46059
.
  • allyouneedisme
    Persze,jobb de én arra gondoltam hogy a fórumot végső esetben,amolyan XYZ tervnek.
  • SZilaJMaGGoT
    Streeter ötlete jobban teccik...
  • streeter
    Csak a szavazás megvalósítása lenne necces :D De majd rákérdezek haveromnál :D Ő vágja a php-t és már csinált ilyen szavazást.
  • Vlala #40689
    Üdv az újak között, először ajánlanám a bannerben fellelhető linkeket, ahonnan (regelés után) annyit tölthetsz, hogy ki sem fogsz látszani belőle :)
  • allyouneedisme
    Szerintem elég egy külön fórum hozzá itt az SG-n.Lenne egy határidő,és addigra kéne feltenni a gépeket,és a határidő után lehetne szavazni mondjuk 2 napig.Aztán a következő...csak kéne valaki aki számolná a szavazatokat meg rendezné a nevezéseket....
  • SZilaJMaGGoT
    Amúgy m6 is készül...
  • SZilaJMaGGoT
    + minden egyedi cucc... Amúgy ennek külön oldalt kellene csinálni, meg valami szavazást hozzá... Nemtom hogy lehetne megoldani, de sztem meg lehet, csak nincs se kedvem se időm most php nukezni... :D
  • allyouneedisme
    hmm Szép!:D Ja és Valaki felvetette az autószépségverseny ötletét.Támogatom az ötlete és a megvalósítását!Amúgy szerintem kategóriákra kéne osztani mert van egy rakat jó kocsim amit neveznék,nah a kategorizálás megoldaná a problémát.
    Jah és a scriptelgetés simán belefér,pl ültetésnél vagy motorscerénél és egyéb finomságoknál
  • Ombika
    Erre vartam!! :)

• Gibor
    Hmmmm! Kipróbáltam a BelAirt nagyon tép a Dragster motorral, zsííír.....
  • Ombika

Kerhetnem elozo hsz-bol foslo kep kivagasat THX
  • SD456
    Sya all!

Nekem a mai nap folyamán lesz meg ez a király játék. Azt szeretném kérdezni honnan tudok kocsika letölteni? És persze hogyan lehet belerakni a kocsikat?

Előre is köszönöm!
  • zoolee
    http://eccteam.ec.funpic.de

Így írd be!
  • Vlala #40678
    ne veszekedjetek már. A linket köszi, úgy látszik, a SLRR a játékok főnixe, mindig képes megújúlni :)

Braien01: csak regisztráció után engedi leszedni mindkét oldal, az ECC és a GOM is. Érdemes regelni, van ezeken kívül egy sor érdekesség.
  • braien01
    Csak van egy kis gond, az a baj, hogy azt az oldalt nekem nem nyitja meg.
    Nem találja. de kösz hogy segítettetek.
  • zoolee
    innét
  • 12346
  • braien01
    Szevasztok.
    A Toyota Hiluxot vagy a Belairt honnan tudnám leszedni.
  • ALIENwoods
    stfun!
  • SZilaJMaGGoT
    Mé mit vártam volna?? :D LOL Nem is kérdeztem semmit... Na mindegy.. Kár erről vitázni.. Egy nagy férre értés az egész... : /
  • zoolee
    Most ne várd el , hogy 5 percen belül írjak vissza valamit!
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem egyeseknek nem ártan egy kis vakáció sg-ről... Zolee biztos szereti a BANánnt...
  • 12346
    há veled meg mi van 0.o
  • SZilaJMaGGoT
    Most meg mi a faszt pattogsz?? Nem szólt hozzád senki bazmeg!
  • 12346
    itt van, csak nem nagyon kaptál rá választ:)
  • Vlala #40665
    Jól néz ki!
    Magáról a motorról tudnál képet betenni?

[most keresem a belairt, de nem igazán találom :) ]
  • zoolee
    Meg van csak én editplus -al néztem és az más.

De bánatomra valami baja ven a bel air nak ezért bele raktam a hilux -ba !!Jó nem ???

Na és így néz ki :

• SZilaJMaGGoT
    Ejj... Kutyábó nem lesz szalonna... Vagy lámából nem lesz modder?? Kinek nem inge ne vegye magára....
  • streeter
    Alien leírta a konkrét számát a cfg-be rpk-ba meg midnig legelöl van. Kb. a 8. sor. Ennyi. Azt még a vak is megtalálja ha nem segítenek neki akkor is.
  • zoolee
    Na ennyit a SEGÍTŐ készségről.
  • SZilaJMaGGoT
    Jó akkor inkább nem írok semmit..
  • zoolee
    Ja asszem ebben igazatok van sőt biztos , hogy senki nem cseszett le most de néha lehetne egy kicsit konkrétabb választ adni pl : az RPK 50% -ká nál van amit keresek stb.

De nem annyitt rá vágni , hogy találd meg vagy hogy szarok rá.

Na mind1 ti döntitek el.

• streeter
    Hát jah senki nem baszott le és a válaszaidat is megkaptad. Pl ALIENwoods-tól Szilajtól meg tőlem is. Nemtom mit rinyálsz. Az hogy nálad szar a cfg vagy az rpk az nem a mi hibánk. Nem is a tied. Ez van. Törődj bele.
  • KapuBen
    már megint spammelsz bazze
  • SZilaJMaGGoT
    Már elnézést de nem baszott le senki...
  • SZilaJMaGGoT
    Igen!
  • Vlala #40654
    ECC?
  • Ombika
    Ha ertelmes lennel nem lenne semmi baj de neha azt hiszem ,hogy ...!
    5 masodpercenkent uj hozzaszolas ez kicsit idegesito

ezeken valtoztatnal akkor ...
  • zoolee
    Na azt hittem , hogy ez a topic azér van , hogy ha van valami bajod akkor be írod és a többiek NORMÁLIS választ adnak és nem lebasznak meg el küldenek az picsába.
    De ez meg lett hazuttolva.
    Mert most feltettem azt a kérdést , hogy hol van az a sor erre szerintem lehet norm választ adni.
  • ALIENwoods
    :D