Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
de ujjra próbálom
nem tom foglalkozik még valaki ezzel ????
660 LE-S mocival szentem jó
vagy nem ????!!!!
Van már benne ugye Mazda RX-8, és asszem már láttam valahol RX-7est is, de még Wankel-motort egy darabot sem... istenem, ha azt is valaki kedves megcsinálná... de az originál hangjával :) Wankeleknek élményszámba megy a hangja, fõleg olyan 9000es fordulatszámon, vagy fölötte :) jaaaaj, de szeretném azt az embert, aki egy ilyet megcsinál :)
Kár erõltetni szerintem egyértelmû... Ha eddig nem tette fel akkor nem is fogja... Csinálj egy normális nem gprotalos oldalt videókkal meg képekkel, meg több cuccal, és akkor valószínû hogy lesz eséje... Nézz meg pár külföldi autós oldalt, szedj le onnan videókat stb... PHP-NUKE ingyenes portál rendszer lehet vele oldalt csinálni php programozói tudás nélkül.. Ha egyedi dizájnt akarsz akkor kell egy minimális php prog tudás. Dizájnt lehet letölteni... kb ennyi.. Sok szerencsét!
segítenél?
LAMBORGHINI THE BEST CAR
streeter fel tennél nekem egy linket az oldaladra ?????
mer nem lenne jó ha ilyen fórumok ban hirdetném
szóval ha meg kérhetlek egy linket please
you can help me ????
Még elõtted áll az élet és sok csalódás fog még érni.
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Kemszi2 légyszíves add már meg az msn címedet mert szeretnék veled beszélni.Amúgy nekem most készül egy durva króm felni,ha kész teszek föl képet.
Na sziasztok
és nem tom minek kell mindig lecseszni !!!
mostanság általában szar napjaim vannak
és ebbõl adódóan figyelmetlen vagyok
úgy hogy ennyi errõl
-------->"kössz a semmit"<--------
"és má smileyt se rakok me azér is lecsesztek"
Egyébként itt keresd: http://www.streetlegal.cba.pl/
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
talán tul érzékeny?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
gyerekek, jó hírem van
Singh MSN-en írta, hogy a GOM nemsokára visszatér, csak valószínûleg egy átköltözésrõl van szó /elõször leszedi a cuccokat, majd feltölti az új helyre/
Amikor majd alszik, aközben fogja a gépe feltölteni az adatot... :P
Most éppen letölti
Szóval senkinek nem kell siratni még a GOM -ot
Aholvan a user neve amelett JOBB oldalon va negy kis VÁLASZ gomb. Namármost ha ha azt megnyomod akkor majd a hozzászólásod jobb alsó srakába látjuk hogy ki a fasznak válaszolsz. Mert itt írod az okosságaidat a levegõbe de senki nem tudja hogy snekinek mert annyit se írsz hogy
@Streeter:
@Anyám tyúkja:
@Mariska:
stb....
Akkor nincs ilyen félreértés mint az elmúl pár hsz-ból ami megitn off-al ment el.
<#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
én pölö beraktam vagy 20 kocsit, eddig abból 7-et láttam játékban :D
ez vele jár; egyébként miért írsz EGY SOROS ÜZIKET?
ez nem chat