46059
.
-
#40220 érdekes hogy crack az van hozzá......... -
#40219 Sl3...beis baszna ha pont mi nem tudnánk róla:D -
#40218 de nem is tuodok arról hogy lenne már SL3,ha meg lenne vagy őár hét vagy hónap lenne a megjelenésig tutira arról beszélne már mindenki és nem egymást szidnátok...nem tartom valoszínűnek hogy az egy rendes SL 3 lenne.Lehet hogy egy ksizivárgott korai verzió vagy valakinek ez a szórakozás.....azér kivizsgálom az esetet...........
-
#40217 Linket! Had lássam minek dőlté be! -
#40216 Hát öcsém akkor biza átbasztak..ez van -
#40215 a this is a big suck nem azt jelenti hogy ez egy nagy szívás:)? -
#40214 Ez e normális e mer ha ez normális e én vagyok a láma e??:S -
#40213 street legal 3??? -
#40212 figyu már tegnap letöltöttem a street legal 3-at a tcom oldaláról. Elindításnál azt írja ki, hogy this is a big suck. miért nem indul, pedig crackeltem, meg raktam be a redlineból autókat :(ötlet? a FAQ-ban még nincs erről szó. -
Vlala #40211 Látom, ismét a tetőfokára hágott a hangulat. -
#40210 Amúgy az az üzenet amibe a Ninja képe meg linkje van abból az első 2 sor Zolee-nak ment nem neked. Neked csak a kép meg a link ment csak úgy látom nem volt eléggé elválasztva a dolog. Amúgy meg ha megnézed a jobb alsó sarkot akkor látod kinek megy az üzenet. -
#40209 bocs te azt kérdezted hogy melyik kocsi az Ninja?
Erre írtam hogy nem tök mind1 hogy melyik,mert csak annyit kellett volna tenni hogy felmész bármelyik sl-es oldalra és leszeded.Ennyi részemről befejezve -
#40208 Hjajj... Kioktatják mer lusta megkeresni egy autót, aztán még ő van felháborodva.. -
baggu #40207 Én nem értem? Te ezt irtad nekem.Nem tök mind1 az egyik.
HA vissza olvastál volna azt kerestem ugyanis az autó miatt fagy ki a játék de Tényleg én nem értem.Bocs -
#40206 jól van....te tényleg nem érted a lényeget. -
baggu #40205 Köszönöm szépen!
Jah páran itt a nagy királyok a való életben pedig lehet csak egy csicska.
Ugy érzem normálisan megkérdeztem semmi bunkóság erre ezt kapom...Mind1 Sok sikert. -
#40204 Gondolod ha 66szor kérdezed meg akkor majd szívesen válaszol neked valaki? Csak felbaszod mindenki agyát. Az autó fő (_main)cfg fileábán kell az ajtók pozicíója alatt lévő sorba szenvedni.
Pl.:
slot -0.853 -0.106 -0.859 0.000 0.000 0.000 4 ; FL_door
flap -0.833 -0.106 -0.859 0.000 -1.000 0.000 0.000 0.000 1.000 0.000 1.000
A flap sorba lévő a nyíláshoz tartozik. Hogy pontosan mit kell átírni, hogy úgy nyíljon azt nem vágom én se. Próbálkozz!
Amúgy a legegyszerűbb ha keresel egy kocsit aminek úgy nílik az ajta _main cfg-jébe megkresed az ajtóhoz tartozó sort és megnézed mi a más. Az első 3 adat az biztosan, mert az határozza meg hogy hova nyíljon az ajtó. A 2. és 3. részbe valamyik határozza meg azt, hogy hogyan nyíljon.
Remélem kielégítő választ kaptál a kérdésedre. -
hertzui #40203 Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem előre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni? -
#40202 Jajám' :D -
#40201 Meg ugye ott az oldal amit csináltunk meg a FAQ is. Meg pár kocsit már azért csináltam a játékhoz :) -
#40200 szerintem legyél akkor talán zolika is leáll -
#40199 én olvastam a feltételeket, ha mi egyetértünk a dologgal az plusz, és akkor van rá esély.. Én helyeslem a dolgot! Streeter kell ide!! :D -
#40198 simán,bár elég nehezen akarják megadni,de ha neked se akkor senkinek:) -
#40197 Srácok arra jutottam, hogy jelentkezek házigazdának, mert az utóbbi 1-2 hétben itt elszabadul a pokol és kicsit rendet kellene tenni. Ti ehez mit szóltok? Támogattok abban, hogy házigazda legyek a topicban? -
#40196 Lécci ne legyél már ekkora király a topicba. Attól mert te pár napja nem írkálsz marhaságok azért neked most nem kell oltani a többi lámát.
Ez nem vagány hanem SZÁNALMAS!!!
Ez a Ninja:
És INNEN lehet letölteni!!
Ennyi, a téma lezárva!!!!
Remélem nem lesz folytatása a dolognak! -
zoolee #40195 Kersed meg és tanulj meg angolul!!! -
zoolee #40194 Bakker ott van a letöltés kereső streeter oldalán.
A Ger-Tech-en ott van ball oldalt a bejelentkező táblával párhuzamosan.
Ott van felül hogy "next page" oda mész a 3 . oldalra.
és ott van az aljáh hogy sl1 ninja.
És ne kérdezd mér nem adok linket!!!
KERESD MEG !!! -
hertzui #40193 Ha azt akarom,hogy az ajtó ne oldalra nyíljon mint gyárilag hanem előre mint a Lamborgininél akkor a scriptnél melyiket kell állítgatni? -
#40192 a sárga -
#40191 az egyik -
Gibor #40190 :DDD Ez poén.... -
#40189 ez mikor lesz kész?
van egy csomó drift kocsim -
zoolee #40188 Attya úr isten kit érdekel mér ez a neve ??!
Azé mer a muki aki csinálta ezt adta neki!!! -
#40187 nem tök mind1?egy autó ez a neve! -
baggu #40186 Már csak annyi h melyik kocsi az a Ninja? -
zoolee #40185 Ott van fenn "Toturial" és abban ott van hogy "parts added" -
#40184 mind a két oldalon van tutorial menüpont. könnyen megtalálod. -
hertzui #40183 És tutorialt hol találok?Ha a GOM-on vagy a Ger-Tech-en mondod akkor azon belül hol?Kérlek segíts! -
Vlala #40182 Írja azt is :)
A statikus kompresszió (sűrítési viszony) túl nagy a motorban, valószínűleg szétvetné a blokkot az első pár motorfordulat, már ha eljutna odáig.
Próbáld kicserélni a hajtókarokat, dugattyúkat, a forgattyústengelyt, esetleg próbáld meg állítani a benzin-levegő keverék arányát. Néha az is elég. -
#40181 Hi all!!! Lenne egy probléman nem megy a motorom!!! ezt irja:
THE STATIC COMPRESSION IS TOO HIGH IN THE ENGINE. NOT MORE THAN 21.7:1 IS ALLOWED!
Ekkor mit kell tennem???? HELP ME