Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
<#shakehead>
SZilaJMaGGoT
Basszkiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!! Én eddig itt soha senkit nem basztam le, de ez akkora egy láma fasz!!!!!!!!!! FAQ FAQ FAQ FAQ!!!!!!! ELOLVASTAD??? MER HA RENDESEN ÁTNÉZTED, ÉS ÍGY SE MÉSZ SEMMIRE AKKOR GYENGEELMÉJÛ VAGY!!! jobb is hogy nem megy a játék mer akkor jönnének a modos, meg a patches kérdésed. Ja meg hogy hogyan kell autót csinálni, meg ha a GTA-ból bemásolom a kocsit, ut-ból az embert sofõrnek, az úgy mûxik e......... hhhhhhhhhhhhh BASZDMEG!<#mf3><#falbav><#boxer><#violent><#banplz>
Még1x elnézést mindenkitõl, ez az elsõ alkalom, de ezen az uccsó hsz-en nagyon kiborultam, fõleg azon a ps2-s dolgon.......

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ja ahha és nem tudjátok menyibbe lenne az invictuséknál a street legal redline?:D plz tom hogy hülyékeet irok de béne vagy :D és nem tehetek rola plz:D és nem tudjátok hogy ps2 re kijött e az slr? vagy nem mert szerintem a játékok nem gépre valok szoval a gép szerintem nem nagyon játszásra valoo hanmen etezésre meg ilyen!! na szoval akkor menyibe lenne nekem gép re invictuséknál?? ja és még egy kérdés hogy kijött ez az slr ps2 re KÖCCII :D:D:D plz:D
12346
akkor adott két lehetõség is. vagy veszel egyet invictuséktól (ha van elfekvõ), vagy dc-rõl lekapod. immersion tím törögette föl.
nem vágom milyen sl-ed lehet, de ha szar és nem tudod ötezredszerre se föltenni, akkor már le kellett volna vágni, hogy konkrétan tényleg SZAR, és nincs miért eröltetni. kérdezgetés helyett már vagy hatszor tudtál volna szerválni egy használhatót.

MikX
akkormeg

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

jolvan de a mappájában nincs benne hogy crack de mind111 és különebn is minek crack eljem emg ha az instalálásnál nem jo valami mert ezt a street legalt nem kell crack elni ami nekem van meg
Varenga
eccsém, ez nagyon durva poligonilag....még mindig ámulok<#worship>

Varenga
vázz, krekkeld meg az egzét és gúd lenni fog<#idiota>

Varenga
OFF:flém unalmas

ON: CRC 2: 8% or 1627 points
Street Legal 3: 76% or 13873 points
1NSANE 2: 15% or 2749 points

Vazz, Cherokee nem lett egyszerû<#guluszem1>

streeter
Végre egy terepjáróóóó

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Hahahahahaaa
Ez nagy lesz.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Nagyon nevetek ezen!!! <#vigyor3><#vigyor5>

jólvan attól még ne legyél tapló!!
Ombika
Jezusom hol elunk el se hiszem ,hogy 2005-ben!!! <#mf3><#boxer><#banplz>

A pontot, vesszõt ilyeneket ajánlom figyelmedbe. Akkor talán válaszolnak a problémádra. De szerintem menj isibe még pár évet és ne nyúlj semmilyen játékhoz. Hasznos lenne...

Ombika
Ezert kell Ps2,mert azt semmi sem karpotolja pc-n!!! <#taps><#guluszem1><#eljen>

streeter
Hát jah én se. Meg kilinkeltem GOM-on a javításom és szerintem azt használták fel....

3Error
bazz...

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

12346
megjelent a boss "végleges" verziója. én nem tom mitõl végleges:/ volna még mit melózni vele szvsz.

hát ez kész, te télleg nem vagy teljesen normális...<#wow2>

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

ALIENwoods
fuck...

szoval install és install közbe error ir ki ki irja vége az install nak és nem indul el a játék mikor rámegyek a play ra
3Error
én? engem?? :P

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

streeter
Patchek és FAQ ott fent a banner kép alatt<#wilting><#wilting><#banplz><#banplz>

jaa meg install nál valami erorr irt ki
Sziasztok! ma elkezdtem instalálni a street legal redline t mert ugye ma került hozzzám erre instalálom jo fell van instalálva megniytom hogy street legal racing redline és megnyitja ott van hogy:play, mert ugye akkor már fel volt instalálva és rámegyek és bezárodik az ablak és nem indul el ugy hogy olyan merges voltam hogy majdnem lebasztam a teraszrol a cd t LÉTSZIVES EGITSETEK<#gonosz2><#duma><#gonosz3>
3Error
Modding garázs POWAAA !! ;)

streeter
Na csak hogy lássátok még élek és munkálkodok <#smile>

Ma kipróbáltam már a Boss Mustangot és pár hibája idegesített amit feltétlen ki kellett javítanom.

