Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Ez kéne benne legyen a bannerba hogy a lámák elsõként ezt nézzék meg😄DD:
http://www.poqbum.com/llamasong.html
Csak a baj ott kezdõdik hogy még a FAQ-ra is szarnak rá, és sajna et se néznék meg😞((

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Sland
BMW M5 addont tud valaki linkelni? http://streeter.uw.hu/ <<< itt nem mutat semmit a letöltéseknél.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

csm
tök jó. most mindenki öcsi 😄
nem a gépem a csíra hanem e game egy bughalmaz. 101 pecs után is szar, de azé õrültködni lehet vele.

BMW 325 iX Rallye Car :)

zolo
csak az agond hogy rögtön a flashgetet indítja

http://flickr.com/photos/zolika90/

Sland
ne avval töltsd. nekem megy simán

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

zolo
nem megy a letöltés!!Elkezdi tölteni és leáll rögtön.flashgettel töltök.

http://flickr.com/photos/zolika90/

KapuBen
kösz a game-t

biztos jó

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Ezt nem csak neked írtam ÖCSI hanem a többi láma társadnak is ÖCSI!

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
akkor szerintem invictus live... ha nem tudsz elindítani egy letöltést... bár ha ennyire csíra a géped, ne várj túl sokat a játéktól... öcsike...

..::S::L::M::..

csm
a játék már megvan öcsi

12346
ha 8x kattintok, 8x kezdené leszedni. szal a hiba az ön készülékében van^^

12346
jó meglátás, csak annyira mégse megy a konvertálgatás értelmesebb játékokba😊 viszont valaki mafiába elkezdte zacskó számra dobálni az autókat a gta-ból. igaz a mennyiség néha minõség rovására megy. de attól függetlenül tehetségesebb formák ezt elkezdhetnék mindenféle autós gémbe😊

egyébként komolyan nem fogom, hogy egy autózásra alkalmatlan játékba miért készül ilyen töménytelen mennyiségben ennyi kifogástalan modell... hülyék az emberek?

streeter
Jah bocsi hogy még neked áll feljebb. Nem az oldallal van a baj hanem a te gépeddel.
Akkor hogy világos legyen: ITTvannak a plusz kocsik stb. Igen regisztrálni kell!!!!!!!!!
ITT meg a játék van. Csak rákattintasz a linker és már jön is!! Húúú de nehéz....

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

csm
ja tényleg. ha 8-adjára kattintok tényleg jó 😄D
de attól nem kell így pampogni, én sem így kérdeztem, és a kocsikra sem válaszoltál.

streeter
BAZDMEG!!!
A faszért jártatom a számat 6 kurva hozzászólással ezelõtt. A link jó!!! Fent van a játék és a pacth is.
Töltsd le!

csm
hi. honnan lehet leszedni a 2.21-es peccset? mrt a lenti link nem jó. és kocsikat sem találok mert nem jönnek be😞
Elõre is köszi

basta002
csk nézz rá... van azzal még munka

SZilaJMaGGoT
"miért csinálnak ennyi zsír modellt abba a szar játékba..:/" Azér hogy legyen miket konvertálni más fasza játékokba... 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
asszem ezek is elférnének az sl-ben😄

szííp

ez se rossz. crc-ben is komálnám😊

miért csinálnak ennyi zsír modellt abba a szar játékba..:/

Ombika
Jah csak mindig kepek de sehol 1 kiprobalhato verzio!!! <#csodalk>

streeter
Húúú de jól néz ki!!!

streeter
Nah kezdõk,lámák, miegymás!
LETÖLTHETÕ! a Street Legal és a legújabb patch valamint az Invictus Live.
Töltsétek le mihamarabb és légyszíves ne linkeljétek ki sehova közvetlen a cuccokat mert akkor törlik az oldalt!!!!
Menjetek el az oldalra és úgy töltsétek le, mert nem akarom hogy töröljék az oldalt. Bár szerintem fogják.
Szóval mindenki gyorsan kattanjon rá a cuccra és töltés!!!!!!!!!!

basta002
azt, hogy kattints IDEEEEEEE

Ombika
<#banplz>

KapuBen
de ez mire jó?<#confused>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

basta002
használd egészséggel:
http://download1.invictus.hu/utilities/Invictus_LIVE!_Setup.exe

ALIENwoods
úgy

ALIENwoods
bekapcsolod és megy

a street legal racing redline-ba lehet neon-t rakni a kocsi alá????

KapuBen
és ez hogy mûkõdik?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

gondolom, a www.invictus.hu-ról, de csak tippeltem.

KapuBen
és honnan lehet leszedni?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

basta002
egy olyan program, amire neked nagy szükséged van

KapuBen
mi az a Invictus Live! ?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Most még a texturákkal vannak problémáim.
Csinálok még pár kiegészítõt meg pár apróság aztán elvileg kész van.
Pontos idõpontot nem tudok de remélem minél hamarabb meglesz.

Ombika
G mikor varhato a fullos?

Csak így tovább <#eljen> (készül a SzL, avagy a SzociLegal 😊 )
Ezt a gépet már a SA-ban is körbeugráltam, ritka szépen kidolgozott példány.

streeter
Dede GTA-s. Tegnap délelõtt eszembe jutott, hogy nekem még van egy Ladám és eddig még senki se csinálta meg normálisan.
Volt egy de az eléggé nyomott volt.
Gondoltam megcsinálom a G Merci mellett ezt is, mert biztosan sokan örülnének neki <#wink>

12346
ez nem a gta-s láda? zsiráf😊

nagyonjoooooo!😊
marhajo lesz, csak igy tovább!

streeter
Hát jah. De azóta már profibb vagyok és remélem többre viszem vele 😄

ALIENwoods
3 szó,

"de ja voú" <#idiota>

streeter
Hejjj hejjj mit találtam a 3dMax-omba 😄

Nem ígérek semmit emberek de van esély.

streeter
Hát ami nekem van az 431mb tömörítve 400

Ombika
Annyira fel se fer a full!!!

streeter
Reggeltem egy ATW-s tárhelyet. Ott lesz 500mb tárhely. Felnyomom akkor a játékot és aztán letölthetõ lesz.

basta002
fel kéne tölteni valahova, ahonnan nem törlik le... és berakni a linket a kép alá. nincs vkinek olyan tárhelye, ahol lehet csinálni ilyen telefonos-sms-küldõs-jelszavas marhaságot?

Ombika
Dc++ huszonegyezerhatszaznegyvenotodjere is meg mindig!!!!! <#gonosz2>

téleg most hogy egy kicsit vissza néztem milett azzal a www.xi.dpx.nl nevû oldallal????????????????????????? meg a sok király képpel ????????

KapuBen
de én nem ismerek warez oldalt<#nemtudom>

LAMBORGHINI THE BEST CAR