Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomo15
Nagyon jó!grat...
streeter
Na végre elkészültem vele.
Egy Mercedes G500. A második terepjáró a játékba.
Egyelõre kész vagyok az alap verzióval utánna lesz egy Brabus tuning is.
Addig pár kép.

(Jah ma délelõtt kezdtem neki 😄)
Jóéjt mindenkinek.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
hogy lehet UJJ aÚtóshoz menni??<#wilting>

streeter
Nekem most jó de FTp-n én s tudtam feltölteni.

Lambonak az lehet a baja mint a Polskimnak mert az sincs a kereskedõknél (én legalább is nem találtam) Szóval még nemtudom mi a baja.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter neked is ???

beszart az ultraweb <#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#szomoru2><#wilting><#bdead><#nezze>[#ba

és szented pontosabban mi a baja???

streeter
Az nekem se jön be valszeg nemjól konvertálták át vagy nemtom.

eddig vagy 4 mb..
nem háttérképek, hanem átlagban 350*350, és 512*512 -es képek...
a catalogban szokott néha lassítgatni, ha hozzájuk érsz
Nem mert ebõl lett a lada amugy ez Polski Fiat 125p vagyis nagypola!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Egy kérdés streeter az miért van hogy amit letöltöttem az oldaladról Lambót azt írja hogy ragd be a fõmappába berakom kezdek egy új carrert be megyek az ujj aútóshóz 1-120. napig végig nyomtam a napokat de nem találtam <#falbav><#nemtudom><#help><#help>

ed a chevy van nagyon király<#taps><#taps>

16 nos/920le/570kmh/1patka/10fejreállás/15000$kár/no mony

streeter
És hány mega lesz a pack?? 210db png file nem lesz kevés szerintem egy 70mb minimum.

MikX
Nem az alapján, hanem az!
Csak az oroszok licencelték ezt...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SZilaJMaGGoT
Hát én mostanság nem nagyon SL-ezek, de én mindig amikor olyanom volt hogy tuningolnom kell egy kocsit, fogtam magam, és megcsináltam a matricákat, amilyenek kellettek... Sajna MAX-ozni nem tudok... :S Majd egyszer azt is, de most nem inspirál semmi hogy kinlódjak vele... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

sztem olyan mint a lada 2100... valószínû azért, mert ez alapján csinálták :p
én is azt csináltam, hülye nem vagyok

decal packba még mindig várom az ötleteket 😄
eddig 211 db decal van, vannak fun szövegek/képek, rendszámtáblák, japán betûk/szavak, híres képek/emberek, tribal decal minden mennyiségben,sárkányok, koponyák, motorháztetõk, autó gyártók, c&c logók, lesz CS -s is
streeter
Hehh ezt vártam már mióta.

Sajnos nincs még belsõtér de a Daniel-es fíling megvan 😄

3Error
a poén üti a "neon"-t, dráágasszágom ! ;D

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

jött most valami új kocsi igy karácsonyra ?

Get a life!

ALIENwoods
neszójjá bé 😄

SZilaJMaGGoT
Fasza csak a neon sztem nem lett olyan jó, vagy vedd le(ha psd-be is elmentetted), vagy csináld meg kicsit jobban. Amúgy télleg jó 😄..

<#taps><#worship>

ALIENwoods

Nézzétek meg szerintetek milyen?

Fiat 125p 01
Fiat 125p 02
Fiat 125p 03

Hi All!
Boldog Karácsonyt és boldog újjévet mindenkinek!! Amugy inkább legyen 2007-ben SL3 mint 2006-ban aztán meg 65 giga patch lesz hozzá!

SZilaJMaGGoT
Jaaaaa el is felejtettem... Boldog karácsonyt, és sikerekben gazdag új évet, mindenkinek, meg az Invictusnak is sok sikert az új sl-hez!!!!!!!!(ami majd valamikor megjelenik)

boldok karácsonyt minden forumosnnak<#ravasz1>

Get a life!

streeter
A jó öreg 1 😄 derég játszottam már vele.

basta002
zajlik ám itt az élet... boldog karit!!

..::S::L::M::..

ALIENwoods
lol

ALIENwoods
onnan

SZilaJMaGGoT
Nekem elég lesz az SL3 2007-ben, csak ne kelljen hozzá majd valami milliós gép, meg ne legyen bugos, stb...<#vigyor>

3Error
és persze a játékot is eredetiben... igaz, hogy kishazánkban nem forgalmazzák...

Amúgy Boldog Karácsonyt az "öregeknek" és persze a többieknek is !
Jah, és boldog, SL3-ban gazdag Újévet is kívánok hozzá ! <#integet2><#pias><#wave>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Hy!
Honnan lehet letölteni a SLRR-t mert elveszett smswebes oldal is jó????
Léccives segítsetek mert naon jó ez a játék és sokat jáccottam vele, köszi elõre is!!!
1ébként már nem emléxem, ebbe a játékba lehet zenét rakni a kocsiba???
12346
persze, ékezetek nélkül már teljesen valószínû lenne, hogy van ilyen oldal<#idiota>

pedig csak rátenné az egeret ahol kék és 1értlmüen rájönne h nemlehet ékezet link-ben dehát ekkora bakfaszt<#wilting><#lama><#banplz>

Get a life!

SZilaJMaGGoT
Jaj alien ne fokozd itt a hangulatot... <#vigyor2><#wow3> Ez amilyen balfasz a végén még télleg elmegy boltba, és vesz új gépet, hátha az segít.. <#nevetes2>

<#idiota>

Get a life!

ALIENwoods
egyébként azé nem hozza be az oldalt, mert SZAR a GÉPED,
ha jó lenne, akkor behozná

ALIENwoods
bant neki M@TriX 😄

MikX
Öcsém, te mekkora lúzer vagy!!! <#eljen><#falbav><#lama>

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SZilaJMaGGoT
Ez tiszta buzi.. Basztassa itt az embereket a hülyeségeivel, aztán még õ van felháborodva, ha átbasszák a fejét.. Mosmár én káromkodok mer ez tiszta búza.. Hogy lehet má ilyen paraszt??<#mf3><#boxer>

Hát azért vannak határok! Amugy ha meg nagyon kell neki keresse meg, ne hatvan üzenetet írjon ide!

Tomo15
Hehe ez ütött😄
Ne káronkodj! Amugy ha asztakarsz ellesz törve a kezed, amugy keress rá!

bazd+ akkor honnan töltsem le te fasz?
😄DDDDDDDDDD Annyi eszed nem volt hogy ez csak hülyeség?? LOL

12346
😄D

SZilaJMaGGoT
Hûha...... No comment... De 3x??