46059
.
  • allyouneedisme
    OFF
    Az mér jó hogy csak regisztrálva lehet letölteni?
    ON
  • hertzui
    Az enyém működik: www.hertzui.extra.hu/nuke
  • SZilaJMaGGoT
    Nemnaon tudjuk mivan vele, de nem is nagyon foglalkoztunk most vele... :/ Sztem a Lada releasnél majd megjavítjuk... :D
  • braien01
    OPEL CALIBRA V6 2.5 DTM

Ez semmi Malter . Az én Calibrám 100-ra:0.935
    200-ra:1.912
    1/4Mile:6.201
    1/4Mile Speed:306
    1mile:18.068
    top speed:453.9
    SORRY,SORRY,SORRY A képet nam tudom fel tenni mert zúl nagy. SORRY,SORRY,SORRY
  • holley
    Most mivan ennyivolt a karier streeter oldalának?
  • MikX
    Egy ideig nem voltam, miről is van szavazás?
  • Ombika
    12 velem! :D
  • streeter
    Jah itt eldőlt a szavazás csak a moderátorok még nem reagáltak semmit a dologra.
  • kemszi2
    lezárhatjuk a szavazást?11 a nullával szemben...ez egész jó arány.A szavazatok érvényeségét közjegyző biztosította:)
  • KapuBen
    én nem vagyok láma mert nekem nincs olyan msn társam aki SLR:R-ezik
  • zoolee
    Bakk nekem sincs mag úgy hogy asszem a lámákkal tartok.!!!
  • 12346
    én azér meglestem volna ezt, de gondoltam inkább összeszpemelek 50-et, aztán jóvan.
  • kemszi2
    én dettó.Úgy gondoltam ,hogy maj a full-al fogok játszani
  • 12346
    én egy ilyen láma vagyok htx
  • zoolee

• zoolee
    Jaja kéne de már moddtam egy csomószor de semmi nem történt .

Na mind1.

Majd lessz .

Ja és melyik fileket lehet a 3ds max-szal és a z modellerrel megnyitni???

Mert amit mondtak ,hogy a cars/races/my cars/mash azt nem tom megnyitni.

Vki tud ebben segíteni???
  • malter
    kicsit irreálisde ha már ilyen erös motorok vannak,nem ártana kitámaszto,mert egyfolytában dobálja hátra magát:)

• ALIENwoods
    igen-igen
    de
    ki az a láma akinek nincs még meg MSN-n keresztül :P
  • KapuBen
    látom sajnos törölték a 2.3.0 alpha patchet mert mindenki elkezdett spamelni a fórumon ej ej
  • ALIENwoods
    tökölős és MAX 5 kell hozzá,
    egyébként
    NEM, NEM TUDOM HOGY HONNAN LEHET LETÖLTENI A MAX 5-T
  • ALIENwoods
    próbálkozz a ROCban :P
  • SZilaJMaGGoT
    Az nem olyan egyszerű, mert ha az lenne akkor már az össz GTA-s kocsi benne lenne a játékba! Amúgy olvasd el a GOM tutorialjait, az segíteni fog!
  • hertzui
    Annak én is örülnék,hogy ha leírnátok,hogyan kell átkonvertálni a GTA-ból a verdákat.Mert nekem meg van a Zmodeler és hozzá a dff.De sehogy nem rakja be a Zmodelerbe akár mit csinálok.
  • streeter
    Anno még én kezdtem el megcsinálni. Még mindig gondolkozok rajta, hogy fojtassam-e mert FnF ráhagyta.
  • 12346
    jah és gta-ból konvertált... most már tényleg érdekelne ennek a mikéntje. nem lehetne némi infót írni róla?^^
  • 12346
    juhú itt készül végre egy nem japán bringa!:) merdzsó cl65
  • KraZ
    Ok Thx!
  • kemszi2
    tudtunkal már nem igazán lehet leszedni sehonnan...próbálkoz dc-n
  • KraZ
    Hi! Tudna valaki egy letöltési linket adni?
    Megvolt nekem csak sajnos letöröltem.
    Az első rész is jó!
  • Tomo15
  • Norbi5
    Nem tudjátok mit kell csinálni a játékban ha mind a három bandánál első helyen végeztem??mer nem ad több ellenfelet,csak a másodikat!! Ha tudtok segiteni előre is köszi!
  • hertzui
    beg for money - 100.000$
    let me roc - egyből a roc-ra tesz

miután beírtad tunning gomb
  • Peppuu
    Valami CHEAT létezik a játékhoz? És ha igen hol?
  • Peppuu
    Köszi a segítséget, már működik!
  • streeter
    Én nem polírozom magam és engem senki nem istenít de mind1. Az, hogy elismerik a munkásságomat a játékkal kapcsolatban az egy dolog. De olyan láma kérdéseken bárki felhúzza magát mint pl: "PLS!!! adjatok valami oldalt ahol vannak letöltések PLS!!! PLS!!! PLS!!!" Eleve ott a banner, hogy "Streeter's garage - Street Legal mods és körülötte hogy nagy piros betűkkel, hogy click here. Én úgy gondolom Szilaj eléggé feltünővé és érthetően csinálta meg a bannert. Meg eleve minden topicba ha van a témával kapcsolatos oldal az a banner kép álatt van. Ott van a FAQ meg 2 nagy oldal ahol minden megtalálható!
    Ennyi!!! Amúgy meg lekéne zárni ezt a vitát. Mert én már 1 oldallal ezelőtt lezártam csak jönnek itt az embereke mint pl.: speedymtx hogy én így polírozom magam meg engem így megy úgy istenítenek.
    Zárjuk már le a témát.

Zolee: Az oldal egyelőre nem tom mér nem működik.
  • kemszi2
    amúgy te itt hol látsz hatalmi harcokat?
  • SZilaJMaGGoT
    Nem ok nélkül ugatunk le bizonyos embereket.. Szerinted streeter csak azért csinálta azt a kurva FAQ-t mer unatkozott?? Meg ilyen alapvető kérdésekért elég ha valaki visszalép egykét oldalt és megvan a válasz... Itt senki se isten, csak valaki nem egy hete fórumozik itt, és kicsit zavarják a láma kérdések..
  • zoolee
    Asszem ezeket a hsz -eket érdemes meg nézni
    29850,29796,29795,29794,29631,29513,29240,29238,29237.

És ,hogy mi ne legyünk "lámák".

• Vlala #40262

Ezzel nem Streetert véded, hanem a normális fórumozást.
  • NzzN
    Üdv! Nem Streetert akarom védeni, de az már tényleg zavaró, hogy idejön jópár ember és nem képes visszaolvasni, vagy egyáltalán 2 sornál hosszabb szöveget elolvasni mert minden azonnal kell... Olyan kérdéseket tesznek fel amiből látszik, hogy totál fogalmuk sincs semmiről és ha ad nekik az ember egy linket, hogy olvasgassanak kkor meg fel vannak háborodva, hogy miért nem képesek nekik rövid, egyszerű választ adni. Nem a lámákkal van a gond mert egyszer mindenki volt láma valamilyen témában, hanem az olyanokkal akik ezen nem is akarnak változtatni.