46059
.
-
zoolee #40353 Hehehe !!!!!
Mi ez orosz rally -ból jött ??????
Nem azé mert tetszik de ez enyhén nevetséges!!!
-
zoolee #40352 Streeter he valaki nem akar vele negyon foglalkozni akkor pl az einvagen belseje tán - tán jó bele !!!
Formája talán jó !
1 kis átalakítással bele is megy .
De nem biztos!
-
#40351 jaja, sok prosztóvagent látni, de ezt én is elfogadnám. semmi streetracing matrica meg az ezzel járó szárnyak, rozsda:D zsiráf. -
Gibor #40350 LOL
Valahogy ilyesmi lenne jo a tuningnak
-
Gibor #40349 És egy kisseb újjitás a Polán:
-
Gibor #40348 Csak mondtam valamit. -
#40347 Mé csak a GOMon?? Nem nehéz egy belteret csinálni... Sokkal nehezebb a kocsit megcsinálni.. -
Gibor #40346 Nagyon királyul megvan csinálva , És sztem a G.O.M-on ha akarnák simán megcsinálnák a belteret. -
Gibor #40345 Újra kéne telepítenie mert adatbázis frissítés volt. -
baggu #40344 streeter kihalt az oldalod? -
#40343 Szerinted ha nálam lenne akkor nem lenne már a game-be????:D:D -
#40342 Ezt majd átküldhetnéd nekem msnen, jó lesz majd crashday-be.. Beltér mióta akadály?? :S -
#40341 kár pedig tényleg nagyon szépen megvan csinálva.Nincs elnagyolva -
#40340 azta.............
Nem lehetni beledobni egy belteret?ez nagyon faxa lene:D -
#40339 Sajnos nem. Ez csak egy model csak úgy megcsinálva. Ha SL-be menne akkor éjjel nappal ezzel gurulnék....
Amúgy sajnos nincs beletere.....
-
#40338 szép van megcsinálva.Amúgy a sl-hez készül? -
#40337 Ez nekem kellllllllllllllllllllllll
Áhh ez istenkirály!!!!
Áhhh ezek a felnik meg a szíen meg az egész......
Egy ilyen verdát igazából is nagyon de nagyon szívesen hajtanék! -
#40336 hmmm....átnéztem a 2.3.0-ról készült képeket.Ígéretesnek tűnik!Nagyon teccik a dolog -
Gibor #40335 Ja értem... -
#40328 az "ez nevetséges"-nél befejezném a mondatot:) -
#40322 a Deathmatch never én adtam neki.... -
Savmacska #40320 amivel könnyen lehet dolgozni ami nem bonyolult. -
Gibor #40318 Hát ja... Semmi értelme lövöldözni egymásra, ez nevetséges sztem mert nagyon átkéne írni a játékot, és szerintem Raxat a Deathmach el azt akarja hogy törjétek egymást ne lőjétek. -
#40317 A fegyverek bevezetése, saját unalom űzésem, nem fogom átvinni az egészet Chrasdaybe mivel nekem a Chrasday egy feltupírozott Stunts replika, nem vagyok oda érte.
Ha Raxatnak sikerül megcsinálnia a deathmatch játékmódot élvezhetőre akkor lesz talán publikus az egész. Nem vagyok egoista de ezzel inkább a saját SLR:R-m határait próbálom kitolnhi a végletekig, ill. még jobban egyénesíteni a játékom -
Gibor #40316 Gogli rulz -
speedymtx #40315 újratelepítettem a játékot, fölpakoltam a patcheket is viszont nem lelem sehol sem a 2.2.1 nocd-jét most honnan tom leszedni? -
Gibor #40314 Hát ja... ez legyen driftelős, versenyzős és TuNiNgOlOs :) (na meg a multi) -
#40313 tudod mihez kéne fegyvert csinálni.... faszt... ez nem az a játék szerencsére... ne is legyen soha. -
#40312 Már kiadták a crashdayt ! ;) -
#40311 látom nem nézitek eléggé meg Raxat topicjában a képeket... -
#40310 jah csak mindegyikhez kéne fegyvereket csinálni -
#40309 hát igen az nem lenne rocc...gépek megvannak hozzá..... -
#40308 az király én meg annak örülnék hogyha az egészet átírnák és olyan kocsitörős driftelgetős hangulata lenne.szerintetek jó lenne? -
hertzui #40307 Holey ad meg az én linkemet rajta van a lada és még rengeteg cucc! -
#40306 beszéltem Raxattal, lesz SLR:Rhez DEATHMATCH mód is! -
holley #40305 Pedig jolenne pár embert a ladával nagyon rávettem a dologra csak pont most szart be... ígymeg még nekemis ég a pofámról a bőr ,hogy nemtudok nekik linket adni a ladára meg cuccosokra mer ügye gomra mindenki lusta regisztrálni meg írkálni -
zoolee #40304 Háát ja nem hiszem ,hogy raxat örül annak ,hogy a kis ujjonnan regelt gyp sek töltsék .!!!
Meg azt mondták ha az alpha modok közüll ha leszedsz 1 ez és terjeszted akkor
ban.
50 hsz nagyon sok és asszem nem akarja senki hogy ban legyen .
Úgyhogy nem sok barom kockáztatja meg a regjét.
ENNYI !!! -
#40303 a cfg fájlokat mivel lehet megnyitni? -
#40302 mert idegesitette öket hogy mindenki csak leszedi a dolgokat:)
valahol igazuk van végülis,mert honapokat kinlodnak vele,kiváncsiak a véleményedre,stb stb -
#40301 de ez nem csak rád vonatkozik,nem személyeskedésből mondom,csak zavar a GOM-on is hogy 50 hozzászólást össze kell szedni hogy hozzáférhessünk az alpha modokhoz.Nem értem mi a jó benne.