46059
.
  • kemszi2
    kezdünk átmenni Crashday-be:D
  • kemszi2
    uj hangok?Melyik csomagban van benne?
  • KapuBen
    fog tudni lőni?
    az hátul jó lenne sugármeghajtónak aztán benitrózik és elhúzza a csíkot:D
  • ALIENwoods
    Einvagen Interceptor (E-I) mai állapota

megtűzdelve kis fegyverzettel
  • KapuBen
    tök jók
  • malter
    az uj hangok nagyon jok,ezért elöszedtem a gamet,itt van pár verda:)

• KapuBen
    azt nem írtam be hogy letöröltem az imaget és nem tudom lemountolni szóval nem tudom újra feltelepíteni
  • SZilaJMaGGoT
    Hmmm... 4 éve nem igazán fórumoztam, de 4 hét alatt is begyűlt már ide egy pár ilyen alak...
  • csm
    :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    amúgy érdekes hogy a ROC-ot egy 600 lovas kocsival nyertem meg, az 1000 lvasomat meg simán otthagyták
  • streeter
    Ez illik ide is!

• streeter
    Hallod bazz ahellyett, hogy itt rinyálsz már 103120425ször újrarakhattad volna a játékot. Most nem tom mér olyan nagy izé újrarakni.... Max 10 perc az egész. Ha meg kell a save-ed akkor kimásolod a save mappát valahova aztán meg ha fent van a játék akkor visszamásolod.
  • csm
    még jó hogy legalább a szavak között nyomsz egy spacét :DDDDDD
  • kemszi2
    téged aztán nem lehet a szavadon fogni
  • KapuBen
    mégse légyszíves már valaki privátba átküldöm az msnem azt jöhet nem szeretném újrarakni
  • KapuBen
    ja megoldom
  • KapuBen
    légyszíves valaki küldje már el nekem az sl mappát
  • ALIENwoods
    ha ennyire körbeírod soha nem fugunk rájönni hogy mit is akarsz (paradoxin :))
    nem roncsderbi csak körverseny a tesztpályán, legalábbis annak az első fázisa
    a második a *.java fájlokat rakja át játék által használt *.class-ba, ez főképp a moddereknek van, hogy ne kelljen állandóan újraindítani a játékot ha épp átírtál valami javát...
  • hertzui
    Figyeljetek már a 2.3.0-as patch-nél a menübe van két új lehetőség az egyikbe roncsderbzni lehet a másik az mit jelent mert sosem lehet rámenni?segítsetek!!
  • kemszi2
    off
    az egyik kedvencem.Még 4.sebességi fokoztaban is tud meglepetést okozni:D
  • 12346
    off
    jajaja olvastam, hogy vadállat lett:) még nem próbáltam. konkrétan eltűnt a lemez, amire írtam... és azon volt az rfactor, meg az lfs is:@ nem tom hol lehet, de itthon kell lennie.
  • streeter
    Ha letörli a játékot akkor lehet elvesznek. Nem tudom rég töröltem le a játékot :) De ha meg marad a svae akkor az igaz, hogy újra telepítéskor meg patchelésnél a save megmarad. De a legtisztább ha kimásolod a save mappát aztán ha újra raktad a játékot akkor vissza másolod.
  • zoolee
    Te miről beszélsz a mentések nem vesznek el .
    Legalábbis nekem nem.
  • kemszi2
    most nincs sl-em teknikai okokból
  • streeter
    A save-t kimásolod valahogy hogy meglegyen aztán amikro újra raktad visszamásolod
    Ennyi!
  • KapuBen
    akkor nem veszik el a mentés meg minden?
    sokkal könnyeb újra befixálni főleg hogy mostmár az Corvette C6 is megvan
  • streeter
    Rakd újra a játékot!
  • KapuBen
    kemszi át tudnád küldeni az sl mappád?
  • kemszi2
    sry.az előző maszkának ment!
  • kemszi2
    kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne

ezt mégegyszer ha lehetne
  • KapuBen
    valaki átküldené az sl mappáját?
    mert christy katalógus rendszere miatt nem tudok motort venni
  • MaSzKa
    az előző oldalon ami ladák vannak azok nagyon testszettek főleg az amin fekete gm acélfelni van olyan van a kadettemen is

kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne
  • kemszi2
    off
    Próbáltad már a wr2-ben a dodge Charger-t?na annak elég szép hangja van!
  • zoolee
    Hi nem tom de ha jól emlékszem az volt írva ,hogy "new body kit for old cars".
    De lehet hogy csak én láttam rosszul.
    Egy nagyon aggaszt hogy lehetett a baiern gt3 spoilereket arra a ratyi einvagenre?
    Na mind 1 .
    De van 1-2 jó dolog pl: a daytona duty ra az ujj cuccok.
    Na nem tom remélem a többieknek is tetszik!
    Nekem tetszik!!!
  • 12346
    kicsomiztam ezt a tuning modot, aztán jól belelestem, miket látni. azt hittem, ezen az a pár ember dolgozott, aztán csináltak vmi jót. erre csak annyi, hogy annak a pár embernek az eddigi munkájából lett összeválogatva. akkor a v8 hang ismételten felejtős:) a lolvagent se értem miért van benne, se a félkész 4es golfot stb. azér 1-2 dolgot kidobálva meglesem majd.
  • kemszi2
    van magyar fórum is a gom-on!!!
  • speedymtx
    jah de most tényleg nem valami perfekt az angolom.most akkor mit kell csinálnom ahhoz, hogy ez a mod működjön?
  • hertzui
    Igen Streeter ez biztos jó lehet csak állandóan megszakad a letöltés!
  • 12346
    arra a "True v8 sounds" -ra kíváncsi vagyok...:) eddig egy használható v8 hangot se láttam. nascar 2003-ból lehet egész jót összehozni.
  • 12346
    na ez no comment kategória. kazinczy és társai most forgolódnak. asszem nem a nyelvtan könyv írok a parasztok sry. és ez nem nem akarás, meg benézés kérdése. nem megy.

mellesleg ne ezzel próbálj beilleszkedni, hogy oltod a népet és isteníted streetert:P ez a kérés még egyébként se volt akkora baromság. láttam már nagyobbat is:P
  • zoolee
    Most eggyet nem értek le kell törölni a gamet és utánna feltelepíteni és ezzel frissíteni ????
    vagy felfrissítem 2.2.0- ig és ot ezt???