46059
.
  • Andree88
    Hogy lehet a gyári kocsiból ki vagy levett cuccokat eladni?
  • M@TriX
    ha valaki szeret módolni, annak pár modell:
    Autók és Áruszállító gépek
  • Andree88
    Sikerült megoldani!
  • Andree88
    Ja és még 1 kérdés! A kép teteje teljesen elmosódik, nem tudk mitől van?
    Gépem: P4 3.2Ghz, 1024Ram, Ati 9600Pro.
  • Andree88
    Hy! Tegnap megszereztem végre a játékot, megy is rendesen de nincs pénzem. Próbálkoztam a beg for money cheattel de nem mükszik! Nem tudjátok mi lehet a gáz?
  • Freemanus
    n ekem is ACe mega pack van fetn 6.03
  • Freemanus
    akkor miért lépkiaz intró után
  • braien01
    azér nem csinál az a szar error.txt-t mert biztos hogy jó a játék
  • braien01
    rakjál fel valami kodeket,nekem ACE MEGA KODEK van fenn.
    Olyan probélmám van,hogy indításnál a játék képhibásan indul el,de ha ujraindítom a gépet akkor már jó.
  • Vlala #39571
    a post install egy file, ami a patch kicsomagolása után a játék könyvtárában lesz. (vagy game reinstall, 2.0.0 -> 2.2.1 patch, azt' csókolom, megy a játék.)
    itt a link
  • Freemanus
    és azthiszem STreeter irt a a video codecet?TE miylet használsz/használtok?
  • Freemanus
    Nah felraktam megint és eza szar nem csinál ERROR .txt sem

• braien01
    lásd mien vagyok küldtem egy pst installt
  • Vlala #39567
    ablakot nem szabad bele tenni, mert mint tudjuk, a windows is elszáll. Egyébként erősen bétás, és a telepítő írja, hogy kell hozzá a Christy's interior pack és valami audio section. Gondolom, a mélyládával akarják kirobbantani az ablakot, hogy ne repüljön el tőle a masina.

Nekem már a garázsban elkezdett breakelni, aztán a fején állt meg. Kivittem tesztpályára, érintőirányban leszállt róla 320-szal, felfelé.

Sztem várjuk meg az 1.0-ás service packet, addig is ne tegyünk ablakokat (windowst) a gépre. :)
  • Freemanus
    kész rejtély ez a jatek
  • Freemanus
    ujra kel raknom mert nem csinál error filet pill
  • streeter
    Arra nem gondoltál ,hogy kellene egy újabb video codec??
    Amúgy meg ha bemész a játék mappájába akkor van egy error.txt file. Azt töröld ki, indítsd el újra a játékot, akkor kilép aztán keresd meg megitn az error.txt-t és olvasd el mi van beleírva. Abba van a megoldás.
  • kemszi2
    ez sokszor mentette meg a játékot nekem a reinstalltól...főleg mikor egyszerre sok mindent raktam be a játékba
  • Freemanus
    nem pill megnézem
  • kemszi2
    az error file-t olvastad már?a játék mappájában van elvileg minden kilépés után feljegyzi hogy mi okozta hibát
  • Freemanus
    még egyszer sem fagyot meg meg semmi esetleg a jatek a Direct x 9c vagy SP2 vel baszog nem lehet az ?
  • Freemanus
    a mostani windowsom se régebb 1 hónapnál
  • kemszi2
    nem csak teljesítményben lehet szar egy gép
  • Freemanus
    okey lehet az lesz és ha még sem oldod na meg azutánra ötletetek van ?
  • SZilaJMaGGoT
    A gép az már fps téma lesz... Sztem a windowsod szar.. Ha annyira szeretsz installálgatni akkor csinálj egyet most is...
  • Freemanus
    a gépem szar ne hülyéskedjön már egy vadonat uj gépnél mert ha A64 3800+ nem elég 1 GB ramal Sata 2 es vinyóval 6800 akor beszarok
  • Freemanus
    hm.... szeirntem még rajtad kivül jo pár embernek nincs meg ? Vagy te lefuttattad biztosra tudodo hogy megvolt?
  • kemszi2
    próbáld ki máshol is patchekkel meg mindennel együtt, ha ott megy akkor a géped xar
  • kemszi2
    egyébként ez a post instal most nekem sincs meg...de nekem megy minden gond nélkül
  • Freemanus
    Más ötlet modnjuk ha a windows se segit!Bár kétlem hoyg ez lenne a baj mert kb 2 hetente rakom ujra ha unatkozom ujra rakom
  • Freemanus
    és ha az sem segitene ?
    mert ez a hiba máskor is volt már!
  • SZilaJMaGGoT
    Akkor windows reinstall...
  • Freemanus
    küldjeétek már át az a post faszomot hát nemhiszem el hoyg azért az egy file ért szarakszika game!
    [email protected]
  • Freemanus
    azt is leszedtem
    és mondom hogy nincs

4 féle helyről szedtem le és mindnél ugyanaz!
  • braien01
    Olyan nincs, hogy nincs POST INSTALL.
    A gom-on fenn van a 2.2.1-es patch,azt tölsd le.Az biztos hogy működik.
  • Freemanus
    Sorba raktam fel a patch eket fel is megy mind faszán és utána jön a csoda és kibasz a windows ba az intrók után, ha invictus live al frissitem uyganaz a hiba intró után kick!
  • SZilaJMaGGoT
    Öcsém... felejtsd már el azt a buzi post installt... Invictus live!-al frissítsd az alap gamet 2.2.1-re, neked nem kell csinálni semmit.. Invictus live-ot letöltheted az invictus.hu -ról
  • kemszi2
    de ugye mindegyiket felrakod sorban?2.1.4->1.5->1.6->1.8->2.2.1?
  • csabush
    szevasztok!

Honnan lehet leszedni? Csak mert a linkek itt a fórumon 404 es hibát jeleznek azokra az oldalakra amiket mondtatok
  • kemszi2
    biztos bevan lőve attól száll így.EGyébként még beta verzió?mert töréseket nem látok rajta