46059
.
  • SZilaJMaGGoT
    Csak hogy javítsak egy kicsit-> Can you help me??
    Kár erőltetni szerintem egyértelmű... Ha eddig nem tette fel akkor nem is fogja... Csinálj egy normális nem gprotalos oldalt videókkal meg képekkel, meg több cuccal, és akkor valószínű hogy lesz eséje... Nézz meg pár külföldi autós oldalt, szedj le onnan videókat stb... PHP-NUKE ingyenes portál rendszer lehet vele oldalt csinálni php programozói tudás nélkül.. Ha egyedi dizájnt akarsz akkor kell egy minimális php prog tudás. Dizájnt lehet letölteni... kb ennyi.. Sok szerencsét!
  • KapuBen
    lécci streeter segíts mert letöltöttem a supercharger pack-ot bemásoltam ahova kell és nem találom
    segítenél?
  • zoolee
    ok akkor máskor figyi leszek és most fel teszem a kérdést ami asszem nagy port kavart

streeter fel tennél nekem egy linket az oldaladra ?????

mer nem lenne jó ha ilyen fórumok ban hirdetném

szóval ha meg kérhetlek egy linket please

you can help me ????
  • SZilaJMaGGoT
    Valaki semmiből se tanul, és továbbra is felháborodik azért mert néhány ember megmondta hogy kicsit visszavehetne magából.. Én egyszer írtam valamit hülyeségből, de basta kicsit komolyabban vette, ami előfordul az emberrel, és megmondta hogy visszavehetnék, és úgyi s tettem... Nem kerül semmibe bazmeg.. Egyszerűen beírtad volna hogy elnézést megpróbálok kevésbé fasz lenni, és meg is próbálsz, és minden el van felejtve... Mindenki volt láma, egyesek azok is maradtak, te ne akarja az maradni.. Ja és nem cseszett le senki.. Mi csak felhívtuk a figyelmed arra hogy kicsit visszavehetnél magadból
  • streeter
    Nem kell ezen izélni. Ilyen az élet. Néha kapsz tőle pofonokat. Ilyenkor nem kell összeesni meg azon rágódni hogy ki miért mit szólt be vagy mit mondott. Elolvasod értelmezed aztán próbálsz legközelebb úgy kérdezni vagy valami, hogy az a többiekben ne keltsen ellenszenvet.
    Még előtted áll az élet és sok csalódás fog még érni.
  • hertzui
    Sziasztok!

Kemszi2 légyszíves add már meg az msn címedet mert szeretnék veled beszélni.Amúgy nekem most készül egy durva króm felni,ha kész teszek föl képet.
    Na sziasztok
  • KapuBen
    itt az egyik kocsim:
    [IMG][/IMG]
  • zoolee
    amugy én már írtam streeter nek hogy ha meg kérhetem rakjon fel egy linket az oldalára és mi történt semmi "mondenki cseszett a fejemre még vissza se írt" és nem tom miért. pedig egy tök norm kérdés volt az oldalon!!!

és nem tom minek kell mindig lecseszni !!!

mostanság általában szar napjaim vannak
    és ebből adódóan figyelmetlen vagyok

úgy hogy ennyi erről

-------->"kössz a semmit"<--------

"és má smileyt se rakok me azér is lecsesztek"
  • zoolee
    most nem tom mi van ha valakit érdekel ott van
  • KapuBen
    megvan kösz a segítséget
  • KapuBen
    ezen van crack?a crack az mi izés nyelven?
  • SZilaJMaGGoT
    Nem akarlak lebaszni kapuben, de ha többször beírod attól még nem válaszolnak!
    Egyébként itt keresd: http://www.streetlegal.cba.pl/
  • KapuBen
    tudom itt néztem de Not Found
  • Gibor
    Amugy hogy befejezd ittvan!
  • Gibor
    Most ittvagy? ÁÁÁ, FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ FAQ, Ottvan nézdmár meg lécci és neírkálj ...........!
  • KapuBen
    valaki? gamelni akarok
  • KapuBen
    vagyis 2.2.1 kéne crackestül
  • KapuBen
    lécci adjon valaki 2.0.1-hez nocd-t
  • SZilaJMaGGoT
    Sőt a GT Legendses topikban is láttam a reklámját.. :DDD (nem GTL-ezek csak véletlen voltam ott)
  • kemszi2
    Látom pörögtök
  • cicai
    nem tudjátok hogy miért csuszok ki pedig csak icipicit fordítottam el a kormányt.
    talán tul érzékeny?
  • 12346
    zooleet az rbr topikban is szeretik^^ nem tom mit erölteti az oldalát annyira (#8690).
  • 12346
    zsír. végre vmi konkrétum.
  • Vlala #39197
    Azt hiszem, az sajna nem készült el.
  • braien01
    Szevasztok,Lenne egy kérdésem hozzátok.Ma láttam a streeter oldalon egy kis Polskit,és van hozzá egy kéthengeres motor, na ezt honnan lehet maegszerezni.Mert a kocsi meg van, csak a motor nincs meg.Ha tudtok segítsetek.
  • n0rad
    volt...
    gyerekek, jó hírem van

