Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
hát ja. elég lesz egy jól mûködõ sl is😊 ahogy alien is írta, ehhez a sok módhoz is kéne 16x annyi ember😊

SZilaJMaGGoT
Egy ilyen játékban mozoghatnál bármerre, lehetnél utcás, profi, meg mindenféle, rallie, amatõr rallis, stb... De én egyelõre beérem egy normális SL-el is... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
van egy ötletem a multis lobby kialakítására vonatkozóan,

szal, belészp a szerverhez, ami egy full-real time 3D-s renderelt étkezde parkoló, vagy parkolóház, vagy akármi 😊, s ott mikor bejön 1-1 játékos, akkor beáll az egyik 'még szabad' parkolóhelyre (persze kivéve a mozgássérültekét 😄). s miközbe várnának a kezdésre addid, a kamera nagyon lassan mozogna az egész banda körül, és ez lenne a háttere a lobbynak. Plusz funkció lenne az hogy az egész real-time-nak megfelelõen a szerver idejét nézve, lenne, nappal vagy épp éjszaka. S valaki épp módosít a kocsiján valamit, akkor az szépen x idõre "kitolatna a helyérõl" hogy ne lássa senki, majd ha kész akkor visszajönne. Ugyan ez akkor ha valaki deconnectel....
(persze ha büfé parkoló akkor MAX 16 játékos de ha parkoló akkor akár 32 is!)

itt egy kisebb kép hogy a vizuális típusok is értsék 😊

(nem tagadom hogy nekem az egyik kedvenc játékom volt a Motor City Online 😊)

ALIENwoods
hát ha 16x annyian lennének akkor nem lenne olyan hosszú idõ 😊

ALIENwoods
annyira nem lenne vészes a kézi tankolás, ala Street Rod, ott is van és szerencsére azért elég ritkán kellett tankolni (ahhoz képest hogy micsoda benzin temetõk voltak benne 😊)

12346
ilyen dtm, meg f1, miegymás nagyon nagyon nem kéne. épp elég ilyen fantáziátlan game van már😊 csak egy nagy liszensz gyûjtemény az egész. semmi önálló ötlet. meg már unalmasak is rettenetesen.
maradjon meg az invictus a saját vonalán😊

SZilaJMaGGoT
Meg amúgy is elég baromság... Elõbb csináljanak valami fasza tuningot, aztán majd az évek során bonyolodhat.. Kíváncsi leszek majd az x-edik részre hogy milyen lesz...😄 Sztem ez lassan odáig fejlõdik hogy minden lesz benne.. Utcai verseny, motor, és autó is.. Aztán mindenféle hivatalos, pl autónál, dtm, gt, forma1, rally, miegymás, meg motornál gp, meg minden hülyeség, tuning persze maradna, és részletesedne, egészen a csavarokig...😄 De ez se 1 év múlva lesz, de sztem tuti lesz ilyen is majd egyszer az életbe...😄

Tomo15
Ha ezeket megprobálnák megcsinálni akkor 2009 elött sztem nem is jelenne meg😄
streeter
Már ne haragudj de ezek szerintem iszonyat nagy baromságok.
Üzemanyag arány meg a faszom. Fölösleges. Legyen monduk három fajat bennzin:95,98, meg verseny. Fölösleges bonyolítani ilyen marhaságokkal az egészet.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
KHM... Fejlesztésre szoruló PC.... Hû bazeg, SL-el egy nagyon szar grafikán, amit alig tudtam élvezni, mégis nagyon tudott akadni a játék... Játékmód... Egyetértek, de pl ha karrieren kívül akarok versenyt kreálni, meg teszt pályán drift pontszámláló... Több alkatrész, nem feltétlenül kell látszódjon valami, de mind1, de ezt végülis eredetileg úgy értettem hogy egy valamibõl nagyobb választék egy bizonyos cuccból... Egyébként gépigényen mindenképp van mit javítani, legalábbis ha a redline-ból indulok ki....

baz, belekezdek a wordbe 😄
az lenne a jó, ha magunk keverhetnénk az üzemanyagot...
lenne mittomén vagy 20 alap/üzem anyag
Benzin
Motorolaj :d
Dinitrogén-oxid
Ipari szesz
stb. stb.
Mi választanánk ki, mibõl, milyen arányban, mikor történjen a befecskendezés, és a sima üzemanyag is mibõl legyen... És ha meg van az összeállítás, havonta valamennyi pénzt elkér a game, merthogy megvette az üzemanyagot... minél többfajta, és minõségibb cucc van benne, annál drágább a havi rezsi...
és ha pl. ütközöl, akkor elfolyhat, sõt, fel is robbanhat az üzemanyag
és meg lehetne határozni, mennyi tartály legyen, mik legyenek benne, mekkorák, és hol legyen...

a rendõrség pedig idõnként leszólít, és megvizsgálja a kocsit... és ha látja, hogy a motorháztetõ alatt 3 db kisebb tartály van, ilyen feliratokkal: -N20 , Whisky, Sûrített oxigén
akkor kapsz bírságot, meg elkobozzák
streeter
Kezdetleges hangcucc 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Tényleg igazad van a Maffiában kellett tankolni. Az tényleg egy game volt és most is az.

