécci ne harizz rám.....<#papakacsint><#zavart1><#zavart1><#zavart1>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
<#vigyor>

nem vagyok az csak nem nagyon szeretem az okoskodást!
12346
ne legyél már idegbeteg..

jaj hogy oda ne rohanjak<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent>
jaj hogy oda ne rohanjak<#boxer><#violent><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent>
streeter
De lehet még is az vagy mert a hüLYe LY-al van <#beka3><#beka3>

Akkor próbáld újrarakni vagy valami.....

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Nem is temiattad rakattam ki 😄

ennyire hüje nem vagyok<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>
a v10-est próbáltam de nem rakja rá!!!
streeter
Ne a V8-ét rakd rá<#papakacsint>
Van külön v10-es is.
Nekem meg mindenkinek jó.

valaki feltudta rakni a V10-es motorra a generátort?
Ombika
Nekem nincs ras zuksegem!! <#beka2>

streeter
Na emberek látjátok mi van a BANNER KÉP ALATT?????

Ezt is nekem kellett elintézni........<#whatever><#whatever>

12346
nem rossz. ez nem hullik azér 5000 felé, nem?

12346
jajaja, aztán rájöttem, de az edel teccõs😊

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

basta002
én már nem olvasok vissza, mert megint csak felbasznám az agyam, de mutatnék valamit, amire (akármilyen nevetséges, de) büszke vagyok. Életemben elõször sikerült textúráznom!!

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
Most adhatnék egy csomó tippet a GOMhoz de!
1részt bannolták az IPjét....
másrészt leálltam ezzel a GOM help center dologgal😄..
De ha megszerzi valaki a rulest azt megköszönném mert akkor lefordíthatnám, és ilyen esetekben elküldözgethetném.......

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
már tökmindegy..

ALIENwoods
bele ne halj

Peck
...Csatolva:

Ienkor mi a tehendõ?(Hogy ne tûnjön bunkónka az elõzõ hozzászólásom #37454)

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Peck
Kedves Streeter.....

A GYIK&FAQ ebbe nekem nem segít!!!!

11. Regisztráltam magam a G.O.M. oldalán de a regisztráció után azt kaptam, hogy banoltak.

- Ez azért van, mert pár hete egy aranyos magyar fórumozótársunk miatt banolták a legtöbb magyart.
Csak úgy tudsz regisztrálni, ha nem .hu végzõdésû e-mailcímre regisztrálsz.
Próbálkozz külföldi e-mailszolgáltatóknál vagy az MSN.com-on.

12. Regisztráltam magam és be is tudok lépni, de még minid nem tudok letölteni. Miért?

- A letöltéshez minimum 10 hozzászólás kell a fórumba, de az a 10 hozzászólásnak isnormálisnak kell lennie, mert különben banolnak az oldalról.

Idézve

Azt írtad hogy regizzek más emaillal.....DE HOGY MIKOR AZ IPM BANOLVA VAN ÉS NEM TOK AZ OLDALRA MENNI?

Másik...20db hozzászólásom van értelemes (Mikor jön ki az SL3) egyéb....De mégsem tok tölteni!!!!

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

Ombika
Vannak meg hibai!!! 😊

ALIENwoods
aranyos 😊, Hot Pursuit 2-s modell ha jól látom 😊

streeter

Peck
Az jó köszi szépen ha netántalán elkészül feltudná valaki rakni egy tárhelyre mert engem minden nap banolnap és nem engednek ujra regisztrálni sem 😞 levenni nem tok pedig van 20 hozzászólásom 😞

Ombika
Millioszor elmondtuk 10 ertelmes hozzaszolas kell!!

zoolee: C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save

Nem mondod komolyan nem talaltad meg? <#ijedt><#csodalk><#merges2>

Xtreme Equinox
regisztrálni regisztráltam , akkor mi lehet a gond?

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

Xtreme Equinox
plíz valaki mondja meg hogy tudnék a gom-ról letölteni

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

hol van az SL2 saves mappája???

volna egy kérdésem nem tud valaki teljes mentést adni. ha nem baj

streeter
Hehh

Ezzel én is próbálkoztam de sikertelenül.

streeter
Ott a pont

SZilaJMaGGoT
A mazda 6-on dolgozik valaki a GOMon...

honnan szedtek olyan profi cuccokat mint pl a #37340
streeter
Ebbõl csak a v8-as fedõ az új <#papakacsint><#papakacsint><#papakacsint>
Ezek még r5-höz készültek.

leszedtem a G.O.M-rol a VAN20-at beraktam a savet de amikor elkezdeném betölteni akkor kifagy a game😞 valakinek jó?
Peck
Valaki csinálja meg pls a Mazda 6 ost ha lessz rá ideje THX!

12346
használnám, ha lenne:/ csak a szkájlájnos meg bömis fejeket láttam.

12346
asszem az edelt használni fogom😊

Varenga
vov....ahogy lesem egész jó cumók vannak fejlesztés alatt, már alig várom, hogy le lehessen kapni õket.....ez a második gamma, amit már több éve tolok a C2 után.....fú..naon zsír lesz..<#idiota>

Ombika
De mar sajat ftp-mre nem fer fel mondj vmi helyet ahova feltehetem vagy keress MSN-en!

12346
thxx, meglestem. tényleg kéne vmi fix, mert itt-ott kicsit szétszórt😊

Ombika
M3-assal keneti vki?
Van hozza javitas is csak meg nem raktam ki ftp-re!

Ombika
Zsir lesz!!! VEgre BMW erre vartam miota elek!!! <#worship><#hehe>

ALIENwoods
no problem, legalább meg spóroltam 1 hozzászólást 😉

12346
ha láttál volna már szétkapott autót, akkor látnád, hogy a blokk ott is elveszik a térben. csak a gémben lényegretõrõen van leegyszerûsítve a cucc, ezért látszik kisebbnek.

malter
a motor méretei reálisak csak itt hiányzik a sok kis aproság azért tünik ugy neked hogy kicsi(pl kábelkötegek,ablakmoso tartály stb stb)
streeter
Na itt tartok.

És mondhatni jó hír hogy belemegy a nemtom ki által készített pedál meg szõnyegcsomag <#crazya><#vigyor4><#vigyor4>

SZilaJMaGGoT
Nekem küldhetsz😄....... Najó keress msnen és adhatok pár tanácsot, de ne számíts túl sok tippre😄(bár van rá esély ha cuccaid is vannak).. De beszélj alexease-vel(street legal catalog) vagy alienwoodsal(sl modders) mert lehet az õ oldalukra is tehetsz... Alien bocs hogy a nevedbe ajálkozok😄