Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
és a montecarlo meg a charger hol a vérben van már...😞

baker, kiment a VIP, nemtok szerkeszteni --> nem tudtam, hogy már megjelent a bmw
[email protected]
Aki szeretne freemanussal beszélgetni - asszem ez az e-mail címe /egyáltalán nem biztos/
Alien1024 -nek is az msn címét lenyomoztam még régen
[email protected]

Tök jó, a BMW nemsokára jön, és egy eclipse is úton van a megjelenés fele
Ombika
AHHHHHHHHHH hol hol eu vmi felelmetes!!???

streeter
Ha nincs post instal azon is el kéne gondolkoznod hogy le kéne töltweni máshonnan amibe van post-install. Amúgy kemszinek igaza van. Próbálj egy reinstalt.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

malter
kell most!!<#worship>

Bocs, ha túl nagy a kép!

itten van

kemszi2
mi történt streeter oldalával?-404 az oldal nem található...
kemszi2
attól hogy itt mocskolódsz nem fognak-fognuk hamarabb segíteni...az nem jutott eszedbe még hogy re install és elõször az alapjátékot próbáld ki hogy megy e?
12346
haló. én verziómat próbáltad már? reinstall, és ott a peccs (#39516)

Ugy látom ti agyilag fazsok vagytok!Nem értitek hogy nincs meg az akibaszott POST mega kurva anya BAT fájl nem lehet meg érteni?ÉS még csak ha simán is futtatom akkor is ugyan az a hiba!LEfut az intró aztán hiba üzenet windows!NOs megint meg kérdezem? HOlvan aza BAt mivel az egész gépemen nincs iylen BAT fájl??? És hogy mi lehet a baj ha csakcrack nélkül is futatom szoval tökmind1 mit csináélok intró után windows!
M@TriX
Huh, aki szereti az egyéb tuningolós gámékat az nyomás a Lada Racing topicba, büntetõ videó született, nem semmi...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ok, talán kicsit túloztam, nem arra gondoltam, hogy órákig bírja egy gumi de ha legalább 10-15 percig lehetne gumicsere nélkûl veretni én már boldog lennék.

Lada leszek ha te trabant leszel
Trabant leszek ha te Volga leszel
Ha te turbós vagy én nitrós leszek
Csak hogy erõink egyesüljenek
ÍRTA:Konyec007
SZilaJMaGGoT
A valóságba 15 perc driftelés után eldurran a gumi.. Annyira azért nincs az messze..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Hali mindenkinek, nincs valakinek ötlete rá, hogy hogyan lehetne a gumik kopását javítani mert szerintem a valoságtól nagyon messze van az, hogy 2 perc alatt le lehet füstölni egy gumit (még akkor is ha egy több ezer lovas kocsival mész), és egy kicsit unalmas, hogy 2 percenként mehetek a garázsba gumi cserére.
Ha van valakinek ötlete irja már meg mert én már egy csomót tököltem vele de sehogy sem találom, hogy mit kéne át írni.

12346
nah, nem tom mi a jelenlegi tényállás. dobd föl újra az slr-t és itt a 2.0.0. -> 2.2.1. pöcs hozzá, aztán jóidõ.

Nekem van két kérdésem.Lehet hogy hülyeségnek hangzik,vagy nem meg valósítható.
Nem lehet valahogy megcsinálni azt hogy a kocsi 540km/h-nál többel menjen?
Meg lehet-e csinálni azt hogy a 12000-res fordulatszámnál többet forogjon?
kemszi2
hmmm....nem ismertem😊Egyébként most hogy itt a gom rájöttem hogy a ger jobb oldal lenne szerintem.csak ahogy néztem a gom-ra minden hamarabb jut el
SZilaJMaGGoT
Street Legal Catalog.. 😄

kemszi2
egyébként ez a banner kép milyen honlapot takart?
malter
100asba😄
kemszi2
csak egyszerüen cseréld át a banner képet és a faq-t
streeter
Jelentkeztem házigazdának. Eddig nem válaszoltak, de ha válaszolnak és házigazda leszek akkor kiteszem 72-es betûméretbe.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
mostmár kénytelen vagyok befejezni.úgyse jelentkezett senki...a fél munkát meg nem szeretem
kemszi2
szerintem nem ezen múlik...<#pardon1>De az ötlet nem rossz
MikX
Nagyobb betûvel kéne azt a Faq-t kiírni, azt mondom én...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ui.: Most, így visszaolvasva, sajnos nem tudok írni. 500-as, hozzászólás, "voltam" a "vagyok" helyett.

