Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kormány legyen a legkissebb gond,de azért fasza.<#beka2><#taps>
Amugy az még senkinek sem jutott az eszébe,hogy az R5p-s patchból át kéne valahogy rakni a jobb cuccokat a 2.2.1 es be.Vagy csak én gondolk ilyenekre?
hehe, kilóg a kormány :)

Felvennél msn-re, Streeter?

Szeretnék kérni/mutatni/megbeszélni néhány SL:RR -es dolgot
Eztmeghogyan?
streeter
Ahhhh ez nagyon odabasz<#taps><#taps><#wow1><#wow1>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

k8bal
jah! nekem is ez van... :S

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

1500 lovas dízel? Nekem 1301-ig sikerült felügyeskedni :)

Varenga
Sziasztok!

Beraktam a gaméba ezt az állítható teleszkópot, de egyszerûen nem engedi, hogy állítgassam, olyan mintha semmi sem történt volna. Átnáztem mégegyszer, hogy minden fájlt jó helyre tettem-e, de az rendben volt szal nem vágom mi lehet, esetleg mással is elõferdült ilyesmi?

Az nembaj az autókat áttudod rakni a PlayerCar0.... fáljokat azt ennyi! :)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

12346
nah, jól van, hagyjuk már:D

vki
Valaki adhatna egy linket Letho MAD modjához.

ACER Aspire 5738ZG

Most csináltam meg a V6-os Duhenemet.Majd lessz kép is.Nagyon zsír.
<#awink><#awink>
k8bal
jah erre én is rájöttem! fõ a kitartás... :D
cska én nenm akarok mindig új karriert! :/

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sokszor kell próbálkozni! Amugy a legegésségesebb ha új karriert kezdesz mert akkor egypár rögtön lesz, Legalábbis én ezt tapaszataltam.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

k8bal
LEszedtem csomó jó autót és nem jelennek meg!! CSka 2-3!! miért? hogy kéne hogy a többi is lehessen?

streeter
Úgy kivinni hogy a játékból kiveszed a progiba berakod....<#idiota>

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
hát ja. mer ezek a szavak ezt jelentik ugye...:P nem csak a "progikban". de te az elõbb az importra mondtad, hogy kivitel <#idiota>

streeter
De maxnál meg ilyen progiknál az import az amikor beviszed a cuccot a progiba az export meg amikor ki....<#idiota><#idiota>

12346
ha kiszedni lehetne, akkor export lenne a nevébõl ítélve <#vigyor3>

SZilaJMaGGoT
A modellezés nem nehéz de elkezdeni az... Kocsit berakni a játékba, hát az kurva nehéz és bonyi... Majd egyszer én is megpróbálom ha több idõm lesz...:DD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Az a régi SL-nek a devkitje.. :DDDDDDD hahahahahahhahahahha... Ez jól esett.

streeter
A nevébõl ítélve azzal kiszedni lehet nem pedig berakni.....
De küld el megnézem [email protected]

most néztem meg a streeter oldalt és elég jó
<#wow1><#ejnye1><#action><#papakacsint>
ja azt elfelejtettem:Vehicle Import
Tomo15
Nálam se az igazi nyugi:D
kemszi2
modellezni tényleg nem olyan nehéz.Fõleg ha belejön az ember
streeter
Mi az a program???
Amúgy meg nem egyszerû dolog a modellezés. Hidd el.....

kemszi2
kösz a frissítést le is szedem
Modellezni megtanulok csak nem olyan bonyolult dolog.De nekem van programom ahoz hogy bele tudjam rakni a kocsit a játékba.Gondolom hogy az a program arra való.
<#vigyor5><#bohoc><#circling><#crazya>
SZilaJMaGGoT
Max azért nem fog menni csak úgy hogy fel rakod és megcsinálod az autót.. Tanulj meg modellezni. Én amúgy tudok modellezni de nem tudok autót rakni a játékba, mert az már nem csak modellezés. Modellezni könnyebb mint scriptelni...

SZilaJMaGGoT
Elképzelhetõ! :D

Most akarok készíteni egy új kocsit,de nem tudom hogy hogy kell elkezdeni.Tudom hogy 3ds max kell hozzá,csak nem tudom honna lehet ilyet szerezni.
Peppuu
Elképzelhetõ az hogy 1800as AMDn 756 rammal ATI8500as videókarival szaggatna a gém???

