Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

malter
injectornál 18a/fre huzd akkor optimális álltalában a karbis 12.50-13ig a vezértengelyek -5deg-töl 13 ez motortol függ
de a lényeg hogy soha ne használj teljesen szélsö beállitást,az soha nem az optimális
nitronál ha kicsit kevesebbet adsz neki,nem veszed észre gyorsulásán,viszont tovább tart a palack

mai szerzemény remélem nincs sok belõlle

csak az a baj hogy az a comp. egy csomó energyt leszívott és igy csak "886" LE

de csak elfelejetttem

SZilaJMaGGoT
Ezeket nem lehetett volna egy hsz-ba????

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

egy haluer be

én nekem egyszer sikerült belevarázsolni egy v12 - es block ot meg egy v 6 ost de valamit elcsesztem és utánna kifagyott úgy hogy vissza állítottam

nekem s salytá hozzá gyártott leõmlõjével simán mükszik

és miért nem ???

ha van akkor a leg kevesebbre állítsd

a 2 bütykös tengelyt max ra

a levegõ üzem anyak arány 11:00/1

és a nitro befecskendezõt (porlasztót)is a max ra

és így nyersz kb 170 LE - t

ezt azért mondom mert a kispolszkim amit letöltöttem az 30 LE híjján 700 LE - volt

kemszi2
a supercharger-t nem tudom ráberhelni...a Hex editort-t tudja vki hásználni?
be kell állítani mindent az üzem anyag befecskendezõt 6 hengeresnél 11:00/1 a/f
a bütykõs tengelyt mind a kettõt +15 re ugy eml. aztán a mitró be fecsit maxra
és ha van szuper charger amit a kipufogóra raksz akkor azt is maxra ja és mind ezt az ajtó nyitó gombbal<#nezze><#nezze><#nezze><#nezze>

kemszi2
nah már az elõzõ kérdésem nem aktuális sikerült 1320le-t kinyerni egy motortból.
kemszi2
Nektek hogy a fenébe lesz ilyen kocsitok?Nekem 1120le a max amit egy 6hengeres skyline motorból húztam ki?
SZilaJMaGGoT
Mi ez a pangás??

basta002
én nem akarok senki belekötni... de azért megkérdezem... aki nem hülye, az tud linkelni nemde??

..::S::L::M::..

Ombika
Reggelt!

Mar megint mi zajlott itt!! <#csodalk>

streeter
Az a tied te :D csak belinkeltem normálisan.<#idiota><#idiota><#idiota>
(Nem a címsorba lévõ linket kell bemásolni hanem rákattintasz a képre jobb gombal aztán tulajdonságok és ami ott van .jpg végû link az kell)

Nekem 46mp volt a legjobb nitroval. Anélkül 49

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

né má nekem is kb ennyi bocs a tegnapi ér streeter
na mind1
http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=5

nem valami nagy pukk de csak tegnap installáltam ujjra a gamet és csak 1-2 dodlog van bennehttp://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=6

http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=7

http://gportal.hu/picview.php?prt=172768&gid=739202&index=8

hát nam valami nagy dodlog de jó a köridõm elsõre 58 mp volt nos nélkül

streeter

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

szentetk ezzen a moci - n lehet még túrázni

SZilaJMaGGoT
Jóvan má, te meg minek folytatod a vitát?? Ez már el van rendezve...

akkor bocs vaze nem olvastem vissz csak a képet néztem
de tarthatsz hülyének is de nem vagyok az <#mf1><#action><#wilting>

Elõfordul. A múltkor én is ki voltam akadva :)

SZilaJMaGGoT
Streeter most nagyon is sokáig bírta... Rég volt már hogy ennyire kiakadt valakin... Nembaj laci, megértelek.. :DDD

Streeter, bárki lehet figyelmetlen, vagy télleg <#idiota>
De nem kell ennyire lereagálni, mert abból bajok lesznek
(lásd. Gamestar, Gamepro, Generals.hu fórum)
Itt több ember napját megkeserítõ viták voltak ilyen, és hasonló "kiakadások" miatt.
Plz be patient :D :D :D
jó vann na vaze

streeter
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Te nem látsz azzal a szemeddel? vagy csak szimplán ekkora hülye vagy?
4 nem tévedés NÉGY kemény hozzászólással a te faszságod elõtt írtam le<#mf3>

vagy csak emerbe lehet be rakni ???

jee meg van de nem találom azt a sort ahol át kell írni vagy csak valamit el csesztem mer nem megy bele semmibe !!!!!

téleg mind a 2 rpk - t az engines mappába kell rakni ???

basta002
most jön az, hogy miért nem lehet letölteni... :D fórumhozzászolás

és honnan lehet leszívni ezt a mocit tuningot ???

