46059
.
  • 12346
    mivel ugyanarról a rajzfilm generáló motorról rántottak le még1 bőrt, így ja.
  • zoolee
    Te n0rad az a HAMMAN 360 -as az hány LE ????
  • n0rad
    hehe, mintha Zoolee -t kicserélték volna

most fogom kormánnyal letesztelni az új v8 -as motort, meg a Ferrari 360 -anat
  • KapuBen
    remélem lesz rajta olló ajtó
  • KapuBen
    ja tök királyak a karbonozott részek
  • zoolee
    ŰŰŰŰŰŰŰŰ bocs most nézem hogy not found na ennyit a ladáról.
  • allyouneedisme
    de maga a tunig se rossz,amojan "VFTS Style":D
  • KapuBen
    ez kellet neki nagyon
  • KapuBen
    überzsír a karbon szárny
  • allyouneedisme
    csak a gta-t írta
    azt viszont nemtom hogy a san andreas is .dff és .col fájlokat használ-e.
  • 12346
    mint látod, ja. meg írta is^^
  • allyouneedisme
    San andreashoz van a lada?
  • zoolee
    Jó nagyon jó, és a sok tanácsot is megfogadom!
  • Gibor
    Meglehet, különben nemszámít honnan van csak lehessen megnyitni, Amugy a kocka Lada már készül....
  • zoolee
    Streeter ezzel tudnál valamit kezdeni érdekel ???

Igaz alapból gta de ha érdekel sztem meg tudod csinálni.
  • kemszi2
  • Gibor
    Amugy a Második tuning:

• Gibor
    Kösz ez jól esett...
  • n0rad
    nahh, szép
    most én leszek a hülyegyerek, mert ennyit foglalkoztam Zoolee -val
    tényleg, most nézem, hogy van egy bugmentes Ferrari 360! Juhii
    Képeket gomon találtok
  • kemszi2
    mármint a stratos-os dolgot úgy értem,hogy igazából elég kicsi.Sorry!
  • kemszi2
    :D egy napig nem vagyok és 49 üzi elég volt mindet végig olvasni.Zoolee már tényleg le állhatnál!Szerintem elérted a célod:ettől lentebb már nem sülyedhetsz!

A stratos egyébként egy elég kicsi autó.A deltáról nekem hiányzik még pár dolog,így annyira nem tetszik:(
  • n0rad
    Húzzál már el innen, Zoolee!!!

Mit képzelsz magadról? Hogyha nem válaszolnak rögtön, és neked tetszően, akkor el kell kezdeni ugatni? Eddig csak néztem, hogy a többiek mit írogatnak, de mostmár válaszolok is... Légyszíves, ha nem csinálsz/csináltál semmit, akkor legyél már kussban, kedves "Azzal menősködik, hogy milyen addonokat csinál" ÚR!

És ezek után azt várod, hogy MINDENKI normálisan kezeljen???
    Az ilyenek mint te, rontják el a fórumokat, és késztetik az ilyeneket mint én idegbeteg fórumüzenet írására...

Nyugodtan mehetsz majd pampogni mindenkinek, hogy ez a Streeter, meg a n0rad, meg a többi milyen egy nagy f*szkalap, hogy a szegény kezdőknek nem segít. DE MIKOR AZ A SZEGÉNY KEZDŐ UGYANÚGY KEZDŐ MARAD, és még pofázik is, akkor persze nincs semmi baj, ez is Streeter hibája.

Kezdő vagyok én is, mégis próbálok úgy viselkedni, mint ha nem lennék az... Ezek szerint nem sok sikerrel.
  • csm
    már kezdem unni hogy mindig csak a vitáról olvasok. Ha egyszer visszaszólás nélkül elfogadnád a jó tanácsokat többre tartani mindenki, nem egy kis nagypofájú mitugrásznak.
  • allyouneedisme
    kérlek ne kezdjétek megint............
  • zoolee
    Nagyon jó a gép !

Tessék Streeter !!!

Így jó ???

NAGY betűvel van írva még a neved is .
  • allyouneedisme
    tökéletesen működik a stratos!kösz a tippet illetve a megoldást!:DSzerintem jól néz ki.Arányos.A verseny lökhárítókkal már nem ijen jó.
  • streeter
    Így a kép alapján pont ideális. Ha jól látom ez egy 19"-os felni és ez nem veszik el a peres gumival se a kocsi alatt. AZ a baj, hogy a játékba a legtöbb kocsi alatt csak a 21"-os felni peres gumival mutat jól.
  • streeter
    Ha tényleg RPK elírás akkor majd este megnézem és átírom.
  • bodesz
    vagy a kerekek nagyok vagy az egész kocsi kicsi...:(amúgy jólenne
  • Vlala #39792
    Megbütyköltem a Stratost:

