46059
.
-
#39701 :Dkmolyan makettezéshez csak egy normáli festék 500ft-körül van -
#39700 :D
olcsóbb is, meg ha azt "összetöröd", nem akkora para:D -
#39699 én mind2-őt szeretem.csak a számítógépes modellezés kicsit olcsóbb -
#39698 az emberiség egyik nagy találmánya a FAQ/GYIK.Gyengébbek kedvéért gyakran ismételt kérdések....könyörgöm azt nem csak poénból találták ki.olvasd el mielőtt hülyéket kérdezel.Ezzel csak azt éred el hogy mindenki lefog baszni és aztán te leszel megsértődve... -
#39697 sírok bazmeg.. nincs mentés még most se! mivel mint már pár hsz-al ez előtt ugattam, minden kurva sl egyedi... azokat a kibaszott autókat meg a kereskedőknél kell keresni. majd meglesznek. ha ezek nem lettek az előző 5 lapon vagy 6x átrágva, akkor egyszer sem.
pénzcsít: "begformoney"-t beírni mikor a garázsban vagy, aztán csavarhúzó megnyom.
aztán mosmá faszom -
#39696 segítsen valaki mert feladom letöltötem ezt a sok szar drága kocsit azt most egyiket se tudom megvenni:(
küldjetek mentést C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save\carrer
a címem battadanivfreemail.hu pls!!!!
-
#39695 van más oldal is a fentin kívül ahol vannak jó cuccok?
Ja és valaki elküldené a mentését ÿsok pénzel jó verdákal:D )
[email protected]
lécike előre is köszöntem
-
#39694 Bizny, de én ezt már rég feledtam volna :D
Bár sokan meg a makettezést nem bírnák idegekkel... :D -
#39693 jó munkához idő kell -
#39692 Majd megcsinálja!
Sokat dolgozik vele, mikor felmegyek, mindíg ezt bütyköli :D -
#39691 a polski yó de az tény hogy a bukócsőnek nem ártana eggyel kisebb átmérő -
#39690 Legalább tuti nem törik össze a verda :D -
#39689 Minnt mondotam öcsém, kicsit vastag a bukócső sztem, de végülis jó! -
#39688 Jó a bukócső -
#39687 minek kell ehez magyarosítás???Még csak párbeszéd sincs benne nem hogy történet -
Gibor #39686 A polskin elkezdtem a tuningotis meg már van hátsó lámpa is.
pár kép:
-
Gibor #39685 Könnyen és egyszerüen : nincs
-
#39684 A játékhoz sehol nem találok magyarítást segítsetek!!!
Előre is köszi
-
#39683 Abszolút egyetértek. Nem jogos felháborodás. De az előző hozzászólása is értelmetlen volt, mert az oldalon ott van az észrevételek vélemények. A másik. Ha rádszolnak nem kell felháborodni hanem változtani magadon. -
n0rad #39682 tiszta száni, hogy ehhez hasonló hozzászólásaiddal lett tele a fórum...
attól hogy még nem tudsz írni, és ezt az orrodra kötik, nem kell idegbetegnek lenni :/
-
zoolee #39681 haha kösz nem köll egyből le kúrni
LOSER -
#39680 gyáhh sry, de ezt most nekem muszáj^^
ujj az a lábadon meg a kezeden van még mindig...
malyd -> majd
-
zoolee #39679 cső
1 streeter űber az ujj oldal naon király
2 ez rossz mer a másikon 8. regelt voltam
3 na mind1
4 behalt a gépem "gondolom nem érdekel"
5 megint csak fasza az oldal
cső
malyd jövök
hi -
#39678 mé mókás? többnyire így van, nem?:) van aki tudja, más meg tanulja^^ -
#39677 Pont wankel motorról voltak képek, de állítólag már leállt a project. -
SEAOKLacix86 #39676 Jihííí :) új rekord 325i-s motor addonnal: körpálya - 42. 927s :D
cool :)
egyéb időim:
0-100: 0.799
0-200: 2.112
1/4 mérföld: 5.977
1 mérföld: 14.239
végseb.: 540
1/4 mérföldes seb.: 426,5
:)
Streeter: mi is készül rx8-hoz? érdekelne:) (főleg, ha végre megcsinálnak egy wankel-motoros drágát - rajongója vagyok Felix Wankelnek: jogsi, és műszaki diploma nélkül forradalmasította az autógyártást? :D kicsit mókás fickó) -
#39675 jó ez így. ugyan nem láttam még gt-t közelről, de akkor hogy lennének ebben az addon mocialkatrészek? -
#39674 Ne szidjuk a Gt-t!!! -
#39673 -
#39672 békainvázio -
Gibor #39670 Amit csinált... -
hertzui #39669 Kapuben ez nem azt jelenti,hogy hifit tudsz csinálni csak azt,hogy be tudod rakni a játékba az Audio katalógusba. -
#39668 De ez nem csak gép függő. Inkább egy jobb grafikai engine kéne a játékhoz jogy a gynegépp gépek is bírják a játékot. -
#39667 de yó még csak tervbe sincs véve a sl3 de mi már vitázunk róla:D -
#39666 Ja csak aztán a minőség rovására megy. Az is ugyanolyan szerelgetés lenne, csak nem látnád hogy beletűnik, oszt annyi. Az alap SL-ben a motoralkatrészek egyformák voltak csak teljesítményben különböztek, ha lementem motornézetbe és klikkeltem a cuccra hogy betegye, csak simán beletűnt. Ezzel az erővel lehetne úgy is ahogy én mondtam. Egyelőre még nincs fél millám új gépre.. -
#39665 aki hifit szeretne csinálni itt a leírás:
1. KATT IDE
2. ha lejött lefuttatjuk és felrakja az audio tuningot
3. elindítjuk a sl-t és fenn van az audio tuning -
hertzui #39664 Gibor a bukócsövet te hogy raktad be a játékba?
Kérlek írd le!csá -
hertzui #39663 Kapuben légyszíves add már meg az msn címed!Itt nem bírom leírni amit akarok.Légyszíves írd már le! -
#39662 ezzel teljesen egyet értek lásd: #39650 -
#39661 Ennek a játéknak pont ez a szerelgetés a lényege és a legfontosabb része. Ezt mindenféleképpen meg kell hagyni. Akkor elveszne a játék varázsa és fél év után mindenki törölné lefele.