46059
.
-
#39100 MAX 7-hez frissítés (nekem sokat javított rajta!)
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=5663191&linkID=5573345 -
#39099 ha túl nagyra veszed a model eleve csúny lesz, mert a valóságban annyira nem gömböjdedek az autó elemei... :DDD -
#39098 Már közben rájöttem mi húzta le.Csak eddig még nem is figyeltem rá a Meshsmooth módosító volt a bökkenőOtt volt az egyik érték túl nagyra felvéve -
#39097 Én ilyen szarokat tudok, de rpk-ban baszakodni.... Pfffff... Az már sok.. A GERen van pár tutor majd lehet megpróbálkozok velük... Majd csak miután megcsináltam a lada kiteket... :DDD -
#39096 Nem a gépeddel van baj... Nekem csak 1.7-es a procim és nincsenek ilyen problémáim... Máshol keresd.. Szerintem a baj simán lehet valamilyen háttérbe szaladó progitól, amiről esetleg nem is tudsz.. Ilyen esetekben én mindig a winfos reinstallnak futok egyből... :DDD -
#39095 Hát először azzal kell kezdeni. Szerintem először mindeki a scriptel kezdte, mert végülis az a legkönnyebb olyan szempontból, hogy nem kell hozzá semmilyen térlátás, program meg kézügyesség stb.... Kell egy jegyzettömb és kész. Aztán lehet próbálkozni.
Tessék egy kis SEGÍTSÉG. Ezzel egy kicsit könnyebb lesz eldönteni, hogy mi micsodát csinál :D
Érdemes csinálni az eredeti fileról egy biztonsági másolatot hogyha valami nem lenne olyan amilyennek elképzelted akkor visszamásolhadd és a régi legyen :)
Sok sikert a próbálkozásokhoz! -
#39094 Nekem a procim nem bírja a max...1800 amd athlon+...még csak a kocsi alsó része van kész(részletek még nincsenek is kidolgozva)és már nem bírja.Felhúzni se akarom mert akkor nagyon instabil a rendszer+nem hiányzik hogy még jobban melegedjen.Így is alternatív hűtést használok.Egy asztali ventillátorral hűtömNa de elég volt a siránkozásból -
zoolee #39093 én sem csak annyit hogy egy két dolgot ide oda át rakok amúgy pedig semmi -
#39092 Meg lehet próbálni... :DDD Én sajna csak simán modellezni tudok, de még se textúrázni, se scriptelni nem tudok... -
#39091 Nekem 4esnél volt baszott lassú, de most 8-assal úgy tűnik jól bírja... El akarok már kezdeni én is egy kocsikt csak nincs időm... :(((( -
#39090 Elfelejtettem. 7-es maxom van -
#39089 ...az a gondom,hogy szar van a palacsintában.Ahogy nő a kis fiat 500-as egyre kevésbé bírja a gép.Ráadásul a 3ds max is szarakodik.Nincs vmi javítás hozzá? -
#39088 na akkor kezdjük el ontani magunkból az addonokat -
#39087 Streeter oldalán kéne valahogy egy GOM szintű forgalmat csinálni... Tiszta fasza lenne.. És MAGYAR!:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#39086 GER még mindig ezerte jobb hely csak sokan nem jönnek rá... A GOM ontja azért ontja a sok modot mert mindenki odajár és oda rakja a modjait, de az utóbbi időben amik készültek mindkét helyre felkerültek, viszont a GOMon azért van(sztem má csak volt:DDD) több mod mert az régebbi... A GER szerencsére a CRC-vel is foglalkozik(sajnos ez engem még nem érint:( ), meg minden jövőbeli invictus játékkal....... -
zoolee #39085 áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááá
legyen mááááá gom be halok néküle a ger tech - en sokkal kavesebb averda van
-
#39084 Lehto-tól azt az infót kaptam hogy a server halt be, vagy hasonló, de ő se tudja igazából hogy mi van... -
SEAOKLacix86 #39083 itt írjuk vagy három napja, hogy a gom nem megy...
na mindegy.
