Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg az oldalt is ahova linkelve van D
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ha berakok cuccokat a játékba akkor miért szaggat?
van valami javító erre?
Irjatok!Amúgy Gibor írd már le az msn címedet,nagyon fontos!Császtok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Gépem: P4 3.2Ghz, 1024Ram, Ati 9600Pro.
Olyan probélmám van,hogy indításnál a játék képhibásan indul el,de ha ujraindítom a gépet akkor már jó.
itt a link
Nekem már a garázsban elkezdett breakelni, aztán a fején állt meg. Kivittem tesztpályára, érintõirányban leszállt róla 320-szal, felfelé.
Sztem várjuk meg az 1.0-ás service packet, addig is ne tegyünk ablakokat (windowst) a gépre. :)
Amúgy meg ha bemész a játék mappájába akkor van egy error.txt file. Azt töröld ki, indítsd el újra a játékot, akkor kilép aztán keresd meg megitn az error.txt-t és olvasd el mi van beleírva. Abba van a megoldás.<#papakacsint>#papakacsint><#papakacsint>#papakacsint>
\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
mert ez a hiba máskor is volt már!
[email protected]
és mondom hogy nincs
4 féle helyrõl szedtem le és mindnél ugyanaz!
A gom-on fenn van a 2.2.1-es patch,azt tölsd le.Az biztos hogy mûködik.
Honnan lehet leszedni? Csak mert a linkek itt a fórumon 404 es hibát jeleznek azokra az oldalakra amiket mondtatok
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
nagyon lol:D