Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#idiota>#idiota>
és szerintem ha a készítõk úgy meg tudnák oldani, hogy lenne egy biztonságos online rendszer, amin keresztül havonta egy új TELJES autómárkát, és kiegészítõ cuccokat szedhetsz le...
a MODok pedig úgy lennének elkészítve, hogy ne lehessen berakni a játékba; a modderek elküldik kreációikat a készítõknek, akik megvizsgálják a minõségét a cuccnak, esetleges változtatásokat csinálnak rajta;
vmi ilyesmi lenne ez a rendszer
BEJÖN A JÁTÉK
Menü --> Egy párbeszédablak jelenik meg, hogy vannak új patchek
Ok - Cancel
Cancel - Hagyja békén
Ok - Új ablak, teljes képernyõsben, és írja, hogy milyen frissítések, mit tartalmaznak, mikoriak, és ki csinálta õket; letöltés: IDÕRENDI SORRENDBEN felrakja(az esetleges inkompatibilitások elkerülése érdekében) az összeset
Vársz egy 10 percet,
Ez nem koncepcio vagy otlet kerdese, hanem egyszeruen penzugy😊
Volkswagen Golf
És ebbe bele tartozna az összes Golf, amit eddig kiraktak az utakra...
A kocsiválasztást úgy lehetne megoldani, hogy semi-realistic, és stílusos legyen: egy internetes autóböngészõt szimulál a választó menü, és az alapján keresel
És így épülne fel a kocsiválasztás(keresés)
Gyártó
Márka
Generáció
Kivitel
Motor [a gyári motorcsomagok
Extrák
Ha pedig megvoltál a választással, kidob pár generált használt autót,amik megfelelnek a követelményeknek,
és utána jön a
Mûhely
ui.: Menüt nemsokára megcsinálom, és lehet, beküldöm a készítõknek
Sajnos valaki vagy valakik nem szeretik valamiert a jatekot es a weboldalt es megprobaltak feltorni az oldalt. Igy le kellett loni az egeszet;(
karosszériába beépíthetõ neon, spec. üvegfestés, FELNIfestés részletesen, a színek reális megoldása: (nfs féle színrendszer, plusz szabadon keverhetõ színek), matte,gloss,metal,és pearlescent festés, nekünk kell a rétegeket megadni matte 1db, gloss 1db, metal 2db, pearlescent max 20db 😄
mindenfajta elvetemült hiperrészletes külsõ tuning(belsõben nem vagyok prof ) 😄
nnah, várom a kövezést 😊
alien1024 pedig megdögölhet 80-as iq-jával
csak a szája jár, nem igaz?
---lefogadom, hogy egy 10 éves gyökér vagy, aki orrbaszájba gépezik, és nyivákol, mert nem tud játszani még úgy sem... és emiatt ha másvalakit lámázol, akkor az megnyugtat
Régebben játszottam a játékkal ,most hogy lettek kiegészitõk megint szeretnék vele csak az a baj hogy nemtom hova kell rakni az autot matricát stb...
Létszives valaki seggicccsen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Inkább rákéne hagyni ezt a kis majmot mert megint az lesz hogy 2 oldalon keresztül megy itt a balhé.
Te meg alien1024 inkább menj és verd a kis pöcsöd a kis nfs-edre.<#banplz>#banplz>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::S::L::M::..
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
ALien
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Elõre is kössz!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azóta vannak ám újabb képek is 😊 és tényleg nagyon komoly lesz....
Csak legyen kész.
Iszonyatosan sok felni lesz hozzá. Szinte minden képen más felni van alatta.
Hangcucc

Elsõnek viszont (ha jól vettem ki) ablakban futtatható SLR:R másolatot akar, érthetõbben fogalmazva, azt szeretné ha tudná futtatni az SL-t s közben futna egy klón is amibe viszont a munkálatokat végezné (és szerintem rögtön alkalmazná is).
mit mondjak még, én elsõre köpni-nyelni nem tudtam úgy meglepõdtem ezeken. Igaz SLR:R-be nincs valami sok komolyabb effekt talán csak a "LensFlare". Mindenesetre kíváncsi vagyok hogy meddig tud eljutni a srác.
Még most nézegetem az igazi kocsiról a képeket és van még pár javítani való. Meg ma megcsinálom a Brabus kit-et is.