Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Lehet állítani a smooth értékét.. A sima smooth pedig nem gömböjít annyira mint a mshsmooth...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

streeter
Én csak sima smooth-ot adtam rá de azt csak egy ajtón próbáltam ki. Igazán csak a színeken látszik.

Csak itt próbáltam ki.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
<#vigyor3>
kemszi2
õõ lehet hogy most lebaszást fogok kapni de megkérdezem.Ha egy viszonylag szögletes auót akarok modellezni (pl.:Lancia Delta,vagy a ti esetetekben Lada)akkor milyen módosítót használtok vagy hogy van beállítva.Mert a meshsmotth az kerekít az éleket...
malter
az gyengus nekem 5400le körül van😛 amugy az a kedvencem,mármint van20 single drag gumival elveri a daytona v12est egyedül 0-100ra nem tud annyit "csak" 1.1et😄
vaz, mennyi hozzászólás! 😊

nemsokára csinálok egy télleg ütõs decal packot, és ha minden jól megy, akkor Streeter remélhetõleg majd felrakja az oldalára 😛

csak sajnos egészségi-, és matekdefiníció másolási gondokkal küzdök, ezért késõbb lesz
streeter
Te milyen Navigátorról beszélsz??? Az egy Jeep te <#idiota><#idiota>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
Na az ilyeneken szoktam én kiakadni.. 😄DD Egyszer volt valami dancsó, azt úgy lebasztam hogy többet nem is írt ide.. 😄DD zolee szinte semmit nem kapott a régebbi emberekhez képest. 😄 De legalább fejlõdött 😄

csm
zolee-t sem akarom megsérteni, de neki volt pár aranyköése amin ki lehetett akadni
no meg reklámozgatott összevissza

BMW 325 iX Rallye Car :)

ja ûber az ujj beta mod amiben a navigator van de az a kib nagy baj hogy még csak béta én már várom a teljest meg az a kilógó motor hááááááááááááát
elhiszem hogy csak béta de azé ...

de az a telepítõs car pack az néköm is tetszik és remálem, hogy mükszik is.
de azé szentem a chevy van 20 az király matricásható ablak 4650LE - s moci állítható váltó mi kell még ???

SZilaJMaGGoT
Elhiszem... Figyelj.. Õ azért szokott kiakadni sokszor kisebb dolgokon is mert itt megfordult már ezernyi akkora láma hogy az már tolerálhatatlan.. idt103 nem mondott semmi rosszzat...

csm
nem akarom én bántani, de meg kell értenie hogy vannak olyanok akik nem úgy születnek hogy mindent tudnak. de mégegyszer mondom hogy nem sértõ célzattal írtam amit írtam

SZilaJMaGGoT
Egyébként szerintem nem nagyon próbálkozott még senki ilyennel vagy nem tudom, de itt nem tudják.. Amúgy nézd meg a www.streetlegal.cba.pl-t mert ott van egy golf aminek egybe van az ajtója, de úgy nyílik ahogy te akarod megcsinálni.. Töltsd le és onnan lekoppinthatod a scriptet.. De úgy emlékszem több autónál is volt már ilyen..

SZilaJMaGGoT
Na azé nem kell streetert bántani, mert ha akarná eddig má lebaszta volna.. És általába nem oknélkül bassza le az embert...

KapuBen
hello az a baj hogy most új a profilom a sl-ben és pár napot már tekertem rajta de be akarok menni a kocsiboltba és kiakad ez miért van?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

csm
sztem jobb neked hogy nem kaptál választ, mert streeter ugyis leugatna, mint másokat, de legalábbis lámának tekintene 😄D

köszi a választ!
egyébként olyan nincs hogy nem tudja senki!
na mindegy
kössz azért
kemszi2
szerintem ha vki tudná akkor már megmondta volna
újból felteszem a kérdést, hátha valaki végre rám is figyel!
felfelé nyíló ajtókat hogyan csináljak?
nem elõre billenõset, hanem mint a madárszárnya!
Valaki HELP!
Mi ez az új design a Street Legalon?

