46059
.
-
Vlala #40180 A jó öreg Interstate. Nagyon nagy hangulata volt.
Baggu: valószínűleg feltettél egy autót, amely a hibás rpk file miatt rossz helyen keres egy alkatrészt.
Könnyebb megoldás: tedd fel a Ninja-t, megtalálod Streternél.
Nehezebb megoldás: Próbáld megkeresni, melyik autó a ludas, és a) ne tedd bele a játékba, b) írd át az -rpk-ját. :) -
zoolee #40179 asszem úgy kell ,hogy az rpk ban beírsz még 2-3 motort amilyet akarsz.
Aztán elhelyezed .+ Még 1-2 dolog de vannak toturial -ok.
Nézd meg őket. -
zoolee #40178 Jó tényleg nem a felni a fő dolog de rontja az összképet. -
#40177 én gondolkodjak helyetted? ami nincs azt pótolni kell -
baggu #40176 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy vmi miatt állandóan kifagy a game.
És ezt irja ki:FATAL!Missing mesh file!
Cars\racers\Ninja_data\meshes\_phys_chassis_mot_left.scx
Ez mit takar?Mert a cars\racers mappámban nincs is ilyen Ninja nevezetü.
Egy hülyeség van a játékban hogy ha felrakok mondjuk 8 autot abból állandóan 2-3 látok :( -
hertzui #40175 Segítsetek már légyszíves: az lenne a kérdésem,hogy egy autóba,hogy lehet töb motort is belerakni?Tudom,hogy rpk-ban át kell írni de hogy?Pl. a duhenbe akarom,hogy belemenjen a duhen motor és a 325i motor is.Segítsetek!! -
hertzui #40174 Egyre jobb lesz a dolog!Lassan harckocsikat építetek. -
#40173 már minden vegyül, Mad Max, Interstate '76, Carmageddon :D -
#40172 A driftesnek örülök!! Csak majd kell egy pálya is hozzá.. :D -
n0rad #40171 tudjátok, ez úgy megy, hogy először felkapnak egy szót, és azt hajtják egy hétig... Mikor az lejár, új szó jön
Szerintem Alienwoods, csinálhatnál pár spéci lökhárítót tüskékkel, hatalmas acélcuccokkal, inkább Carmageddonhoz közelítsen a game :) -
#40170 Jó ez a motion-blur csak kérdés, hogy milyen lesz a játék, mert ha majd egy lefekvés előtti diavetítésre akkor nincs sok értelme..... De ha nem fog szaggatni akkor kira!!! -
hertzui #40169 Király, most készül ez a drift-es dolog? -
#40168 Ezeket a csicska megjegyzéseket is lehetne mellőzni, mert most nem a felni a lényeg!!! -
zoolee #40167 Hűűűűű bazmeg állati jo de ezeket a szerintem csicska görgőket le lehetne cserélni egy 1996 -os vipernek a 21" -es görgöire.
Na mind1 szép.
-
#40166 s az általa készülő motion-blur effektről sem
-
#40165 Ne feledkezzünk el Raxatról sem :)
-
zoolee #40164 Vávává tök jó, de még csak készül .
Na mind1 az a lényeg ,hogy lesz .
Kösz streeter.
-
zoolee #40163 Ragd ujjra a ladát. -
#40162 Felesleges nekikezdenem..... -
#40161 AJÁNLOM FIGYELMETEKBE ! :D -
#40160 Bazz még a ladát se fejezte be!! :P:D -
#40159 Help!
Elcsesztem a gémet úgyhogy újra kellett raknom de a ladám alváza el van csúszva
a spoiler a levegőben lebeg és a motorháztető is a rossz irányba nyílik tehát a verda lélekben még Focer mit tudok tenni h a ladám újfent 100%-os állapotban égethesse xarrá gumiait???
-
zoolee #40158 Streeter szereted a 1970 -es dodge challenger -t ?????
ha igen remélem tudsz vele valamit csinálni !:nézd meg -
zoolee #40157 Most is 2 teljes szint van tala ladával. -
zoolee #40155 Naná hogy nem mit képzelsz "a lada örökké él"!!! -
#40154 Remélem akkor a ladát se töltötted le -
zoolee #40153 Jajaja de bocsáss meg de én "csicska tuninggal" nem foglalkozom!!! -
#40152 majdnem jól fordítottam:)amúgy köszi -
#40151 azt jelenti hogy a corsa az einwagent csereli le (tehat nem +1 autokent jelenik meg, hanem az einwagen helyett) -
#40150 Ezt írja a ger.Azt jelenti hogy az einwagen átalakítása? -
#40149 a opel corsa not addon replaces the einvagen pretty cool car -
#40148 ja, ez teccős dolog. jó volt vele cruiseolgatni. ger-en meg van egy corsa... látta már vki közelről?:) -
zoolee #40147 Nem tom ki milyen gyakran nézi a gom-ot de ha szeretitek a vipert akkor itt a teljesen kijavított változat. -
zoolee #40146 Ja és nem akarok bele dumálni de szerintem jól nézne ki rajta minden hengernek egy külön direktszűrő!!! -
zoolee #40145 Jaja nagyon tetszik de ez a kapuben mekkora egy állat a gépfegyver sukárhejtóműnek!!!!
Ááááááááááááááááááá!
Na az a lényeg, hogy negyon jó a verdád ALIENwoods!!! -
#40144 haladás:
készek az új szélesítések,
+ egy szélesebb első lökős, -
#40143 sry!De csak poénnk szántam -
#40142 NEM NEM CHRASDAY, attól hogy most jelent meg s abban is vannak fegyverek nem onnan koppintok, ezzel fel tudjátok baszni az agyam...
egy sokkal nagyobb nevű őshöz térek vissza név szerint Interstate '76, pár kép hogy milyen egy igazi akció/autós játék:
számomra még máig is ez az autós játékok, alapja -
#40141 Ja a crashday az alien játéka :DD... -
#40140 pontosan nem tudom streeter linkelte gomon van uj nem hivatalos pecs