46059
.
-
#39140 Amúgy egy tanács. Amikor mondtad hogy lassú a max, és arra gyanakodtál hogy smooth, akkor akartam mondani hogy ne adj neki smooth-ot ameddig nincs kész... Nem a lassítja a maxot, de ha van egy vertex hiba, smooth-al még csúnyább lesz és ha nincs külön elmentve akkor nem tudod kijavítani... Nekem meg soha nem esik jól photoshopozni, pedig a blueprint egy darabba van... :DDD Nembaj majd valamikor hozzákezdek ha több időm lesz... :D -
#39139 Ha halad a zsiuli azt tudni fogod, ne kérdezgessétek már állandóan.. Én sem sietem el és streeter sem.. Mindkettőknek van egyéb dolga is ezen kívül.. -
n0rad #39138 kérdőjel és smiley spam 4eva'
kemszi: Ide
ott feltöltheted ;) -
zoolee #39137 aaaaaaaaaaaa honnan van ez a gyír garázs textura ?????
és honnan tom leszívni az a haluer ki eget ?????????
--------------->>>"""hogy áll a zsiguli ??????<<<----------------
-
#39136 A fiat kasznija egész jól néz ki csak képet nem tok feltölteni.De ha vkit érdekel szivesen elküldöm -
n0rad #39135 az ímélcímem, Streeter...
sry, csak úgy emlékeztem, hogy leírtam alulra
[email protected] -
#39134 jól néz ki a garázsod..meg úgy az egész játék felszíne -
#39133 A címedet mimből szopjam ki? -
braien01 #39132 A kormány legyen a legkissebb gond,de azért fasza.
Amugy az még senkinek sem jutott az eszébe,hogy az R5p-s patchból át kéne valahogy rakni a jobb cuccokat a 2.2.1 es be.Vagy csak én gondolk ilyenekre?
-
n0rad #39131 hehe, kilóg a kormány :)
Felvennél msn-re, Streeter?
Szeretnék kérni/mutatni/megbeszélni néhány SL:RR -es dolgot -
n0rad #39130 Eztmeghogyan? -
#39129 Ahhhh ez nagyon odabasz
-
#39128 jah! nekem is ez van... :S -
Vlala #39127 1500 lovas dízel? Nekem 1301-ig sikerült felügyeskedni :) -
#39126 Sziasztok!
Beraktam a gaméba ezt az állítható teleszkópot, de egyszerűen nem engedi, hogy állítgassam, olyan mintha semmi sem történt volna. Átnáztem mégegyszer, hogy minden fájlt jó helyre tettem-e, de az rendben volt szal nem vágom mi lehet, esetleg mással is előferdült ilyesmi? -
Gibor #39125 Az nembaj az autókat áttudod rakni a PlayerCar0.... fáljokat azt ennyi! :) -
#39124 nah, jól van, hagyjuk már:D -
#39123 Valaki adhatna egy linket Letho MAD modjához. -
braien01 #39122 Most csináltam meg a V6-os Duhenemet.Majd lessz kép is.Nagyon zsír.
-
#39121 jah erre én is rájöttem! fő a kitartás... :D
cska én nenm akarok mindig új karriert! :/ -
Gibor #39120 Sokszor kell próbálkozni! Amugy a legegésségesebb ha új karriert kezdesz mert akkor egypár rögtön lesz, Legalábbis én ezt tapaszataltam. -
#39119 LEszedtem csomó jó autót és nem jelennek meg!! CSka 2-3!! miért? hogy kéne hogy a többi is lehessen? -
#39118 Úgy kivinni hogy a játékból kiveszed a progiba berakod.... -
#39117 hát ja. mer ezek a szavak ezt jelentik ugye...:P nem csak a "progikban". de te az előbb az importra mondtad, hogy kivitel
-
#39116 De maxnál meg ilyen progiknál az import az amikor beviszed a cuccot a progiba az export meg amikor ki.... -
#39115 ha kiszedni lehetne, akkor export lenne a nevéből ítélve -
#39114 A modellezés nem nehéz de elkezdeni az... Kocsit berakni a játékba, hát az kurva nehéz és bonyi... Majd egyszer én is megpróbálom ha több időm lesz...:DD -
#39113 Az a régi SL-nek a devkitje.. :DDDDDDD hahahahahahhahahahha... Ez jól esett. -
#39112 A nevéből ítélve azzal kiszedni lehet nem pedig berakni.....
De küld el megnézem [email protected] -
braien01 #39111 most néztem meg a streeter oldalt és elég jó
-
braien01 #39110 ja azt elfelejtettem:Vehicle Import -
#39109 Nálam se az igazi nyugi:D -
#39108 modellezni tényleg nem olyan nehéz.Főleg ha belejön az ember -
#39107 Mi az a program???
Amúgy meg nem egyszerű dolog a modellezés. Hidd el..... -
#39106 kösz a frissítést le is szedem -
braien01 #39105 Modellezni megtanulok csak nem olyan bonyolult dolog.De nekem van programom ahoz hogy bele tudjam rakni a kocsit a játékba.Gondolom hogy az a program arra való.
-
#39104 Max azért nem fog menni csak úgy hogy fel rakod és megcsinálod az autót.. Tanulj meg modellezni. Én amúgy tudok modellezni de nem tudok autót rakni a játékba, mert az már nem csak modellezés. Modellezni könnyebb mint scriptelni... -
#39103 Elképzelhető! :D -
braien01 #39102 Most akarok készíteni egy új kocsit,de nem tudom hogy hogy kell elkezdeni.Tudom hogy 3ds max kell hozzá,csak nem tudom honna lehet ilyet szerezni. -
#39101 Elképzelhető az hogy 1800as AMDn 756 rammal ATI8500as videókarival szaggatna a gém???