Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki szeretne freemanussal beszélgetni - asszem ez az e-mail címe /egyáltalán nem biztos/
Alien1024 -nek is az msn címét lenyomoztam még régen
[email protected]
Tök jó, a BMW nemsokára jön, és egy eclipse is úton van a megjelenés fele
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Trabant leszek ha te Volga leszel
Ha te turbós vagy én nitrós leszek
Csak hogy erõink egyesüljenek
ÍRTA:Konyec007
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ha van valakinek ötlete irja már meg mert én már egy csomót tököltem vele de sehogy sem találom, hogy mit kéne át írni.
Nem lehet valahogy megcsinálni azt hogy a kocsi 540km/h-nál többel menjen?
Meg lehet-e csinálni azt hogy a 12000-res fordulatszámnál többet forogjon?
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
más:
Visszaolvastam az elõzõ 200 hozzászlást. Csak annyit tudok hozzátenni, hogy én is vagyok kezdõ, és néha még én is láma kérdésekkel jövök 😊
Na és hol találtam???
Természetesen a GY.I.K-ba vagy F.A.Q -ba. Kinek hogy tetszik.
Nem csak megnézni kell hanem el is kell olvasni a FAQ-t.
7. Feltettem a patcheket és a cracket de nem indul a játék.
- Miután feltetted a pactheket a Street Legal Racing:Redline Patch 2.1.8 -> 2.2.1 patchig meg kell keresned abba a mappába ahova telepítetted a játékot
általában ide: Program Files\Activision Value\Street Legal Racing
Ebben a mappában kell keresni egy POST-INSTALL nevû .bat filet. Az utolsó 2.2.1-es patch feltelepítése után le kell futtani ezt a post-install.bat file és csak UTÁNNA szabad crackelni a játékot.
Bocs nem direkt volt.
<#szomoru1>#szomoru1><#buck>#buck>
1.) unom már hogy beszúrt képek alá oda van írva, hogy a képeket a www.képfeltöltés.hu tárolja (vagy vlmi ilyesmi)
2.) mi van ha letörlik, vagy összeomlik a rendszerük és itt leszünk egy csomó piros kockával a fórumba betöltve
3.) a képeken keresztül információkat tudnak gyûjteni a látogatóinkról, látogatottságról, sõt még akár cookiekat is tudnak a felhasználóknak kiírni. ugye nem kell részleteznem, hogy ez milyen típusú adatgyûjtésekre alkalmas...
az egyéni kis képfeltöltõoldalak soha nem lesznek tiltva, de az ilyen nagyok mindig. napokon belül az SG Ingyenes fórumrendszer 27000 fórumán is tiltva lesz.
Gibor mi az msn címed mert szeretnék veled beszélni?
Köszi császtok
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -