Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You´re not allowed to do this mi van ilyenkor
Get a life!
Get a life!
az barát volt😊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
1. Ami mindig idegesít, hogy ha leszedek mindent a kocsiról akkor csak egyessével tudom eladni. Jó lenne ha lenne egy olyan gomb amivel az összes cucc eadható, olyasmi mint az a gomb ami mindent megszerel.
2. A garázsba a kocsi alatt ugyan van emelõ, de nem mûködik. Szerintem nagy fless lenne ha csak úgy lehetne szerelni a futómûvet ha felemeled a kocsit. Valami olyanra kellene gondolni mint a Monster Garage-ba. Sokkal élethûbb lenne szerintem.
3. Ugye ami szerintem mindenkinek egyértelmû a grafikai engine. Ugye hát nem a legjobb ezért nem ártana egy új. Valahonnan átvenni egy másikat.
4. A kocsik törését mindenképpen megkéne tartani ilyen szinten amilyen most és még az se bajha más néven futnak.
5. Szerintem több alap autó kellene bele.
6. A motorok kicsit lehetnének kidolgozottabbak, meg a motortér kicsit lehetne telítettebb. Gondolom sokan kipróbáltátok az E34-es BMW-t és abba sok extra volt a motortérbe. Sokkal élethûbb.
Most kb. ennyi lenne és ez csak az én véleményem.
Végeredményben mind a kettõ jó. Sl1-be nagy volt a térkép, de nem lehetett látni a zsarukat ami szerintem rossz 😊 A 2 meg hát ugye egyértelmû.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Get a life!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Street Legal vagy a Street Legal Racink Redline a jobb?
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Majd ha Malter topic házigazda lesz át lesz javítva.
Legyél türelmes!
Get a life!
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
Na de milyen hiba? nekem a -5 error code nem sokat mond. Valaki tudja a probléma megoldását?
Get a life!
Nem tudja valaki hogy 3dsmax5-el hogy kell festhetõ kasznit meg egyebet gyártani?
De ilyen ugrálgatós modokról nemtok!!
Get a life!
és ne kérdezz ostobaságot ;P
Mert azt a kis FAQ-t kilehetne rakni 72-es betûméretbe, hogy a vak is lássa 😄 Meg a hülye balfasz láma
Amúgy csak az a szerencséje hogy egész délután jégkorizni voltam és nem láttam a hozzászólását este meg már lusta voltam elolvasni.
Amúgy tõlem már kapott 2 nagy lebaszást, de úgylátom nem ért semmit.
Lehet frissíteni kell kicsit a FAQ-t is hogy nincs PS2-re meg itthon nem lehet kapnitémával 😊
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85