46059
.
  • SD456
    Akkor? Nem kell telepíteni? Vagy arra mondtad, h nem épp, h nem kieg?

• zoolee
    nem épp!
  • SD456
    Na most töltöm lefelé a Street Legal Redline-t. Ez gondolom valami kieg vagy nem? Csak telepítsem majd fel?

Előre is köszönöm!
  • SZilaJMaGGoT
    öööö... Neked a sima Street Legal van meg, itt meg a Street Legal Racing Redlinból láthattál képeket..
  • SD456
    Tehát a patch től lecc olyan yo a grafika és a menü. Ugye?
  • zoolee
    Mer nincs patchelve mondtam invictus live.
  • zoolee
    Ja és ami a ger en van az nem jó?

Mer a gom -on van az nem tom le borítani a gépre .
  • zoolee
    Kössz!
  • SD456
    Nem találtam a Street Legal Redlinet.A sima van meg
  • vki
    A sima street legalt, vagy a street legal racing redlinet?
  • SD456
    Sya all!

Ez a munü ami a képeken van ez, h van? Én a Street Legalt töltötem le mégsem ilyen a menü.

Előre is köszönöm!
  • SZilaJMaGGoT
    zolee! GOM/Downloads/tools
  • airsuni
    csáó!

Valaki valami kommentet mondjon már a game-ről lécci hogy milyen, miket lehet benne csinálni, grafika meg ilyenek ja meg mileyn autók vannak bebbe!

Előre is köszi!
  • zoolee
    Végül is annyi hogy le vaszed ami nem kell azt fel rakod ami kell ehhez:
    -nyomj rá a villás kulcs ra
    -és kett arra amit le akarsz venni

Ott van felül a bevásárló kosár katt:
    -nyomj arra amihez szeretnél cuccot venni
    -és katt a cuccra amit venni akarsz

De előbb szedj le patch -et .A G.O.M ról a link a házigazda felirat felett van.(regelni kell)

2 cheat van - begformoney - 100.000$ KP.
    - letmeroc - egyből a roc -ra visz
    A játék közben írd be és nyomj a csavarhúzóra!(a cheat csak 2.1.6 -os patch fel rakása utánn megy!!!)

Ami nem kell cucc azt húzd rá az ujjra hasznosítás jelre.

Asszem a többire megadtól is rá jössz.
  • SD456
    Sya all!

Én ma kezdtem el játszani de csak addig jutottam, h vettem egy kocsit és kész nem tudom hogyan lehet tuningolni. Ha valaki tudna nekem pár segítséget,tippet vagy esetleg 1 tutorialos oldalt azt megköszöném.

Előre is köszönöm!
  • zoolee
    bocs , hogy GTA -zok de asszem tetszeni fog az 58984. hsz ben látott 1-2 dolog

na meg ezt is nézd meg remélem tetszik !
  • Ombika
    Ez a baj nekem is,hogy suliba is forum meg stb...
  • zoolee
    Szilajmaggot lehet egy kérdésem?

Na szal az lenne a kérdés , hogy , hogy lehet meg nyitni az slrr modelljeit a 3ds max ban ?
    Azt tudom , hogy kell neki valami + file de hogy mi azt nem tudom .
    Tudsz segíteni?
  • SZilaJMaGGoT
    Há suli is van nékem!! :D Amúgy most is onnan írok... :P :D
  • Vlala #40713
    Ezt én is észrevettem, de csak a pro kasztnival, amely ültetett, a sima BelAirnél ezt nem tapasztaltam. Imádom a régi nagyvasakat :)

Lehet, hogy csak én vagyok vaksi, de a Cudában hol van az akksi? (csak a rím kedvéért :) ) Egyszerűen nem találom.
  • Ombika
    De koran keltel!! :)
  • SZilaJMaGGoT
    Egyelőre újra lesz indítva a streeter, és azon lesz... Meg kicsit extrább lesz a design... :D
  • MikX
    Jahh, egyébként én is így gondoltam, ahogy te mondtad...
    Akkor milegyen?
    csináljunk egy oldalt?
    Mert benne vagyok, ha nem egyedül csinálom...
  • SZilaJMaGGoT
    De ez akárhogy megeshet... Nem a módszertől függ... :P
  • 12346
    zavart érzek az erőben
  • zoolee
    De azér nem jó mert ha valaki nem kedvel valakit akkor akár jó akár nem az autója nem fog rá szavazni!
  • zoolee
    Ehh csak egy baj van valamiért a jobb1 lejt és arra húz az eleje!
  • 12346
    oldalról már nem hiszem, hogy le tudnád kapni. dc. vagy esetleg vmi reg mentes torrenten rálelhetsz.
  • ColdFire
    ha megdobna vki egy honlappal, vagy vmi, ahonnan le lehet tölteni, az ossza meg velem pls, mert régen megvolt CDn, de elhagytam... :'(
    Pls, már nagyon hiányzik:)
  • SZilaJMaGGoT
    A kategóriák külön fórumok lennének(a fórumon belül :D) mint pl help, modding, képek, videók, csak lenne mondjuk drift, drag, american, japanese, meg mittomén, és azon belül lehetne témát nyitni saját autóval... És nem szabadna a saját autónkra szavazni, de ez már mindenkinek a lelkiismeretére lenne bízva mer nem vagyok egy php coder... :D
  • 12346
    óvatosan a kategóriákkal, mert eddig összehoztatok vagy 20 félét^^
  • kemszi2
    olyasmiszavazás lenne jó mint a carstylingon van
  • Ombika
    Jaja es akkor mar csak E46 M3 kell es akkor keszleszek total es allamvizsganak is lottek akkor!!!
  • MikX
    Ok, ok...

A szavazás télleg jó úgy, hogy minden kategóriának van egy topicja, és lehet szavazni 3-ra, az első 3 pont, 2. 2pont, 3. 1 pont...
    és így megvan minden kategória külön külön...
  • allyouneedisme
    Egyre jobb ötletek!:D Örülok hogy feldobtam a témát...
  • SZilaJMaGGoT
    Én a kocsikat valahogy topik szerűen képzelem el, és rákellene ott nyomni egy szavazás gombra... Egy kategóriába csak egy dologra lehetne szavazni.. :D
  • SZilaJMaGGoT
    PHP-Nuke legyen... Vállalom a css részét és összedobok egy fasza designt mert már kezdem nagyon vágni... :D Majd ha lesz kedvem talán előszedek valami flash tutort is.... :D Újraindíthatnánk a streetert ilyen célból... Csak a szavazós részt valahogy megkell oldani... :D
  • MikX
    Csináltam egykét verdát:

Most olyan US hangulatom volt :D

• allyouneedisme
    én úgy gondoltam hogy :amerikai;európai;japán
    ezeken belül a drag(gyorsulási) utcai és verseny változazok lennének,és a drag-nál meg a verseny-nél a teljesítményt is lehetne nézni
  • MikX
    Ja, egyértelmű, hogy így kellene...
    Verseny/utcai
    azokon belül dragster, pályaverseny, az utcain belül alap, streetracer, meg ilyesmik...

Ha gondoljátok, én megcsinálom az oldalt, bár a PHP Nuke-ot nem, de e107-et ismerem, azzal is jó lenne sztem, de ha nem jó, akkor a Nuke sem lehet nagyon nehéz...