Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó lenne, legalább egy kicsi színvonal legyen már :p

<#idiota>
ALIENwoods
épp most raktam új logót az oldalamra (alienwoods.uw.hu) kreáljak ide is?😛

pénzügy, pénzügy.. ha az EA is okos lenne, kötne üzletet egybõl az Invictussal; és abból a pénzbõl mehetne pár licensz
Alexease
Akinek van jogosultsaga, a fejlecbol a bannert kiszedheti, nem valoszinu hogy eletre kel valamikor😉 THX!
szerintem a részletesség, és a realitás a lelke minden olyan játéknak, ahol a kreativitás megnyilvánulhat (ehhez legközelebb a NFS Underground 2 optikai tuning áll )

és szerintem ha a készítõk úgy meg tudnák oldani, hogy lenne egy biztonságos online rendszer, amin keresztül havonta egy új TELJES autómárkát, és kiegészítõ cuccokat szedhetsz le...
a MODok pedig úgy lennének elkészítve, hogy ne lehessen berakni a játékba; a modderek elküldik kreációikat a készítõknek, akik megvizsgálják a minõségét a cuccnak, esetleges változtatásokat csinálnak rajta; , és ha megvan minden, akkor kidobják a havi frissítésbe, amit a játék leszed külön installálás nélkül...
vmi ilyesmi lenne ez a rendszer

BEJÖN A JÁTÉK
Menü --> Egy párbeszédablak jelenik meg, hogy vannak új patchek
Ok - Cancel
Cancel - Hagyja békén

Ok - Új ablak, teljes képernyõsben, és írja, hogy milyen frissítések, mit tartalmaznak, mikoriak, és ki csinálta õket; letöltés: IDÕRENDI SORRENDBEN felrakja(az esetleges inkompatibilitások elkerülése érdekében) az összeset
Vársz egy 10 percet, és kész.. a játék a megjelöli azokat a dolgokat, amiket most raktál fel
Alexease
Nem olvastam vissza, nem tudom mirol megy a beszelgetes, de a liszenszelt autokat alapbol el lehet felejteni!
Ez nem koncepcio vagy otlet kerdese, hanem egyszeruen penzugy😊
persze... a legjobb az lenne, ha licenszelnének autómárkákat, mint pöllö....
Volkswagen Golf
És ebbe bele tartozna az összes Golf, amit eddig kiraktak az utakra... Beleértve a gyárilag tuningoltakat is...
A kocsiválasztást úgy lehetne megoldani, hogy semi-realistic, és stílusos legyen: egy internetes autóböngészõt szimulál a választó menü, és az alapján keresel
És így épülne fel a kocsiválasztás(keresés)
Gyártó
Márka
Generáció
Kivitel
Motor [a gyári motorcsomagok, 1.3 Otto, 1.5 Otto, 1.2 Diesel, stb. stb.]
Extrák
Ha pedig megvoltál a választással, kidob pár generált használt autót,amik megfelelnek a követelményeknek,, és sokkal drágábban vagy 3-4 Újat, amik szintén
és utána jön a
Mûhely 😄

ui.: Menüt nemsokára megcsinálom, és lehet, beküldöm a készítõknek
malter
mire lett volna jo ha feltörik?:S
Alexease
Bar az SLC oldal mar reg nincs frissitve, de azert eddig mukodott, es kissebb csoda, de meg latogattak is😊
Sajnos valaki vagy valakik nem szeretik valamiert a jatekot es a weboldalt es megprobaltak feltorni az oldalt. Igy le kellett loni az egeszet;(
Ombika
Ezt kellene felspecizni +apro fizika javitasok es mars kesz siker persze +uj autokkal!!! <#eljen>

ALIENwoods
és még egy a SPAM kedvéért, bocs 😄

ALIENwoods
persze vinyázni kell hogy nehogy nagyon NFS klón szaga legyen !

ALIENwoods
ez a menü-concept engem is érdekelne, vizuálisan

ALIENwoods
ha jól érzem nekem az érettségi lesz a megváltás 😛

ALIENwoods
ugye kapott bant, ugye kapott??? 😄

az a rossz, hogy az invictus biztos valami újat akar kiatlálni, és nem fog néhány jól bevált "nfs módszert" használni, mint pöllö normális kezelõfelület... majd nemsokára készítek egy conceptet, és beküldöm nekik, hogy szerintem hogyan nézhetne ki az új menü... pölö:
karosszériába beépíthetõ neon, spec. üvegfestés, FELNIfestés részletesen, a színek reális megoldása: (nfs féle színrendszer, plusz szabadon keverhetõ színek), matte,gloss,metal,és pearlescent festés, nekünk kell a rétegeket megadni matte 1db, gloss 1db, metal 2db, pearlescent max 20db 😄
mindenfajta elvetemült hiperrészletes külsõ tuning(belsõben nem vagyok prof ) 😄
nnah, várom a kövezést 😊

alien1024 pedig megdögölhet 80-as iq-jával
csak a szája jár, nem igaz?
---lefogadom, hogy egy 10 éves gyökér vagy, aki orrbaszájba gépezik, és nyivákol, mert nem tud játszani még úgy sem... és emiatt ha másvalakit lámázol, akkor az megnyugtat
Sziasztok!
Régebben játszottam a játékkal ,most hogy lettek kiegészitõk megint szeretnék vele csak az a baj hogy nemtom hova kell rakni az autot matricát stb...
Létszives valaki seggicccsen.

