46059
.
-
#40099 Slow motinbe próbáltad?? Nagyon coll!! :D -
zoolee #40098 engem igen eleve én már bevoltam jelentkezve!!!
-
#40097 Eleve be se enged! :) -
zoolee #40096 Húúú streeter ez naon komoly tetszik!!!
-
#40095 Az az ALPHA patch hát... multibotba nekem úgy szaggat mint állat. Pedig nekem sincs gyenge gépem. Amúgy semmi újdonság. Amúgy EZT érdemes megnézni. -
#40094 még ha valmi különleges problémád lenne...de egy ilyen
(nagy az isten állatkertje,csak az a baj, hogy túl alacsony a kerítés) -
#40093 nem kell mindenkit leoltani mer nem vesz észre valamit!!Bunkók!!,,!,, -
#40092 Fejezzetek mar be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
speedymtx #40091 bocs a kettőzésért -
speedymtx #40090 egy kérdés:érdemes arra az a patch, hogy ölre menő szópárbajok follyanak érte?
ennyire tuti?
-
#40090 Hát de ha már írsz valahova írhatnál normálisan mer szemet szúr... -
speedymtx #40089 egy kérdés:érdemes arra az a patch, hogy ölre menő szópárbajok follyanak érte?
ennyire tuti?
-
zoolee #40088 bakker attól hogy nem akarok úgy írni ahhogy a sok parrrraszt meg írta a sok szar helyesírási szabályban!!!Azé nem kel letolni!!!
-
zoolee #40087 Há bassz multkor és ennél sokkal kissebbér lettem letolva .
És a másik szentem a gomosok nem csak a gomra és a get re járnak .
Sztem streeter oldalán is van angol vagy amcsi gyerak!
Szval így lehet meg tudni!
-
#40086 Mar megint temanal vagyunk!!! -
#40085 NE DUDÁLJ, NE VILLOGJ
KÜZDJ! -
#40084 Egyébként ott virít a bannerkép hogy click here, streeter's garage, street legal modz.. Gondokozz kicsiz mielőtt leírsz valamit!!! -
#40083 úristen... Sztem nem telt el 10 hozzászólás hogy leírta valaki, ráadásul a FAQ mellett ott van 2 SL modder oldal is, + a streeter's garage ami magyar... -
#40082 Honann lehet autókat tölteni a jatékhoz? -
hertzui #40081 1.A GOM honnan a kurva annyából fogja megtudni,hogy elküldte-e valakinek vagy nem?Annyi eszed van mint egy marék molylepkének!!!
2.Mi jogon magyarázol te nekem te veréb geci?
3.Igaza van Holley-nak 6perc alatt el lehet küldeni mindenkinek
Ennyi az egész! -
#40080 Nem értem... Engem soha senki nem említ az oldal kapcsán pedig sokat tettem érte, ott van az oldal banner képében is... Nem várom el hogy istenítsenek, de ha állandóan leírogatja mindenki hogy streeter fasza az oldal, akkor legalalább annyit oda lehetne bökni hogy szilaj fasza lett a külső... :/ Na mindegy. A másik:
Zolee! én senkit sem akarok bántani, de nemrégiben te még rosszabbakat mondtál, ráadásul az ilyet fel sem kell venni.. Ja és ha van egy kis eszed a következő hsz-odban ezt meg sem említed jaj így meg úgy, hanem mint ha meg se történt volna.. -
holley #40079 Nemértem mirefel lettél ideges ... Nagyon sokbol tartana bárkinekis elküldeni egy szar patchet. Kb ugymondtad mitha a sajátod lenne ... nem visszaélni akar vele hanem játszani. Mindenki tisztába van gom faszságával a hülye kommentjeivel belépős modszerrel. Még egy iylen fos megoldást se basztam de mind1. Sztem streeternek kéne írni egy levelet gomnak hogy kirakhassa. Amugy az oldalad nagyon fasza csak kéne még cucc fel. -
#40078 nevetséges vagy. csak azért mert a láma kérdéseidre valaki idegesen reagált, attól neked még nem kell osztanod az észt, ráadásul azt hogy "malyd" azt én így szoktam írni: majd. -
zoolee #40077 Ja és kb 150 hsz -el ez előtt le van írva ha valaki letölt a gomról alpha modot és szét küldi mindenkinek akkor banolják!!!
gyp gyp gyp gyp -
zoolee #40076 Basszameg ezt nem hiszem el Streeter sem csicska bassz malyd ha van vki olyan hogy csak úgy odaadja akkor minden labaszás az övé .
Szted van olyan hölye aki malyd elküldi neked azt a 12 15 megát ???
Te normális vagy ??? -
#40075 Hat kb en is 49 Hsz-el!!!! -
hertzui #40074 Sziasztok!
Valaki nem tudná nekem elküldeni az új patchet msn-en,mert én nagyon messze vagyok a GOM-on az 50 hozzászóláshoz?Légyszíves! -
baggu #40073 Az az észre vételem igy a neten kersztül már lassan 5 éve hogy netezek , és látszik h neten milyen nagy szája van egyes emberkéknek, de közben a valóság mi?Mer oké hogy felidegesitenek a hülye kérdések de senki nem kötelez h hozzászólj szerintem .
No mind1 .Jó játékot mindenkinek -
#40072 Van beta verzió :D -
#40071 nah szal ezt én írtam véletlenül az öcsémével... sry:/ -
#40070 utána nem sokkal már megtudtam, thx^^ -
#40069 Mikor verethetjuk mar mi is? :D
-
#40068 Valszeg a világ leggyorsabb Ladája
-
#40067 internet -
#40066 Nem hu de okosnak kell lenni, csak olvasni neha, ez altalanos ervenyu jotanacs, ha forumozol barhol -
braien01 #40065 na azért nem kéne lebaszni jó!!
meg nem lehet mindenki olyan okos mint itt egyesek. -
Gibor #40064 Na ezt megmondtad... -
Gibor #40063 Bakker, nemtom megszerezni a 2.3.0 ás peccset, ÁÁÁ miért nem forumozok annyit... -
#40062 Eleve EZT a SZART ami ott van a kurva kibaszott GOM-on az ALPHA modoknál akkor mindent megtudnál. A faszom ki van a sok ilyen láma gecivel, mert nem képes olvasni. Ha ilyen pöcs vagy ne is csodálkozz ha mindenki leugat, megjegyzem JOGOSAN!! ugatnak le. -
#40061 Ritka game,hogy meg ilyenkor is fejlesztenek hozza dolgokat remelem soha nem lesz vege...