46059
.
-
Pitkany #40021 · Honnan tudom letölteni a játékot?
Sajnos most nem tudok olyan oldalról ahol fent lenne a játék.
Kösz, sokat segítettél -
#40020 banner alá nézzetek be néha -
hertzui #40019 www.hertzui.extra.hu/nuke -
Pitkany #40018 Helló!
Valaki el tudja mondani nekem, hogy honnan lehet magát a játékot leszedni? A street legalt szedtem le, és az máshogy néz ki... mind1
help me pls! thx -
#40017 VAlaki tud adni olyan linket ahonnan autókat lehet letölteni?!?!PLS
-
#40016 én egy igen erőteljes humorbombával választoltam a fantasztikusan viccser kérdeésedre. -
#40015 @zolee
Bazz a vip vagy akkor mért nem szerkeszted a hsz-aidat?? Az még érthető ha valaki ne mregisztrál vip-t és úgy csinál 4 hsz-t egymás után, de ez már tolerálhatatlan.. -
zoolee #40014 Ja és streeter nekem müködik csak hülyültem és gondoltam ga vki még nem tudja akkor itt a lehetőség ,hogy rákérdezzem -
zoolee #40013 40013 GET! -
zoolee #40012 ja és Alienwoods tetszik a "mad max einvagen koncept".
Remélem nem sokára késsz.
Naon tetszik!!!
-
zoolee #40011 Te csabush te mit képzelsz megadról ez nem a te tereped és nem is az enyém de ha ilyen gyökér vagy hogy nem veszed a jó poént akkor takarodó. -
Vlala #40010 Egyiknél sem volt szmájli, pedig szerintem mindekettő végére illett volna. Ez az Adjon Isten - Fogadj Isten kombó, néhányan rá is dupláznak. Szerintem Te se vedd túl komolyan. -
braien01 #40009 Zsír a Lada,csak kár hogy Beta,de az a lényeg hogy megvan.Találtam ajta egy két kissebb hibát,de ez gondolom azértvan mert béta.
-
#40008 remélem nitro tartály lesz! -
#40007 fasza tartálykocsi:D -
baggu #40006 Hali!
Egyszer már kérdeztem hasonlót de letöltöttem a G.O.M os Vipert Bele raktam a RACING blokkot stb. és mikor kiakarom próbálni azt irja ki h tul magas a kompresszio stb.. Benzin levegő keverék 14:00 , a butykök + 15 ösön vannak ,Lama dugattyu van benn.
Mi a gond ? -
#40005 Hallod ezen a fórumon, így az egész sg-n van egy két ember aki simán komolyan mondta volna ezt:)
Szal azért kérdeztem, nem tudtam h ekkora forma ez az Alienfák -
#40004 kis Mad Max beütés Einvagen módra:
(a koncept):
és a játékba:
További képek itt -
#40003 érzem hgoy van itt egykét idióta aki képes volt válaszolni -
#40002 #40002 GET! -
#40001 Hehe az enyém volt a 40000. hozzászólás -
#40000 Itt senki se veszi a poént???? Mibe vagytok má? :D
Amúgy "újjabb"-al mire célzol? Az hogy új vagy is használatlan vagy ilyesmi vagy arra az ujj-ra mivel az orrodat szoktad túni?? -
#39999 Egy régi autómárka aminek a weblapja itt van. A weblapon ugyan már az újjabb típusok vannak de a lada niva is ott van. -
#39998 a Lada?
az olyan kis pihécske ami például a takarón, a párnán...
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#39997 Úr Isten te meg ki a fasz vagy, hogy így beugatsz??? Ráadásul ALIENwoods-nak. Látom nem vagy magadnál... -
#39996 úristen, ez most poén akart lenni vagy ilyen hülye vagy? -
#39995 mi az a Lada? -
#39994 LOL.
Akkor fasza, pedig régóta követem a fejleszetést. akkor kipróbálom. -
#39993 LOL
Van Beta a kocka Ladából :D Fent van az oldalamon a letöltések között. -
#39992 melyik Lada? -
#39991 Szerintem mindenkinek. Miért neked mi nem működik rajta??? -
zoolee #39990 Kinek működik a lada ??? -
#39989 csak türelemmel...néz be minden áldott nap a boltokba ha szerencséd van akkor meg lesz idővel -
zoolee #39988 De ott az Invictus Live is ha körülnézel meg is találod. -
#39987 Olvass vissza, mert nem te vagy az első aki ezt kérdezi.. Vagy van még egy lehetőség:
F.A.Q -
Jove #39986 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség....
2.1.8 patch fel megy, utána már a 2.2.1 nem. Azt írja ki, hogy error-7
Találtam olyasmit, hogy 2.1.9, de sehnnan nem tudom lezedni....
Ha valaki segítene, azt megköszönném, mert így nem tok jáccani, mert mindig kilép játék közben a játék...
Köszike -
#39985 Beraktam egy kocsit a jatekba. mindent ugy csinaltam ahogyan le volt irva... Hogyan tudom jatekon belül hasznalni a kocsit? -
#39984 -
#39983 Jó nyugi nem fogom magamból ontani az 500-600-1000báros turbókat. Csak most kezdtem el próbálgatni a java-k szerkesztgetését. Ez csak egy próba volt. -
braien01 #39982 Streeter szerintem a 15bar-os turbó az egy kicsit tulzás,jó meg minden,de szerintem sok.
Inkább ha több lóertőt akarsz kihozni belőle,hasznéljél komolyabb üzemanyag befecskendező rendszert,meg elérni a kihozható legmagasabb kompressziót.
Ha akarnék én is csinálnék 100 baros turbót.