Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szevasztok.Nemtudtok valami jó és mûködõ SLR-es oldalt.Mert észrevettem hogy szünnek meg fele.
Nektek mûködik még a Gom-team.<#wow1><#unalmas><#gonosz3><#nevetes1><#awink>
Egy kérdés:
Sok képen láttam, hogy xy racing in GOM Team... na mármost a GOM-teambe hogy a halál faxába lehet bekerülni? én akárkit hívok ki az utcán levõ gom-osokból, nem állnak ki ellenem. Red Flame-ben már 1001 éve elsõ vagyok, csak ide nem tudok "bejutni". Bocsi, ha <#lama>lennék, eddig erre az egyre nem tudtam rájönni :)
hi all
GOM-NETWORKS
Singhisking "vállalkozása" még keresem, hogy mi lett a GOM-TEAM -mel
Valószínûleg, csak ideiglenesen van kilõve

Ha levagyok maradva valamirõl, szóljatok! ;)
ngcsnet
amúgy ugye nektek sem jó a faq? jó lenne kijavíani a linket, vagy az oldalt.....

SZilaJMaGGoT
A hátsó lökhárító toldatot ma újra kezdem, és elöl a lökõ toldatot, mert súlyosan vertex hibás... :D:D:D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
kemszi2 kolléga nekem ezt ajánlotta.

allyouneedisme
hel mindenki!tud valaki segíteni elindulni a 3ds max-ban?csak az alapokat elég hogy hogy induljak el mellik a legjobb vagy hogy mit érdemes a többit autodidakta módon megtanulom majd!msn:[email protected]

hát az látod nagyon könnyen elképzelhetõ!

Hali! néhány kép új szerzeményemrõl... :)
Baiern 325i-s motor addon, 21 collos soft kerék elöl, drag radial hátul, ezenkívül semmi más cuccost nem tettem bele
Az eredmények asszem magukért beszélnek :)

12346
:DD

ALIENwoods
Sufni-Tuning by ALIENwoods <#idiota>
, ilyen még az U2 be se vót'<#idiota>

csm
E28-as BMW is jó lenne

BMW 325 iX Rallye Car :)

Willi Betz
bocsi a nagy képért de itt a link lada 2101

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
ha esetleg szeretne vki ilyen ladát csinálni akkor itt a kép róla

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

csm
3ds Max 8-hoz tudna valaki egy leírást adni?

12346
kösszentyû. ez is valami:)

Ha legközelebb valaki modellezni akar rendes kocsit:

A legnagyobb blueprintes oldal -ra menjen! :)

Egy Daewoo Nexia, és Fiat Stilo jöhetne már plz :D
streeter
Jah lemaradt hogy a szemöldököt a lámpára ALIENwoods készítette.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

streeter
Betettem a VFTS-es cuccokat. Az eleje van kész.

A kit-et Szilajmaggot készítette és köszönet az eddigi és a további munkájáért! :)

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

cicai
Sziasztok
miért van az a játékkal, hogy elindítom és amikor leteszem a tálcára vissza már nem tudok lépni?
ha tudjátok rá a választ akkor légyszi segítsetek!

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

streeter
Valamint egy lehetséges GTS bodykit.

Varenga
zsír biguli, tolnám már én is<#eljen>

streeter
HöHöHöHöHöHö!!!<#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A lényeg hogy festhetõ az egész kocsi. Bár még nem tökéletes de dolgozok majd rajta. Beltér az még nem olyan amilyen lesz. Ez most csak a kaszni miatt ilyen.

Nemtudom mikorra lesz kész de Szilaj-al dolgozgatunk rajta :D
Nincs kitûzött határidõ. Ha lesz valami beta változat akkor elérhetõ lesz majd :D

SZilaJMaGGoT
Hát egy darabig nem lesz az kész.... :DDD

Még lehet, hogy nincs kész. Ha kész lesz, akkor Steeter oldalán keresd. (streeter.uw.hu)

cicai
Honnan lehet leszedni a LADA- t?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

k8bal
Nektek se jön be a GOM?!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
a CD kép az vmi 480!! maga a gém emg kiegekkel nekem most 800körül van!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

cicai
Hány megás ez a játék?