Két fájlt nem talál, feltehetőleg elírás miatt:
    az egyik a _phys_RL_quarterpanel_.scx (a Duhen_data\meshes-ben), elég a létező ...panel.scx végű fájlról másolatot készíteni _ jellel a végén, a másik a _phys_trunk_.scx, ugyanott, a Duhennél, eljárás ugyanaz.
  • hertzui
    bocs kihagytam a www-t
  • hertzui
    Részben elkészült a weboldalam ha valakit érdekelne: hertzui.extra.hu/nuke
    CSak még nem sok minden van feltöltve
  • Vlala #39789
    Ez kemény, Streeter bácsi kiakadt :)
  • Vlala #39788
    A Stratos nekem is szár, legalábbis kidob egy "nincs alkatrész: Duhen könyvtára\jobb hátsó sárvédő.scx" féle üzenettel, ezt csak bepakoltam és ott volt a garázsban... De ha a Stratosnak csak ennyi gyíkja van, akkor be lehet csapni a gépet, még próbálkozom vele. Régebben a buggynak is az volt a baja, hogy kellett hozzá az alap Coyot.
  • allyouneedisme
    Torrenten megvan.Keress rá a torrentspy.com-on vagy a torrentz.com-on.Jah BitTorrent kliens szükséges hozzá(BitLord,Azureus,BitComet,stb.)meg a 7-hez kelleni fog a ZModeler is(ha a street legalhoz akarsz készíteni dolgokat)
    Ez a szócsata ami itt megy a fórumon az meg kezd idegesítő lenni.Nem lehetne befejezni?Csak mert ez nem a "basztatlak te buzi láma" vagy a "Asszed te vagy itt a nagymenő" topic hanem a street legal topic.Figyelembe kéne venni.kösz.
  • streeter
    De basszon meg az ég!! Tanuljál már meg légyszíves írni, mert egyszerűen nem értem mit mondasz. Az a " kápp" szuó az képp akar lenni vagy mi a halál? Meg az isten faszáér van pont, vessző meg shuft azon a kurva billentyűzeteden. A faszér nem lehet megtanulni normálisan írni.
    Ilyet bazdmeg, leír 3 mondatot full egybe és semmi tagoltság vagy valami. Alapból mindenki másképp álna hozzád ha el tudnák olvasni azt amit írsz vagy amit kérdezel.
    Figyelj oda a nyelvtan órákon és vegyél egy Kis Helyesírási Lexikont.
    Segítek is neked, hogy felismerd.

Sőt ITT el is olvashatod az egészet.
  • 12346
    az nem para, hogy nem max topic. ez még belefér sztem. kapcsolódó témakör per pill:)
  • 12346
    Remélem én leszek a köv példa. Igaz még nem kérdeztem faszságokat, de ami késik, nem múlik:D

Azt a bizonyos fleetwoodot még mindig meg szeretném menteni abból a ratyi gta-ból. Addig eljutottam, hogy van max 5 + gta, sl pluginek is. Lesz 7 is, + a tuti kedvéért még LW is:D Hátha kedvet kapok máshoz is.

Aztán a konvertálás mikéntjét még homály fedi. Majd vkit zaklatok ezügyben:D
    Pl hogy hogyan fogjak egyáltalán hozzá, hogy műxik a darabolás (ha kell. bár a gta-s autók is széjjel vannak kapva(?)), textúrázás, meg hogyha megoldódik a festhetőség, akkor pl bizonyos textúrázott részek ne pingálódjanak át stb. Meg aztán még arról sincs fogalmam, hogy lesz ebből külön alkatrészekből összeálló vmi, amit majd a játékba hányhatok. Vagy az elemeket egyszerűen kölün-külön mentegetem el? Az ezzel kapcsolatos tutorialokat gom-on, ger-en még csak létszám ellenőrzés szintjén nézegettem mondjuk. 1-2-t azér érintőlegesen átfutottam^^ Nem tom mennyire lehetne azok alapján egy komplett kovertálós projektet véghez vinni.
  • MikX
    Arra meg legfőképp nem, hogy ez nem egészen a 3D Max topic, de tekintsünk el ettől jelen esetben...
    Ilyet megkérdezni hogy honnan lehet leszedni... LOL...
  • 12346
    ecsém, türelmes vagyok, de ez má durvulat. onlí vrájt mód. mikor megkérdezted először, hogy hol a pöcsben van max, az utána következő hsz az én válaszom a kérdésedre... (#39731)

loool mi az hogy a dc "régi"?:DDD loál! meg hogy nem lehet leszedni sehonnan se. erre nem is lehet mit mondani^^