Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell Kell Kell Kell Kell Kell Kell 😄😄😄😄😄
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Motorral együtt 1006 kiló és majd 3000lóerõ<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
Nos ez az: CBZed + V12-es motor.....
Ezt tudja....
És minden gyorsulás után így végeztem....
5. sebességbe 440-nél még kiemelte az elejét <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> úgy hogy a váltó úgy volt beállítva, hogy a teljesítmény 80%-a az elsõ 20%-a a hátsó kerekekre ment.
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Továbbjutottam a polával

nincs olyan jól megcsinálva
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
áááá ez kurvajóóó ez nekem kell most ide de rögtön 😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
és van még egy c00l oldal
http://promods.ucoz.ru/
Valaki HELP!
Az ajtó problémám sem oldódott meg még!
hogy csináljam meg az ajtókat hoyg felfelé nyiljon mint a madár szárnya?
http://www.ger-tech.net
itt van FnF bodykit meg különbözõ lámpák hozzá!