Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemszi2
kemszi2
kemszi2
így állok vele de még mindig nem tökéletes
kemszi2
kemszi2
#39472 lásd itt 😄
ilyen hamar feladtad?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kemszi2
a blueprinteket is szivesen elküldöm<#awink>.De ha még teljes modell-t nem csináltál akkor ezt nem ajánlom.Jobb egy saját
ALIENwoods
...

allyouneedisme
OFF
mér nem lehet a képfeltöltésrõl linkelni?
ON

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

SZilaJMaGGoT
HÁt de én saját autót akarok csinálni csak nincs kedvem soha hozzákezdeni a blueprint szeleteléséhez márpedig az kell ám a maxba.. 😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

kemszi2
nem csak megtetszett egy másik autó ami sokkal jobban izgat.ez csak gyakorlásnak szántam.szóval ha kell szívesen átküldöm
SZilaJMaGGoT
A GER-en és a GOM-on van jó tutorial ehez...

malter
ezen jot nevettem😄
streeter
Akkor próbálkozz és ne itt kunyerálj. Ha lenne bármilyen progi vagy trükk akkor szerinted nem virítana valaki hozzászólásába???
Ha nem tudjuk akkor nem tudjuk és kész. Attól mert te sokszor megkérdezed nem fog teremni egy progi erre a célra.
Amúgy meg én is sok mindent akarok pl.: egy Nissan 350Z-t is meg még pár dolgot mégsincs.
Próbálkozz. 10 perc után bele fogsz únni mert nem fog sikerülni😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Valaki nem tud valamilyen programot.Az alkatrészek berakásához.HELP
Mert én azért is bele akarok rakni a játékba ciccokat.
SZilaJMaGGoT
Sajna nem, de elolvashatnád a FAQ-t mert benne van.. Egy darabig fel volt töltve egy helyre de már törölték..

Na szerinted mit akarok leszedni? A Street Legal Racing-et! Nem tudja valaki honnan lehetne?

SZilaJMaGGoT
Mit akarsz te zmodelerben?? :S

ez off

de fontos hogy a rákban lehet ki kapcsolni a zmodellerben azt a rohadt idegesítú kék kijelölést mert rohattul idegesít.?????

SZilaJMaGGoT
Hamar feladod...

kemszi2
este majd ha kell tudok képet is adni az aktuális állásról!
kemszi2
vki nem akar folytatni egy megkezdett fiat 500-ast 3dsmaxban?szívesen átadom
atyaég, a sok hozzászólást...

Elkezdtem megint a catalogon dolgozni, kicsit egyszerûbb verzióban
Decal pack készülget ^^
12346
kell-e még a géped?^^

Minek? Két szót? Sztem aki kicsit is tud angolul az megvan!

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

grebber
Van a Racing Redline-hoz magyarosítás?

Next PC upgrade: 2022

12346
úristen <#wilting>

SZilaJMaGGoT
Alkatrész hozzáadáshoz meg van a tutorial(GOM, GER).. Nem lehet egy iszonyúan nehéz csak soha nincs kedvem hozzákezdeni. Az egyetlen ami nehéz az egészben amikor valaminek ilyen hülyeségeket kell adni hogy superid meg azt a számot meg ilyen baromságok. 😄 Ja meg azt sem nagyon tudom ha új cuccot akarok berakni azt hova tegyem, mert számozva vannak a sorok, de lehet meg lehet azt úgy csinálni hogy csak simán adok neki egy baszott nagy sorszámot.. 😄

12346
sztem meg valszeg a 2 gamét gyúrtad egybe vagy nem tom mi van😄

Útközben "eszembejuttt", hogy lehet nem is az SLRR-ben volt ez hanem a"z" NFSU2-ben....
12346
akkor invictusék csinálhatnának egy jó kis tutort <#vigyor3>

Sziasztok! SEGITDETEK! lehe láma kérdés... de... régebben végignyomtam a SLRr-et és a végén be tudtam menni a szalonba (ahol a kocsik külön kategorizálva voltak.. szinte minden ,... rengeteg autó...) most megint végignyomtam az utca versenyeket... Red klub elsõ hyelyén állok..de... rövidzárla... HOGY jutok el a szalonba.. mert fölül össz vissz kettõ vásárlási mód van ( a zsivány és az autókereskedés... de egyiknél sincs több mint max 5 autó) Abban a NAY szalonban pedig szinte meg volt minden... Remélem nem fogalmaztam bénán... 😄 HELP
Én valami olyat gondoltam hogy csinálok neki egy saját mappát+hozzá rpk-filet.
Megvalósítható.
streeter
Figy azt még én se tudom, hogy hogyan lehet. Nemhinném, hogy bárki más tudná. Illetve egy ember tudja, de õ már nem nagyon foglalkozik street legalal.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

SZilaJMaGGoT
Hidd el ez még a scriptereket is megizzasztja..

Segítsen már valaki.
Hogyan lehet plussz alkatrészt belerakni a játékba???
kemszi2
De mit?
SZilaJMaGGoT
1. Mit akarsz leszedni?? 2. Olvastad már a FAQ-t??

Nem tudja valaki honnan lehet leszedni? Aki esetleg tudja az írjon az [email protected] -ra! Elõre is kössz!

allyouneedisme
törvényalkotás felsõfokon

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

2 te norm vagy minimun 10

kemszi2
na ezt szépen megfogalmaztam mind1
kemszi2
ne nyúljunk ilyen durva módszerekhez😄.Vezzesünkbe nekik egy rendszert,hogy napi 2db-hozzászólást lehet írniuk<#hehe>
SZilaJMaGGoT
Bannelni kéne az ilyeneket...

az a szar,hogy egy csmó autót leszedtem és beraktam a játékba amikkel általában nincs is baj, csak,hoyg az történt hogy menet közben szerintem felülírhattam valamit mert most hiányzik a 4 hengeres motorokhoz való flywheel meg asszem a kuplung is.a soros 6-osnál szintén.jah és a cd-m elveszett szóval nem tok újratelepíteni sem.ilyenkor mi lehet a megoldás?
kemszi2
pörög a gyerek<#beka2>
csm
aztaa 23 uj üzenet , rövid idõ alatt, erre idejövök és látom hogy ebbõl 20-at zolee írt.<#idiota>

BMW 325 iX Rallye Car :)

isten vagy streeter kössz <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

na ez sem jó na mine 1 re install

naon szépen kössz