Az 50-ast komolyan gondolod? Mert ördögien jó lenne, egyik kedvencem 😊

más:
Visszaolvastam az elõzõ 200 hozzászlást. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy én is vagyok kezdõ, és néha még én is láma kérdésekkel jövök 😊

SZilaJMaGGoT
Ez akkora egy fasz<#lama><#lama><#lama><#lama><#banplz><#rinya>

kemszi2
nem hiszem el hogy egy egyszerû játékkal mennyit tudnak szarakodni...még world racing 2-nél meg is lehet értetni...de itt ahol crackelni is csak akkor kell ha nem akarod cd-vel futattni a játékot
streeter
Akkor szerinted ez mi a túró????
Na és hol találtam???
Természetesen a GY.I.K-ba vagy F.A.Q -ba. Kinek hogy tetszik.
Nem csak megnézni kell hanem el is kell olvasni a FAQ-t.

7. Feltettem a patcheket és a cracket de nem indul a játék.

- Miután feltetted a pactheket a Street Legal Racing:Redline Patch 2.1.8 -> 2.2.1 patchig meg kell keresned abba a mappába ahova telepítetted a játékot
általában ide: Program Files\Activision Value\Street Legal Racing
Ebben a mappában kell keresni egy POST-INSTALL nevû .bat filet. Az utolsó 2.2.1-es patch feltelepítése után le kell futtani ezt a post-install.bat file és csak UTÁNNA szabad crackelni a játékot.

Hiába GYIK vagy FAK bár nemtom mi az a FAK nem is látni a banner alatt !DE gyikba nincs leirva semmi használható a POST Install.bat ot meg nem találom sehol?
allyouneedisme
OFF
Ok kösz
ON

hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!

SZilaJMaGGoT
A banner kép alatt..

SZilaJMaGGoT
F.A.Q

Próbáltam a exe.-t win xp alatt win98/me kompatibilisá tenni ugy se megy meg semmi halottam hogy valami POST-INTALL.bat ot is kell inditani mielõtt meg crackeleda jatekot nah olyan BAT azegész gépemen nincs! SEGÍTSETEK pliz
Valaki olyan feltudna venni az msn jére aki át tudná küldenia REdlinehoz a 2.18->2.21 es parchot? Es még azt mondjátok meg hogy miért fut le az intró a redline nál aztán egybõl hiba üzenet és marada windows!És ha nem patchelem meg ajatekot ha jo emlékszem csak az elsõ patchet teszem felakkor meg mûködik de miest felteszem a 2 dikat onanatól nem kidob mindigaz intró után! MSn címem: [email protected]
Miért van az ha a sima Street LEgal-ba a bolthoz megyekkidob a jatekból?
fel akartam rakni egy képet a kocsimról,csak mellé nyomtam,
Bocs nem direkt volt.
<#szomoru1><#buck>
malter
ST:stratégiai okokból lett letiltva. egy ilyen kis cégecske ne nõjjön fel rajtunk és a többi fórumon.

1.) unom már hogy beszúrt képek alá oda van írva, hogy a képeket a www.képfeltöltés.hu tárolja (vagy vlmi ilyesmi)

2.) mi van ha letörlik, vagy összeomlik a rendszerük és itt leszünk egy csomó piros kockával a fórumba betöltve

3.) a képeken keresztül információkat tudnak gyûjteni a látogatóinkról, látogatottságról, sõt még akár cookiekat is tudnak a felhasználóknak kiírni. ugye nem kell részleteznem, hogy ez milyen típusú adatgyûjtésekre alkalmas...

az egyéni kis képfeltöltõoldalak soha nem lesznek tiltva, de az ilyen nagyok mindig. napokon belül az SG Ingyenes fórumrendszer 27000 fórumán is tiltva lesz.
Sziasztok!
Gibor mi az msn címed mert szeretnék veled beszélni?
Köszi császtok

Streeter én ezt elhatároztam és meg is fogom csinálni,még akkor is ha egy hetem rámegy.Most is próbálkoztam,nem nagy sikerrel,de mindig rájövök valamire, ami fontos.
Kösz ezzel sokat segítettél.Kicsit közelebb jutottam.
kemszi2
tudom.Nem olyan rossz kocsi csak a Lancia jobban tetszik..ennyi.De lehet hogy megpróbálom párhuzamosan csinálni
Kitartás ennyi...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kemszi2
egyébként látványos dolgot nem csináltam vele amióta a legutóbbi képet beraktam....csak rengeteg vertex helye változott meg.De a motorháztetõn és az ablaknál még mindig rossz😞
Hát ha folytatnád akkor jó lenne, hmm. Fiat500-assal tolni jólenne. Végén még az egész Polski család bent lesz pl. az elõd 500-as aztán a 125p meg a kész 126p királyság lenne 😄DD

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kemszi2
na ezért csaltam meg a fiat-ot