kemszi2
de nincs itthon a cd már megcsináltam volna régen
streeter
Tényleg nincs annyi eszed hogy feltelepíted megint a játékot máshova. Bemásolod oda a 2.2.1-es patchet aztán abból kiszeded a super duty-t és berakod abba a játékba amvel játszol. Max 15 perc és senkit nem kell zaklaznod

kemszi2
engem ezek nem is érdekelnek de egy duty nagyon kéne mert addig nem tudok játszani...
streeter
A listán szereplõ kocsik fele meg se jelenik a játékba vagy elég gagyi.
Pl:
A polski,Ford TS50,Aston martin, Wrangler, Civic, Pontiac GTO, Lancia delta, Viper SRT,
Amik meg gagyik: Uaz, MC Cabrio, Chevy van,

streeter
Szerintem jó 😄

Ja, jó elképzelés csak azt megiskéne csinálnom sajna azt abba nem a legjobb vagyok amuugy itt amit ma csináltam :

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

12346
jah... én is csak néztem, hogy mi a szar ez:S kinek van erre igénye:c

allyouneedisme
holnap?😄

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

kemszi2
mikor lesz elérhetõ?
allyouneedisme
akinek van még jó és mûködõ autója akkor írjon!

allyouneedisme
heló emberek!elkészítem a már említett telepítõs Street Legal Racing:Redline All in one pack-ot.a top-byte.atw.hu-ra fog felkerülni.az autók és alkatrészek a gom és a ger-tech oldaláról lettek összegyûjtve.autólista😛olski,WV Scirocco,UAZ,MC Convertible,Subaru WRX STi,Einvagon,Chevy van 20,
Prime(eleonor),BMW M3,Ford TS50,Aston Martin,Mustang 68',CalDuty,BMW 525i,Wrangler,Golf cabrio,
Boss 429,Civic,Pontiac GTO,Peugeot 406,Calibra V6,Calibra 2.0.Honda Integra,Acura RSX,Ferrari 360 modena,Acura NSX,Nissan 180sx,DQD_AE86(hachiroku),DQS15,Lancia delta,Golf 4Nissan Skyline,Nissan 350Z,Peugeot 406,scirocco,Nissan Silvia,Viper SRT.

kemszi2
vgay elküldeni nekem?
kemszi2
vki nem tudna vhova egy mûködõ superduty-t feltölteni???
kemszi2
szép ez jeep jól megvan csinálva
streeter
Sajnos igen. Pedig kurvajó kocsi és nagyon faszán meg van csinálva.

kösz
és azt minden felninél és guminál ???????

streeter
De ÍRTÁK csak te nem olvastad el.

streeter
Ott ilyen még nem kész de fasza kocsik vannak. Most van 2 80-90%-os kocsi. Egy Honda Accord meg egy C4-es corvette. Elég fasza mind a kettõ. Csak a C4-et nem lehet használni mert az írtja nicns gumi a kerekeken pedig van.

streeter
Szar az xp-d oszt kész.

cicai
Ha a tálcára lteszem a játékot akkor miért nem lehet vissza lépni?
A feladatkezelö azt írja hogy nem válaszol.
melyik program kavar be?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

és mi van az alfha mod - ok ban ?????

allyouneedisme
nem rinyálok..............csak kérdeztem.......azé kösz.........csak nem írták.........

streeter
Alpha modokhoz minimum 50!!! hozzászólás kell!!!! És amiatt ne rinyálj mert nem fogják megvátoztatni.

allyouneedisme
You have to post 1 times in the forums to gain download acess. Until then you cannot download. Thank you for using Firefox! (#930) ezt írja ki a gom,pedig már írtam a fórumba és mindenhova beebnged csak az alpha modokhoz nem.mi a megoldás?

malter
21mega és még csak béta szééép😊))
a skyal is voltak akadozások a high poly miatt,erre kiváncsi vagyok😊
streeter
Inkább EZT lessétek és teszteljétek 1000³

Ez a dytona már jobb,de még nekem mindig jobb a duhenem.Ja az enyém is fel jön két kerékre de ezt ki lehet küszöbölni.
allyouneedisme
asszem letöltöm én is.................😄

allyouneedisme
aztabüdösk**va!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

streeter
Na megvan az ideális Drag autó. SuperDuty Daytona 😄

A motor ugyan az a 3000lóerõs v12-es csak kicsit jobb gyorsulási idõk.
1-esbe 350-et 2-esbe 540-et megy<#wow1><#eplus2>

Nos így néz ki

A hátsó gumik😄

A motor teljesítménye

És az idõk