Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
Ne haragudj, ha szerény segítségemmel felidegesítettelek, de felajánlottam, hogy ha nem érted akkor elmagyarázom. Ennek ellenére te szarsz rá, hogy ki mit mond és csak égeted saját magadat. Nem tudod leszedni a futómûvet??? Hmmm... próbálkozz. Van egy sorrend. Találd ki így sokkal izgibb. Ja még csak annyi, hogyha tényleg érdekel, akkor olvass vissza. Van amikor én 10oldalakat visszaolvasok. Ha meg nem érdekel, akkor ott a stunts vagy a gearhead garage, vagy a street road.
<#taps>#taps>
Az egyik egy ilyen rácsos
A másik meg egy ilyen.
Ez még valamiért nem festhetõ... :(

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sajnos én még mindig b@szakodok az oldallal, mert egy hely sem jó, mindegyiknek van vmi baja; és még az 5leteimet sem tudtam leírni :P
Tod gyülekeznek a nagy 'tunign' verdák ilyen max 100-120lóerõs verdák és te odaállítassz a 800lovas csodagépeddel kicsit megtúráztatod és elhúzol. Majd mész szépen lassan a pályán és akkor jönnek a suttyók és le akarnak gyorsulni. Akkor vissza kettõ padló aztán Go! és indul a verseny :D
Meg aztán van ugye olyan parkoló ahol a nagymenõk vannak a jó kis verdákkal.
Meg itt van a nagy találkozó és egyszer csak petoppan pár rendõrautó és akkor para van meg menekülés.
No igen a freeride az nagyon nagyon kell!!!!! ez a játék csak úgy jó.
lennének pl a-b pontos versenyek autók között, pályáról le, pályára föl, vagy két város közötti 2-3 sávos erdõkkel, mezõkkel, volán buszokkal tarkított utakon stb:)) de ne fél perc alatt végigrongyolható szakaszokon.
meg lennének olyasmi rövid versenyek, mint a mostani sl-ben. és ahogy írkáltam lejjebb, a pihenõkben gyülekeznének a suttyók:)
mióta láttam, mit mûveltek a crc-ben a tájakkal, annyira nem ragaszkodom a városhoz. tutti eltalálnák a hazai fílinget és csini lenne. csak legyen vhogy freeride itt is. az KELL:)
nah, megvolt a kívánságlista, htx:D
RÕla nem tudtok semmit? :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Streeter: az oldalon a letöltéseket csak én nem látom, vagy tényleg nincsenek? Regisztrálni kell hozzá esetleg?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::S::L::M::..
Szerintem az ötleteink nagyrésze elfog jutni az Invictushoz ebben biztos vagyok. De szerintem õk is rájöttek már pár dologra hogy mi hiányzott nagyon a 2-bõl.
Meg persze a teszpálya is megmaradhatna. Szerintem ami kellene az egy multi <#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom>
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
asszem ennyi......És mijen híre van a GS-nek?még ne mhallottam.....kíváncsi vok...
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!
ez az addon átdobálás nekik, és lájvon letöltögetés sztem fölös bonyolítás lenne. másrészt van sztem jobb dolguk is, mint vizsgálgatni, meg fogadgatni, elérhetõvé tenni a modokat. ha ezzel lesznek elfoglalva, hogy csinálnak közben sl4-et?:D
gamestar meg... van egy fajta híre:)) szal szívesebben olvasnék róla máshol. inkább hsw-n:)
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!
De majd csak megoldom valahogy
Csak azért mondtam, mert ha azzal készen leszek, akkor megpróbálom a rendes moddolást, mi sülhet ki belõle
Hogy akarsz íhy majd moddolni? Csomót kell foglalkozni a scrptekkel meg az rpk-val is. Vagy azt majd mindig kiadod másnak???
Próbálkozni kell, ha nem sikerül ekkor megnézed mit ronthattál el lehet kimaradt egy betû vagy túl sok van akkor azt kijavítod megnézed megint a játékba hogy jó e. Ha meg sikerül akkor meg rájössz, hogy nem is nagy cucc csak nem így kell hozzáálni ahogy most állsz hozzá hogy "csinálja már meg nekem valaki aztán meg töltse fel valahova nekem".
Ha meg annyire kell egy kocsi amibe V12-es motor van akkor öltsd le a GOM Viper-t. Azzal semmi dolgod nincs csak örülni, hogy v12-es motor van benne.
'ez nekem bonyolult tegye fel valaki'
eszem faszom megáll