Ombika
Azert remelem ezert a beszolalasert megkapta ami jar neki a hazigazdatol!! <#banplz>

M@TriX
rend a lelke mindennek 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Már megint átestünk a ló túloldalára és megy az anyázás orrba szájba mindkét irányból.
Inkább rákéne hagyni ezt a kis majmot mert megint az lesz hogy 2 oldalon keresztül megy itt a balhé.
Te meg alien1024 inkább menj és verd a kis pöcsöd a kis nfs-edre.<#banplz>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
na majd ha egyszer eljut ez a topic odáig, hogy bejön ide egy nfses majom, beszól, és senki nem reagál rá... az lesz majd a szép idõ... de nem srácok?? olyan dejavu érzésem van...

..::S::L::M::..

basta002
ez a nem mindegy

..::S::L::M::..

SZilaJMaGGoT
NFS egy igénytelen game.. Kb annyira becsülöm az nfs gamereket mint akik beviszik a kocsijukat valahova, és aszongyák hogy tegyetek bele tuningot... Mert hát: Ordítsátok le a búrámat, de szerintem aki tuningolni akarja a kocsiját, az szeressen autót bütykölni.. Aki meg szar igénytelen játékkal játszik(nfs még az árkádok között is az, egy ideje), az meg ne szóljon le egy egész valósághû játékot... Ej' ha még lett volna befejezni ezt a gamet az invinek, akkor asszem meglett volna váltva a világ, mert nem lenne annyi nfs fan... Bár nem is tudom.. Az nfs népszerûsége az egyszerûsége(primitívsége), és a töménytelen reklámban múlik.. Errõl ennyit.. Az ilyen buzikkal meg az a baj, hogy itt nagy arcuk van, valóéletbe meg kis kussolós senkik. Nem mondom hogy online nem szóoktam beszólogatni, de valóéletben nem véletlenül kaptam egyszer egy verést, de én legalább ott is felvállalom magam, nem úgy mint ez a kis senki... Ja ennek a kis búzának még annyit hogy ez nem vita topik, stb..., meg nfos-t istenítsünk topik, szal legyél szíves, és meg ne lássalak itt mégegyszer, de még anyádat se!!! Ha meg ilyen bátor kölök vagy, akkor írj ki ide egy valós címet, mert biztosan van itt olyan ember aki nem lakik tõled messze, és szívesen meglátogatna... 😛😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
Moderatoroknak szoljon vki ,h kapjon 2 ho bannt!!

streeter
Jah elég jól megvan csinálva a verda.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Már nem elõször szól be és tényleg NFS buzi a srác.

Fogadjunk ,hogy "Alien1024" az nfs rajongók közé tartozik <#levele><#mf2>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

<#nevetes1><#nevetes1>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

Micsoda kis köcsög ! <#mf3><#ejnye1><#gun><#banplz>

😄 Amugy a hülyének a szlengje!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gabesz752
Mi az a láma???

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

LÁMÁK vagytok

ALien

12346
*polygon😛

Nagyon szépen megvan csinálva! biztos nem 3 pixelbõl áll! 😊

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Devids Pro
Próbáltam ezer hub-on de eggyikrõl sem akarja szedni!

Ombika
dc++

Hy! Nem tudjátok honnan lehet megszerezni(letölteni)?
Elõre is kössz!

SZilaJMaGGoT
Szerintem nem hihetetlen, hogyha tényleg tud valamit, és ilyennel nem hülyéskednek általába.. Meg biztos nem azért írta hogy letölthessen, mert már rég lecsökkentették ezt a kötelezeõ postot 1-re.. <#vigyor2><#vigyor3><#vigyor>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ombika
Ez eleg hihetetlen de ha megszallott akkor kepes lesz ra!! 😄

M@TriX
huh, nem is láttam, hogy ennyire elõre járnak, brutál lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
MODEMESEKTÕL ELÕRE IS BOCSI A SOK KÉPÉRT.

Azóta vannak ám újabb képek is 😊 és tényleg nagyon komoly lesz....
Csak legyen kész.

Iszonyatosan sok felni lesz hozzá. Szinte minden képen más felni van alatta.

Hangcucc

M@TriX
huh, ez is szép lesz...

12346
nekem is, htx

ALIENwoods
Aztaa, kicsit belenéztem ebbe a topicba. Hát odabasz, RAXAT aki egy orosz programozzó fenegyerek, kitalálta hogy milyen lenne ha pl.: motion blur effektet rakna SLbe. Kicsit tovább menve, akár elvileg játékmenetet is lehetne moddolni, pl.: ellenfelek számát megnövelni, több 'bot' keringene az utakon, ill. egy versenyen akár 4-n is indulhatnának. Nos ezek igen merész gondolatok szerintem. Említi hogy a motion-blur effekthez a CRC-t kéne tanulmányozni, legalábbis hogy ott miképp vannak megoldva a dolgok. Felmerül a grafikai motor javítása is!
Elsõnek viszont (ha jól vettem ki) ablakban futtatható SLR:R másolatot akar, érthetõbben fogalmazva, azt szeretné ha tudná futtatni az SL-t s közben futna egy klón is amibe viszont a munkálatokat végezné (és szerintem rögtön alkalmazná is).

mit mondjak még, én elsõre köpni-nyelni nem tudtam úgy meglepõdtem ezeken. Igaz SLR:R-be nincs valami sok komolyabb effekt talán csak a "LensFlare". Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy meddig tud eljutni a srác.

Ombika
Havernak G mercije van vmi felelmetes csak igy tovabb de Brabussal meg kemenyebb lesz aszem ujra veszek brutal vga-t emiatt!! <#eljen>

streeter
Kössz!
Még most nézegetem az igazi kocsiról a képeket és van még pár javítani való. Meg ma megcsinálom a Brabus kit-et is.

Ombika
Aszem lassan ujra felrakom gamet!!
CSak igy tovabb!! <#taps>

streeter
AZ ajtók belsejével kéne még kezdeni valamit.

M@TriX
húú, nagyon profi a belsõ, a fabetétes kormány ütõs 😉