Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az nekem gyorsan meglenne. spam ezerrel :)

köszi
12346
ez a gom. regisztrálnod kell, aztán csak 10, fórumban tett hsz után tölthetsz le.

most valószínû hogy totál hülyének fogsz nézni de nem tom mia az.eléggé amatõr vok.bocs
Talán a gom -on fentvan de nebiztos....<#conf>

csá valakinek nincs meg véletlenül az a táblázat amiben benne vannak a váltó beállításai.mert nem találom és eléggé gázos az alapbeállítás az egy fokkal erõsebb verdánál.köszi
ahha mondjuk én uw-s voltam ....
amugy ha lenne egy server akkor megcsinálnám az fix... nemtudod a fifahungary hova tölt fel??

streeter
Nekem is elõ volt készítve meg nekem az atw nem küldött semmit e-mailben csak egyszer eltûnt az egész. Meg ATW-n lehet csinálni olyat hogy index.php a kezdõ oldal de úgy is törölték.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

az én oldalam cuccosát vagy fél évig nem törölték ugy hogy tettem fel egy sima alap index.html -t a cuccok mellé mert mind1ik levélbe amikor törölték a táram azt írták hiányzik a kezdõlap.... így elég sok ideig megy... és ha törölték akkor meg elõvolt készítva egy mappába minden..

12346
há sziv.
az elsõ nickem nekem is hamar dobták. írkáltam -akkor még- 5 egyszerûbb hsz-t, aztán nem volt bejövõs:)
másodjára csak összehoztam 10 értelmesebb kommentet. aztán azóta már van a magyar topic is, szal csak összejön:)

kössz a tippeket 12346!
másodjára már másik néven regisztráltam!
próbálkozom!
kössz szépen
streeter
Ha lenne egy olyan szerver ahonnan nem törölnék a rendszert pár héten belül akkor én csinálnék egy e107 rendszerû oldalt, lehetne fent csomó letöltés meg minden, dem ivel pár hét múlva általába törlik ezért én nem baszogok vele.
Volt hogy 1hét volt mire felkerült minden aztán 2 hét múlva törölték 500 mega cuccal együtt.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Milyen okossagok nah mondjad most mar!!!!!!!!!!!!!

Passz hozz össze egy magyar oldalt én meg feldobok egy rakat cuccot...<#ravasz1>

12346
normális, kerek mondatokat írtál? ha nem megy annyira az angol, akkor írkálj a magyar topicba.
jah és remélem más nicket adtál meg másodikra:)
hirtelen több ok nem jut eszembe.

szar az egész
regisztráltam és bannoltak
akkor elolvastam streeter oldalát
na akkor regisztráltam egy másik néven és olyan e-mail címet adtam meg ami nem .hu-ra végzõdik
felmegyek az odlalra, letöltök pár cuccot, játszok mint állat és pár óra múlva megint bannoltak
elegem van az egészbõl
van valakinek ébkézláb megoldása?
12346
nyugodjál már madár arcú. per pill erre rosszul emlékeztem, nagy kaland hülye gyerek. a te okosságaidat meg inkább hagyjuk, köszi:D

12346
jah télleg audik voltak...:) bömösök máskor voltak télleg. mind1 az se hozott túlzottan lázba, úgyse veszek olyanokat, szal..:)

Ombika
Mindig elozo heti adast lehet leszedni de ezt 12346-nak errol ugylatom fingja sincs!!!

Ombika
Milyen bombik vazze idiota RS4 pl de mind1 / Amugy bomi mar szora sem erdemes vagy mi a picsa?/ !!!!! <#boxer><#csodalk><#duhos2>

streeter
Aduik voltak méghozzá Quatrok és gondolom az RS4 volt ami Ombikának legjobban tetszett :)
És nekem is. 4.2-es Quatro 420 lóerõ 4.8 alatt 100-on. V8-as és 8-9ezret pörög a motor. A hangja meg kibaszott jóóóó.....<#szeret><#szeret>
De inkább nézzétek meg

12346
valszeg "very nice" meg ilyeneket írtál:))
egyébként van magyar topic. ott azér könnyebb összedobni a 10-et.

