Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
szal, belészp a szerverhez, ami egy full-real time 3D-s renderelt étkezde parkoló, vagy parkolóház, vagy akármi 😊, s ott mikor bejön 1-1 játékos, akkor beáll az egyik 'még szabad' parkolóhelyre (persze kivéve a mozgássérültekét 😄). s miközbe várnának a kezdésre addid, a kamera nagyon lassan mozogna az egész banda körül, és ez lenne a háttere a lobbynak. Plusz funkció lenne az hogy az egész real-time-nak megfelelõen a szerver idejét nézve, lenne, nappal vagy épp éjszaka. S valaki épp módosít a kocsiján valamit, akkor az szépen x idõre "kitolatna a helyérõl" hogy ne lássa senki, majd ha kész akkor visszajönne. Ugyan ez akkor ha valaki deconnectel....
(persze ha büfé parkoló akkor MAX 16 játékos de ha parkoló akkor akár 32 is!)
itt egy kisebb kép hogy a vizuális típusok is értsék 😊
(nem tagadom hogy nekem az egyik kedvenc játékom volt a Motor City Online 😊)
maradjon meg az invictus a saját vonalán😊
Üzemanyag arány meg a faszom. Fölösleges. Legyen monduk három fajat bennzin:95,98, meg verseny. Fölösleges bonyolítani ilyen marhaságokkal az egészet.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
lenne mittomén vagy 20 alap/üzem anyag
Benzin
Motorolaj :d
Dinitrogén-oxid
Ipari szesz
stb. stb.
Mi választanánk ki, mibõl, milyen arányban, mikor történjen a befecskendezés, és a sima üzemanyag is mibõl legyen... És ha meg van az összeállítás, havonta valamennyi pénzt elkér a game, merthogy megvette az üzemanyagot... minél többfajta, és minõségibb cucc van benne, annál drágább a havi rezsi...
és ha pl. ütközöl, akkor elfolyhat, sõt, fel is robbanhat az üzemanyag
és meg lehetne határozni, mennyi tartály legyen, mik legyenek benne, mekkorák, és hol legyen...
a rendõrség pedig idõnként
akkor kapsz bírságot, meg elkobozzák
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
és ha szanaszét van zúzva az autó, akkor gondolom szivárog is, mert nagyon gyorsan tankolásra szorul olyankor a járgány, amit a tankolással és a szervízeléssel orvolni lehet😊 legfaszább játékok egyike a mafia.
és pl egy út menti pihenõben gyûlnének a kemény csávók😊
-jobb irányítás <- CRC-ben már nem a játék írányíthatósága csak rajtad múlik 😊
-jobb gépigény <- "nincs akadozó játék, csak fejlesztésre szoruló PC 😊"
-jobb grafika <- és több effekt és pl. ray-trace material alkalmazása
-több alkatrész <- hogy nagyobb esélyjel faggyon kí? 😄
-moddolhatóság <- ehhez nem fûsök semmit 😄
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat 😄DDD <- és akkor mindenki 1 fajta kocsival versenyez, naa azé neem 😛
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bûntetések <- zsaruk, kaja, pia, nõk...
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell <- legyen vagy 5 garázs a város különbözõ pontjain üresen, és lehessen egy két cuccot abba is venni, pl. guminyomás mérõt, szerszámos láda, miegymás😛)
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc) <- én benne vok, csak ciki mikor elelik az árakat, miközbe vesztek a versenyeken 😄
de esetleg egykét régiautónak a licence
NE ARCADE legyen! (a legfontosabb) sztem a tiédhez kiegészítve ennyi!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
-jobb törés
-jobb irányítás
-jobb gépigény
-jobb grafika
-több alkatrész
-moddolhatóság
-engedje a játék hogy töröljem az alap autókat 😄DDD
-több versenymód, DRIFT mindenképp(szerintem ezzel alien(woods) is egyetértene)
-városok, klubbok, skillek, bûntetések
-karrier, tehát garázs/minden megvásárlása ami kell
-kelljen benzint venni magyar viszonyok között(csak vicc)
Most hirtelen ennyi, megvalósítani nem tudom mit lehet belõle, nem is érdekel, csak puszta ötletek... Persze jólenne ha több füst lenne a játékba a csúszkánál... 😄
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
Gyors segítség kéne! Most volt win reinstall + slrr reinstall. hivatalos peccsek emg egy halom addon fentvan, de amikor be akarok lépni a "szalonba",ezt mondja:
Fatal! Missing mesh file:
cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_left.scx
Miért keres ez egyátalán a racers-be ninja-t?<#szomoru1>#szomoru1>
pls ha tudtok segitsetek,köszi!
Üdv: Balu
-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor gyorsan votezzon mindenki melyik banner tetszik neki, azt berakom 15:45kor 😉
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Törésnek pedig úgy lenne jó, ha még a kasztnit és tönkre lehetne verni
És lenne egy játékba épített alkatrész szerkesztõ...
-Elõször választasz, mit akarsz, és bejön a sablon, amit átszerkeszthetsz
ÉS persze olyan lenne, amilyet egy 8 éves gyerek simán tud kezelni
Tuningötleteimrõl majd írok egy word dokumentumot, és felteszem ide vhova
Csináltam két banner képet!
Nekem a rendõrökkel annyi a bajom, hogy kurvára nem életszerû. 45 a sebesség határ és te mész 46,5-el akkor rögtön elkezdenek üldözni. Kellene valami +10-15%-os sebesség átlépés. Meg trafipaxot össze vissza a városba amik mérnének.
Több tuning cucc az oké. Szerintem a kocsik kidolgozotságán nem kell változtatni mert maguk a modellek nagyon jó és minden.
A törésen változtatnék kicsit pl.: amikor nekimész a falnak akkor a kocsi eleje bemegy az utastérbe a motor meg marad a helyén. Az is mehetne valamerre 😄
-grafikai javítások,effektek
-irányítás javítása
-versenyek kidolgozása
-használt alkatrészek vétele
-több klub
-végtelenített játék 😄
-több rendõr,nagyobb közlekedés
-jobb város kidolgozás
-egy saját kis garázs amit mi magunk szerelhetunk fel és csinálhatunk vele egyéb dolgokat.és így nemleszünk 1ik klubbhoz se kötve és mindneki ellen versenyezhetünk.
-játéktörténet
-még több alaktrész
bár ebbõl szinte semmi se valosítható meg de azért belegondolni jó dolog 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
szvsz bõven eladhatóvá tenné a könnyen és jól modolhatóság.