Hosszú és eredményes életet!!

ALIENwoods
SZilaJMaGGoT
ha túl nagyra veszed a model eleve csúny lesz, mert a valóságban annyira nem gömböjdedek az autó elemei... :DDD

kemszi2
Már közben rájöttem mi húzta le.Csak eddig még nem is figyeltem rá a Meshsmooth módosító volt a bökkenõOtt volt az egyik érték túl nagyra felvéve
SZilaJMaGGoT
Én ilyen szarokat tudok, de rpk-ban baszakodni.... Pfffff... Az már sok.. A GERen van pár tutor majd lehet megpróbálkozok velük... Majd csak miután megcsináltam a lada kiteket... :DDD

SZilaJMaGGoT
Nem a gépeddel van baj... Nekem csak 1.7-es a procim és nincsenek ilyen problémáim... Máshol keresd.. Szerintem a baj simán lehet valamilyen háttérbe szaladó progitól, amirõl esetleg nem is tudsz.. Ilyen esetekben én mindig a winfos reinstallnak futok egybõl... :DDD

streeter
Hát elõször azzal kell kezdeni. Szerintem elõször mindeki a scriptel kezdte, mert végülis az a legkönnyebb olyan szempontból, hogy nem kell hozzá semmilyen térlátás, program meg kézügyesség stb.... Kell egy jegyzettömb és kész. Aztán lehet próbálkozni.
Tessék egy kis SEGÍTSÉG. Ezzel egy kicsit könnyebb lesz eldönteni, hogy mi micsodát csinál :D
Érdemes csinálni az eredeti fileról egy biztonsági másolatot hogyha valami nem lenne olyan amilyennek elképzelted akkor visszamásolhadd és a régi legyen :)
Sok sikert a próbálkozásokhoz!

kemszi2
Nekem a procim nem bírja a max...1800 amd athlon+...még csak a kocsi alsó része van kész(részletek még nincsenek is kidolgozva)és már nem bírja.Felhúzni se akarom mert akkor nagyon instabil a rendszer+nem hiányzik hogy még jobban melegedjen.Így is alternatív hûtést használok.Egy asztali ventillátorral hûtöm<#duhos2>Na de elég volt a siránkozásból
én sem csak annyit hogy egy két dolgot ide oda át rakok amúgy pedig semmi

SZilaJMaGGoT
Meg lehet próbálni... :DDD Én sajna csak simán modellezni tudok, de még se textúrázni, se scriptelni nem tudok...

SZilaJMaGGoT
Nekem 4esnél volt baszott lassú, de most 8-assal úgy tûnik jól bírja... El akarok már kezdeni én is egy kocsikt csak nincs idõm... :((((

kemszi2
Elfelejtettem. 7-es maxom van
kemszi2
...az a gondom,hogy szar van a palacsintában.Ahogy nõ a kis fiat 500-as egyre kevésbé bírja a gép.Ráadásul a 3ds max is szarakodik.Nincs vmi javítás hozzá?
kemszi2
na akkor kezdjük el ontani magunkból az addonokat<#nyes>
SZilaJMaGGoT
Streeter oldalán kéne valahogy egy GOM szintû forgalmat csinálni... Tiszta fasza lenne.. És MAGYAR!:DDDDDDDDDDDDDDDDD

SZilaJMaGGoT
GER még mindig ezerte jobb hely csak sokan nem jönnek rá... A GOM ontja azért ontja a sok modot mert mindenki odajár és oda rakja a modjait, de az utóbbi idõben amik készültek mindkét helyre felkerültek, viszont a GOMon azért van(sztem má csak volt:DDD) több mod mert az régebbi... A GER szerencsére a CRC-vel is foglalkozik(sajnos ez engem még nem érint:( ), meg minden jövõbeli invictus játékkal.......

áááááááááááááááááááááááááááááááááááá

legyen mááááá gom be halok néküle a ger tech - en sokkal kavesebb averda van
<#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss><#kuss>

SZilaJMaGGoT
Lehto-tól azt az infót kaptam hogy a server halt be, vagy hasonló, de õ se tudja igazából hogy mi van...

itt írjuk vagy három napja, hogy a gom nem megy...
na mindegy.
1-2 jó oldal: www.ger-tech.net
streeter.uw.hu (na,mit kapok a relkámért? :D)
www.gom-networks.com