12346
*cars/racers
félreértések elkerülése végett

streeter
Ha patchelve van akkor te basztál el valamit mert a motor tuti jó.
A Baiern_325i mappát és a Baiern_325i.rpk-t a parts/engines mappába másold.
A Baiern.rpk-t meg a cras/taces-be és akkor a baiernbe belemegy a motor.
Amúgy ha elolvasnád az error.txt-t akkor tudnád hogy mi a baj. Ezt a fõkönyvtárba találod. A legutolsó a legfrissebb hiba.

streeter
Höhö....

12346
iggen jeeság! sztrítrészing életérzés!^^ fíl dö pawa.

az imént a cool a verda tápigban jártam és vmilyen oknál fogva ez jutott eszembe...:) gyorsan meg is valósítottam. asszem híven tükrözi a StreetRacing matricás autók általános milyenségét:D

12346
ha 2.2.1.-re van peccselve, akkor nem a játék vagy a motor szar. én épp az imént raktam be.

basta002
<#mf1> hoppáááá

(én nyertem) <#nyes>

hehe

Személy szerint, én még örülök is, hogy nem csinálják
Így össze lehet gyûjteni a jó ötleteket, és van idõ kidolgozni azokat :)
Sland
na és nemrég?

azért mert még kérdeznek valamit nem kell integetni...:P hoppáá...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
Hát öcsém akkor erre mondják hogy szopás... De azért mert valamire felhívják a figyelmed, attól még nem kell integetni..:P hoppá...

Sland
de képzeld patchelve van <#mf1>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SZilaJMaGGoT
Valszeg mer nincs patchelve... :DD

Sland
uhh

nekem ennél a motor addonnál kifagy a játék:(

streeter
Egy vadorzó Baiern. Szerintem az adatok magukért beszélnek.....

SZilaJMaGGoT
Hát ha tervezi is, szerintem az nem most lesz, és szerintem még el sem kezdték.. Szerintem... De hát elég logikus...

kemszi2
Sziasztok!Az Invictus tervezi egy harmadik rész kiadását?
basta002
a végsebességen még lehet tornálzni :D

már csak azért kérdeztem, mert én gyakorlatilag képtelen voltam ennél jobb idõket kicsikarni a drágámból :)
Azért meg kell hagyni, hogy a gyorsulásnál, és az oválpályánál más váltóbeállításokat használtam :D
Na hello mindenki!
Szal lenne egy kérdésem:
mivel nem nagyon voltam eddig fórumokon, csak magányos tuningolgató emberke voltam, így nem tudom, hogy mennyire lett "jó" a verdám, amit csinlátam magamnak. "gyári" a gép, szal semmi olyan cucc nincs benne, ami alapból nincs meg a játékban.
idõim:
0-100: 1.465
0-200: 3.788
1/4 mérföld: 7.448
1 mérföld: 19.574
tesztkör: 49.779
végseb.: 470.6 KMH
vélemény? Ezeken mennyire lehet még javítani...
Ja, és itt van olyan letöltés, amivel minden kocsiba lehet metanolt tenni?
a kocsi egy 620 lovas 487 Nm-es Baiern Devilsport, 3.2es nonus motorral. a 3.6os motor kicsit erõsebb volt, de azt nem lehetett 10.000ig pörgetni, így végseb.-ben, és 1-2 dologban lassabb volt. volt 8 literes V8as haulerem is, de azon nem volt állítható a váltóáttételezés, így hiába volt az 1011Nm nyomaték, meg a majd' 800 paci, rosszabbul ment, mint ez a drága