1-2 jó oldal: www.ger-tech.net
streeter.uw.hu (na,mit kapok a relkámért? :D)
www.gom-networks.com -
braien01 #39082 Szevasztok.Nemtudtok valami jó és működő SLR-es oldalt.Mert észrevettem hogy szünnek meg fele.
Nektek működik még a Gom-team. -
SEAOKLacix86 #39081 Egy kérdés:
Sok képen láttam, hogy xy racing in GOM Team... na mármost a GOM-teambe hogy a halál faxába lehet bekerülni? én akárkit hívok ki az utcán levő gom-osokból, nem állnak ki ellenem. Red Flame-ben már 1001 éve első vagyok, csak ide nem tudok "bejutni". Bocsi, ha lennék, eddig erre az egyre nem tudtam rájönni :) -
n0rad #39080 hi all
GOM-NETWORKS
Singhisking "vállalkozása" még keresem, hogy mi lett a GOM-TEAM -mel
Valószínűleg, csak ideiglenesen van kilőve
Ha levagyok maradva valamiről, szóljatok! ;) -
#39079 amúgy ugye nektek sem jó a faq? jó lenne kijavíani a linket, vagy az oldalt..... -
#39078 A hátsó lökhárító toldatot ma újra kezdem, és elöl a lökő toldatot, mert súlyosan vertex hibás... :D:D:D -
#39077 kemszi2 kolléga nekem ezt ajánlotta. -
#39076 hel mindenki!tud valaki segíteni elindulni a 3ds max-ban?csak az alapokat elég hogy hogy induljak el mellik a legjobb vagy hogy mit érdemes a többit autodidakta módon megtanulom majd!msn:[email protected] -
SEAOKLacix86 #39075 Hali! néhány kép új szerzeményemről... :)
Baiern 325i-s motor addon, 21 collos soft kerék elöl, drag radial hátul, ezenkívül semmi más cuccost nem tettem bele
Az eredmények asszem magukért beszélnek :)
-
#39074 :DD
-
#39073 Sufni-Tuning by ALIENwoods
, ilyen még az U2 be se vót'
-
#39072 E28-as BMW is jó lenne -
#39071 bocsi a nagy képért de itt a link lada 2101 -
#39070 ha esetleg szeretne vki ilyen ladát csinálni akkor itt a kép róla
-
#39069 3ds Max 8-hoz tudna valaki egy leírást adni? -
#39068 kösszentyű. ez is valami:) -
n0rad #39067 Ha legközelebb valaki modellezni akar rendes kocsit:
A legnagyobb blueprintes oldal -ra menjen! :)
Egy Daewoo Nexia, és Fiat Stilo jöhetne már plz :D -
#39066 Jah lemaradt hogy a szemöldököt a lámpára ALIENwoods készítette. -
#39065 Betettem a VFTS-es cuccokat. Az eleje van kész.
A kit-et Szilajmaggot készítette és köszönet az eddigi és a további munkájáért! :)
-
#39064 Sziasztok
miért van az a játékkal, hogy elindítom és amikor leteszem a tálcára vissza már nem tudok lépni?
ha tudjátok rá a választ akkor légyszi segítsetek! -
#39063 Valamint egy lehetséges GTS bodykit.
-
#39062 zsír biguli, tolnám már én is -
#39061 HöHöHöHöHöHö!!!
A lényeg hogy festhető az egész kocsi. Bár még nem tökéletes de dolgozok majd rajta. Beltér az még nem olyan amilyen lesz. Ez most csak a kaszni miatt ilyen.
Nemtudom mikorra lesz kész de Szilaj-al dolgozgatunk rajta :D
Nincs kitűzött határidő. Ha lesz valami beta változat akkor elérhető lesz majd :D