46059
.
-
Gibor #40490 Huuu ez elég konkrét!!! -
#40489 bocsásson meg nekem a GOM és Raxat de ezeket muszály hotlinkelnem
"This shot is made using 2.3.0 Freeze feature"
"New extreme motion blur"
"Extreme racing section MRM 2.3.0 "
-
#40488 corrado-t én is támogatom.....esetleg valaki egy quattrót? -
#40487 Véletlenül VW Corrado ne készült valakinél? -
#40486 Ahh erre akartam celozni de latom kitalaltad ha mar vartam 2 evet M5-re akkor kivarjuk ezt is tisztelettel!!
Malter & EN!!!!
u.i: CSL es bodykit igy lenne a legjobb! :)
Addig elszorakozunk M5-tel.. :-)
-
#40485 Nem tudnál ajánlani valami hangszerkesztő progit, mert engem is kurvára zavarnak a hangok de nemtok vele csinálni semmit?? :D -
#40484 Gondolkoztam, ha kivárjátok akkor újracsinálom az e46-os M3-ast egy gtr meg egy tuning bodykitel. -
#40483 Én se vagyok kifejezetten BMW fan de már régebben is néztem ezt a bmw-t csak akkor még nem tudtam olyan dolgokat amit most tudok. Így most sokkal jobbra tudtam megcsinálni mint akkor csináltam volna. Majd még pár autót meg akarok nézni mit is lehet kihozni belőle :) Majd jönnek a shotok. -
#40482 igenis! elvérzést kérek^^ de te mondjuk nem is szóltál be a bömi miatt:) -
#40481 tisztelet a kivételnek -
#40480 de rá vagytok gerjedve a bömire:D -
#40479 Hogy tudja a bunet!! -
#40478 elötte persze minden tudásod papirra veted nekünk;)) -
#40477 beteg gyerek -
#40476 ...és ezért agyonütöttük:DD -
#40475 komolyan mondom úgy fogok meghalni hogy a síromra rá lesz vésve hogy 'A srác aki egy BMW E46-st csinált SLR:R-be, de soha nem fejezte be...' -
#40474 szar...
akkor inkább így linkelem. -
#40473 aliennel nem rég dumáltunk, hogy lehetne hangot kiszedni pl az nfs-ekből, mert zavart, hogy egy használható v8 hang se készült eddig. nascarból gyártottam vmit, de biztos lehet annál jobbat is. aztán most loptam hangokat az nfsu2-ből. egyelőre csak az alap gto-ét dobom ide, hátha vkinek van kedve vagdosni rajtam kívül:)
GTO1
GTO2 -
#40472 nem tom hol nézhetted, de itt van. -
speedymtx #40471 kerestem neten is 2.2.1 nocd-t de sehol sem lelek.esetleg ha valaki eltudná küldeni msn-en azt megköszönné[email protected] -
#40470 Elkuldte nekem majd kuldott hozza javitast is!
Az is megvan neked vagy eljuttassam hozzad? -
hertzui #40469 Nekem is jó az oldalam és ugyanolyan hibám volt streeter mint nektek mert nekem is php-nuke-s! www.hertzui.extra.hu/nuke -
#40468 Az E46-oson?? Azt nem tudom hogy csinálta Alien, de majd valamit kitalálok ;) -
#40467 Azert epitettem 1 jopar autot es tudom milyenek voltak azok de ez vmiert csak nem akarta az igaszsagot nah mind1!
A texturas dolgok javitgatasa megoldhato lenne?/tukor,stb../ -
#40466 Hát az hogy nem áll keresztbe az nem a kocsi hibája olyan szempontból, hogy nem a modellé :) Jó fuóművet meg motort kell választani. Legjobb ha a Hauler 500-as futóművét alányomod a 8.0"-os rugókkal és akkor puha a felfüggesztés és szépen megy ki a hátulja. Meg kell egy 500-600-700lovas moci hátsókerekes váltóval. -
#40465 MEgvan nekem is csak nemlett befejezve es vmiert nagyon nem akart keresztbe mennni!
Ezen a par dolgon nem tudnal esetleg majd M5 uan segiteni ,mert ez kb 80 %-ba mar keszvan vagy inkabb 90%?! -
#40464 Azt ALIENwoods csinálta. Nekem meg is van. Ha kell szólj. MSN-re vegyél fel: [email protected] -
#40463 En ezekbol a kepekbol max 10%-ukat latom de miert? -
#40462 A repertoarbol mar csak e46 M3 hianyzik aztan mar full lenne az oromom!!!
Jol emlekszem,hogy egyet nagyjabol osszehoztal te es at is kuldted nekem? -
#40461 Mármint olyat ami 405/80/15ös drag gumi. Azaz igazi:D -
Gibor #40460 Én ugyanazt a felnit látom amugy rakjad rá amit lelehet tölteni Rimpacket ami tartalmaz drag gumit meg felnit, na azt rakd rá. -
#40459 különben drag gumija van hátul csak elöl van soft compound racing gumi -
#40458 Hopp kicsit nagyok lettek a képek :D Nem néztem mekkorák. -
#40457 Régebben csináltam egy M5-ös versenygépet :D
-
#40456 Nekem valahogy nem tetszik ez a Viper. Amúgy meg érdekesek a sportülések :P Ha meg drag akkor igen kell a drag gumi is :D -
Gibor #40455 Meg Drag gumikat igazán rárakhatnád egy Drag gépre meg valami hátsószárny ne nagy ilyen drag style. -
#40454 rendben különben 2 perc alatt dobtam össze nitro sincs benne:D -
Gibor #40453 Hiányos pl. egykét matrica jo lenne rajta... -
#40452 gibor szerinted jó lett a drag autóm? -
Gibor #40451 Ja amugy az oldalam itt található, de még a banner nincs lecserélve meg a téma sem biztos.