46059
.
-
#40692 Persze,jobb de én arra gondoltam hogy a fórumot végső esetben,amolyan XYZ tervnek. -
#40691 Streeter ötlete jobban teccik... -
#40690 Csak a szavazás megvalósítása lenne necces :D De majd rákérdezek haveromnál :D Ő vágja a php-t és már csinált ilyen szavazást. -
Vlala #40689 Üdv az újak között, először ajánlanám a bannerben fellelhető linkeket, ahonnan (regelés után) annyit tölthetsz, hogy ki sem fogsz látszani belőle :) -
#40688 Szerintem elég egy külön fórum hozzá itt az SG-n.Lenne egy határidő,és addigra kéne feltenni a gépeket,és a határidő után lehetne szavazni mondjuk 2 napig.Aztán a következő...csak kéne valaki aki számolná a szavazatokat meg rendezné a nevezéseket.... -
#40687 Amúgy m6 is készül... -
#40686 + minden egyedi cucc... Amúgy ennek külön oldalt kellene csinálni, meg valami szavazást hozzá... Nemtom hogy lehetne megoldani, de sztem meg lehet, csak nincs se kedvem se időm most php nukezni... :D -
#40685 hmm Szép!:D Ja és Valaki felvetette az autószépségverseny ötletét.Támogatom az ötlete és a megvalósítását!Amúgy szerintem kategóriákra kéne osztani mert van egy rakat jó kocsim amit neveznék,nah a kategorizálás megoldaná a problémát.
Jah és a scriptelgetés simán belefér,pl ültetésnél vagy motorscerénél és egyéb finomságoknál -
#40684 Erre vartam!! :)
-
Gibor #40683 Hmmmm! Kipróbáltam a BelAirt nagyon tép a Dragster motorral, zsííír..... -
Kerhetnem elozo hsz-bol foslo kep kivagasat THX -
#40680 Sya all!
Nekem a mai nap folyamán lesz meg ez a király játék. Azt szeretném kérdezni honnan tudok kocsika letölteni? És persze hogyan lehet belerakni a kocsikat?
Előre is köszönöm! -
zoolee #40679 http://eccteam.ec.funpic.de
Így írd be! -
Vlala #40678 ne veszekedjetek már. A linket köszi, úgy látszik, a SLRR a játékok főnixe, mindig képes megújúlni :)
Braien01: csak regisztráció után engedi leszedni mindkét oldal, az ECC és a GOM is. Érdemes regelni, van ezeken kívül egy sor érdekesség. -
braien01 #40677 Csak van egy kis gond, az a baj, hogy azt az oldalt nekem nem nyitja meg.
Nem találja. de kösz hogy segítettetek. -
zoolee #40676 innét -
#40675 #40666 -
braien01 #40674 Szevasztok.
A Toyota Hiluxot vagy a Belairt honnan tudnám leszedni.
-
#40673 stfun! -
#40672 Mé mit vártam volna?? :D LOL Nem is kérdeztem semmit... Na mindegy.. Kár erről vitázni.. Egy nagy férre értés az egész... : / -
zoolee #40671 Most ne várd el , hogy 5 percen belül írjak vissza valamit!
-
#40670 Sztem egyeseknek nem ártan egy kis vakáció sg-ről... Zolee biztos szereti a BANánnt... -
#40669 há veled meg mi van 0.o -
#40668 Most meg mi a faszt pattogsz?? Nem szólt hozzád senki bazmeg! -
#40666 itt van, csak nem nagyon kaptál rá választ:) -
Vlala #40665 Jól néz ki!
Magáról a motorról tudnál képet betenni?
[most keresem a belairt, de nem igazán találom :) ] -
zoolee #40664 Meg van csak én editplus -al néztem és az más.
De bánatomra valami baja ven a bel air nak ezért bele raktam a hilux -ba !!Jó nem ???
Na és így néz ki :
-
#40663 Ejj... Kutyábó nem lesz szalonna... Vagy lámából nem lesz modder?? Kinek nem inge ne vegye magára.... -
#40662 Alien leírta a konkrét számát a cfg-be rpk-ba meg midnig legelöl van. Kb. a 8. sor. Ennyi. Azt még a vak is megtalálja ha nem segítenek neki akkor is. -
zoolee #40661 Na ennyit a SEGÍTŐ készségről. -
#40660 Jó akkor inkább nem írok semmit.. -
zoolee #40659 Ja asszem ebben igazatok van sőt biztos , hogy senki nem cseszett le most de néha lehetne egy kicsit konkrétabb választ adni pl : az RPK 50% -ká nál van amit keresek stb.
De nem annyitt rá vágni , hogy találd meg vagy hogy szarok rá.
Na mind1 ti döntitek el.
-
#40658 Hát jah senki nem baszott le és a válaszaidat is megkaptad. Pl ALIENwoods-tól Szilajtól meg tőlem is. Nemtom mit rinyálsz. Az hogy nálad szar a cfg vagy az rpk az nem a mi hibánk. Nem is a tied. Ez van. Törődj bele. -
#40657 már megint spammelsz bazze -
#40656 Már elnézést de nem baszott le senki... -
#40655 Igen! -
Vlala #40654 ECC? -
#40653 Ha ertelmes lennel nem lenne semmi baj de neha azt hiszem ,hogy ...!
5 masodpercenkent uj hozzaszolas ez kicsit idegesito
ezeken valtoztatnal akkor ... -
zoolee #40652 Na azt hittem , hogy ez a topic azér van , hogy ha van valami bajod akkor be írod és a többiek NORMÁLIS választ adnak és nem lebasznak meg el küldenek az picsába.
De ez meg lett hazuttolva.
Mert most feltettem azt a kérdést , hogy hol van az a sor erre szerintem lehet norm választ adni. -
#40651 :D