Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért köszi a gyors segítséget<#zavart1>#zavart1>. Egyébként a mostani gépemen is lassul a játék, de végre megvan!
Érdekelne valakit trabant a játékhoz, mert osztálytársam csinál egy trabi modellt és arra gondoltam ha kész lesz beleültethetnénk pilótáinkat<#beka2>#beka2>!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Elolvastam a hozzászólást, de már immunis vagyok az ilyenekre és nem válaszolok, majd válaszol más ha akar pl.:te.
Amúgy még mindig foglalkoznak moddal csak lehet már nem annyira lelkesen. Én is már 1000x elhatároztam, hogy hagyom a francba az egészet, de sose tudtam végleg abbahagyni. 2-3 hét után mindig újra bekapcsolom a játékot.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Kérdésem a következõ, miért nem akarja rátakni az utolsó peccset(SLRR_2_1_8-to-2_2_1)? Azt mondja crc check faild, pedig úgyraktam fel egymás után a peccseket ahogyaz megvan írva.
Régen nagyon szerettem ezt a játékot és mostmár megvan a gép is hozzá, de most ez ven.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
azért jobb neked a kék garázs, mert akkor tovább folytathatod a drageket a komolyabb ellenfelekkel... (aztán lesz majd piros garázs is)
Több presztizsed van, stb...
Haladsz a játékkal, egyébként csak ennyi a lényege, úgy emlékszem...
A másik kérdésedre, sztem. jobban jársz egy bayern-el... (a V8-asokat nehezebb kordában tartani, szvsz "gyárilag" semmi elõnyük sincsen a soros 6-osokkal)
A megbántás abból akart állni, hogy ilyen kérdést már "mókás" feltenni ide, amikor a fél játék teljesen át van alakítva, vagy 20.000 hozzászólással ez elõtt már mindenki kivégezte a játék "játék"-részét. Remélem értesz, már csak a
moddal fogalalatoskodik mindenki. Foglalatoskodott...
De nekem öröm, hogy vki (Te) játszik vele ! <#wave>#wave>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De nem igazán tudnám elképzelni egy játk betétzenéjének se. Sõt még filmbe se nagyon 😊 (Triál videóhoz már rakták be de ott jó volt)
Szerintem nem ilyesfajta zene kellene. Nem tudom milyen, de nem ilyen 😊
Szerintem!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Elsõ hallásra tán kicsit Most Wanted jellege lehet, na meg a számcím miatt is (Lord Of The Boards ->allias Black list 😄 )
Véleményeket!
Get a life!
Nézzétek meg.
Ezt írja:
Hacking attempt.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Get a life!
Get a life!
Ami az elején van mod az kelll nekem!!!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Get a life!
Get a life!
1. ha a 2.2.1.-hez való gt-t szedted le, akkor no para. ellenkezõ esetben sztem meg is reccsen a game. nem tom mér basz fel, mikor az eddigi autókat is a kereskedõknél kellett megtalálni. mondjuk bejövõs lenne egy direkt vásárlás is, de ez van.
2. a másolósdizás meg kb annyira nehéz, mint az installálás.
3. beztos^^
4. audió cumók nem nagyon vannak. sajna csak a gom és a ger-tech az, ami sûrûn frissül. ha ezeken nincs, akkor nix audió szvsz.
5. x
6. profi garázs?

beraktam és már egy óraja járom az aútó kereskedõt és a használtast de nem látok és ez annyira felk@rta az agyvizem hogy egybõl le töröltem
miért nem lehet olyat csinálmi mint az audio ani a gom on van egy telepítõst és nem ilyen be másolgatóst
mondlyuk megérte hogy több idõ ke akkor nem kéne annyit hülyülni vele és biztos hogy mûködne
honnan lehet audio cuccokat le tölteni a játékhoz ???
mikor lessz fent a kis polák???
HOGY LEHET BE LÉPNI A PROFI GARÁZSBA MERT VAN MC GTLE - M FULL PRESTIDGEN ÉS VAN EGY HALUEREM MONYDLYUK AZ NEM FULL PRESTIDGES ÉS SEMYELYIKKEL NEM ENGED
AZT ÍRLYA KI HOGY EZ EGY PROFI GARÁZS ++++++++ MÁR TÚL VAGYOK VAGY 200 UTCAI VERSENYEN ÉS 60 ESTI VERSENYEN MIT TEGYEK <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Get a life!
na mind1, biztos..😊 érdekes formázási módszered lehet😛
Megvehetnég egykét ilyen régi autóra a licencet pl régi 5-ös BMW...
megkérdezzem, hogy nincs-e hangulata hobbi szinten csinálgatni kúltúrált minõségû autókat az sl-be?😊) némileg megismernék legalább a nevét. bár kétlem, hogy bármi eredménye is lenne a dolognak, de hátha..
Máma formáztam a vinyóm mer televolt minden genyoval, és nemtom mikor lesz ebbõl megint sl, mert nem esik jól kínlódani vele, megint betenni a modokat minden, meg meglesni hogy mit érdemes letölteni meg ilyenek. Inkább megvárom a 3-mat. 😄😄😄
mellesleg gom-on kell 10 értelmes hozzászólás a fórumban, és csak utána tudsz töltögetni.
a peccs témát meg ezen az oldalon is már vagy 10* kiveséztük, csak olvasni kéne esetleg... alap gaméra tedd föl a 2.0.0. -> 2.2.1. peccset, vagy invictus lájvval ápdételj, azt jóidõ.
Get a life!
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>