Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
sry, de írásjelekrõl és fogalmazásról nem hallottatok még?

TYME
Nem tudna valaki segíteni leszedek egy autót a gom-ról patchelve van a játék meg minden erre meg ezt írja ki ezt írja ki: create: Undefined GameType Construction! 0016015F (Cope_VT) és a videók után kilép. ennyi mi a megoldás elöre is kössz

Hól találtad meg ezt mert én nem találom a Buildersen sehol?

AlieN911
GRT széééép<#nyes><#beka2><#kacsint> miért nem megy nekem ez a gama rendesen ? :S:(((( fucking...:@

Honda - The Power of Dreams

streeter
Lehet nyálat csorgatni <#finom><#finom><#nyes><#nyes>

ELõtte:
Alap BMW

És a Tuning

A felállás.
Külön motor plusz felnik, rengeteg fasza cucc.
Audio és vizuális cucc a csomagtartóba.

És végre TELE VAN A MOTORTÉR!!!!!
Erre vártam mióta.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter

malter
buildersröl leszedtem 1 béta bmw-t elég jol meg van csinálva teljesen külön motor/és hang van hozzá,a motortérben van kábelköteg ablakmoso stb 11mega és még csak béta:)
basta002
csináld magad...

..::S::L::M::..

nem tudnátok adni autok 3ds fájlát? meg a motorét?
ALIENwoods
Az SLModders.uw.hu megszûnt;

Pontosabban az SLM Team belépett a GOM Partnerprogramjába, amelynek köszönhetõen, minden általunk készült modot figyelnek, hogy rájöjjenek az esetleges, linklopásokra. Igaz én a CRC moddingal foglalkozok inkább, de a csapatban van Streeter is aki 'õs-sl-s' :). Hogy ez a kapcsolat mennyire hasznos vagy káros, azt mindenki maga döntse el.

Egy kezdeti banner megtalálható az alábbi címen: http://gom-team.com/page.php?id=393

Mivel bannerhoz link is kellett, s tudván hogy Streeter is megvette a CRC-t, bátorkodtam a http://crc.uw.hu címet megadni.

ui.: ez a post CRC és SL fórumba is megtalálható

M@TriX
nya, forráskódból kibányásztam, jah hogy ez a lentebb beszúrt amcsiverda, nem lesz rossz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
utálom a békákat, nemto miértnem tudtok rendes helyrõl beszúrni képeket...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

streeter

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
van egy aprócska gondom. amióta kormánnyal tolom, megesik, hogy spontán kilépdel a játékból
tapasztalt már vki ilyet?

12346
bejön a bmw is. fõleg a mocis megoldás miatt, de azért a carlo-t szívesebben tologatnám:)

Gyiik
azért, azért azért? na azért

<#vigyor2>

....................................................................................................

ALIENwoods
nem

Prézli
Tud vki egy olyanoldalt ahol nem kell regisztrálni,hozzászólni stb...
de jó letöltések vannak???

M@TriX
huh, nem semmi de ez a BMW sem, azért nem semmi ez az engine még mindig, azért szinte 3Dstudio szintû modelleket megmozgatni azért nem rossz teljesítmény.

Gyiik
úgy tudom, van valami audio enabler dolog, talán a gom-on fent is van, bár még nem használtam. feltéve, hogy egyrõl beszélünk

....................................................................................................

streeter
Illetve az audio részleget hogy is lehet elõhozni? :D

streeter
Valaki dobjon már meg ennek a BMW-nek a mentésével
[email protected]

streeter
Jajaja ez egy zsír verda.
Remélem lesznek még ilynek.

12346
egyébként az nekem is tetszett míg meg nem láttam ezt. remélem nem ez lesz az utolsó ilyen bringa.
86. bmw már ebbe se kéne....:(

12346
:DD igazad van, a békák tényleg jobban mutatnak:))

streeter
Ezek jobbat mutatnak

12346
loál, ezt benéztem^^

12346
készülnek már a beépített vibrátorok is

mondjuk ennek sincs sok értelme:) a pedálokat meg szõnyegeket is csak eleinte eröltettem. de végülis úgyse látni, akkor meg ne számolja fölöslegesen sztem.

12346
neem, ott nem olyan nyomik. regelsz és mehet a tõttés.

TYME
A GER-nél is úgyan ezek a szabályok mint a GOM-nál?

Devil_Gy
köcce

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

malter
http://www.buildersedge.net/
Devil_Gy
A GER címét meg tudod adni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

SZilaJMaGGoT
Azt Christy-vel kellene konzultálnod...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
bocs nem volt szándékos a dupla posting

ALIENwoods
no, a pályaszerkesztés érdekelne :)

ALIENwoods
no, a pályaszerkesztés érdekelne :)

SZilaJMaGGoT

a GER szerintem jobb a GOMnál, hiába kevés még a mod, de nagyobb lépéseket tesznek mint a GOM. A GOM még csak a V12-ükér sír hogy a GER is elkezdte csinálni, de a GER má a pályaszerkesztéshez is ért. Legalábbis két ember.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TYME
Nem parázok
csak kérdeztem h tudtok-e mondani címeket

12346
há versenyezzél

HELLO nemtudja valaki hogylehet felvinni 750 prestige pontra a Baiern CoupeSportot ,nekem csak 678-ra sikerült
malter
kis csavarhuzo
jadika
Nah. Hogyan írjam be a cseteket a játékba? Mert én beírtam hogy begformoney csak nem tudom melyik a tuning gom! Segítsetek! Kösz!

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

ALIENwoods
ha parázol akkor mért keresel?

TYME
Hello all!!

Már egy csomó helyet megnéztem, de nem találok SLR R-hez autókat a G.O.M az jó oldal de én nem írok 10 hozzászólást mert még a végén bannolnak. Na szóval nem tudtok egy jó oldalt ahol minden félét lelehet szedni. Elöre is köszi.

jadika
<#banplz>

ALIENwoods
nem bazz, írj oroszul

jadika
Az OFF-Topic ba lehet magyart is írni? Mert láttam, írt egy magyar oda....

jadika
fõleg ha tudnák angolul....:((

Gyiik
igen.ajánlom az off-topic fórumot, ott össze lehet hozni 1-2 óra alatt