A képre kattintva elindul a letöltés<#wink>

Valamint új linkje van a Polskinak

SZilaJMaGGoT
Ezeket az alap kocsi kiszedõ modot valaki megcsinálhatná, ugyanis én nem szeressem einvagent, meg ezeket, csak addig voltak jók, ameddig fel nem fedeztem a modokat<#vigyor3>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Varenga
sajna nem, mert kellenek a "gyári" autók is különben kifagy

azt meglehet csinálni, hogy kiszedek egy két gyári autót a játékból?
mert vannak másikak és akkor lehet hogy sûrûbben beadná õket.mert egy csomó új verdám van nem adja be õket.akkor nem lesz baja a játéknak?
streeter
Ami még tetszett az a Mercedes CLS 55AMG V8 Compressor volt. Lámpánál kb fél gázzal indulhatott el és az a hang amit hallottam.... leírhatatlanul szép volt :D

Meg az Audi A8 4.2-es quatro V8-as motorjának is kívülrõl és belülrõl is. Érdekes volt hogy 3500-as fordulat alatt nem lehetett bent hallani a hangját 4500 körül viszont már kezdett szép hangja lenni <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

12346
kb. azér hobbi szinten megörvendeztetném a járókelõket vmi szakadék, repedt fazék hangú 8assal is <#vigyor3>

Igeeen. :) Alfa 156, Fiat Marea, vagy valami hasonló. Rád bízom. <#wink> De egy MAser sem utolsó.

streeter
Készüljön?<#papakacsint><#crazya>

streeter
Ááááááá soros 6-os meg 4-es motorok ááááá
Egy nagy 5-6-7 literes V8-asnak vana legszebb hangja, ahogy szépen 'klaggyog' annál jobb nincs is. Az RS4-es Audi FSI motorjának a hangja tetszett a legjobban eddig.

Tényleg, ha már az addon autóknál tartunk, készült valami olasz vas?

Neked az amcsi gépezetek jönnek be nekem meg a jó kis Japám autók!!!<#mf2>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

12346
tom milyenek a japó autók, de már pfuájj..:) leginkább sztem azért nem szeretem õket ennyire, mert ritka nagy divat lett belõlük okostojás körökben.
egyébként csak simán közömbösek lennének valszeg:)

12346
jah, gta-s fleetwood jó lenne ebbe:P meg egyebek. abba úgyis kár.
terepbringa meg lesz még1, ha minden jól megy. a crc-s h2 jön majd errefelé is.

streeter
Buáá

Akarooooomm<#szeret><#szeret><#hamm><#hamm>

ALIENwoods
Nissan Skyline csí-tí-ár, AE hachiroku :D

malter
nem rosszak pedig a japán verdák:)csak ugy kéne mint pl gran turismoban,hogy a japán csodák melett amerikai stb tipusok is fel vannak vonulva
streeter
Há ja én is szívesebben látnék már amcsi, angol vagy német kocsikat a játékba. Pl.: nagy régi amcsi cadilac-ek, chevroletek de jöhetne még több és újabb bmw, merci, audi na meg az angol tvr-ek, mini, stb stb.... Pl nincs egy darab terepjáró se pedig van választék abból is: Bmw X5, Mercedes ML vagy G, Porche Cayen, Volvo XC90, meg az amcsi SUV-ok.

12346
ízlések és pofonok. én spec rettentõ mód unom már ugyanazt a pár japó bringát látni minden autókázós játékban. + közel sincs olyan markáns megjelenése, mint némely tengerentúli vényócnak. a hangról ne is beszéljünk.
pl az aláírásodban szereplõ skyline már a könyökömön jön ki, de durván...:) (:S)

Azért a Japcsi autók is jók!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ALIENwoods
:D

streeter
Inkább jelenjen meg 2007-be de legyen jó a játék mint jövõ nyáron tele bug-al aztán meg 200mega patchel és akkor nagyjából jól fut a játék....

12346
asszem ezzel sûrûn fogok barátkozni. le a szkájlájnokkal, szuprákkal:P

ja ok<#dumcsi><#email>