Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg tudod csinálni ha szépen kérlek mert nekem vírusoa az adobe és mésom most nincs !!!!???<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#vigyor3><#vigyor3>

ja és mivel nyissam meg ???
az rpk - t

kösz megnézem

ALIENwoods
1. a SuperDuty rpk-jába az elsõ soroknál van az hogy mit honnan tölt be a kocsihoz, ott a motorét átírod a V12 mappájára (+ a típus cfg-jébe a 401-s slot, átírod az attach kezdetû sorokat, egy V12-s attach slotjaira...
2. ...alap V12-s motorral rendelkezõ kocsi asszem a Dodge Viper gomon, legalábbis ahhoz van V12-s viper motor

a hozzá értöktõl kétdezem
az lenne a kérdésem hol lehet átírni azt hogy a superdutyba bele lehessen rakni a v12 es mocit ???
2. melyik az az autó amelyiket le lehet tölteni a gom-ról vagy a ger-tech rõl és gyárilag v12 es moci van benne???
????????<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Ombika
http://www.gom-team.com/

Patch ezzel a legkonnyebb ----> Invictus_LIVE!_Setup

streeter
Lent a #38664 hozzálósában van a 2.0.0 -> 2.2.1 pacth. Azt az alap original gémre rakhatod fel és rögtön a legújabb patch lesz fent.
A 2.2.1-es patchez ITT találsz kocsikat a Letöltések között.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

paxyene
Hali! huh elég rég jártam itt😊
Néha komolyan mondom csodálkozom hogy mire vagytok képesek, ilyen kocsikat csinálni😊 hát nagyon profik vagytok!!

És lenne 2 kérdésem: patch ügyben nekem megvan a 2.1.6-ig de ugytudom van uj meg milyen sorrendbe kell ezeket telepiteni?
jah és ezeket a tuti kocsikat honnan szeditek😊? mármint milyen oldal?

a segitségeteket köszönöm😊 és további jó mulatást😉

12346
tudom. csak gondoltam az ára némileg érzékelteti, hogy nem tré😊
egyébként errõl, és errõl a pakkról van szó. + innen a passatról.

SZilaJMaGGoT
Mehalt a topic?? Egy darabig volt olyan nyüsgés most meg a nagy pangás... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ALIENwoods
a felépítése a lényeg nem az ára 😊

12346
ilyen 100mb körüli, 150 dolláros modellekkel tud vki vmi jót kezdeni?😊 van 1-2, hátha egyszer én is tok velük mit kezdeni😊

12346
azt eddig csak crc-nél használtam. de ez se para. ezekkel nyomom én is😛
ill már csak a 200->221-el.

SZilaJMaGGoT
Sztem még mindig az Invictus Live! a legbiztosabb.... 😄 Nekem is azzal sikerült...

12346
és íme:
2.1.8. -> 2.2.1. peccs.

12346
hát nem. de ezek szerint azt is föl kéne hányni😊

Ombika
2.1.8-rol ez nem jo mar?

streeter
Zsír vagy köszi.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
fölrakódott.
2.0.0. -> 2.2.1. peccs

12346
szvsz elég a 200 -> 221 peccs is. az meg 41 mb. ha el nem felejtem, földobálom. addig földobálhatja má is😊

streeter
Amit artam GYIK-ot abba van egy oldal de az sajnos nem mûködik.
Mivel már a slc.hsw se mûködik ezért onnan már a patchek se letölthetõk.
Ha valakinek van feles 100megája az feltölthetné a patcheket.
A játékra annyit lehet hogy reggelek egy domain-t atw-re, feltöltöm, kirakom ide és aki gyors az le tudja tölteni mert szerintem 1-2 napon belül törlik a tárhelyet.

Valaki megmondaná honnan lehet letölteni a gammát?
streeter
Mai alkotásom a G Mercin.

streeter
<#mf2><#mf2><#beka3><#beka3>

Hello nekem is nagyon tetszik ez a játék, egyszer megis volt csak elveszett. Nem tudjátok megmondani hogy honnan tudnám megszerezni?
SZilaJMaGGoT
Nemá ilyennel nem szabad viccelõdni!!!!!!!!!!

