46059
.
-
#40530 nekem ha BMW akkor csakis az E34-s aszonták annak hasonlóak a drift képességei mint egy AE86-nek :P -
#40529 nem akadtam ki,csak nem értettem a skyline stilt,mert bmw alig van játékokba,ami van az is "házi addon"szal tényleg nem 1 tömeg cikk mint sky(amit szintén szeretek,és csak azért mert sok játékba van nem utálom,mert zsir verda:D) -
#40528 Figy nem vitatkozom ulltel te mar bmw-be egyaltalan ami nem 20 eves?
Mellesleg nemcsak bmw szeretem de mivel legobb auto mar megvan slr-be mi a g.....-re vagynek?
Malter jogos kiakadtam picit en is most... -
#40527 Jajj te!! :D Én nem játékokról beszélek hanem a hétköznapi életről... Errefelé igencsak vannak divatemberek.. :D -
#40526 nem értem,merre divat?slrben meg wr2ben van ,más játékban ritka(sztem)max nfsmw miatt lett kicsit jobban felkapva -
#40525 Ezt én is alátámasztom... Télleg elég nagy divat.. Persze vannak kivételek... -
#40524 kihuztad a gyufát! -
#40523 hmmm....a gyári subarut átlehetne műteni 2006-osra?mit gondoltok? -
#40522 körbenézel, elég sok embernek bmw kéne most vhogy. meg fú a bmw így fú a bmw úgy. te akkor biztos kivétel vagy és tényleg bömi fan vagy, de ettől függetlenül tényleg túl sokszor hallom, hogy bmw de jó:) holott a legtöbben max annyit tudnak róla, hogy drága, biztos jó is és megy tízezerrel. de közelről max egy e30-at láttak^^
legalábbis amit én látok/hallok/olvasok egy ideje, ezt szűrtem le.
sry ha beszólásnak vetted. -
#40521 Elmeselned milyen trendi es ki az a sok ember rajtam es malteren kivul aki ennyire ravan gerjedve ,mert szerintem mas nincs errol ennyit!! -
#40520 Én a modell részét vállalnám a dolognak de a többi az vészes... : / :D -
#40519 végre vki támogat^^
kemszi: ez se rossz megközelítés:) -
#40518 LOL.. :D Ja... -
#40517 ugye.Még a fiat majdnem olyan hosszú mint amilyen a cadiliac széles -
#40516 Az nagy gagyi autó... Télleg kellene már valami amcsi.. Alig van egy pár... Ráadásul Caddi abszolút nincs.. -
#40515 deh..:) hasonló kategória is tényleg, most hogy mondod:D -
#40514 cadilac helyet nem jó ez: Fiat Cinquecento.Most készül.Egész szépen meg van csinálva -
#40513 de rendes vagy htx:P -
#40512 Én mostmár nekiállnék valami kocsinak, csak azok a scriptek... Ráadásul az az rpk constructor vagy mifene meg nem akar lejönni... :S -
#40511 vágom, én is megnéztem anno. csak tod már a könyökömön jön ki, hogy mindenhol bmwbmwbmw:) most ez lett a trendy skyline helyett^^ -
#40510 na jól van élnzézem most az egyszer:P -
#40509 sztem belefér. nem annyira offolás. máshol is előferdül. -
#40508 nem küldenéd át nekem a kimentett blistac-féle corrado-t.Nekem nem akarta kiszedni a zmodell -
#40507 jah sry^^ el is felejtettem.. még én se tom:)) sound forge? ha alkalmam lesz, megkérdezem egyik zenével foglalkozó ösmerőst, aztán majd kiokít:) -
#40506 itt hamar lebaszás lesz ha telnyomjuk a topicot gta-s képekkel
-
#40505 sőt, itt van még 2, csak hogy lehessen válogatni is:D
Cadillac Eldorado'78
Cadillac Coupe DeVille'84
köszi:DD -
#40504 Az a baj sok dolog van meg ezzel a bmw-vel!!! De legalabb van -
#40503 már mutattam anno mi kéne:P
szilaj, miket nem mondasz...:DP
itiz -
#40502 amúgy melyiket szedted le? -
#40501 hmm...itt kető is van az egyik nem valami nagy szám a kép alapján,a mésikről meg nicns kép -
#40500 Sajnos storno a cucc. Nincs beltere -
#40499 Nah találtam egy corradot.
Megnézem mit tehetek. -
#40498 Cadillac mi?? Mer nem csak egy van... :P:D -
#40497 #40485 :P :D -
#40496 Gyorsan keress valami cadileccet :D -
#40495 én a cadillac-el élvezkednék, ha lenne^^ bmw má jaj...:) -
#40494 Mondjuk ezekkel majd konretan elvezem az effekteket!! :)
-
#40493 már néztem őket én is....megfogja dobogtatni a szivem a játlék megint -
Gibor #40492 Hát a Motion Blur-t majd még kell rajta alkotni de elég komoly lesz. -
#40491 Ez több mint komoly :D Kurvajóóóó a grafika az nagyon állat. Remélem lesz megint valami beta.