46059
.
-
#40732 Akkor? Nem kell telepíteni? Vagy arra mondtad, h nem épp, h nem kieg?
-
zoolee #40731 nem épp! -
#40730 Na most töltöm lefelé a Street Legal Redline-t. Ez gondolom valami kieg vagy nem? Csak telepítsem majd fel?
Előre is köszönöm! -
#40729 öööö... Neked a sima Street Legal van meg, itt meg a Street Legal Racing Redlinból láthattál képeket.. -
#40728 Tehát a patch től lecc olyan yo a grafika és a menü. Ugye?
-
zoolee #40727 Mer nincs patchelve mondtam invictus live. -
zoolee #40726 Ja és ami a ger en van az nem jó?
Mer a gom -on van az nem tom le borítani a gépre . -
zoolee #40725 Kössz! -
#40724 Nem találtam a Street Legal Redlinet.A sima van meg -
#40723 A sima street legalt, vagy a street legal racing redlinet? -
#40722 Sya all!
Ez a munü ami a képeken van ez, h van? Én a Street Legalt töltötem le mégsem ilyen a menü.
Előre is köszönöm! -
#40721 zolee! GOM/Downloads/tools -
airsuni #40720 csáó!
Valaki valami kommentet mondjon már a game-ről lécci hogy milyen, miket lehet benne csinálni, grafika meg ilyenek ja meg mileyn autók vannak bebbe!
Előre is köszi! -
zoolee #40719 Végül is annyi hogy le vaszed ami nem kell azt fel rakod ami kell ehhez:
-nyomj rá a villás kulcs ra
-és kett arra amit le akarsz venni
Ott van felül a bevásárló kosár katt:
-nyomj arra amihez szeretnél cuccot venni
-és katt a cuccra amit venni akarsz
De előbb szedj le patch -et .A G.O.M ról a link a házigazda felirat felett van.(regelni kell)
2 cheat van - begformoney - 100.000$ KP.
- letmeroc - egyből a roc -ra visz
A játék közben írd be és nyomj a csavarhúzóra!(a cheat csak 2.1.6 -os patch fel rakása utánn megy!!!)
Ami nem kell cucc azt húzd rá az ujjra hasznosítás jelre.
Asszem a többire megadtól is rá jössz. -
#40718 Sya all!
Én ma kezdtem el játszani de csak addig jutottam, h vettem egy kocsit és kész nem tudom hogyan lehet tuningolni. Ha valaki tudna nekem pár segítséget,tippet vagy esetleg 1 tutorialos oldalt azt megköszöném.
Előre is köszönöm! -
zoolee #40717 bocs , hogy GTA -zok de asszem tetszeni fog az 58984. hsz ben látott 1-2 dolog
na meg ezt is nézd meg remélem tetszik ! -
#40716 Ez a baj nekem is,hogy suliba is forum meg stb... -
zoolee #40715 Szilajmaggot lehet egy kérdésem?
Na szal az lenne a kérdés , hogy , hogy lehet meg nyitni az slrr modelljeit a 3ds max ban ?
Azt tudom , hogy kell neki valami + file de hogy mi azt nem tudom .
Tudsz segíteni? -
#40714 Há suli is van nékem!! :D Amúgy most is onnan írok... :P :D -
Vlala #40713 Ezt én is észrevettem, de csak a pro kasztnival, amely ültetett, a sima BelAirnél ezt nem tapasztaltam. Imádom a régi nagyvasakat :)
Lehet, hogy csak én vagyok vaksi, de a Cudában hol van az akksi? (csak a rím kedvéért :) ) Egyszerűen nem találom. -
#40712 De koran keltel!! :) -
#40711 Egyelőre újra lesz indítva a streeter, és azon lesz... Meg kicsit extrább lesz a design... :D -
#40710 Jahh, egyébként én is így gondoltam, ahogy te mondtad...
Akkor milegyen?
csináljunk egy oldalt?
Mert benne vagyok, ha nem egyedül csinálom... -
#40709 De ez akárhogy megeshet... Nem a módszertől függ... :P -
#40708 zavart érzek az erőben -
zoolee #40707 De azér nem jó mert ha valaki nem kedvel valakit akkor akár jó akár nem az autója nem fog rá szavazni! -
zoolee #40706 Ehh csak egy baj van valamiért a jobb1 lejt és arra húz az eleje! -
#40705 oldalról már nem hiszem, hogy le tudnád kapni. dc. vagy esetleg vmi reg mentes torrenten rálelhetsz. -
#40704 ha megdobna vki egy honlappal, vagy vmi, ahonnan le lehet tölteni, az ossza meg velem pls, mert régen megvolt CDn, de elhagytam... :'(
Pls, már nagyon hiányzik:) -
#40703 A kategóriák külön fórumok lennének(a fórumon belül :D) mint pl help, modding, képek, videók, csak lenne mondjuk drift, drag, american, japanese, meg mittomén, és azon belül lehetne témát nyitni saját autóval... És nem szabadna a saját autónkra szavazni, de ez már mindenkinek a lelkiismeretére lenne bízva mer nem vagyok egy php coder... :D -
#40702 óvatosan a kategóriákkal, mert eddig összehoztatok vagy 20 félét^^ -
#40701 olyasmiszavazás lenne jó mint a carstylingon van -
#40700 Jaja es akkor mar csak E46 M3 kell es akkor keszleszek total es allamvizsganak is lottek akkor!!! -
#40699 Ok, ok...
A szavazás télleg jó úgy, hogy minden kategóriának van egy topicja, és lehet szavazni 3-ra, az első 3 pont, 2. 2pont, 3. 1 pont...
és így megvan minden kategória külön külön... -
#40698 Egyre jobb ötletek!:D Örülok hogy feldobtam a témát... -
#40697 Én a kocsikat valahogy topik szerűen képzelem el, és rákellene ott nyomni egy szavazás gombra... Egy kategóriába csak egy dologra lehetne szavazni.. :D -
#40696 PHP-Nuke legyen... Vállalom a css részét és összedobok egy fasza designt mert már kezdem nagyon vágni... :D Majd ha lesz kedvem talán előszedek valami flash tutort is.... :D Újraindíthatnánk a streetert ilyen célból... Csak a szavazós részt valahogy megkell oldani... :D -
#40695 Csináltam egykét verdát:
Most olyan US hangulatom volt :D
-
#40694 én úgy gondoltam hogy :amerikai;európai;japán
ezeken belül a drag(gyorsulási) utcai és verseny változazok lennének,és a drag-nál meg a verseny-nél a teljesítményt is lehetne nézni -
#40693 Ja, egyértelmű, hogy így kellene...
Verseny/utcai
azokon belül dragster, pályaverseny, az utcain belül alap, streetracer, meg ilyesmik...
Ha gondoljátok, én megcsinálom az oldalt, bár a PHP Nuke-ot nem, de e107-et ismerem, azzal is jó lenne sztem, de ha nem jó, akkor a Nuke sem lehet nagyon nehéz...