12346
asszem bömbik. semmi érdemleges.

M@TriX
nem láttam mi volt benne? vagy fenn van valahol?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Csak hogy ne legyen hatalmas nagy veszekedés megint.. azt ajánlom neked hogy olvasd el ezt : http://streeter.uw.hu és mindent érteni fogsz...
üdvözlettel sonny..

Ombika
Totalcar.hu ---> Mult heti adas!! :)

Hogy lehet a Gom-ról letölteni?
Regisztráltam és írtam 10 kommentet a Fórumba! Ezután mûködött is a dolog, kb 10 percig!
Kírt valami IP cím hibát és nem tudtam megnyitni az oldalt!
Most mükszik az oldal, de letölteni megint nem tudok és kommenteket sem enged írni!
Valaki HELP!
ALIENwoods
... csak hogy ne legyen hulla a fórum

SZilaJMaGGoT
Christy ott akarja hagyni a GER-r... Nélküle tökre nem ér majd semmit az egész. Mert õ csinálja/csinálta a legjelentõsebb modokat.. Nem csak kocsi meg ilyenek.. Meg nem csak az interior packra gondolok. Hanem eccer belinkeltem egy képet hogy füstölt a motor..(pl) ááááh... Mind1.. akit érdekel az úgyis tudja...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
és mé nem? talán nincs meg a 10 komment a fórumban?

http://gertech.ge.funpic.de/index.php
Hi!!
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan autokat meg egyéb dolgokat lehet letölteni?
A www.gom-team.com-on kivül mert onnan nem tudok letölteni semmit.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

miért nem tom elolvasni a privát üzenetem?
malter
elég jo modellek a z3as jol jönne
malter
v12 beta engine letölthetö:)
M@TriX
francot, csak összefuttottam vele, gondoltam hátha valaki hasznát veszi.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

malter
2.2.1 ninja-t is le kell szedni mert amugy golf nem müködik
malter
ö árulja:D
malter
inkább nem rakom be a képet mert 1280as de golf béta letölthetö gomrol!:)
12346
hohó, most lesem, hogy ezeket cd-n osztogatják jó pénzé. vetted, vagy vhonnan van?:)

M@TriX
ha valaki szeret modolgatni, akkor van 14 darab elég jó minõségû 3d modellem (.3ds, .mtl, .max fileok) kiindulásnak talán jó
ha valakinek kell az pm-re nyomjon egy kérvényt :)

pl:

12346
bazz:D
na mind1. jöhetnek a gom modok:)

malter
áz zsir ujabb pirospont angolbol:DDDD
streeter
Mi értelmeztük félre az üzenetet, mert a lényeg az lett volna, hogy tetszettek-e a magyar közönségnek a GOM mod-ok.

Válaszoltam, hogy persze és várjuk a további fasza cuccot.

A vitát ezennel lezárom.

________________________________________________________________________________________________________________

12346
és az ilyen nyomoréknak ez miért szúrja a szemét? ecsém, ilyenre idõt/energiát pazarolni... miért nem matyizik egyet inkább:/
nah, inkább nem mondok semmit. remélem ennek a vminek sosem lesz normális élete.
bocs, csak kicsit undorító ez a "viselkedés". kár, hogy nem vállalja:/ ahhoz már xar.

viszont azt sem értem, hogy ez a gom-ékat miért zavarja?

malter
valaki küldött erröl a topicrol 1 linket singh-nak és forditotta is neki az itt történt beszélgetéseket és ö privátban panaszolta hogy jo lenne ha nem linkelnénk gomrol mert aki akar az menjen a honlapjukra stb
12346
mé, mi történt?

malter
persze ettöl függetlenül ha van valami értelmes cucc linkelni fogjuk...
malter
köszönjük szépen annak a gerinces magyar társunknak aki privátba bepanaszolta sg linkel singh336-nak hogy ide képek vannak és modok kitéve GOMrol sztem nem is mondok semmit,bár azt sem értem nekik mi bajuk ezzel
ALIENwoods
xar az SL-d