Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze amikor letöltök vagy is csak szeretnék letölteni

a gomon regeltem és azt írja ki ,hogy
You´re not allowed to do this mi van ilyenkor

akárhova kattintok nem lehet csak a képet lehet menteni mit tegyek legyetek szívesek moderáltan válaszolni elõre is kössz a választ

12346
még ezen az oldalon megtalálod a linket (#38098)

itt volt a forumba 1 kép arra kell rákattintani !!!

Get a life!

csá honnan lehet letölteni a kis polákot mondjátok meg moderáltan mondjátok meg az oldalt próbáltam a googlen és az sl catalogban de nincs <#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#help><#help>

easy....

Get a life!

ALIENwoods
léégy türelmes....

12346
a 2-bõl nekem is hiányzik az egy kezelhetõsége. vhogy jobban lehetett "dobálgatni" a járgányt kanyarban, miegymás. ha meg borultam, akkor nem csúszott a tetején, hanem széjjel dobálta.
az barát volt😊

SZilaJMaGGoT
Ugyanmár! Ez nem SL3 elvárás, hanem az SL2 felturbózása. De szerintem ahoz is kevés. Tisztelem becsülöm az Invictust, de két ilyen hibás játék után sokat várok tõlük. A CRC-rõl aztmondják sokan hogy jó lett, úgyhogy szerintem kipróbálom, de ez nem mentség az SL szériára, ugyanis a rövid határidõ miatt, lett két befejezetlen játékuk. Ha a 2 játék fejlesztési ideje egybe lett volna, talán sokkal igényesebb SL-ünk lenne. Persze errõl a kiadó tehet, de akkora ökör állatok! Két db selejt játékkal kurva sokat kaszálhatott a kiadó. Nem hogy hagyták volna még dolgozni az invit, és akkor lenne pénzük is..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

streeter
Mondjuk ha lenne netán 3. rész akkor én eltudnék még képzelni pár dolgot.
1. Ami mindig idegesít, hogy ha leszedek mindent a kocsiról akkor csak egyessével tudom eladni. Jó lenne ha lenne egy olyan gomb amivel az összes cucc eadható, olyasmi mint az a gomb ami mindent megszerel.
2. A garázsba a kocsi alatt ugyan van emelõ, de nem mûködik. Szerintem nagy fless lenne ha csak úgy lehetne szerelni a futómûvet ha felemeled a kocsit. Valami olyanra kellene gondolni mint a Monster Garage-ba. Sokkal élethûbb lenne szerintem.
3. Ugye ami szerintem mindenkinek egyértelmû a grafikai engine. Ugye hát nem a legjobb ezért nem ártana egy új. Valahonnan átvenni egy másikat.
4. A kocsik törését mindenképpen megkéne tartani ilyen szinten amilyen most és még az se bajha más néven futnak.
5. Szerintem több alap autó kellene bele.
6. A motorok kicsit lehetnének kidolgozottabbak, meg a motortér kicsit lehetne telítettebb. Gondolom sokan kipróbáltátok az E34-es BMW-t és abba sok extra volt a motortérbe. Sokkal élethûbb.

Most kb. ennyi lenne és ez csak az én véleményem.

Végeredményben mind a kettõ jó. Sl1-be nagy volt a térkép, de nem lehetett látni a zsarukat ami szerintem rossz 😊 A 2 meg hát ugye egyértelmû.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Tomo15
Redline jobb...
az 1 mert jobban törik a kocsi de a 2ö jobb mert grafika meg minden cheat szoval nincs gáz ha összetörik a kocsid<#eplus2><#hehe><#idiota>

Get a life!

Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Street Legal vagy a Street Legal Racink Redline a jobb?

Sztem!! Alapból crc hibás!! De nem biztos!!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

streeter
Ha tudnánk a hiba okát akkor válaszolnánk, de mi se tudjuk ezért nincs rá válasz. Ha lesz rá megoldás akkor benne lesz a FAQ-ban.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

A biztos modszer nem ment...akkor nem irtam volna........
SZilaJMaGGoT
Akkor én kérek elnézést, de én azt tudom hogy patchelésrõl van benne szó, és hogy a biztos módszer le van írva. Sok sikert!

Köszi...különben nem fikáztam a faq-t. De erröl tényelg nincs benne szo.
streeter
Jah a FAQ linkje most nem is jó, mert az oldalamra vezet nem közvetlen a FAQ-ra,de a menüpontok közt ott van csak már Gy.I.K néven (gyengébbek kedvéért Gyakran Ismételt Kérdések).
Majd ha Malter topic házigazda lesz át lesz javítva.

streeter
Ha hatszor kérdezed meg akkor se tudjuk.
Legyél türelmes!

12346
ps-re szerencsére nem jött ki. ha kijött volna, akkor az autó tuning kb hasonlóan színvonaltalan lenne, mint az nfsu/mw. neked jobb a ps2 biztos😄 de itt a többségnek kicsit nagyobbak az igényei <#vigyor3>

12346
live helyett jó a 2.0.0 -> 2.2.1 patch is esetleg. azzal no para, és 1 lépésben megoldódott a problem.

nem tuttya valaki hogy a Jeep Wrangler-t hogy tudom megcsinálni h jácchassak vele mert kiába tekerem az órát és várom h hátha megjelenik az autókereskedónél de semmi valaki segitsen h õ hogy szokta ezeket megelözni

Get a life!

