46059
.
-
#40139 kezdünk átmenni Crashday-be:D -
#40138 uj hangok?Melyik csomagban van benne? -
#40137 fog tudni lőni?
az hátul jó lenne sugármeghajtónak aztán benitrózik és elhúzza a csíkot:D -
#40136 Einvagen Interceptor (E-I) mai állapota
megtűzdelve kis fegyverzettel -
#40135 tök jók -
#40134 az uj hangok nagyon jok,ezért elöszedtem a gamet,itt van pár verda:)
-
#40133 azt nem írtam be hogy letöröltem az imaget és nem tudom lemountolni szóval nem tudom újra feltelepíteni -
#40132 Hmmm... 4 éve nem igazán fórumoztam, de 4 hét alatt is begyűlt már ide egy pár ilyen alak... -
#40131 :DDDDDDDDDDDDDDDDD
amúgy érdekes hogy a ROC-ot egy 600 lovas kocsival nyertem meg, az 1000 lvasomat meg simán otthagyták -
#40130 Ez illik ide is!
-
#40129 Hallod bazz ahellyett, hogy itt rinyálsz már 103120425ször újrarakhattad volna a játékot. Most nem tom mér olyan nagy izé újrarakni.... Max 10 perc az egész. Ha meg kell a save-ed akkor kimásolod a save mappát valahova aztán meg ha fent van a játék akkor visszamásolod. -
#40128 még jó hogy legalább a szavak között nyomsz egy spacét :DDDDDD -
#40127 téged aztán nem lehet a szavadon fogni -
#40126 mégse légyszíves már valaki privátba átküldöm az msnem azt jöhet nem szeretném újrarakni -
#40125 ja megoldom -
#40124 légyszíves valaki küldje már el nekem az sl mappát -
#40123 ha ennyire körbeírod soha nem fugunk rájönni hogy mit is akarsz (paradoxin :))
nem roncsderbi csak körverseny a tesztpályán, legalábbis annak az első fázisa
a második a *.java fájlokat rakja át játék által használt *.class-ba, ez főképp a moddereknek van, hogy ne kelljen állandóan újraindítani a játékot ha épp átírtál valami javát... -
hertzui #40122 Figyeljetek már a 2.3.0-as patch-nél a menübe van két új lehetőség az egyikbe roncsderbzni lehet a másik az mit jelent mert sosem lehet rámenni?segítsetek!! -
#40121 off
az egyik kedvencem.Még 4.sebességi fokoztaban is tud meglepetést okozni:D -
#40120 off
jajaja olvastam, hogy vadállat lett:) még nem próbáltam. konkrétan eltűnt a lemez, amire írtam... és azon volt az rfactor, meg az lfs is:@ nem tom hol lehet, de itthon kell lennie. -
#40119 Ha letörli a játékot akkor lehet elvesznek. Nem tudom rég töröltem le a játékot :) De ha meg marad a svae akkor az igaz, hogy újra telepítéskor meg patchelésnél a save megmarad. De a legtisztább ha kimásolod a save mappát aztán ha újra raktad a játékot akkor vissza másolod. -
zoolee #40118 Te miről beszélsz a mentések nem vesznek el .
Legalábbis nekem nem. -
#40117 most nincs sl-em teknikai okokból -
#40116 A save-t kimásolod valahogy hogy meglegyen aztán amikro újra raktad visszamásolod
Ennyi! -
#40115 akkor nem veszik el a mentés meg minden?
sokkal könnyeb újra befixálni főleg hogy mostmár az Corvette C6 is megvan -
#40114 Rakd újra a játékot! -
#40113 kemszi át tudnád küldeni az sl mappád? -
#40112 sry.az előző maszkának ment! -
#40111 kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne
ezt mégegyszer ha lehetne -
#40110 valaki átküldené az sl mappáját?
mert christy katalógus rendszere miatt nem tudok motort venni -
#40109 az előző oldalon ami ladák vannak azok nagyon testszettek főleg az amin fekete gm acélfelni van olyan van a kadettemen is
kadettet az csináltok csep vagy d vagy astra az qrva joo lenne -
#40108 off
Próbáltad már a wr2-ben a dodge Charger-t?na annak elég szép hangja van! -
zoolee #40107 Hi nem tom de ha jól emlékszem az volt írva ,hogy "new body kit for old cars".
De lehet hogy csak én láttam rosszul.
Egy nagyon aggaszt hogy lehetett a baiern gt3 spoilereket arra a ratyi einvagenre?
Na mind 1 .
De van 1-2 jó dolog pl: a daytona duty ra az ujj cuccok.
Na nem tom remélem a többieknek is tetszik!
Nekem tetszik!!!
-
#40106 kicsomiztam ezt a tuning modot, aztán jól belelestem, miket látni. azt hittem, ezen az a pár ember dolgozott, aztán csináltak vmi jót. erre csak annyi, hogy annak a pár embernek az eddigi munkájából lett összeválogatva. akkor a v8 hang ismételten felejtős:) a lolvagent se értem miért van benne, se a félkész 4es golfot stb. azér 1-2 dolgot kidobálva meglesem majd. -
#40105 van magyar fórum is a gom-on!!! -
speedymtx #40104 jah de most tényleg nem valami perfekt az angolom.most akkor mit kell csinálnom ahhoz, hogy ez a mod működjön?
-
hertzui #40103 Igen Streeter ez biztos jó lehet csak állandóan megszakad a letöltés! -
#40102 arra a "True v8 sounds" -ra kíváncsi vagyok...:) eddig egy használható v8 hangot se láttam. nascar 2003-ból lehet egész jót összehozni. -
#40101 na ez no comment kategória. kazinczy és társai most forgolódnak. asszem nem a nyelvtan könyv írok a parasztok sry. és ez nem nem akarás, meg benézés kérdése. nem megy.
mellesleg ne ezzel próbálj beilleszkedni, hogy oltod a népet és isteníted streetert:P ez a kérés még egyébként se volt akkora baromság. láttam már nagyobbat is:P -
zoolee #40100 Most eggyet nem értek le kell törölni a gamet és utánna feltelepíteni és ezzel frissíteni ????
vagy felfrissítem 2.2.0- ig és ot ezt???