Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ilyenek felé alapból nem nagyon lesek túl nagy bizalommal. inkább megkérdeztem volna invictusékat, nincs-e elfekvõ😊
😄 😄 😄
Tényleg kéne egy rendes hely,ahonna na JÁTÉKOT le lehetne szedni... mert én megszoptam a pénzessel... a qrv annyát a trymedia-nak
Csak neked feltettem ide a játékot, meg a cracket, az összes autót, meg mentést is! Jó szórakozást!
<#falbav>#falbav><#lama>#lama>
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
És tudja vki h honnan lehet letölteni?
ha +van vkinek akkor tegye már fel DC-re és mondja meg h melyik HUB-on van és mi a neve,akkor köldeje már el a címemre [email protected]
elõre is köszi.
aztán a francba, hogy megvettük...
tiszta égés, hogy azok, akiknek törtjük van, több dolgot csinálhatnak vele, mint akinek ilyen eredetije van :@
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kellemes ünnepeket kíván az Invictus!
<2005. december 20. @ 13:56 - Mantis>2005. december 20. @ 13:56 - Mantis> (kommentek: 10)
Ezúton is kellemes ünnepeket szeretne kívánni az Invictus csapata - amely teamnek többek között a CRC-t és az Insanet is köszönhetjük -az olvasóknak, valamint a rajongóknak. Boldog Karácsonyt, és örömökben gazdag új évet!
SL-t szégyellik.. :S csak a crc-t és az insane-t tekintik játéknak... Hát ez van..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
pedig most lettem veri heppi, megkaptam a permisönt a világ legjobb matrica-készítõjétõl, szal lesz egy rakás pro design cucc 😉
jah, meg írt vissza Kozák Tamás, hogy megbízhatok a rendszerben... (Remélem faternak is elég)
mert van egy kis gond a internetes vásárlással.. nincsen magyar nyelvû tanúsítvány, és nem tudjuk, hogy forint alapú számlával lehet-e fizetni 😛
msn: [email protected]
(akár postán is lehetne 😄 )
GUMISZOBA
elkezdtem csinálgatni az elsõ Decal Packot, remélem majd jó lesz
Ha van valakinek valamilyen 5lete, kérése, keressen meg E-MAILben, vagy MSN -en; vagy akár a GOM-Team oldalán...
Msn-cím: [email protected]
nem tudna senki sem adományozni egy bankszámlaszámot nekem, hogy tudjam megvenni a GAME -t? 😄
Jah, meg én készítem a GOM-TEAM -osoknak a magyar-angol fordítást a scriptelésnél...
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Amugy ha ilyen bátor vagy lekented, bocs lefestetted az autód egy törésgátlóval!
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
akkor is az slr:r a király
Inkább változz fantommá! 😉
Ebbe bele se gondoltam. Ha lesz jogsim ki is próbálom hogy mi lesz ha 150-el nekimegyek egy fának. Az az érzésem hogy lefogok pattani róla utánna meg csak visszatolatok az útra és megyek tovább a dolgomra.
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
roflmao...roflmao
(plz ne nézzetek spammernek)
amúgy ez a hivatalos fóruma a game -nek, mert akkor tudnék pár tuning-ötlettel szolgálni, de nem most (rohadt részletes tuning 😄 )
a legrosszabb amúgy az, hogy egy csomó ötletem van, de sehogy sem tudom leírni, mert ami nekem világos, másnak nem annyira 😛
nah, nem tudna vki szerezni valamilyen fajtaféle Street Racing -et nekem? 😄 😄 😄
Köszönöm