Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a lényeg hogy soha ne használj teljesen szélsö beállitást,az soha nem az optimális
nitronál ha kicsit kevesebbet adsz neki,nem veszed észre gyorsulásán,viszont tovább tart a palack
mai szerzemény remélem nincs sok belõlle
csak az a baj hogy az a comp. egy csomó energyt leszívott és igy csak "886" LE
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
és így nyersz kb 170 LE - t
ezt azért mondom mert a kispolszkim amit letöltöttem az 30 LE híjján 700 LE - volt
a bütykõs tengelyt mind a kettõt +15 re ugy eml. aztán a mitró be fecsit maxra
és ha van szuper charger amit a kipufogóra raksz akkor azt is maxra ja és mind ezt az ajtó nyitó gombbal<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
..::S::L::M::..
(Nem a címsorba lévõ linket kell bemásolni hanem rákattintasz a képre jobb gombal aztán tulajdonságok és ami ott van .jpg végû link az kell)
Nekem 46mp volt a legjobb nitroval. Anélkül 49
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
na mind1
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=5
nem valami nagy pukk de csak tegnap installáltam ujjra a gamet és csak 1-2 dodlog van bennehttp://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=6
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=7
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=8
hát nam valami nagy dodlog de jó a köridõm elsõre 58 mp volt nos nélkül
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
de tarthatsz hülyének is de nem vagyok az <#mf1>#mf1><#action>#action><#wilting>#wilting>
De nem kell ennyire lereagálni, mert abból bajok lesznek
(lásd. Gamestar, Gamepro, Generals.hu fórum)
Itt több ember napját megkeserítõ viták voltak ilyen, és hasonló "kiakadások" miatt.
Plz be patient :D :D :D
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Te nem látsz azzal a szemeddel? vagy csak szimplán ekkora hülye vagy?
4 nem tévedés NÉGY kemény hozzászólással a te faszságod elõtt írtam le<#mf3>#mf3>
téleg mind a 2 rpk - t az engines mappába kell rakni ???
A Baiern_325i mappát és a Baiern_325i.rpk-t a parts/engines mappába másold.
A Baiern.rpk-t meg a cras/taces-be és akkor a baiernbe belemegy a motor.
Amúgy ha elolvasnád az error.txt-t akkor tudnád hogy mi a baj. Ezt a fõkönyvtárba találod. A legutolsó a legfrissebb hiba.
az imént a cool a verda tápigban jártam és vmilyen oknál fogva ez jutott eszembe...:) gyorsan meg is valósítottam. asszem híven tükrözi a StreetRacing matricás autók általános milyenségét:D
Személy szerint, én még örülök is, hogy nem csinálják
Így össze lehet gyûjteni a jó ötleteket, és van idõ kidolgozni azokat :)
azért mert még kérdeznek valamit nem kell integetni...:P hoppáá...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nekem ennél a motor addonnál kifagy a játék:(

Azért meg kell hagyni, hogy a gyorsulásnál, és az oválpályánál más váltóbeállításokat használtam :D
Szal lenne egy kérdésem:
mivel nem nagyon voltam eddig fórumokon, csak magányos tuningolgató emberke voltam, így nem tudom, hogy mennyire lett "jó" a verdám, amit csinlátam magamnak. "gyári" a gép, szal semmi olyan cucc nincs benne, ami alapból nincs meg a játékban.
idõim:
0-100: 1.465
0-200: 3.788
1/4 mérföld: 7.448
1 mérföld: 19.574
tesztkör: 49.779
végseb.: 470.6 KMH
vélemény? Ezeken mennyire lehet még javítani...
Ja, és itt van olyan letöltés, amivel minden kocsiba lehet metanolt tenni?
a kocsi egy 620 lovas 487 Nm-es Baiern Devilsport, 3.2es nonus motorral. a 3.6os motor kicsit erõsebb volt, de azt nem lehetett 10.000ig pörgetni, így végseb.-ben, és 1-2 dologban lassabb volt. volt 8 literes V8as haulerem is, de azon nem volt állítható a váltóáttételezés, így hiába volt az 1011Nm nyomaték, meg a majd' 800 paci, rosszabbul ment, mint ez a drága