46059
.
-
n0rad #40404 BAN --> A legjobb, ami adható -
#40403 Gyerekek elég volt már ebből. -
#40402 Nem te lettél a fasz,nem úgy gondoltam.Nem csak rád értettem,de ez a nyelvtan téma már kezd unalmas lenni.csak Zolee ír valamit,erre mindenki letorkolja,erre Zolee kezd el pattogni....ördögi kör.Zolee-nak meg tényleg vacak a helyesírása,ezzel 1et értek.És ez az utolsó hsz.-em ezzel az üggyel kapcsolatban,ez is csak a dolgok tisztázása miatt.
köszönöm. -
#40401 Nem bannam ha megkapnad mar a jogot ..
Mikorra varhato ,mert ilyen idiotakat bannolni kellene innen!!!??
Jajj de varom mar M5-ot ,erre vartam miota megjelent jatek!! -
#40400 vitázok* -
#40399 Erre meg én lettem a fasz... :/ Ritka hogy votázok valakivel, de rossz nézni az írását.. Amúgy nem volt 25db! Pontosan 4 hozzászólásom volt ezzel kapcsolatban, és nem írtam volna ennyit, ha ez a fas szájú megérti hogy lehetne egy kicsit normálisabban írni.. Részemről is le van zárva, és remélem erre a hozzászólásra már nem ír semmit.. -
#40398 Helyes!
Elég gáz volt ez a napi 25db "te hülye láma hányas voltál nyelvtanból?!"
dolog,de most már talán vége lessz.
Jah és akkor streeter ->(csak fékezd meg a Láma embertársainkat) -
SomebodyEra #40397 Szívesen segítenék, ha tudnék, de sajna ehhez a részéhez nem értek!:(
Viszont hajrá, nagyon várjuk! -
#40396 Már csak a textura hibákkal kell küszködni. Meg pár apróbb scriptelési dolog van é kész. -
#40385 nah, konkrétan elég ha az alapra földobod ezt.
fölösleges 1600000 peccsel szórakozni zoolee:/ -
#40383 1. Nem volt szép és hibátlan..
2. Nyugi, nincs konkurensed a magyar nyelvtan elvetésében... -
zoolee #40382 Na akkor a sok konkurencia miatt leírom SZÉPEN MAGYARUL HIBÁTLANUL !!!
1. 2.1.4
2. 2.1.5
3. 2.1.6
4. 2.1.9
5. 2.2.0
6. 2.2.1
de inkább
innen az 1 -t töltsd le -
Vlala #40381 Ekkora flémeket kevés topicban látni :)
(milyen sorrendben kell felrakni a patcheket? :]) -
Gibor #40380 Na de most nemazért zoolee de a tajparaszt mezőgazdasági embernek jobb írása van mint neked, egysszerüen olvashatatlan, inkább lassan de jól ne ilyen olovashatatlan izéket írjál, ha meg mindenképp gyorsan akarsz akkor ott a Typingtutor vagy mi azzal meglehet tanulni... -
#40379 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nee ne nem hiszhem el erre vartam 2 eve dicsak de sukar!!!!!!!
Ezt ki kesziti es mikor lesz elerheto? -
#40378 nem kérünk az ilyen gyatra vicceidből. -
zoolee #40377 Bakk csak 1 5let vóóót na de nind1 .
Ha meg aszonnod ,hogy ,ogy a rákba és melyik filet kell megnyitni akkor csinálok et magamnak. -
#40376 Jah majd dobok mellé egy felnit is :D Az eddig elmaradt. Lehet lesz több is :) Nem tudom. -
#40375 Nembaj, majd én.. ;) De mire nekiesek(lustaság félegészség) addig zolee már el is felejti.. :S :D -
#40374 én is azt néztem hogy a kép alapján ugyan az. Majd délután belesem milyen is.
Zolee nem kell ide semmi ez ilyen lesz és kész. Majd te csinálsz hzzá akkora spoilert amekkorát szeretnél. Én nem fogok az biztos. -
#40373 bazz de hölye vagyok.. igazándiból azé jöttem, hogy megaszondjam, ha vki megleste az újonnan kiadott suprát a gomon, akkor pls árulja már el miben különbözik az előzőtől. van már egy supra a 2.2.1.-hez. szvsz ez ugyanaz lehet. vagy nem vágom. -
#40372 streeter, zoolee az ellentábor:D neki a csillagromboló sztájl jön be^^
minimáldizájn rula^^ -
zoolee #40371 Ja és a rally dolgot viccnek mondtam de aki nem veszi a poént annak salllllyyyynálom!!!
késsz passz ügy lezárva!!! -
zoolee #40370 Jaja negyon fasza össz vissz annyi ,hogy kell neki egy kis első és hátsó spoiler - kit!!!
+ egy iszonyat negy légterelő na úgy már -
SomebodyEra #40369 Nem is kell erre semmi tuning! Úgy gyönyörű, ahogy van! Sok sikert hozzá és remélem minél hamarabb kész lesz! -
#40368 pontosan ezért járok amatőr rallykra, mert ott sincs semmi, csak a motorerő, nincsenek olyan precíz mérnökök akik mindent előre kiszámolnak mint pl a forma1-ben, de van kicsúszás, borulás, farolás. -
#40367 még azért az első WRC-k nagyon jók voltak(PL.:Lancia Delta)!!! -
#40366 Csak a kaszninak kell baszni valamit aztán jó lesz ez.Nem tervezek hozzá semmi tuningot. Majd még kap egy teljes dupla kipufogórendszert és kész. -
SomebodyEra #40365 Nagyon nagyon szép! Imádom,BMW! Csak fejezd be, kérlek! -
#40364 barát:) biztos nem akarsz vmi gyorstalpalót összehozni?:D érdekelne nagyon (gondolom másokat is), csak hát most is épp pingvin szervert gyártok nyál csorgatással párhuzamban:/ így meg tré innen-onnan okosodni:) -
#40363 Na mit gondoltok????
Tegnap délelőtt kezdtem neki. -
-
#40361 Sőt szerintem akkoriban izgalmasabb volt a rally mivel akkor nem volt semmi elektronika ami beleszólt a dologba. Minden a pilótán és a mitfáreren múlik. Nem tudom a mostani wrc-kbe mennyi elektronika van, de biztos nagyon sokat számít ha van. -
#40360 de mi a paraszt rally nagyokos? 20-30 éve még nem volt impreza meg evo-mitsu szal nem értem mit vagy kiakadva. és még mindig nem te vagy itt a kiskirály, úgyhogy ne tartsd olyan nagyra magad. -
Gibor #40359 Lexarom nemazért raktam be hogy lázadj hanem mert poén ha tudnád mitjelent a LOL akkor most ez a két üzenet nem jött volna létre... -
zoolee #40358 Ez itt minden szép és jó ,de a 40350. hsz 1.képe már ha jobban megnézem nem is orosz rally-ra hanem "paraszt rally-ra" hasonlít !!!....
Akkor se tetszik!!!
-
Gibor #40357 Most Téma lett a berakott kép zsír... -
#40356 Talán nekem is emiatt a visszafogott és szolíd de még is állat külső miatt jön be. Nagyon el van találva a kipufogó meg az a felni.... meg a kis morc meg az M3-as style-u hátsólámpa. Zsííír :D -
zoolee #40355 Mind1 de az alsó képen a középső verdán akkor is jól muatat az alu felni meg a sport dob !!! -
#40354 hehe, ez nem orosz hanem lengyel.