Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
ELõtte:
Alap BMW
És a Tuning
A felállás.
Külön motor plusz felnik, rengeteg fasza cucc.
Audio és vizuális cucc a csomagtartóba.
És végre TELE VAN A MOTORTÉR!!!!!
Erre vártam mióta.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Pontosabban az SLM Team belépett a GOM Partnerprogramjába, amelynek köszönhetõen, minden általunk készült modot figyelnek, hogy rájöjjenek az esetleges, linklopásokra. Igaz én a CRC moddingal foglalkozok inkább, de a csapatban van Streeter is aki 'õs-sl-s' :). Hogy ez a kapcsolat mennyire hasznos vagy káros, azt mindenki maga döntse el.
Egy kezdeti banner megtalálható az alábbi címen: http://gom-team.com/page.php?id=393
Mivel bannerhoz link is kellett, s tudván hogy Streeter is megvette a CRC-t, bátorkodtam a http://crc.uw.hu címet megadni.
ui.: ez a post CRC és SL fórumba is megtalálható
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
tapasztalt már vki ilyet?
<#vigyor2>#vigyor2>
....................................................................................................
de jó letöltések vannak???
....................................................................................................
Remélem lesznek még ilynek.
86. bmw már ebbe se kéne....:(

mondjuk ennek sincs sok értelme:) a pedálokat meg szõnyegeket is csak eleinte eröltettem. de végülis úgyse látni, akkor meg ne számolja fölöslegesen sztem.
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
a GER szerintem jobb a GOMnál, hiába kevés még a mod, de nagyobb lépéseket tesznek mint a GOM. A GOM még csak a V12-ükér sír hogy a GER is elkezdte csinálni, de a GER má a pályaszerkesztéshez is ért. Legalábbis két ember.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI
Már egy csomó helyet megnéztem, de nem találok SLR R-hez autókat a G.O.M az jó oldal de én nem írok 10 hozzászólást mert még a végén bannolnak. Na szóval nem tudtok egy jó oldalt ahol minden félét lelehet szedni. Elöre is köszi.
\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI