46059
.
  • SZilaJMaGGoT
    Na ezt valahogy úgyértettem ahogy flatoutba volt, csak kicsit komolyabban...
  • SZilaJMaGGoT
    Én se stage-ekre gondoltam.. Hanem ott lenne mondjuk greddy turbo, modell, tulajdonságai, meg ilyenek, és úgy veszel valamit, és nem mindig a drágább cucc lenne a jobb. Mrt én pl gt4-be vettem egy turbót, az olcsó volt, aztán meg valami drágább tuningot, nem tudom mit, és nem lehetett turbóval együtt használni, de kevesebb lóerőt adott mint a turbó.. Ez a kattintgatós berakás nem feltétlenül fontos. Elég ha a boltba látod az alkatrészt.. Attól lennének a motor a kocsiban, megtudnád nézni meg minden, csak nem tudnál vele csinálni semmit, max színezni. Vagy ha lenne valami leegyszerűsítő tuning, leszedné róla a fölösleges burkolatot meg ilyeneket.
  • malter
    az jo is ha sok a beállitás,de a szerelés maradjon!!:)ne olyan legyen már hogy turbo stage 1-4ig ez sablonos
  • kemszi2
    Ha kész van egy alkatrész a 3ds max-ban(jelen esetben egy toronymerevítő) mi a következő lépés hogy bekerüljön a játékba?Nem tudna vki kiokosítani?
  • SZilaJMaGGoT
    Az egy dolog... Nekem 768 a memóriám, mostanság nem a legbrutálabb, de az SL-hez simán több kell... Az meg simán jó ha sok a beállítás az alkatrészeken...
  • malter
    de ez a katt és rajta van a cucc:Pa gtbe csak a beállitás részletes amemoria meg lassan 1g a min szal:)
  • SZilaJMaGGoT
    De kurvára eszi a memóriát, és az csak jó lenne ha olyan tuning lenne mint a gt-be csak részletesebben.. A legtöbb játékba pont nem olyan van mint gt-be..
  • malter
    gt-s tuning nem jo az van minden játékba,ez pont ettöl egyedi
  • SZilaJMaGGoT
    És komolyabb törés modell, úgy hogy a kocsit abszolút total károsra törhessem..
  • SZilaJMaGGoT
    Hát igen és milliárdos gép kell hozzá... Szerintem a tuning olyan kellene legyen mint a gran turismo-ba. Az alkatrészeket ugyanúgy veszed, állítgathatod, csak nem látod. Ettől függetlenül lehetne 3d-s motor a kocsiban, csak éppen egyetlen elemnek számítana.
  • kemszi2
    ha nem lenne a játékban ilyen szétszedhetőség szerintem már halott lenne a játék.ettől yó ez ajáték.enélkül....mint a processzor hűtő nélkül:D
  • idt103
    HELP!!!
    Csináltam egy új váltót V8-as motorhoz!
    Faszául működik meg minden, de csak ha egy másikat írok felül!
    Hogy csináljam meg, hogy teljesen új alkatrészként kerüljön a katalógusba?
  • 12346
    végülis mondasz vmit.
  • ALIENwoods
    szerintem az FPS látná kárát, az hogy mivan egy adott típuson csak 10-20 sor, alkartészektől függően, de egy egy alkatrész poligonszáma...

szal lényeg az optimalizálás
  • 12346
    csak ne menjen a részletesség rovására. hiányozna ez a szétszedhetőség.
  • MikX
    Mondjuk ez még nem garancia rá, de 2007-ben, sőt még most is alapnnak kell lenni a Multi lehetőségnek egy játékban...
  • Gibor
    Hát gondolom az lesz, mert egy ilyen játéknak kell multi főleg hogy már a crc-ben is ottvan.
  • idt103
    ítam levelet az invictusnak, hogy mi várható! nem akart elárulni semmit! de annyit mégis elcsöppentett hogy ON-Line játék lessz!
    Bár én ezt sem venném 100% biztosra!
  • 12346
    kb:) az persze más kérdéskör, hogy a kivitelezés nem lenne ilyen egyértelmű^^ de hát én csak egy végfelhasználó vok
  • 12346
    ha jól tudod? még arról sincs szó sztem, hogy egyáltalán lesz:D csak a szavazás alapján kéne lennie:)
  • Gibor
    kb egy "kisseb" script azt ennyi sztem meg a játék motorja ismerje be az m3u stb.. fáljokat.
  • 12346
    mondjuk ja, biztos megoldható:)
  • idt103
    jah tényleg!
    meg ha jól tudom on-line játék lessz!
    akkor meg tényleg élőben jöhetne a zene! nem mindig ugyan az!
    :)))
    ez jó ötlet
  • Gibor
    megoldható.
  • 12346
    trónolás közben jutott eszembe, hogy az esetleges köv sl-ben vajh meg lehetne-e oldani, hogy akár m3u-ból, pls-ből stb olvassa be a zenéhez az utat. egyrészt helytakarékosság céljából ugye, + talán netes rádiókhoz is csatlakozhatna;)
  • 12346
    -savenek nem sok értelme lenne sztem, mert minden sl egyedi. mellesleg nem is tom miben lennél előrébb egy mentéssel:)
    -olvsani kéne. kismilliószor le lett írva, hogy nincs. és még 6000 hsz-t se kéne visszaolvasni a válaszig.
    -sztem elég egyértelmű, hogy a lada nincs kész. autókhoz a linkek meg ott vannak a banner alatt. berakás meg csak sima bekoppintás a cars\racers könyvtárba.
  • Hatton
    Sziasztok lennne 1 pár kérdésem.
    -Nem tudna vki küldeni nekem 1 savegamet?
    -Létezik magyarítás a játékhoz?
    -Ezeket a kocsikat (pl:Lada)honnan lehet beszerezni és hogy kell berakni a játékba??
    Válaszokat előre is köszönöm.
  • braien01
    Zsír ez a Lada már várom.
    Lenne egy kérdésem, mért van az hogy a garázsomból csak úgy kitörlődnek a kocsik???Csak úgy teljesen magától.
  • KapuBen
    minek MSN cím mikor privátba is el tudom mondani ami kell
  • hertzui
    Kapuben király lett a hangcucc!Látom CRUNCH mélynyomókat tettél bele.Fasza lett nagyon!Elkérhetném az msn címedet?
  • KapuBen
    a hifi valakinek tetszik?
  • kemszi2
    a lada feeling a legjobb
    Beirn-hez készült már bukócső?
  • KapuBen
    Gratulálok Jó Lesz!
  • streeter
    Ezaz ezaz ezaz ezaz jeeeeeee
    Végreeeee
    Működik a textura a játékban is

• KapuBen
    Beraktam a 406-ba a hifit
    itt egy kép:
  • Sonny Nashh
    Ahha az van meg nekem is most néztem a postafiokot hogy jéé uncsim elküldte akkor mind1...
  • KapuBen
  • streeter
    Na kész vana texturázás maxban.

• streeter
    Egy olyat nem akarsz kipróbálni, hogy hogyan lehetne megnövelni a forgalom sebességét. Pl.: az autópályán mehetnének 200-250-0l :D a többi helyen meg 80-al.
  • braien01
    Valki foglalkozik még a v8-as motorral.
    Nemtudom honnan lehetne hozzá szerválni egy jó állítható váltót.
    Ha valakinek van és tudja honnan lehet leszedni akkor az irjon.