Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
kösz😊)) hót gyíkság. mé nem írják már akkor oda a nõjük, házuk, autójuk, miegymásuk "konfigját" is. hasonlóképp érdekelne mindenkit^^

12346
vazze. bebékásodott:@

Ombika
Alairasod kurva jo es tettszik ---> egyetertek!! <#eljen><#taps>

SZilaJMaGGoT
ezen én is gondolkodtam már😞((

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
ezeket hogy a csecsbe csinálják? gondolom nem játékon belül pingálgat, mer az a legritkább esetben lesz csak szép:/

Sland
ahoz én meg nem értek 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

streeter
Egy kis scriptelés.... 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Sland
azt hogy csináltad? nekem nem engedi meg hogy a v6 os blokkot belerakjam az integrába. a v12 es motort sem lehet. csak ilyen szarokat lehet és max 382 lóerõt tudtam kipréselni belõle...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

streeter
Nekem egy 1200lovas V6-os integrával 50mp alatt sikerült körbemenni 😛 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

basta002
csak ügyesen

..::S::L::M::..

Sziasztok. Most, hogy újra elkezdtem a gameval foglalkozni, összepakoltam magamnak egy ~850 lovas 350Z-t, amelyet még irányítani is lehet, és 57,1 s alatt értem körbe a nagy oválpályán. Most elkapott a láz, és megpróbálom megdönteni 😊

😄 Lol

Ott a powerdirector valahány... Nem rossz kis cucc
Jah, és majd msn -en küldök vmit 😉
ALIENwoods
hééé?<#idiota>

Ombika
<#eljen><#taps> Nemhinnem script hiba anno sok auto hiaba lett atkonvertalva nem lehetett vele mit kezdeni hiaba basztal bele 1000 Le motort!!! <#csodalk>

basta002
vagy csak szar a sofõr... <#idiota><#idiota><#nyes>

Ombika
En azt kerdeztem miert nem csuszik rendesen keresztbe a vas?<#integet2>

ALIENwoods
kéne valami videovágó progi, ami kicsit de jó 😛

Ombika
Miert nem birtad keresztbe vagni rendesen vmi hibaddzik?

ALIENwoods
ALIENwoods
nekem a megkövezése<#idiota>

ALIENwoods
csm
Jó nagyokos téma lezárva részemrõl. Ez a Tord meg Ogel jó ötlet, már csak meg kéne valósítani

BMW 325 iX Rallye Car :)

SZilaJMaGGoT
Én már nagyon nagyon régen gondoltam erre... Még 2.1.8 meg ezek idején, hogy kellene csinálniuk egy full új játékot, és kiadni hozzá egy ilyet...

streeter
Nekem a kóerai modder tetszik ebbe a legjobban 😄
Amúgy van benne valami... 😊

streeter
Próbálj újra regsiztrálni. Azt a részét nem én hanem az e107 intézi. Lehet kicsit sokan akartak egyszerre regisztrálni.

12346
itt a paccsom😄D
nah, jóvan, kussolok😊)

streeter
Nem az hogy kemény vagyok csak már kicsit fárasztó ezt olvasni hogy hogy kell írni hogy Mitsubishi....

12346
8. írd, ahogy akarod😛

Áh, úgy kéne csinálni Invictuséknál, hogy vagy 50 Autó: Tordok, Keugeotok, Ogelek,
felnik: CBS(bbs helyett) meg ilyenek lennének benne, és megcsinálnának egy patchot is, amiben az összes rendes név/márkajel található: de itt a lényeg: úgy csinálnák meg, mint NEM HIVATALOS kiegészítõ, így nem kell licensz, meg semmi más...
csak egy noname koreai modder, aki mindezt megoldotta ^^
kövezzetek meg, ha rosszul mondtam vmit 😛
^^
csm
kemény vagy mint a járdárafagyott kutyaszar, és bunkó is mer senki nem szólt hozzád <#levele>

SZilaJMaGGoT
te?? mikor?? hol?? 😄DD

basta002
de nagyon le lettem ugatva...

KapuBen
légyszi streeter segíts mert az oldaladon regisztráltam de nem küldött e-mailt arról hogy erõsitsem meg a regisztrációt

LAMBORGHINI THE BEST CAR

streeter
Nem hagynád már ár??? Kurva mindegy nem?? Írjad 66 cs-vel vac c vel vagy amiel akarod.
Vitassátok ezt meg privátba.

csm
szal akkor írjam micubisinek?vagy micu? mitshu, mitshubisi?

SZilaJMaGGoT
No meg lecserélné a modelleket is, valódi gépekre... 😄 Ha az elsõ nagy modpack kicserélné az alap járgányokat, és lenne egy flatout szintû törésmodell az már jólenne.. Na meg persze sok elhagyható karosszéria elem.... 😄DD

ALIENwoods
látom gyûlnek szépen a kocsi ötletek,
mint modder azt mondanám így elsõre, hogy 'csináld magad'
de mivel tapasztalatbol tudom hogy az SLR:R-be milyen bonyolult kocsit kreálni, így ezt a beszólást jelen esetbe mellõzöm.
Szerencsére egyes típusok már a megvalósulás utján jár...

szentem még + ban a porsche kayman is jó lenne
vagy nem ????

az alap malydnem 500 le környékén van
na mind1

M@TriX
off/
a törésmodell félig készült el, amikor kiderült, hogy a cégek nem engedika törést a srácok abbahagyták a törésmodell fejlesztését, de így is elég élvezhetõre sikerült, akkor milyen lett volna a végleges, huh...
/off

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Bár ez itt off, de ez nekem új 😊

M@TriX
persze aztán cfg-bõl visszakapcsoltuk 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pont ez az, elég a játékot megvenni, nem kell ide licenc... a Screamer 4x4 is ezen szállt el, megvolt a nagyon szép törésmodelljük, és egy-két gyár nem engedte, a Suzuki Samurait meg úgy ahogy van, ki kellett belõle venni. Pedig 1 literes motorral és prüntyi karosszériával lett volna igazi állatság terepezni 😊

12346
<#idiota>😄

streeter
Ha meg mégis meglenne a licensz akkor meg úgy járnánk, hogy nem lehet összetörni egyik autót se, mert hogy néz az ki....
Akkor inkább ne legyen licensz autó, de azért hasonlítsanak az eredetikhez.
Az elsõ modderek által készített paccs (12346 csak neked <#idiota> ) meg átírná eredetire a kocsik nevét 😄

12346
hûû neked van hozzá magyarosítás?? honnan lehet letölteni? <#idiota>

Bennelehetne még az öreg ('86) Toyota MR2 is ! 😄

12346
a gt 500 nem feltétlenül jelenti azt, hogy az már rögtön eleanor is...

12346
onnan tudja ennyire biztosra, hogy az invictus nem összekeverendõ a ea-val.ellentétben velük, itt nincs akkora zsé, hogy liszenszelt szekerek legyenek. vagy akkor max Szoc Legal lesz^^ báár az se rossz😊)

12346
neeem, nem te voltál😊 csak gecisokszor elõfordult itt ez a gyönyörû szó, hogy "paccsolás". nekem meg az összes szõr felállt a hátamon tõle. mint a micsubicsi/micsubisitõl esetleg😊

ALIENwoods

Nagyon rinyáltak egyesek érte, én még ma is fölöslegesnek tartom speciel...
de lehet örülni

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

mert, ma kezdtem s 50%nál járok vele...