Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Én eztakampányos résztnem értem hogy minek. Maga ez a felépítés ami most van szerintem teljesen jó. Ezzel a kampányos dologgal megint elmegyünk az nfs felé. Ött is van külön karrier meg szabad utcán való mászkálás.
Én még a városos részen csinálnék annyit, hogy amikor elkezded akkor van egy kisebb városrész ahol mehetsz és utánna ahogy jutsz elõrébb a csapatokba úgy kapnál új városrészeket
VAGY
Lenne egy ország és azon belül egy 10-15 nagyváros ahova mondjuk el kell menned ha jó tuning cuccot akarsz venni vagy ha menni akarsz versenyezni valami pályára vagy gyorsulni.
Akár az egész játszódhatna Magyarországon is 😊

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

szerintem a játékban azt kellene kiemelni, hogy tudjál rendesen, GT4 -nél jobb fizikával, irányítással menni; és persze a szobatuning
és az egész dolog úgy nézne ki, mint kb. egy havonta frissülõ virtuális garázs
azért árkádos, mert ez a szabad játéknál a SAJÁT KOCSIJAID
amiket vagy interneten veszel,vagy élõben, ahol még egy Tesztkörre is beugorhatsz a járgánnyal...
a garázs pedig szinte ugyanolyan lenne, mint az SL 2 -ben, csak a színeket lehetne másképp megoldani (színkatalógus, mint az NFS -ben; és szabadon keverhetõ színek)
a sima szabadjátéknál amúgy nem lehetne kocsit venni, minden autód ott van, amit kampányba szereztél (az alapkocsi, és amit abból csináltál) ; itt ezeket moddolhatod, tuningolhatod, de innen nem kerül be a kampányba semmi...
a kampányban pedig más lenne a rendszer:
ott megveszed az alap kocsit; megtuneolod, és nem marad ott még egy alap kocsi ugyanolyan márkából 😄
az más interface-el lenne megoldva...
SZilaJMaGGoT
"Az animációs dologgal annyi lenen a gond a késõbbiekben ha lesz addon cucc akkor az eredetit mutatná vagy esetleg kis is akadna 😊 de lehet nem 😄" Hát nemtom nem vagyok egy coder, de sztem nfsu-ban máshogy volt megoldva, mertmert ha más bodykit volt a kocsin meg matrica, akkor azt mutatta, meg az animációt a játék szerintem rögtönözve rakná össze a töltés közben, mert összeszedné a kód azokat az alkatrészeket+elemeket, ami hirtelen kell hozzá, de akkor a garázs jólenne zárt helyen, pl nfsu boltok, hogy ne kelljen betöltsön hirtelen egy egész utca részt az animhoz, mert úgy lassú...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

malter
ahoz képest hogy nem volt idöd elég jol áll😄<#eljen>
malter
sl1 ben is az volt a baj,hogy amit a boltokban megkaptál,azt a garázs catalogban is ugyanugy meg tudtad venni,az ugy lett volna jo ha a boltokban valami egyedi máshol nem kaphato dolgot lehet venni,pl más tipusu nagyobb nyomásu turbot😊
streeter
Na pár új kép 😊

Ez az alap G500

Ez elvileg az AMG 😄

Ez csak úgy 😄

Ez meg a Brabus

Még lesz egy jópár cucc, de most egyelõre így állok. Az elmúlt napokban sajnos nem volt túl sok idõm.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Ombika
Uj BMw M5 -rol nemtudtok,hogy keszulne game ala?

M@TriX
jah, akkor az SL1-ben volt 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
De úgy nem, hogy odamész a kocsival a bolt elé és utánna vásárolhatsz. A városba megtaláltam a használtautó kereskedõt, de nemtudtam bemenni meg semmi.
Az SL1-be volt ilyen, hogy a városban is vásárolhattál a boltokban.

