46059
.
  • SZilaJMaGGoT
  • kemszi2
    egy kicsit erőltesd meg magad és olvass vissza.ezt beszéljük már elég rég óta
  • braien01
    Valaki mondja már meg nekem, hogy hogyan lehet leszedni az új 2.3.0 patchet.
    Mert akármit próbálok csinálni sehogyan se sikerül.
  • SZilaJMaGGoT
    ööö azt én nem vettem észre, de lesz hozzá valami performance patch, amitől gyorsabb lesz a játék, meg valami plusz beállítások extrém lassú gépek esetére..
  • Ombika
    Vmi bug fix is volt ha joltom!!
  • kemszi2
    streeter azt írta hogy 50hsz kell hozzá
  • SZilaJMaGGoT
    botokkal való szórakozás a test pályán. slow motion(ilyen idő lassítás, közbe nagyon faszául irányítható a kocsi). Azthiszem ez a 2 az ami tényleg nagyon nagy újítás...
  • Ombika
    Mik az igazi nagy ujitasok?
  • SZilaJMaGGoT
    Fasza a patch, csak nekem az amúgy is lassú gépemen még jobban akadt, főleg a test pályán a botokkkal :D... De slow motion módba faszául irányítható a kocsi meg úgy jó :D...
  • 12346
    mennyi az a sok?
  • Ombika
    Hat jah ez a baj ha vkinek megis meglenne majd meseljen!! :)
  • kemszi2
    alpha mod-ok között van.Ode meg sok-sok hosszászólást kell írni a fórumukba!
  • hertzui
    De a Gom-ról nem lehet letölteni az új patchet.Vagyis nem találom sehol,vagy még nem is lehet?
  • kemszi2
    igaza van Vlala-nak.Ez nem ide való téma:D
  • zoolee
    én 19 óra alatt vittem végig tiszta uncsi!
  • zoolee
    Ja és most jut eszembe jól megy a lada a 325 -ős mocival!!!

49 .512- t mentem vele.
  • zoolee
    Bassz ez már "faszláma"-ság basszameg ott van streeter oldala azt ott van alatta hogy faq aztán g.o.m. és végül GER-Tech .
    Ha benézel oda hogy g.o.m. vagy GER-Tech és REGISZTRÁLSZ + ÍRSZ 1 2 ÜZIT A FORUMBA MÁR IS LE LEHET TÖLTENI.
    Ha azt a bmw 325i mocit akarod amiben inter cooler meg minden van akkor az fenn van streeter oldalán.

"faszláma" = idézet streeter 1 - 2 nagyobb kiakadásából .
    De szenem jó .

itt a link ha nem találnád meg!! >>GER-Tech
    >>G.O.M.
  • Vlala #40043
    Beszélhetnénk inkább a street legalról, kéjemszépen? :)

Na nem azért, a Most Wanted is egy jó játék annak, akinek ez jön be, én csak a sok+1. rókabőrt láttam benne, de ebben már nappal volt.
    A flamek helyett kellene inkább a játékról csevegni...
  • kemszi2
    nekem most wanted összesen egy hétig volt fent...egy életre kijátszottam magam vele:D
  • Ombika
    Remelem ennek a folytatasara gondoltal!!!
    PAtchot probalta mar vki?
  • SZilaJMaGGoT
    A most wanted topikba má nem nagyon írnak, úgyhogy az má télleg nem trendi.. Várom már a folytatást mer az legalább leköti a -kat
  • 12346
    hogy hogy hogy lesz olyan? konkrétan? mer a graf nem lett szebb/jobb. max rifleksön újítás, meg 1-2 textúra csere van gom-ról. ha alien menüjére gondolsz, akkor az valszeg saját kreálmány.
  • Ombika
    De ha megkerdezed meg 99 szer akkor meg el is megyek es fejbe is lolek kurva istenit azt!!!
  • Pitkany
    vááá ezt hogy sikerült 3*? hmmm
    redline-t honnan lehet letölteni?
  • Pitkany
    Helló!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?
  • Pitkany
    Helló!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a Street Legal hogy lesz nekem olyan, mint amit itt a képeken látok?
  • Pitkany
    Helló!
  • 12346
    újabban mé kattannak rá egyre többen az sl-re? a mósztvántid már nem trendie?:D
  • baggu
    Hali!
    Had kérdezzem meg azt a csomagot ami átszinezi a turbót , meg a befecskendezőket stb honnan tudom letölteni? Streeter oldalán már nincs fenn asszem.
  • Ombika
    Today the 2.3.0 Patch will be released in a Beta stage. This is an uncomplete Base patch. To give you an idea of the features on the Base patch...

- Complete MRM(©) with tutorials and documentation

- New tools for SL modders

- Improved performance (30% boost + special settings for extremely slow machines)

- Fixed AutoSave function

- Fixed Alpha version bugs

- Animated 3D main menu background

- Animated intros in races

- Improved career mode

The download is up but the link is not available yet, i will post here when the link is available, thanks for patience
  • SZilaJMaGGoT
    De ez unofficial! Raxat készítette, és benne bízok a remake-es álmaim terén is!
  • kemszi2
    ha jól szürtem le dolgokat már az alpha módok között ott van a 2.3patch?
  • Ombika
    http://singh336.sc31.info/index.php
  • kemszi2
    singh-es címen lehet elérni!
  • streeter
    GOM nem is működik. Vagy új címe van???
  • zoolee
    jaja kössz de milyen modell progivl lehet meg nyitni ???
  • Ombika
    2.3.0 Alpha Patch SLR-he!!!

Gom-on ajjajj!!!
  • Gibor
    cars/racers/yourcar_data/MESHES

ÚÚÚÚ ezt nem ésszre venni...
  • zoolee
    Bocsesz nagyon h. kérdés a game mappáján belül hol találom az autók modelljét ????????
  • csm
    ne pattogj már. vannak bizonyos fájlmegosztó progik, onnan szedd le máshonnan nem lehet.