Singh MSN-en írta, hogy a GOM nemsokára visszatér, csak valószínűleg egy átköltözésről van szó /először leszedi a cuccokat, majd feltölti az új helyre/
    Amikor majd alszik, aközben fogja a gépe feltölteni az adatot... :P
    Most éppen letölti
    Szóval senkinek nem kell siratni még a GOM -ot
  • Vlala #39194
    háború van?
  • Ombika
    Sott egyfolytaban baromsagokat ir!!!

GOM miota nem megy ?
  • SZilaJMaGGoT
    Most mit kell itt buziskodni bazmeg??!! Egyszerűen már zavart mindenkit amit te csinálsz, ő meg leírta hogy mi is az ábra. Ezen kívül is nem kevés baromságot szoktál beírogatni amiért nem szóltunk úgyhogy légyszíves vegyél vissza magadból. Nem rég regeltél itt, vagy nemtom, de nemrégóta írkálsz ide, úgyhogy nem jogos ez a nagy fel háborodás... :P
  • 12346
    de sok köcsögöd van. kérek egyet^^
  • zoolee
    jó nesze vaze itt a válaz
  • 12346
    paszmek de faszláma vok. az elmúlt pár oldal nyomán eszembe se jutott, hogy oltás legyen. aztán meglestem a szövegkörnyezetet is és beugrott a szitu
  • 12346
    neh. ilyet csak direkt lehet
  • streeter
    Te figyelj már kicsit. Kis tipp fórumozáshoz.
    Aholvan a user neve amelett JOBB oldalon va negy kis VÁLASZ gomb. Namármost ha ha azt megnyomod akkor majd a hozzászólásod jobb alsó srakába látjuk hogy ki a fasznak válaszolsz. Mert itt írod az okosságaidat a levegőbe de senki nem tudja hogy snekinek mert annyit se írsz hogy
    @Streeter:
    @Anyám tyúkja:
    @Mariska:
    stb....
    Akkor nincs ilyen félreértés mint az elmúl pár hsz-ból ami megitn off-al ment el.
  • zoolee
    ez nagyon f@sz
  • SZilaJMaGGoT
    ezt most nekem mondtad vagy zoleenak??:D
  • n0rad
    omfg, ez a téma? :)
    én pölö beraktam vagy 20 kocsit, eddig abból 7-et láttam játékban :D
    ez vele jár; egyébként miért írsz EGY SOROS ÜZIKET?

ez nem chat
  • SZilaJMaGGoT
    Ha valaki akar egy jót röhögni, vagy csak simán megtúráztatni az idegeit, akkor keresse ezt a hszt ebben a témában: #37334
  • streeter
    De han incs mentés mit kell rinyálni??? Azt GT500 konvertálta át és nem mellékelt save-t. Istenem. Én még 2.1.9R5 patchez csináltam és a a save alapból nem lenne jó.... Légy kitartó és keresgess.
    Ha letörik a körmöcskéd akkor azt is be fogod ide írni hogy sajnáljunk???
  • SZilaJMaGGoT
    alien-től.. Ott van a hsz ablak jobb alsó sarkába hogy válasz alien üzenetére. Amúgy a másiknál nem azért kérdeztelek hogy mivan mer azt írtad mindenkinek. Ott a hsz száma is... :D