12346
pl mafiában van. igaz nem teljesen autós gáma, de nagyon jól megoldott benne az autókázás. addon cumókkal meg pláne😊
és ha szanaszét van zúzva az autó, akkor gondolom szivárog is, mert nagyon gyorsan tankolásra szorul olyankor a járgány, amit a tankolással és a szervízeléssel orvolni lehet😊 legfaszább játékok egyike a mafia.

12346
nekem spec fényképezgetés meg driftek helyett még mindig jobban bejönne, ha esetleg lennének szííp külvárosi/vidéki helyszínek hosszú, hazai jellegû utakkal, forgalommal, fákkal, ilyen-olyan földekkel (meg kurvákkal <#hehe>) tarkítva😊 a crc angol meg francia pályájából kiindulva ezt szépen meg tudnák valósítani.
és pl egy út menti pihenõben gyûlnének a kemény csávók😊

streeter
Basszus most nagyon fellendült a topic. Remélem az Invictus-hoz is eljutnak a jobb ötletek😉

streeter
A benzin a benzin... tényleg erre eddig nem is gondoltam. Ez mekkora egy ötlet és mekkora újítás lenne. Szerintem és tudtommal eddig egy játékba se volt.

ALIENwoods
-jobb törés <- folyamatos fejlesztés alatt van szerintem
-jobb irányítás <- CRC-ben már nem a játék írányíthatósága csak rajtad múlik 😊
-jobb gépigény <- "nincs akadozó játék, csak fejlesztésre szoruló PC 😊"
-jobb grafika <- és több effekt és pl. ray-trace material alkalmazása
-több alkatrész <- hogy nagyobb esélyjel faggyon kí? 😄
-moddolhatóság <- ehhez nem fûsök semmit 😄
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat 😄DDD <- és akkor mindenki 1 fajta kocsival versenyez, naa azé neem 😛
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bûntetések <- zsaruk, kaja, pia, nõk...
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell <- legyen vagy 5 garázs a város különbözõ pontjain üresen, és lehessen egy két cuccot abba is venni, pl. guminyomás mérõt, szerszámos láda, miegymás😛)
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc) <- én benne vok, csak ciki mikor elelik az árakat, miközbe vesztek a versenyeken 😄

ALIENwoods
a drift alap hogy kéne, de szerintem nem kéne hogy konkrét játékmód mivel akkor annak annyi és megint NFSnél lyukadunk, ki. Inkább Karrieren belül kéne ha lenne egy D1 bajnokság, s akkor kellenének hozzá részletes futómû és váltó beállítások. Szóval legyen igényesen és realisztikusan megcsinálva 😊

PL. az autóemelõ nagyon jó lenne
de esetleg egykét régiautónak a licence
NE ARCADE legyen! (a legfontosabb) sztem a tiédhez kiegészítve ennyi!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

SZilaJMaGGoT
Elképzeléseim:
-jobb törés
-jobb irányítás
-jobb gépigény
-jobb grafika
-több alkatrész
-moddolhatóság
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat 😄DDD
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bûntetések
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc)

Most hirtelen ennyi, megvalósítani nem tudom mit lehet belõle, nem is érdekel, csak puszta ötletek... Persze jólenne ha több füst lenne a játékba a csúszkánál... 😄

Ombika
Ujra remenyt keltett bennem ez a vas es felrakom es aszem veszek vmi kultura vga-t is de csak emiatt!! <#taps><#worship>

Senki nincs itt?

Végülis igazad van! Egyszerübb, ha kell ninja amugy ottvan a GOM-on.

Lt.Balu
harmadszor rakom ujra..néha csinálja néha nem..sztem felrakok egy ninjat😛

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Mert van olyan autókészítõ aki elfelejtette hogy másnak esetleg az nincs feltéve a ninja, vagy figyelmetlenség!😄 Probáld meg ujra tenni az sl-t aztán egyenként a cuccokat!

Lt.Balu
Szevasztok srácok!

Gyors segítség kéne! Most volt win reinstall + slrr reinstall. hivatalos peccsek emg egy halom addon fentvan, de amikor be akarok lépni a "szalonba",ezt mondja:

Fatal! Missing mesh file:
cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_left.scx

Miért keres ez egyátalán a racers-be ninja-t?<#szomoru1>
pls ha tudtok segitsetek,köszi!

