46059
.
-
#40060 -
#40059 egy kicsit erőltesd meg magad és olvass vissza.ezt beszéljük már elég rég óta -
braien01 #40058 Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan lehet leszedni az új 2.3.0 patchet.
Mert akármit próbálok csinálni sehogyan se sikerül.
-
#40057 ööö azt én nem vettem észre, de lesz hozzá valami performance patch, amitől gyorsabb lesz a játék, meg valami plusz beállítások extrém lassú gépek esetére.. -
#40056 Vmi bug fix is volt ha joltom!! -
#40055 streeter azt írta hogy 50hsz kell hozzá -
#40054 botokkal való szórakozás a test pályán. slow motion(ilyen idő lassítás, közbe nagyon faszául irányítható a kocsi). Azthiszem ez a 2 az ami tényleg nagyon nagy újítás... -
#40053 Mik az igazi nagy ujitasok? -
#40052 Fasza a patch, csak nekem az amúgy is lassú gépemen még jobban akadt, főleg a test pályán a botokkkal :D... De slow motion módba faszául irányítható a kocsi meg úgy jó :D... -
#40051 mennyi az a sok? -
#40050 Hat jah ez a baj ha vkinek megis meglenne majd meseljen!! :) -
#40049 alpha mod-ok között van.Ode meg sok-sok hosszászólást kell írni a fórumukba! -
hertzui #40048 De a Gom-ról nem lehet letölteni az új patchet.Vagyis nem találom sehol,vagy még nem is lehet? -
#40047 igaza van Vlala-nak.Ez nem ide való téma:D -
zoolee #40046 én 19 óra alatt vittem végig tiszta uncsi!
-
zoolee #40045 Ja és most jut eszembe jól megy a lada a 325 -ős mocival!!!
49 .512- t mentem vele. -
zoolee #40044 Bassz ez már "faszláma"-ság basszameg ott van streeter oldala azt ott van alatta hogy faq aztán g.o.m. és végül GER-Tech .
Ha benézel oda hogy g.o.m. vagy GER-Tech és REGISZTRÁLSZ + ÍRSZ 1 2 ÜZIT A FORUMBA MÁR IS LE LEHET TÖLTENI.
Ha azt a bmw 325i mocit akarod amiben inter cooler meg minden van akkor az fenn van streeter oldalán.
"faszláma" = idézet streeter 1 - 2 nagyobb kiakadásából .
De szenem jó .
itt a link ha nem találnád meg!! >>GER-Tech
>>G.O.M. -
Vlala #40043 Beszélhetnénk inkább a street legalról, kéjemszépen? :)
Na nem azért, a Most Wanted is egy jó játék annak, akinek ez jön be, én csak a sok+1. rókabőrt láttam benne, de ebben már nappal volt.
A flamek helyett kellene inkább a játékról csevegni... -
#40042 nekem most wanted összesen egy hétig volt fent...egy életre kijátszottam magam vele:D -
#40041 Remelem ennek a folytatasara gondoltal!!!
PAtchot probalta mar vki? -
#40040 A most wanted topikba má nem nagyon írnak, úgyhogy az má télleg nem trendi.. Várom már a folytatást mer az legalább leköti a -kat -
#40039 hogy hogy hogy lesz olyan? konkrétan? mer a graf nem lett szebb/jobb. max rifleksön újítás, meg 1-2 textúra csere van gom-ról. ha alien menüjére gondolsz, akkor az valszeg saját kreálmány. -
#40038 De ha megkerdezed meg 99 szer akkor meg el is megyek es fejbe is lolek kurva istenit azt!!! -
Pitkany #40037 vááá ezt hogy sikerült 3*? hmmm
redline-t honnan lehet letölteni? -
Pitkany #40036 Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok? -
Pitkany #40036 Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok? -
Pitkany #40035 Helló!
#40034 újabban mé kattannak rá egyre többen az sl-re? a mósztvántid már nem trendie?:D -
baggu #40033 Hali!
Had kérdezzem meg azt a csomagot ami átszinezi a turbót , meg a befecskendezőket stb honnan tudom letölteni? Streeter oldalán már nincs fenn asszem. -
#40032 Today the 2.3.0 Patch will be released in a Beta stage. This is an uncomplete Base patch. To give you an idea of the features on the Base patch...
- Complete MRM(©) with tutorials and documentation
- New tools for SL modders
- Improved performance (30% boost + special settings for extremely slow machines)
- Fixed AutoSave function
- Fixed Alpha version bugs
- Animated 3D main menu background
- Animated intros in races
- Improved career mode
The download is up but the link is not available yet, i will post here when the link is available, thanks for patience -
#40031 De ez unofficial! Raxat készítette, és benne bízok a remake-es álmaim terén is! -
#40030 ha jól szürtem le dolgokat már az alpha módok között ott van a 2.3patch? -
#40029 http://singh336.sc31.info/index.php -
#40028 singh-es címen lehet elérni! -
#40027 GOM nem is működik. Vagy új címe van??? -
zoolee #40026 jaja kössz de milyen modell progivl lehet meg nyitni ???
-
#40025 2.3.0 Alpha Patch SLR-he!!!
Gom-on ajjajj!!! -
Gibor #40024 cars/racers/yourcar_data/MESHES
ÚÚÚÚ ezt nem ésszre venni... -
zoolee #40023 Bocsesz nagyon h. kérdés a game mappáján belül hol találom az autók modelljét ????????
-
#40022 ne pattogj már. vannak bizonyos fájlmegosztó progik, onnan szedd le máshonnan nem lehet.