46059
.
  • allyouneedisme
    érdekes hogy crack az van hozzá.........
  • kemszi2
    Sl3...beis baszna ha pont mi nem tudnánk róla:D
  • allyouneedisme
    de nem is tuodok arról hogy lenne már SL3,ha meg lenne vagy őár hét vagy hónap lenne a megjelenésig tutira arról beszélne már mindenki és nem egymást szidnátok...nem tartom valoszínűnek hogy az egy rendes SL 3 lenne.Lehet hogy egy ksizivárgott korai verzió vagy valakinek ez a szórakozás.....azér kivizsgálom az esetet...........
  • SZilaJMaGGoT
    Linket! Had lássam minek dőlté be!
  • allyouneedisme
    Hát öcsém akkor biza átbasztak..ez van
  • kemszi2
    a this is a big suck nem azt jelenti hogy ez egy nagy szívás:)?
  • SZilaJMaGGoT
    Ez e normális e mer ha ez normális e én vagyok a láma e??:S
  • kemszi2
    street legal 3???
  • gabesz752
    figyu már tegnap letöltöttem a street legal 3-at a tcom oldaláról. Elindításnál azt írja ki, hogy this is a big suck. miért nem indul, pedig crackeltem, meg raktam be a redlineból autókat :(ötlet? a FAQ-ban még nincs erről szó.
  • Vlala #40211
    Látom, ismét a tetőfokára hágott a hangulat.
  • streeter
    Amúgy az az üzenet amibe a Ninja képe meg linkje van abból az első 2 sor Zolee-nak ment nem neked. Neked csak a kép meg a link ment csak úgy látom nem volt eléggé elválasztva a dolog. Amúgy meg ha megnézed a jobb alsó sarkot akkor látod kinek megy az üzenet.
  • kemszi2
    bocs te azt kérdezted hogy melyik kocsi az Ninja?
    Erre írtam hogy nem tök mind1 hogy melyik,mert csak annyit kellett volna tenni hogy felmész bármelyik sl-es oldalra és leszeded.Ennyi részemről befejezve
  • SZilaJMaGGoT
    Hjajj... Kioktatják mer lusta megkeresni egy autót, aztán még ő van felháborodva..
  • baggu
    Én nem értem? Te ezt irtad nekem.Nem tök mind1 az egyik.
    HA vissza olvastál volna azt kerestem ugyanis az autó miatt fagy ki a játék de Tényleg én nem értem.Bocs
  • kemszi2
    jól van....te tényleg nem érted a lényeget.
  • baggu
    Köszönöm szépen!
    Jah páran itt a nagy királyok a való életben pedig lehet csak egy csicska.
    Ugy érzem normálisan megkérdeztem semmi bunkóság erre ezt kapom...Mind1 Sok sikert.
  • streeter
    Gondolod ha 66szor kérdezed meg akkor majd szívesen válaszol neked valaki? Csak felbaszod mindenki agyát. Az autó fő (_main)cfg fileábán kell az ajtók pozicíója alatt lévő sorba szenvedni.
    Pl.:
    slot -0.853 -0.106 -0.859 0.000 0.000 0.000 4 ; FL_door
    flap -0.833 -0.106 -0.859 0.000 -1.000 0.000 0.000 0.000 1.000 0.000 1.000

A flap sorba lévő a nyíláshoz tartozik. Hogy pontosan mit kell átírni, hogy úgy nyíljon azt nem vágom én se. Próbálkozz!

Amúgy a legegyszerűbb ha keresel egy kocsit aminek úgy nílik az ajta _main cfg-jébe megkresed az ajtóhoz tartozó sort és megnézed mi a más. Az első 3 adat az biztosan, mert az határozza meg hogy hova nyíljon az ajtó. A 2. és 3. részbe valamyik határozza meg azt, hogy hogyan nyíljon.

Remélem kielégítő választ kaptál a kérdésedre.
  • hertzui
    Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem előre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni?
  • SZilaJMaGGoT
    Jajám' :D
  • streeter
    Meg ugye ott az oldal amit csináltunk meg a FAQ is. Meg pár kocsit már azért csináltam a játékhoz :)
  • KapuBen
    szerintem legyél akkor talán zolika is leáll
  • SZilaJMaGGoT
    én olvastam a feltételeket, ha mi egyetértünk a dologgal az plusz, és akkor van rá esély.. Én helyeslem a dolgot! Streeter kell ide!! :D
  • malter
    simán,bár elég nehezen akarják megadni,de ha neked se akkor senkinek:)
  • streeter
    Srácok arra jutottam, hogy jelentkezek házigazdának, mert az utóbbi 1-2 hétben itt elszabadul a pokol és kicsit rendet kellene tenni. Ti ehez mit szóltok? Támogattok abban, hogy házigazda legyek a topicban?
  • streeter
    Lécci ne legyél már ekkora király a topicba. Attól mert te pár napja nem írkálsz marhaságok azért neked most nem kell oltani a többi lámát.
    Ez nem vagány hanem SZÁNALMAS!!!

Ez a Ninja:

És INNEN lehet letölteni!!

Ennyi, a téma lezárva!!!!
    Remélem nem lesz folytatása a dolognak!
  • zoolee
    Kersed meg és tanulj meg angolul!!!
  • zoolee
    Bakker ott van a letöltés kereső streeter oldalán.
    A Ger-Tech-en ott van ball oldalt a bejelentkező táblával párhuzamosan.
    Ott van felül hogy "next page" oda mész a 3 . oldalra.
    és ott van az aljáh hogy sl1 ninja.
    És ne kérdezd mér nem adok linket!!!

KERESD MEG !!!
  • hertzui
    Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem előre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni?
  • ALIENwoods
    a sárga
  • ALIENwoods
    az egyik
  • Gibor
    :DDD Ez poén....
  • KapuBen
    ez mikor lesz kész?
    van egy csomó drift kocsim
  • zoolee
    Attya úr isten kit érdekel mér ez a neve ??!

Azé mer a muki aki csinálta ezt adta neki!!!
  • kemszi2
    nem tök mind1?egy autó ez a neve!
  • baggu
    Már csak annyi h melyik kocsi az a Ninja?
  • zoolee
    Ott van fenn "Toturial" és abban ott van hogy "parts added"
  • 12346
    mind a két oldalon van tutorial menüpont. könnyen megtalálod.
  • hertzui
    És tutorialt hol találok?Ha a GOM-on vagy a Ger-Tech-en mondod akkor azon belül hol?Kérlek segíts!
  • Vlala #40182
    Írja azt is :)
    A statikus kompresszió (sűrítési viszony) túl nagy a motorban, valószínűleg szétvetné a blokkot az első pár motorfordulat, már ha eljutna odáig.

Próbáld kicserélni a hajtókarokat, dugattyúkat, a forgattyústengelyt, esetleg próbáld meg állítani a benzin-levegő keverék arányát. Néha az is elég.
  • Darthmushroom
    Hi all!!! Lenne egy probléman nem megy a motorom!!! ezt irja:
    THE STATIC COMPRESSION IS TOO HIGH IN THE ENGINE. NOT MORE THAN 21.7:1 IS ALLOWED!
    Ekkor mit kell tennem???? HELP ME