Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nektek mûködik még a Gom-team.<#wow1>#wow1><#unalmas>#unalmas><#gonosz3>#gonosz3><#nevetes1>#nevetes1><#awink>#awink>
Sok képen láttam, hogy xy racing in GOM Team... na mármost a GOM-teambe hogy a halál faxába lehet bekerülni? én akárkit hívok ki az utcán levõ gom-osokból, nem állnak ki ellenem. Red Flame-ben már 1001 éve elsõ vagyok, csak ide nem tudok "bejutni". Bocsi, ha <#lama>#lama>lennék, eddig erre az egyre nem tudtam rájönni :)
GOM-NETWORKS
Singhisking "vállalkozása" még keresem, hogy mi lett a GOM-TEAM -mel
Valószínûleg, csak ideiglenesen van kilõve
Ha levagyok maradva valamirõl, szóljatok! ;)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!
Baiern 325i-s motor addon, 21 collos soft kerék elöl, drag radial hátul, ezenkívül semmi más cuccost nem tettem bele
Az eredmények asszem magukért beszélnek :)

, ilyen még az U2 be se vót'<#idiota>#idiota>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
A legnagyobb blueprintes oldal -ra menjen! :)
Egy Daewoo Nexia, és Fiat Stilo jöhetne már plz :D
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
A kit-et Szilajmaggot készítette és köszönet az eddigi és a további munkájáért! :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
miért van az a játékkal, hogy elindítom és amikor leteszem a tálcára vissza már nem tudok lépni?
ha tudjátok rá a választ akkor légyszi segítsetek!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A lényeg hogy festhetõ az egész kocsi. Bár még nem tökéletes de dolgozok majd rajta. Beltér az még nem olyan amilyen lesz. Ez most csak a kaszni miatt ilyen.
Nemtudom mikorra lesz kész de Szilaj-al dolgozgatunk rajta :D
Nincs kitûzött határidõ. Ha lesz valami beta változat akkor elérhetõ lesz majd :D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
egy arc nem rég mesélgette nekem, hogy nem érti, miért használnak ennyien maxot, mikor ez az egyik legfapadosabb ilyen jellegû prg. õ spec lw-t használ inkább, mer emberbarátabb, de értelemszerûen nem szarabb. konverterek meg vannak. mivel nekem egyik kapcsán sincs tapasztalatom, kérdeznék egy hozzáértõt, hogy mi a tényállás:)
csá
Addig meg nincs más, hát ott van a www.ger-tech.net
talán még több minden van ott, mint a G.O.M-on...
BMW 325 iX Rallye Car :)
egy skoda 130 rapidra,aztán ha kisül belõle valami jó megkapja valaki aki scriptelheti és lehet tölteni<#wilting>#wilting><#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!