Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
a kérdésed "NORMÁLISSAN MEG VÁLASZOLVA" <#idiota>

streeter
Kezdem magam felbaszni megint és most már írok is és az nem lesz jó 😄

Mi az isten faszáér van szerintetek az a kurva FAQ ott fent a kurva kibaszott banner kép alatt???? Azért mert abban minden ilyen faszom kérdésre megvan a válasz, csak el kellene olvasni a kicsiny szemetekkel és felfogni a parányi agyatokkal. ááááááááááááááááá<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#lama><#lama>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sziasztok!! nekem iss meglessz a street legal mert kurva jo játék!!😊 de egyet nem értek hogy milyen oldalrol szeditej pontossan le ezeket a motorrokat cuccokat no meg persze az AUTOKAT!! léci irjatok olyan oldalt ahonnan szeditek ezket le pl:ferrari,lambrogini,polski bmw stb, válaszotokat várom NORMÁLISSAN MEG VÁLASZOLVA HOGY HONANN SZEDITEK... KÖSZI SZIASZTOK+!!
Varenga
Az még anno az extreme importról jött. Nézd meg a gomon hátha ott van.

Streeter: Még fenn volt az r6 is csak azzal semmit nem csináltam már egy jó ideje, úgyhogy lekaptam. 😊

sziasztok!!
Bocsi lehet hogy már milliószor kérdezték de ritkán vagyok gépnél!! a kispolát honnan lehet leszedni?
MikX
A V8 hoz ez a scoop-ot honnan szerezted?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Zetorg
az insane 2 és a crc között mi lenne a külömbség?
szvsz nem sok, szal csinálják csak az sl3-at, várom szeretettel 😊

12346
tökön döföm maga.

CRC 2 18% or 287 points
SL 3 39% or 606 points
1NSANE 2 41% or 624 points

a végén még tényleg insanyi 2 lesz?://// má nem azé, de sztem ebben a témában jóval több fantázia van, mint egy újabb off-roadolásban. crc után meg pláne nem kéne kapásból még egy hasonló kategória, hiába jó játékok. és hát ugye jobban esne az embereknek egy olyan sl, amit nem sürget a kiadó (annyira)😊

streeter
Akkor jól gondoltam. Nekem is volt hogy 3 külön patchel volt fent 3x a játék 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Varenga
az r5-ben van (két SL van a gépen)

streeter
Ezt el se olvastam....<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>

streeter
A Suprát honnan???

Varenga
<#vigyor3>

jah megvan de azt nem montátok h a parkoloban van <#idiota><#ravasz1>

Get a life!

Varenga
3.)

Varenga
2.)

Varenga
Itt van egy pár ótóm, csakhogy pörögjön a topig....

1.)

elolvastam 20x és az 2.2.1 van fent de sehol a polski és a mentést is feltettem

Get a life!

Na jó hazudtam!<#alien> a mentés is kell!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Olcasd el a readme-t aztán ha még mindig nem jó akkor még egyszer aztán mégegyszer míg jó nem lesz vagy rakd fel a 2.2.1-es patchet mert annak más nem kell!

pinknoize
bemásoltad a mentést?

sziasztok nekem 1általán nem jön be a polsi pedig minent ugy csináltam ahogy kell segitsetek 😞

Get a life!

vki
Az rajta van a G.E.R. Tech-en. Csak még béta állapotban van.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
Igen tudom, de a lentebb belinkelt 406-osra lennék kíváncsi

vki
Peugeot 307 és 206 egyaránt van 2.2.1-hez.

ACER Aspire 5738ZG

streeter
a Cobra tudom hogy letölthetõ de az sima 2.2.0-ás patchez van nem 2.2.1-hez azért nem megy nektek.

Engem a Peugeot érdekelne a legjobban.

Én úgy emlékszek hogy a GOM-on láttam de lehet hogy valahol máshol!

Én is letudtam tölteni! de ha nem megy akkor egy kicsit belekell nézni a fáljaiba vagy megnézni a chassis.scx-et átrakni egy másik autóba hogy egyáltalán az jóe mert már találkoztam ilyennel!

Na hello!
Itt egy két kép a skylinenomról

Nem olyan Xtra de sztem elég szép!

pinknoize
én a cobrát le tudtam tölteni,csak nem mükszik nemtom mér'!

vki
#37811 Katt a képre

ACER Aspire 5738ZG

Én most éppen superduty-val próbálom az elején semmi idom de a hátulja tele van ugy van elosztva a suj h ELÖL: 39,1% Hátul: 60,8% ÉS 549 HP és igy sem áll ki mit csináljak még ??<#fejvakaras>

Get a life!

nemtudod h honnan lehet letölteni a kispolszkyt ??

Get a life!

vki
Lehet. Kell bele egy erõs motor, meg kell csinálni, hogy a motor a hátsó ülés helyén legyen, és kész is. Amúgy a kispolski a négyhengeres motorral alapból kiáll.

ACER Aspire 5738ZG

vayg van valami car editor mint a SL1-ben ? hogy megosszabitja az autót ?

Get a life!

sziasztok
meik az az autó
ami felál hátsó 2kerékre ?vayg h lehet oat csinálni ??FONTOS LENNE

Get a life!

malter
ezek olyanok sztem mint pl mikor te beraktad nekik rx8at kispolákot stb nekik nem elérhetö de jo ha tudják hogy van😊
streeter
Pár kép.

Egyik se az enyém.

De az érdekelne hogy ezek miért nem letölthetõk?????

streeter
Színbe és body kitbe ezt vettem alapul

és azt a G.O.M-ról lehet letölteni ?

Get a life!

malter
külön motor van skyline-nak
1118Le ? hogy a picsába ?

Get a life!

malter
<#eljen>jo lett az,a tul csicsás se jo
streeter
Csináltam egy Skyline-t és körbementem egyszer a pályán.

Majd kapott egy kis tuningot meg egy kis festés. Elsõ ilyen jellegû nem egyszínû készítményem ez 😊 Nem egy nagy szám.

malter
itt de regelni kell
oldal címet tudsz adni megköszönném!

malter
igen m3as van de ez m6os, az e34est a buildersedgen találod
De már valakinek megvan nem? Mert pl. Streeter rakot már belöle képet meg egyszer írta hogy töltsük le a BMW M3e34-est aztán annak a motorját belelehet rakni a e36-osba! De én a BMW-t nem találom te nemtod honnan lehet leszedni vagy egyáltalán lelehet?

malter
a bmw-vel az a gond hogy,lehet nem készül el mivel legalább 5 projecten dolgoznak és 1-2 fejeznek be😞
igen és a keresöbe mit keressek mi <#gun>???

Get a life!