46059
.
  • kemszi2
    csak egy tipp.:ha vesszőt,nem is de legalább pontot tehetnél a a válaszodba
    ....nem azért mondom de tényleg elég segg szag van
  • Vlala #39740
    Neked se jó már semmi :) :) :)
  • streeter
    Jó csak mert kb hatszor írtad eddig hogy király az oldal. És ez már elég seggnyalás szagú.
    Na mind1.....
  • zoolee
    na jó akkor ennyi erővel streeter azt is mondhatnám hogy egy kalap szar az oldalad de nem mondom ezt mert jó én nem ismerlek és te se engem szóval se moderator se semmi nem akarok lenni akárki oldalán hogy azt mondom hogy milyen jó meg minden hanem akkor megkérdem és van két válasz igen vagy nem ha nem akkor sincs semmi 1 próbát meg ért ha viszont igen akkor azt mondom neki hogy kössz és ennyi ugy hogy ne gondold hogy ezzel azt akarom el érni hogy moderátor legyek bárhol is
  • Vlala #39737
    (Off)
    Valahol mindenki így kezdi, én sem hittem el, hogy ha a dosba beleírom, hogy turbo, akkor elindul a pascal... Első órán azt sem tudtam, melyik végére kell ülni a gépnek :)
    (On)
  • SZilaJMaGGoT
    @Zolee Ha annyira király az oldal akkor írhatnál a fórumba valami értelmeset, és jólenne ha többet írnának a fórumba, úgy mindenki..
  • streeter
    Jólvan zolee nem kell nyalni a seggemet, hogy milyen király az oldalam. Megnyugodhatsz nem fogsz kapni semmi special rangot. Ahoz nagyon nagyon nagyot kéne alkotnod.

Amúgy Ger-en találtam, de látom be is békásodott az alsó 3, majd délután felrakom máshova a képeket.
  • 12346
    jaja bejövős. viszont itt-ott nem túl kerek?
  • braien01
    Az ilyen képeket honnan szeded?????

Nagyon zsír!!!!
  • zoolee
    bocs de fontos nem látta valahol valaki a
    limewiret ????
  • 12346
    én spec dc-ről szedtem ilyeneket. találtam max 5-öt is. annak meg kifejezetten örülök, hogy nem vmi szedett-vedett akárhonnan való cumó:
    Discreet.3d.Studio.Max.5.1.inc.Character.Studio.4.0-VOX
    zsír:)
  • zoolee
    off hülye kérdés de naon kérem a válasz adót hogy norm válasz legyen

honnan lehet letölteni a 3dsmax 7 et ingyen ??????
  • zoolee
    jajaja király mint az ujj oldalad

ja és mindenkinek bocs ha fel basztam az agyát azzal a naon hülye be írással bocs
  • streeter
    Ez jól néz ki.

Nissan 300zx

• kemszi2
    ha már ennyire belemelegedtünk akkor csináljunk hibrid autókat
  • 12346
    én spec akkor szeretnék egy tuningolható 424-est
  • Vlala #39725
    csillagmotort, gőzgépet valaki? (nem, sugárhajtóműről szó sem volt.)
  • 12346
    na mer aztán a suzik olyan rengeteget változtak az elmúlt tizenakárhány év alatt, hogy neked pont egy 92-es kell:D
  • idt103
    nah tényleg!
    ott vannak még a 3 hengeres motorok is!
    vagy akár az 5 hengeresek! mert ugye azokból is van bőven!

