Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még a városos részen csinálnék annyit, hogy amikor elkezded akkor van egy kisebb városrész ahol mehetsz és utánna ahogy jutsz elõrébb a csapatokba úgy kapnál új városrészeket
VAGY
Lenne egy ország és azon belül egy 10-15 nagyváros ahova mondjuk el kell menned ha jó tuning cuccot akarsz venni vagy ha menni akarsz versenyezni valami pályára vagy gyorsulni.
Akár az egész játszódhatna Magyarországon is 😊
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
és az egész dolog úgy nézne ki, mint kb. egy havonta frissülõ virtuális garázs
amiket vagy interneten veszel,
a garázs pedig szinte ugyanolyan lenne, mint az SL 2 -ben, csak a színeket lehetne másképp megoldani (színkatalógus, mint az NFS -ben; és szabadon keverhetõ színek)
a sima szabadjátéknál amúgy nem lehetne kocsit venni, minden autód ott van, amit kampányba szereztél (az alapkocsi, és amit abból csináltál) ; itt ezeket moddolhatod, tuningolhatod, de innen nem kerül be a kampányba semmi...
a kampányban pedig más lenne a rendszer:
ott megveszed az alap kocsit; megtuneolod, és nem marad ott még egy alap kocsi ugyanolyan márkából 😄
az más interface-el lenne megoldva...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ez az alap G500
Ez elvileg az AMG 😄
Ez csak úgy 😄
Ez meg a Brabus
Még lesz egy jópár cucc, de most egyelõre így állok. Az elmúlt napokban sajnos nem volt túl sok idõm.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az SL1-be volt ilyen, hogy a városban is vásárolhattál a boltokban.
Az animációs dologgal annyi lenen a gond a késõbbiekben ha lesz addon cucc akkor az eredetit mutatná vagy esetleg kis is akadna 😊 de lehet nem 😄
az emelõ az jó 5let, meg van egy mód hogy legurul a kocsi a lapról és kimegy az utcára na az baró az kellene belerakni, szóval mint ahogy az NFSU2-ben volt, hogy bejön meg kimegy az láthatóbb legyne ne teleportálgasson 😉 elég animáció csak ne repüljön, meg új verdák kitek a lustábbaknak, verda, módolási lehetõség és király lenne és nem elsietni, mert a nyamvadt teszterek az elsõ kiadásból vonnak le mindent lásd SL részek szóval akkor kiadni, amikor azért már elég ütõs.
kb.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nfs-bõl max annyit kéne átvenni, hogy a város különbözõ pontjaiba lennének autókereskedõk(új és használt is) valamint szervizek meg boltok ahol veheted a tuning cuccokat.
lehet hogy újra elõkénevennem a gamet?lehet 😛
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
MIért nem jön be? 😞 Kellene a 2.18 as meg a 21 es Patch de nincs sehol 😞
a lényeg az, hogy olyasmi rencer kéne, amilyet ezen a képen megpróbáltam ábrázolni..
ez a SAJÁT KOCSIKAT mutatja, amiket már megvettél, és SZABAD JÁTÉKBAN vagy... (szal nem lehet eladni, csak kampányban)
vki csinálhatna egy minimum 10 éves cadillac-et is😊 az újak már hanyagolhatóak.

Amúgy jó ez a Jettas banner is. Tetszik.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hamarosan elkezdem és sztem én kp. olyan 13-óra környékén rakom be.
persze menet közben akik beraknak bannert azok közül is már lehet választani a jobbat és akkor az megy tovább az újonan érkezõkkel, 15:15-kor eredményhirdetés 😉
HATÁRIDÕ December 29. 15:00
Elvárások:
780 széles legyen, hogy kiérjen a szélekig.
max 300px magas, de inkább 200-250 körül legyen..
Alexease: Elvileg most ugyvan hogy nem Value játékot akar, meg több pénz van!
Elonye, hogy azt csinalnak amit akarnak (jatekmenet, fizika, tores stb.), amire az emberek vagynak, hatranya pedig a NO liszensz😊