Az animációs dologgal annyi lenen a gond a késõbbiekben ha lesz addon cucc akkor az eredetit mutatná vagy esetleg kis is akadna 😊 de lehet nem 😄

M@TriX
amúgy egyet értek, csak tuningolni kellene a graf motort, ahogy az indulásnál állt és pár hónaõp alatt sokat fejlesztettek szerintem ez nem lesz gond.
az emelõ az jó 5let, meg van egy mód hogy legurul a kocsi a lapról és kimegy az utcára na az baró az kellene belerakni, szóval mint ahogy az NFSU2-ben volt, hogy bejön meg kimegy az láthatóbb legyne ne teleportálgasson 😉 elég animáció csak ne repüljön, meg új verdák kitek a lustábbaknak, verda, módolási lehetõség és király lenne és nem elsietni, mert a nyamvadt teszterek az elsõ kiadásból vonnak le mindent lásd SL részek szóval akkor kiadni, amikor azért már elég ütõs.

kb.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
volt bolt az SLRRben nem?

streeter
Szerinem ez nagyon nemjó. Ahogy írták már arcade-os. Szerintem is meg kellene tartani a mostani garázsos témát csak kicsit feljavítani.Pl:Lenne egy emelõ mint a monster garage-ba amivel fel tudod emelni a kocsit és csak akkor tudod levenni a kerekeket vayg cserélni a futómûvet. Valamint még ami már van hogy mehetsz a garázsba a kocsival csak ég annyival kiegészítve hogy ha odamész a garázskapuhoz akkor elkezd tölteni és kint vagy az utcán vagy egy másik kapunál meg a versenypályán.
nfs-bõl max annyit kéne átvenni, hogy a város különbözõ pontjaiba lennének autókereskedõk(új és használt is) valamint szervizek meg boltok ahol veheted a tuning cuccokat.

SZilaJMaGGoT
Akik olvasták alien hsz-ait a ruszki programozó csávóról, az tudja az most tudja mirõl beszélek... Szal azt akarom mondani, hogy valahogy megkéne mozgatni az egész GOM-teamet, esetleg még a GER-t is, meg szedni valahonnan még pát codert, és csinálni egy Street Legal Remake-et, mert szerintem nagyon ütõs egy dolog lenne.. 😄

bodesz
huh...dejó így nézni hogy 15ezer hsz eltelt kb mióta már nem street legalozok 😄
lehet hogy újra elõkénevennem a gamet?lehet 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

12346
jajaja. én is ríttam párszor a "direkt vásárlás" miatt😊 1-2 autóval még mindig nem találkoztam.

SZilaJMaGGoT
Azért jólenne ha mondjuk az autószalonban lehetne autót rendelni, és nem kéne a savet módosítani... 😄

12346
én szvsz megtartanám a jelenlegit, max picit szépítgetném, ha nagyon fontos. de asszem a tartalom jobban érdekelne jelen esetben😊

12346
esetleg gom? ott van pl a 2.0.0. -> 2.2.1., meg az összes többi is.

SZilaJMaGGoT
Olvass vissza, itt van néhány hsz-al lentebb..

malter
nem rossz,csak kicsit árkádos
http://slc.hsw.hu/info/index2.php

MIért nem jön be? 😞 Kellene a 2.18 as meg a 21 es Patch de nincs sehol 😞

a 3d model rész az az, ahova majd egy 3 dimenziós kép lesz a kocsiról ; forgathatod, z00molhatsz, stb.
nah, elkezdtem próbálkozni menü conceptel, hogy értsétek, mirõl beszélek... nem sok sikerrel 😄 van egy ALFA kép, de az nagyon alfa...
a lényeg az, hogy olyasmi rencer kéne, amilyet ezen a képen megpróbáltam ábrázolni..
ez a SAJÁT KOCSIKAT mutatja, amiket már megvettél, és SZABAD JÁTÉKBAN vagy... (szal nem lehet eladni, csak kampányban)
streeter
Kezd alakulni... Eddig még nem sok mindent lehetett kinézni belõle, de egyre jobb.

12346
készülget egy ML merdzsó is. lassan divatniga gámát csinálnak az sl-bõl??^^
vki csinálhatna egy minimum 10 éves cadillac-et is😊 az újak már hanyagolhatóak.

streeter
Kössz hogy rám is gondolsz 😄

Amúgy jó ez a Jettas banner is. Tetszik.

streeter
Kicsit el vagy tályolva ma tényleg 29-edike van 😄

12346
áh, nem valószínû😊

Alexease
Ma 29. van😊
Én még Streeter-ét is odarakom, meg a Ger-Tech-et!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ma 28-van holnap lesz 29 amugy meg oda van írva hogy holnap 3-ra! Te készítesz?