ALIENwoods
Invictus LIVE!-rõl már tölhetõ az SL-3, de csak eredeti CRCvel rendelkezõknek<#idiota>

gyáá, a Polskimat is alázza...
Tegnap sikerült szerezni egy SLRR -t, és egybõl fel is raktam hozzá a Polskit, meg egy két apróságot...
390 lóerõvel asr nélkül 2 keréken megy 500 métert :p
streeter
Höhöhh höhöhhh
Nemrossz <#ravasz1><#ravasz1>

MikX
jahh...
Asszem én a Srteet Legal-1 el kezdem el a fórumozást! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

SZilaJMaGGoT
Jaaa bocs, neked e46 kell, mostmár szerkeszteni se tom meg törölni se mer lejárt az ideje...😄DD

SZilaJMaGGoT
e36 már van.. Nézd meg a GOM-on

Ombika
De az uj M3-re gondolok esetleg e46 M3 ami meg nagyon hianyzik belole de azt mondjuk alien elkezdte csak nem fejezte be!!!
Te melyikhez kezdtel anno hozza?

streeter
Ma kicsit nézelõdtem a fórumon és megtaláltam az eslõ hozzászólásomat itt.
Hát amikor leosztjuk a lámákat akkor bele kell gondolni hogy mi is voltunk azok 😄

Az elsõ hozzászólásom:
"2004. feb. 02. 11:11
Egyre jobban kezd érdekelni a Street Legal Racing Line és az érdekelne hogy honnan tudnám leszedni esetlegesen. Valami warez oldal vagy hasonló kellene ahol fent van vagy ahonnan ti is le töltöttétek."

Mondjuk akkoriban elég más volt a helyzet.

Jó volt nézegetni a régebbi képekek amikor még mindenki annak örült, hogy megszerezte a Baiern-t. 😄

12346
streeter ezt csekkold meg😊
Trabi a mafiához. szétesõs fajta, és magyar arc csinálta. sztem meg lehetne beszélgetni vele, hogy jól érezné magát az autó az sl-ben is😊

SZilaJMaGGoT
Hát remélem ez olyan lesz hogy bármikor lehet vele jáccani...

streeter
Mondjuk aki már 1-2 éve foglalkozik a játékkal az már nem játszik mert már kívülrõl ismeri a várost a kocsikat mindent. Van aki ilyenkor elrakja a játékot és van aki elkezd moddolni.

streeter
Ez egy jó ötlet.
Ha már van bizonyos presztizs pontod akkor vállalhatsz tuningolásokat.
Jön az ügyfél a kocsival és mondja hogy ennyi és ennyi pénzt szán a kocsi tuningolására és ezt és ezt sueretné ha jobb lenne.
Bár ez már kicsit eltér az SL-tõl de jó lenne 😊

Lehetne csinálni egy raktárt az elhasznált cuccoknak... mint a gearhead garage-be és a cuccokat oda bedobálni.!
Vagy lehetne mondjuk ugy is pénzt szerezni mint a fentemlített játékban szervizeléssel és tunningolással.. mert itt már nemsokan játszanak csak tunningolnak.. <#nyes>

SZilaJMaGGoT
De crc-nél meghatározott számú bodykit van csak nem?? Amúgy SL1 devkitbe SLresman hasonló volt... De azért jólenne ha egy mapeditort is kiadnának... CRC-hez is(bár én még nem vettem meg😞)

streeter
Én egy olyan Devkitnek örülnék SL szempontjából ahol be lehetne állítani, hogy mondjuk hány lökhárító hány ajtó vagy motorháztetõ kell esetleg hány kaszni. Sokkal egyszerûbb lenne a modderek élete 😊 És aztán ezt összerakná az általad megadott névre mint CRC-nél. Meg írhatnál a kocsihoz jellemzést.

SZilaJMaGGoT
Ez ha jól emlékszem már elhangzott a kívánságoknál... Meg Streeter is megmondta, a másik meg az hogy minek újítanának?? Meg amúgy is kiadtaák crc-hez is a devkitet.. A legnagyobb baj az hogy map editort nem adtak ki... Minden esetre szerintem a crc engine-t használják majd, ami jó ötlet, mivel a két balsorsú SL óta ez az egyetlen mûködõ játékuk. De én bízok bennük.. Csak az activision keze ne legyen benne a dologba, mert nekik a minõség nem számít...

streeter
A CRC-t ugye most adták ki és az egész felépítése ugyan az. SCX, CFG, CLASS fileok. Szóval ha ezt továbbra is tartják akkor a moddal nem lesz baj. Ha újjítanak akkor is lesz majd valami 😄

Na jó! amugy ha a CRC motorját használják az ugyanaz mintha az SLRR ét megtuningolják.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A lényeget nemmondtátok hogy ugyanígy lehessen moddolni<#eljen>

JA 😄D

SZilaJMaGGoT
Akkor ezt megbeszéltük... 😄DDD

streeter
Hát jah CRC grafikai motorjára simán lehetne építeni a játékot. Azt teljesen gépbarát motor 😄

Én is, azt mondom az bõven jó, azzal nem kell semmit újjitani csak áljanak rá az autókra meg a pályákra és fõleg a cuccokra!

SZilaJMaGGoT
Hát szerintem a crc grafikája az elég igényes és ilyent képzelnék el az új SL-ben is...