Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy ha lenne egy server akkor megcsinálnám az fix... nemtudod a fifahungary hova tölt fel??
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
az elsõ nickem nekem is hamar dobták. írkáltam -akkor még- 5 egyszerûbb hsz-t, aztán nem volt bejövõs:)
másodjára csak összehoztam 10 értelmesebb kommentet. aztán azóta már van a magyar topic is, szal csak összejön:)
másodjára már másik néven regisztráltam!
próbálkozom!
kössz szépen
Volt hogy 1hét volt mire felkerült minden aztán 2 hét múlva törölték 500 mega cuccal együtt.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
jah és remélem más nicket adtál meg másodikra:)
hirtelen több ok nem jut eszembe.
regisztráltam és bannoltak
akkor elolvastam streeter oldalát
na akkor regisztráltam egy másik néven és olyan e-mail címet adtam meg ami nem .hu-ra végzõdik
felmegyek az odlalra, letöltök pár cuccot, játszok mint állat és pár óra múlva megint bannoltak
elegem van az egészbõl
van valakinek ébkézláb megoldása?
És nekem is. 4.2-es Quatro 420 lóerõ 4.8 alatt 100-on. V8-as és 8-9ezret pörög a motor. A hangja meg kibaszott jóóóó.....<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
De inkább nézzétek meg
egyébként van magyar topic. ott azér könnyebb összedobni a 10-et.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
üdvözlettel sonny..
Regisztráltam és írtam 10 kommentet a Fórumba! Ezután mûködött is a dolog, kb 10 percig!
Kírt valami IP cím hibát és nem tudtam megnyitni az oldalt!
Most mükszik az oldal, de letölteni megint nem tudok és kommenteket sem enged írni!
Valaki HELP!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan autokat meg egyéb dolgokat lehet letölteni?
A www.gom-team.com-on kivül mert onnan nem tudok letölteni semmit.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
ha valakinek kell az pm-re nyomjon egy kérvényt :)
pl:

Válaszoltam, hogy persze és várjuk a további fasza cuccot.
A vitát ezennel lezárom.
nah, inkább nem mondok semmit. remélem ennek a vminek sosem lesz normális élete.
bocs, csak kicsit undorító ez a "viselkedés". kár, hogy nem vállalja:/ ahhoz már xar.
viszont azt sem értem, hogy ez a gom-ékat miért zavarja?