SZilaJMaGGoT
FAQ-ban van szó az invictus live-ról, ami felfrissíti az alapgémet 2.2.1-re!!!!! Ne fikázd a FAQ-t. Nekem se ment fel 2.1.8-ra a patch azér szedtem le invictus live-t....

Van egy kérdésem. De mielött beirkálnátok 72-es betümérettel, hogy faq elárulom hogy erröl ninc benne szo. 2.1.8-ig felmegy az összes pach. Aztán mikor rakom a 2.1.8->2.2.1 pachet akkor ugye meg kell keresni az exe filet-t a szerencsétlennek. Elinditom és ezt irja ki:
Check...
Error in check crc.
Cancel install...
Install aborted.
Error code: -5
Na de milyen hiba? nekem a -5 error code nem sokat mond. Valaki tudja a probléma megoldását?
nem tuttya valaki hogy a Jeep Wrangler-t hogy tudom megcsinálni h jácchassak vele mert kiába tekerem az órát és várom h hátha megjelenik az autókereskedónél de semmi valaki segitsen h õ hogy szokta ezeket megelözni

Get a life!

Lenne egy <#lama> kérdésem!!
Nem tudja valaki hogy 3dsmax5-el hogy kell festhetõ kasznit meg egyebet gyártani?

Azt tudtam! ottszoktam néha ugratva összetörni egy-két verdát!!<#vigyor3>
De ilyen ugrálgatós modokról nemtok!!

ALIENwoods
hát tudtommal egyenlõre csak az az egy

hé emberek tuggyátok van a testtrack és ott majnem a közepént van 2db rámpa meg bár bólya nos szóval merre van még ien ugrálgatós triálozos pályarész illetve mod ?

Get a life!

<#boxer><#violent><#mf3>

<#violent><#mf3>
Jahh.. értem... köszi.. Bots a láma kérdésért csak nem volt kedvem 38ezer hozzászólást visszaolvasni <#vigyor1>
ALIENwoods
SL 1-s topicnak indult csak az SLR:R annyira kötödik hozzá hogy nem kreáltak neki új topicot!

és ne kérdezz ostobaságot ;P

<#mf3>Most szórakozol?????

Mi ez a street legal topik? Van új? Nekem a Redline a legujjabb....
Az igazán jó lenne mert ennyi <#lama>-t egyhelyen! És a legjobb még csak visszasem olvassnak!!!!!

streeter
Újraindult a streeter.uw.hu Még nincs fönt letöltés, de amint lesz idõm rakok fel.

malter
jövöhét állitolag<#nemtudom>
streeter
TÉnyleg mi van a házigazdasággal???
Mert azt a kis FAQ-t kilehetne rakni 72-es betûméretbe, hogy a vak is lássa 😄 Meg a hülye balfasz láma

streeter
Jah lehet. Most így utólag olvasva meg, hogy már kapoot a fejére én nem fogom már lebaszni 😄
Amúgy csak az a szerencséje hogy egész délután jégkorizni voltam és nem láttam a hozzászólását este meg már lusta voltam elolvasni.

Amúgy tõlem már kapott 2 nagy lebaszást, de úgylátom nem ért semmit.

Lehet frissíteni kell kicsit a FAQ-t is hogy nincs PS2-re meg itthon nem lehet kapnitémával 😊

bodesz
nem unja még senki ezt a gamet???már mindent megtuningoltam fullra beleraktam 1000nyi cuccot scripteltem ajtót nitrót stb stb de sztem egy unalmas gém.fél éve elõ se vettem 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

MikX
Jahh...
<#mf1><#mf1>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ALIENwoods
még jó hogy Streeter nem kapta fel a vizet mert akkor aztán oltott volna rendesen

ALIENwoods
aztán meg jön a klasszikus beszólás, hogy nem fog Õ most visszaolvasni X oldalt a kis kérdéséhez...

SZilaJMaGGoT
Hát sajna így van. Mindenki elõbb utána kellene néznie kicsit a dolgoknak, és csak aztán megkérdeznie, ha sehol nem talált rá választ...

SZilaJMaGGoT
Elnézését kérem kedves dancsónak, mer már lelkiismeret furdalásom van, hogy így lebasztam, és látom azóta nem nagyon kérdezgetett. Csak annyit tudok neked mondani, hogy máskor kicsit nézz utána a dolgoknak, mielõtt elkezdesz kérdezgetni. Mert ha teljesen tájékozatlanul kezdesz el kérdezni dolgokat, elõfordulhat hogy másokat kivégzel idegileg. Én nem szoktam lebaszni senkit, és ha tudok megpróbálok segíteni, de többször is megmondták hogy mit csinálj, de te mindig csak mondtad a magadét. Ennek mindig megvan az eredménye, és nem csak itt, mindig megtalálod majd az embered aki esetleg durván kioktat. Nem mondom, mer én sem vagyok egy ész lény, de kicsit azér körültekintõbb vagyok.

MikX
Csak az a baj ezzel, hogy hiába koptatod a billentyûket, 2-3 hsz-el késõbb megni lesz egy gyíkarcú aki megkérdei az unalomig ismételt kérdéseket...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Tomo15
Ezen nem is csodálkozom ekkora egy <#lama>-t ritkán lehet láttni...