Üdv: Balu

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Amugy streeter oldalán van valaki? Mert én ottvagyok régota de senki!

Oké akkor addigra majd megcsinálom aztán berakom a kész változatot! Addigis lesz berakva egy új?

M@TriX
a bannerüzlet meghosszabítva lehetne jan 2. 10 óráig, sokan nem neteznek ilyentájt, szóval jan2ig jöhetnek a voták és a bannerek, addig én sem leszek, de akkor majd jövök. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
1 vote - Gibor/1 de 780x200-as méretben (így szét van kissé húzva)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Valaki amugy rakott be rajtam kivûl? Mert ha nem akkor nem tudok votézni! 😞

M@TriX
Vééége!!

Akkor gyorsan votezzon mindenki melyik banner tetszik neki, azt berakom 15:45kor 😉

1 szer! 😄D

Ottvan streeter oldala, de énis készítem csak elakadtam az E107 feltelepítésekor de miután kész lesz utána lesz összesen 700 mb-om amit megpakolok.

bodesz
nah hányszor 2perc? 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

kéne csinálni egy új SL oldalt, mert az slcatalog az kinyúlt
Alien1024 biztos nem fog játszani vele mert ARCADE buzi (bocs a káronkodásért) és neki nem tetszik amibe törik az autó és nehezebb kormányozni! De lehet majd játszik!

nem akarok nfs-t csinálni, csak azokat a dolgokat kiemelni, amiket nem lehetne máshogy csinálni

Törésnek pedig úgy lenne jó, ha még a kasztnit és tönkre lehetne verni
És lenne egy játékba épített alkatrész szerkesztõ...
-Elõször választasz, mit akarsz, és bejön a sablon, amit átszerkeszthetsz
ÉS persze olyan lenne, amilyet egy 8 éves gyerek simán tud kezelni

Tuningötleteimrõl majd írok egy word dokumentumot, és felteszem ide vhova

Mindjárt két perc és vége a banner készítésnek!

Na hali mindenkinek!
Csináltam két banner képet!

streeter
Nyugi nyugi 😄

streeter
Te srác te nagyon nfs-t akarsz csinálni ebbõl a játékból. Fotózás...NFS rendõrös üldözés még belefér mert hát ugye autós játék.
Nekem a rendõrökkel annyi a bajom, hogy kurvára nem életszerû. 45 a sebesség határ és te mész 46,5-el akkor rögtön elkezdenek üldözni. Kellene valami +10-15%-os sebesség átlépés. Meg trafipaxot össze vissza a városba amik mérnének.
Több tuning cucc az oké. Szerintem a kocsik kidolgozotságán nem kell változtatni mert maguk a modellek nagyon jó és minden.
A törésen változtatnék kicsit pl.: amikor nekimész a falnak akkor a kocsi eleje bemegy az utastérbe a motor meg marad a helyén. Az is mehetne valamerre 😄

Ombika
Jajj de csapatnam mar vele!! 😛

bodesz
akkor csináljon mindenki 1listát és a végén összevetjük ami jólenne egy esetleges új SL ben :
-grafikai javítások,effektek
-irányítás javítása
-versenyek kidolgozása
-használt alkatrészek vétele
-több klub
-végtelenített játék 😄
-több rendõr,nagyobb közlekedés
-jobb város kidolgozás
-egy saját kis garázs amit mi magunk szerelhetunk fel és csinálhatunk vele egyéb dolgokat.és így nemleszünk 1ik klubbhoz se kötve és mindneki ellen versenyezhetünk.
-játéktörténet
-még több alaktrész

bár ebbõl szinte semmi se valosítható meg de azért belegondolni jó dolog 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

12346
ezt a havonta új cumó megjelenést/leszedést hogy gondoláztad? mer gondolom ingyé nem nagyon csinálgatnának invék havonta cumókat. az meg hogy onlájn vásárolgassanak hozzá az emberek, elég bátor próbálkozás lenne jelen esetben sztem.
szvsz bõven eladhatóvá tenné a könnyen és jól modolhatóság.

12346
nah, ez már nagyon nfs szagú. a végén még lesz egy nagy nfs koppintás és a játék megvetõ mosolyok tárgyává válik.

sztem karriert bárhol kezdhetnél a városok közül, és mehetnél más helyekre, de az elitebb versenyekre, és összejövetelekre nem lennél meghívva, mert ahhoz még kéne skill point (amit versenyekkel, rendõrözéssel, és fotóással érhetsz el)
SZilaJMaGGoT
Szerintem városrészek úgy kéne legyenek hogy minden városrészbe, különbözõ skillû versenyzõk lennének, és át is mehetnél, csak levernek mint a szart...