Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha letörik a körmöcskéd akkor azt is be fogod ide írni hogy sajnáljunk???
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Tudod vannak mostanság jobb dolgaim is mint hogy itt lógjak a fórumon.
Attól mert nem írom tele a fórumot el szoktam olvasni....
A Lada nem változott semmit. Ahogy az utolsó ladás képen is van úgy áll a cucc.
Ha meg haladok vele tovább úgy is lesz kép.....
Amúgy azt se tudom ki csinálja vagy hogy honnan van a garázs textura vagy a kocsi.
Ha letölthetõ lesz úgy is ki lesz linkelve ide......
na annyi ,hogy van pénzed ugye kezdetban 20000$ ebbõl kell egy verdát venned
én egybõl inkább gyengét veszek mer ha bukod a versenyt akkor is van bég pénzed ha minden igaz.a motor alkatrészeit 1-1 - ig ki lehet cserélni a futó mûvet állíthatod magasra-alacsonyra , keményre - puhára de a beállításokat melyd te kitapasztalod.a külsõ az már tényleg a te dolgod.
a motort összerakás utánn lehet állítani meg minden ha van festhetõ motor addonod akkor még festheted is.
ja és ha nem akarsz egybõl veszteni a versenyen akkor vegyél nitrót és nos befecskendezõt.
ja és a gumikat 80% - nál már érdemes lecserélni
ha a csiteket nem tudod
akkor
miutánn baírtad a kodot kattincs a kis csavarhúzóra a villás kulcs mellett
begformoney - +100.000$
és + még asszem a
letmeroc - egyból a nayg versenyre visz
asszem kb a játékról ennyi ja és ha téleg negyon kezdõ vagy és nem tudod akkor addonoi itt és itt
ennyi
jó gamet
<#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email><#email>#email>
LAMBORGHINI THE BEST CAR
kemény vagy azt mát látom.
infóórákon nem gémelni kellene.
(c:/Documents%20and%20Settings/Kem%C3%A9ny.KEMENY/Dokumentumok/G%C3%A1bor)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
és honnan tom leszívni az a haluer ki eget ?????????
--------------->>>"""hogy áll a zsiguli ??????<<<----------------
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>