NzzN
Szal az lemaradt, hogy tele van az oldal blueprinttel.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

NzzN

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

SZilaJMaGGoT
Én csak cinema 4d-t maya-t meg a maxot ismerem... C4d elég gagyi, maya az olyansmi mint a max. Nekem tökéletesen jó a max... Textúrázni megkéne tanulni...:DDD Meg kéne valami blueprintes oldal ha tud valaki, mer én is el akarok kezdeni egy full autót, egyszer tudtam egy oldalt de már nem emlékszem, és google-al hagyatok mer ott rákerestem a blueprintre és talált egy csomó oldalt de blueprint egyiken se volt... :S:D

12346
offolós kérdés:
egy arc nem rég mesélgette nekem, hogy nem érti, miért használnak ennyien maxot, mikor ez az egyik legfapadosabb ilyen jellegû prg. õ spec lw-t használ inkább, mer emberbarátabb, de értelemszerûen nem szarabb. konverterek meg vannak. mivel nekem egyik kapcsán sincs tapasztalatom, kérdeznék egy hozzáértõt, hogy mi a tényállás:)

12346
nem tudunk semmit. azon kívül, hogy a szavazáson eldõlt a nép akarata, nincs semmi hír.

Milyen programmal lehet szerkeszteni a játékba.Ha valaki tudja mondja meg.Kösz
csá
kemszi2
Alakul a kis fiat 500.Azt vki megtudja oldani hogy betegyem a játékba?Kiváncsi lennék rá<#vigyor1>Maj ha kész lesz a kaszni mutatok képet addig nem
G.O.M-mal nem tudom, hogy mi a fax van, de én is hiányolom a drágát... :(
Addig meg nincs más, hát ott van a www.ger-tech.net
talán még több minden van ott, mint a G.O.M-on...
csm
hát ez a modellezés fasza, mert még egy geci lökhárítót sem bírok csinálni

allyouneedisme
Gommal mivan????de télleg tudtok valamit??órdít az SL-em addonokért!!<#bdead>

allyouneedisme
én most prógálgatom a 3ds max-ot,alkatrészekkel kezdtem most készülök az elsõ complette kocsira
egy skoda 130 rapidra,aztán ha kisül belõle valami jó megkapja valaki aki scriptelheti és lehet tölteni<#wilting><#zavart1><#idiota>

12346
oldszkúl gom^^
mi van egyébként vele? lemaradtam valszeg.

12346
há ja. meg a piros felnik fikazöld és kék autókkal:S
:D oltás

SZilaJMaGGoT
Apropó most wanted garázs' azok a gagyi bodykitek... :S Tiszta hányigner...

12346
dehogy mondom:)) sokan modellezgetnek. ennyi mûvész lélek meg nincs:))

SZilaJMaGGoT
Csak annyit mint te, hidd el!!..... :DDD Amúgy szerintem most nem az lesz, mert láttam valami crc távolkeleti kiadást a crc topikba, szal sztem egyelõre ne reménykedj... : /

Csá.Én új vagyok itt és az érdekelne hogy tudtok e valamit az SLR3-ról.<#wave><#vigyor5><#wink><#kocsog><#szeret>
SZilaJMaGGoT
:DDD Régen szerettem rajzolni, és aszonták tudok is, de egy ideje szarok az egészre, nem igazán érdekel már... Amúgy szerintem lehet fejleszteni... Szerintem mindenkiben van egy kis tehetség minden irányban, csak van egy kiemelkedõ, de attól lehet foglalkozni a többivel is.. Egyébként nehogy már azt mond hogy a max-hoz mûvészek kellenek... :DDD

12346
+ be szoktam nézni a mw garázs topikba és az arcomat tépkedem <#idiota>

12346
azért kell a tehetség is. szép érzéket, fantáziát, ízlést, miegymást nem tom pl hogy lehet fejleszteni. most csak a rajzból, formatervezésbõl indultam csak ki, mer néha pingálgatok ezt-azt.

SZilaJMaGGoT
Szerintem tehetség semmihez sem kell ha elég kitartó vagy, az csak könnyít valaminek a tanulásán, de mit ér valaki pl a tehetségével ha nem használja ki?! Senki se úgy születik hogy tud maxozni... Én is csak most kezdtem és abszolút nem bonyolult dolgokat csinálok, csak kívülrõl szemlélõdve, esetleg annak tûnhet...

kemszi2
Tehetség nem inkább türelem szükséges.No meg egy kis ügyesség<#nevetes1>