46059
.
-
#39660 Na ezt valahogy úgyértettem ahogy flatoutba volt, csak kicsit komolyabban... -
#39659 Én se stage-ekre gondoltam.. Hanem ott lenne mondjuk greddy turbo, modell, tulajdonságai, meg ilyenek, és úgy veszel valamit, és nem mindig a drágább cucc lenne a jobb. Mrt én pl gt4-be vettem egy turbót, az olcsó volt, aztán meg valami drágább tuningot, nem tudom mit, és nem lehetett turbóval együtt használni, de kevesebb lóerőt adott mint a turbó.. Ez a kattintgatós berakás nem feltétlenül fontos. Elég ha a boltba látod az alkatrészt.. Attól lennének a motor a kocsiban, megtudnád nézni meg minden, csak nem tudnál vele csinálni semmit, max színezni. Vagy ha lenne valami leegyszerűsítő tuning, leszedné róla a fölösleges burkolatot meg ilyeneket. -
#39658 az jo is ha sok a beállitás,de a szerelés maradjon!!:)ne olyan legyen már hogy turbo stage 1-4ig ez sablonos -
#39657 Ha kész van egy alkatrész a 3ds max-ban(jelen esetben egy toronymerevítő) mi a következő lépés hogy bekerüljön a játékba?Nem tudna vki kiokosítani? -
#39656 Az egy dolog... Nekem 768 a memóriám, mostanság nem a legbrutálabb, de az SL-hez simán több kell... Az meg simán jó ha sok a beállítás az alkatrészeken... -
#39655 de ez a katt és rajta van a cucc:Pa gtbe csak a beállitás részletes amemoria meg lassan 1g a min szal:) -
#39654 De kurvára eszi a memóriát, és az csak jó lenne ha olyan tuning lenne mint a gt-be csak részletesebben.. A legtöbb játékba pont nem olyan van mint gt-be.. -
#39653 gt-s tuning nem jo az van minden játékba,ez pont ettöl egyedi -
#39652 És komolyabb törés modell, úgy hogy a kocsit abszolút total károsra törhessem.. -
#39651 Hát igen és milliárdos gép kell hozzá... Szerintem a tuning olyan kellene legyen mint a gran turismo-ba. Az alkatrészeket ugyanúgy veszed, állítgathatod, csak nem látod. Ettől függetlenül lehetne 3d-s motor a kocsiban, csak éppen egyetlen elemnek számítana. -
#39650 ha nem lenne a játékban ilyen szétszedhetőség szerintem már halott lenne a játék.ettől yó ez ajáték.enélkül....mint a processzor hűtő nélkül:D -
idt103 #39649 HELP!!!
Csináltam egy új váltót V8-as motorhoz!
Faszául működik meg minden, de csak ha egy másikat írok felül!
Hogy csináljam meg, hogy teljesen új alkatrészként kerüljön a katalógusba? -
#39648 végülis mondasz vmit. -
#39647 szerintem az FPS látná kárát, az hogy mivan egy adott típuson csak 10-20 sor, alkartészektől függően, de egy egy alkatrész poligonszáma...
szal lényeg az optimalizálás -
#39646 csak ne menjen a részletesség rovására. hiányozna ez a szétszedhetőség. -
#39645 Mondjuk ez még nem garancia rá, de 2007-ben, sőt még most is alapnnak kell lenni a Multi lehetőségnek egy játékban... -
Gibor #39644 Hát gondolom az lesz, mert egy ilyen játéknak kell multi főleg hogy már a crc-ben is ottvan. -
idt103 #39643 ítam levelet az invictusnak, hogy mi várható! nem akart elárulni semmit! de annyit mégis elcsöppentett hogy ON-Line játék lessz!
Bár én ezt sem venném 100% biztosra! -
#39642 kb:) az persze más kérdéskör, hogy a kivitelezés nem lenne ilyen egyértelmű^^ de hát én csak egy végfelhasználó vok -
#39641 ha jól tudod? még arról sincs szó sztem, hogy egyáltalán lesz:D csak a szavazás alapján kéne lennie:) -
Gibor #39640 kb egy "kisseb" script azt ennyi sztem meg a játék motorja ismerje be az m3u stb.. fáljokat. -
#39639 mondjuk ja, biztos megoldható:) -
idt103 #39638 jah tényleg!
meg ha jól tudom on-line játék lessz!
akkor meg tényleg élőben jöhetne a zene! nem mindig ugyan az!
:)))
ez jó ötlet -
Gibor #39637 megoldható. -
#39636 trónolás közben jutott eszembe, hogy az esetleges köv sl-ben vajh meg lehetne-e oldani, hogy akár m3u-ból, pls-ből stb olvassa be a zenéhez az utat. egyrészt helytakarékosság céljából ugye, + talán netes rádiókhoz is csatlakozhatna;) -
#39635 -savenek nem sok értelme lenne sztem, mert minden sl egyedi. mellesleg nem is tom miben lennél előrébb egy mentéssel:)
-olvsani kéne. kismilliószor le lett írva, hogy nincs. és még 6000 hsz-t se kéne visszaolvasni a válaszig.
-sztem elég egyértelmű, hogy a lada nincs kész. autókhoz a linkek meg ott vannak a banner alatt. berakás meg csak sima bekoppintás a cars\racers könyvtárba. -
#39634 Sziasztok lennne 1 pár kérdésem.
-Nem tudna vki küldeni nekem 1 savegamet?
-Létezik magyarítás a játékhoz?
-Ezeket a kocsikat (pl:Lada)honnan lehet beszerezni és hogy kell berakni a játékba??
Válaszokat előre is köszönöm. -
braien01 #39633 Zsír ez a Lada már várom.
Lenne egy kérdésem, mért van az hogy a garázsomból csak úgy kitörlődnek a kocsik???Csak úgy teljesen magától.
-
#39632 minek MSN cím mikor privátba is el tudom mondani ami kell -
hertzui #39631 Kapuben király lett a hangcucc!Látom CRUNCH mélynyomókat tettél bele.Fasza lett nagyon!Elkérhetném az msn címedet?
-
#39630 a hifi valakinek tetszik? -
#39629 a lada feeling a legjobb
Beirn-hez készült már bukócső? -
#39628 Gratulálok Jó Lesz! -
#39627 Ezaz ezaz ezaz ezaz jeeeeeee
Végreeeee
Működik a textura a játékban is
-
#39626 Beraktam a 406-ba a hifit
itt egy kép:
-
Sonny Nashh #39625 Ahha az van meg nekem is most néztem a postafiokot hogy jéé uncsim elküldte akkor mind1... -
#39624 -
#39623 Na kész vana texturázás maxban.
-
#39622 Egy olyat nem akarsz kipróbálni, hogy hogyan lehetne megnövelni a forgalom sebességét. Pl.: az autópályán mehetnének 200-250-0l :D a többi helyen meg 80-al. -
braien01 #39621 Valki foglalkozik még a v8-as motorral.
Nemtudom honnan lehetne hozzá szerválni egy jó állítható váltót.
Ha valakinek van és tudja honnan lehet leszedni akkor az irjon.