egyébként egy Suzuki tényleg jó lenne! én nagyon szeretnék egyet!
    egy szép 92-es sedan kasznit! :)))))
  • Vlala #39722
    Sors kettes hosszában, kispolski powa. Ki ne hagyd a listáról!
    Valaki nem akar öszedobni egy három hengeres Suzukit? [miért nincs itt sima, mosolygós smiley? ]
  • malter
    szedd le az addonokat, amiket felsoroltál annak a legalább a fele megvan v12 diesel motyok stb
  • idt103
    Majd lehet egyszer talán tényleg nekirugaszkodom, de most még nagyon nem értek az egészhez! Még most tanulom a scriptelést! Nemsoká jön a 3D Max!
    Csak mikor bebújtam az ágyba ez jutott eszembe! Hogy a játéknak még millió kiforratlan részlete van! Még milliű és millió dolog hiányzik, amitől még színesebbé és egyedibbé lehetne tenni egy-egy autót!
    Ennyi!
  • kemszi2
    egy kis alkatrész legyártása is elég nagy feladat
  • SZilaJMaGGoT
    Az oroszok már adtak ki wankeles ladát is :DDD
  • 12346
    nah akkor előtted a feladat. kezdd el ezeket megcsinálgatni. sok sikert.
  • idt103
    Én most azon gondolkodtam, hogy nem csak a Wankel motor hiányzik még a palettáról! Van még sokféle motor ami nincs meg a játékban!
    Pl.: V4, VR6, 4henger boxer, 6hengeres boxer, W12, V16
    Igaz ezek egynémelyikének nem sok értelme van, de más a helyigényük és más az optika is! Meg ha valaki csinálni akar mondjuk egy igazi Porsche-t akkor nélkülözhetetlen a 6 hengeres boxer! Vagy ha egy igazi Golf-ot, Corradót, Ventot, Passatot akkor meg a VR6! Meg persze ne feledkezzünk meg a 2 hengeres Polski motorról és ugyebár a Mazdák Wankel motorjáról sem!
    Meg ha már itt tartunk, akkor a különböző motorokhoz, turbo, kompresszor, G-töltő! Vagy akár Dízel porlaszó, 1 karburátor vagy 2 3 4, és persze a benzin befecskendezés!
    Kérdés! Miért nem csinálja senki ezeket? Vagy ha el is kezdi! Miért nem fejezi már be?
  • ALIENwoods
    Viper GTS zsernyák by ME :P
  • SEAOKLacix86
    Streeter!
    nem lehetne még egyszer megcsinálni azt, hogy felteszed egy tárhelyre a street legalt? tudom, hogy nagy kérés, meg hogy illegális... csak egy próba :) hm? bocsika, csak érdekelne a dolog :)
    Ja, és nem tudnál esetleg még 1-2 képet betenni arról a félig kész wankel-motorról? (ok, hogy leállt a project, de azért érdekel, hogy milyen lett volna :)
    előre is köszi :)
  • kemszi2
    és ez csak a festés!!!hol van még a többi.
  • hertzui
    GIBOR
  • hertzui
    csá Gibor!
    Add már meg légyszíves az msn címedet.Szeretnék veled beszélni.Amúgy király a bukócső csak vastag.csá
  • k8bal
    bocs benéztem! sry...
  • k8bal
    baszz... nem jó! mert amit ír h kéne progi az azon a magyar oldalon volt fent ami má nem léteziK! :S
  • Gibor
    Kössz, bár tény hogy még mindig semmit sem lehet festeni :(( De sztem a texturával van a problem de majd meg lessz oldva valahogy addigis inkább végzek mindennel...
  • k8bal
    köszi! ha nem megy vmi kérdezek! :)
  • Gibor
    Persze, a Gom-on vanis tutorial.
  • k8bal
    hali! régen jártam erre!400 új üzi.. lehet ezekben vagy ez elött már volt de nagyon érdekelne:
    azt meglehet vhogy cisnálni hogy egy autóba olyan motort rakni amit eredetileg nem lehet?
    pl egy DOdge Charger-be egy v12-eset?
    ha igen akkor léci írja le vki! előre is köszi!
  • MikX
    Ha a külsejéről van szó, akkor nemigen, meg oda egy spray-s kell, azmeg 1500 körül van, és nem elég 2-3 autóra... Egy makettre kell legalább egy alapozóréteg, 2 fedőéteg, meg még legalább egy, amivel fényes lesz, vagy színtelen lakkból 3-4 réteg... Tehát a festése csak 3000 körül van 1 nek, meg persze az alapozófeték, ami mondjuk elég 2 autóra, akkormár 4500...
  • streeter
    De azzal a festékkel 2-3 autót simán le lehet festeni.
  • 12346
    tom. még jópár évvel ezelőtt engem is érdekelt a téma, de asszem másra szívesebben költök. így inkább max csak nézem:)