12346
29-e? az nem ma van? <#vigyor3> vagy hölye vagyok.
(ez a jettás banner zsiráf)

malter
GOM-ot linknek majd alá kéne rakni
Oké!
Hamarosan elkezdem és sztem én kp. olyan 13-óra környékén rakom be.

M@TriX
határidõ holnap 15:00 aki addigra lead az gyors szavazáson esnek át és akkor be is rakom a nyertest.
persze menet közben akik beraknak bannert azok közül is már lehet választani a jobbat és akkor az megy tovább az újonan érkezõkkel, 15:15-kor eredményhirdetés 😉

HATÁRIDÕ December 29. 15:00
Elvárások:
780 széles legyen, hogy kiérjen a szélekig.
max 300px magas, de inkább 200-250 körül legyen..

Én biztos hogy holnap rakom be de én asszem gifet csinálok de az jó lesz! Vagy Flash animácíó(nem olyan mint a Most Wanted topicban)! Mármint méretileg.

SZilaJMaGGoT
Na akkor asszem kezdje el mindenki, valaki adja le a méretet, és akinek kedve van az csináljon mondjuk, mit tudom én meddig(határidõ), és amelyik a legjobb lesz, azt kéne betenni... 😄 Mer amúgy én is csinálnék...

Énnekem lenne, vagyis lehet szerkesztenék az majd berakom! hogy milyen lett.

Az EA rossz is lenne mert átalakulna arcade játtékká!
Alexease: Elvileg most ugyvan hogy nem Value játékot akar, meg több pénz van!

M@TriX
na összedobtam egy bannert, ha valakinek van természetesen 5lete akkor jöhet a léc alá 😉

SZilaJMaGGoT
Sztem ha kész is lesz, egybõl ne az addon autóknak essen neki mindenki, hanem az alap autókat lecserélgetni... Nem szeretem az ilyen átalakított izéket... 😄 Ja amúgy én örülnék ha a Codemasters felkarolná õket.. Egyelõre csak az EA-t ellenzem.. Kéne csinálni valami koncert sorozatot, vagy valami rendezvény sorozatot az új SL reklámozására hogy "ALL AGAINST EA"... 😛😄

Alexease
Ha lesz is kiado hozza, es az Activision, akkor abbol is a Value😉 Es Ok a nevukbol is latszik, hogy a minnel olcsobb kiadasra gyurnak, es mindent liszensz nelkul oldanak meg, a koltsegek kimelese erdekeben😉)
Hát ja!De ugyis csinálnak hozzá autókat, meg mindent, csak eltart egy ideig. Amugy meg most majd csinálják az SL3-at, arra az Activision igazán adhatna egykét licencet pl. régi BMW-k meg egykettõ!

Alexease
Igen, ennek van elonye is es hatranya is😉
Elonye, hogy azt csinalnak amit akarnak (jatekmenet, fizika, tores stb.), amire az emberek vagynak, hatranya pedig a NO liszensz😊

Az igaz és sztem maradjon igy ahogy van mert utána szinte csak azok mondják hogy mitcsináljanak, most perpillanat azt se mondják meg nekik hogy milyen játékot csináljanak, igy a jó migy szabadok!

Alexease
Sot, a Codies az Invictus-Insane egyuttmukodes ota, mintha igenyesebben odafigyelne, vagy nagyobb hangsulyt fektetne a a fizikara es a toresre, alkatresz elhagyasra stb😉
SZilaJMaGGoT
Jujj csak és kizárólag az EA kezébe ne kerüljön az Invi... Inkább Codemasters, de EA semmiképp, mert akkor az lenne hogy mivel õk pénzelik õket, akkor ki lenne adva a parancs, és nem csinálnának többé normális játékot.. De a Codemasters szerintem nagyon is jólenne ha felkarolná, mert õk nem azok az árkád mániás seggek, és egész jó(sõt szerintem nagyon kó) játékaik vannak...

Jól néz ki!

ALIENwoods
ideiglenesre...