46059
.
  • MikX
    attól függetlenül még nem kell floodolni...
  • Freemanus
    ham egszakadok akkor sincs oylan filem
  • Freemanus
    Esetleg azt a POST-INSTALL FILET nem tudná valaki elküldeni vagy egy linket ahonmna le lehetne szedni?
  • Freemanus
    800000000 kb enyiszer reinstaláltam meg minden!
  • Freemanus
    Az alap jatek elindul faszán de ha megkapja bármelyik patchet akkor intrók után összehal! 3 féle helyről szedtem le a SLR-t mind a 3 al ugyan az!Nincs POST -INSTALL! GMI a te verziódal is ugynaz a szitu amugy köcce te legalább értelmesen segitesz!megérted mia gondom!De a tieddel is ugyanaz sajnos!Továbra is várom a megoldást!
  • malter
    garázsban is ugyanez a helyzet ha beinditom,addig vagdalozik,hogy a motor minden kiszakad és full fekete a kaszni
    nagyon lol:D
  • malter
    a bmwvel valami nem koser,bár ilyen hibával még nem találkoztam slrbe elkezd magátol borulni,repkedni:S

• kemszi2
    hogy van az hogy a v12-esből csak 800le-t tudok kihozni...a 3000-hez képest ez még csak picsafüst...:D
  • 12346
    és a montecarlo meg a charger hol a vérben van már...:(
  • n0rad
    baker, kiment a VIP, nemtok szerkeszteni --> nem tudtam, hogy már megjelent a bmw
  • n0rad
    [email protected]
    Aki szeretne freemanussal beszélgetni - asszem ez az e-mail címe /egyáltalán nem biztos/
    Alien1024 -nek is az msn címét lenyomoztam még régen
    [email protected]

Tök jó, a BMW nemsokára jön, és egy eclipse is úton van a megjelenés fele
  • Ombika
    AHHHHHHHHHH hol hol eu vmi felelmetes!!???
  • streeter
    Ha nincs post instal azon is el kéne gondolkoznod hogy le kéne töltweni máshonnan amibe van post-install. Amúgy kemszinek igaza van. Próbálj egy reinstalt.
  • malter
    kell most!!
  • Vlala #39526

Bocs, ha túl nagy a kép!

itten van
  • kemszi2
    mi történt streeter oldalával?-404 az oldal nem található...
  • kemszi2
    attól hogy itt mocskolódsz nem fognak-fognuk hamarabb segíteni...az nem jutott eszedbe még hogy re install és először az alapjátékot próbáld ki hogy megy e?
  • 12346
    haló. én verziómat próbáltad már? reinstall, és ott a peccs (#39516)
  • Freemanus
    Ugy látom ti agyilag fazsok vagytok!Nem értitek hogy nincs meg az akibaszott POST mega kurva anya BAT fájl nem lehet meg érteni?ÉS még csak ha simán is futtatom akkor is ugyan az a hiba!LEfut az intró aztán hiba üzenet windows!NOs megint meg kérdezem? HOlvan aza BAt mivel az egész gépemen nincs iylen BAT fájl??? És hogy mi lehet a baj ha csakcrack nélkül is futatom szoval tökmind1 mit csináélok intró után windows!
  • M@TriX
    Huh, aki szereti az egyéb tuningolós gámékat az nyomás a Lada Racing topicba, büntető videó született, nem semmi...
  • Dawevwp #39520
    Ok, talán kicsit túloztam, nem arra gondoltam, hogy órákig bírja egy gumi de ha legalább 10-15 percig lehetne gumicsere nélkűl veretni én már boldog lennék.
  • braien01
    Lada leszek ha te trabant leszel
    Trabant leszek ha te Volga leszel
    Ha te turbós vagy én nitrós leszek
    Csak hogy erőink egyesüljenek
    ÍRTA:Konyec007
  • SZilaJMaGGoT
    A valóságba 15 perc driftelés után eldurran a gumi.. Annyira azért nincs az messze..
  • Dawevwp #39517
    Hali mindenkinek, nincs valakinek ötlete rá, hogy hogyan lehetne a gumik kopását javítani mert szerintem a valoságtól nagyon messze van az, hogy 2 perc alatt le lehet füstölni egy gumit (még akkor is ha egy több ezer lovas kocsival mész), és egy kicsit unalmas, hogy 2 percenként mehetek a garázsba gumi cserére.
    Ha van valakinek ötlete irja már meg mert én már egy csomót tököltem vele de sehogy sem találom, hogy mit kéne át írni.
  • 12346
    nah, nem tom mi a jelenlegi tényállás. dobd föl újra az slr-t és itt a 2.0.0. -> 2.2.1. pöcs hozzá, aztán jóidő.
  • braien01
    Nekem van két kérdésem.Lehet hogy hülyeségnek hangzik,vagy nem meg valósítható.
    Nem lehet valahogy megcsinálni azt hogy a kocsi 540km/h-nál többel menjen?
    Meg lehet-e csinálni azt hogy a 12000-res fordulatszámnál többet forogjon?
  • kemszi2
    hmmm....nem ismertem:)Egyébként most hogy itt a gom rájöttem hogy a ger jobb oldal lenne szerintem.csak ahogy néztem a gom-ra minden hamarabb jut el
  • SZilaJMaGGoT
    Street Legal Catalog.. :D
  • kemszi2
    egyébként ez a banner kép milyen honlapot takart?
  • malter
    100asba:D
  • kemszi2
    csak egyszerüen cseréld át a banner képet és a faq-t
  • streeter
    Jelentkeztem házigazdának. Eddig nem válaszoltak, de ha válaszolnak és házigazda leszek akkor kiteszem 72-es betűméretbe.
  • kemszi2
    mostmár kénytelen vagyok befejezni.úgyse jelentkezett senki...a fél munkát meg nem szeretem
  • kemszi2
    szerintem nem ezen múlik...De az ötlet nem rossz
  • MikX
    Nagyobb betűvel kéne azt a Faq-t kiírni, azt mondom én...
  • Vlala #39505
    ui.: Most, így visszaolvasva, sajnos nem tudok írni. 500-as, hozzászólás, "voltam" a "vagyok" helyett.
  • Vlala #39504
    Az 50-ast komolyan gondolod? Mert ördögien jó lenne, egyik kedvencem :)

más:
    Visszaolvastam az előző 200 hozzászlást. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy én is vagyok kezdő, és néha még én is láma kérdésekkel jövök :)
  • SZilaJMaGGoT
    Ez akkora egy fasz
  • kemszi2
    nem hiszem el hogy egy egyszerű játékkal mennyit tudnak szarakodni...még world racing 2-nél meg is lehet értetni...de itt ahol crackelni is csak akkor kell ha nem akarod cd-vel futattni a játékot
  • streeter
    Akkor szerinted ez mi a túró????
    Na és hol találtam???
    Természetesen a GY.I.K-ba vagy F.A.Q -ba. Kinek hogy tetszik.
    Nem csak megnézni kell hanem el is kell olvasni a FAQ-t.

7. Feltettem a patcheket és a cracket de nem indul a játék.

- Miután feltetted a pactheket a Street Legal Racing:Redline Patch 2.1.8 -> 2.2.1 patchig meg kell keresned abba a mappába ahova telepítetted a játékot
    általában ide: Program Files\Activision Value\Street Legal Racing
    Ebben a mappában kell keresni egy POST-INSTALL nevű .bat filet. Az utolsó 2.2.1-es patch feltelepítése után le kell futtani ezt a post-install.bat file és csak UTÁNNA szabad crackelni a játékot.