Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végreeeee
Mûködik a textura a játékban is <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
LAMBORGHINI THE BEST CAR
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Nemtudom honnan lehetne hozzá szerválni egy jó állítható váltót.
Ha valakinek van és tudja honnan lehet leszedni akkor az irjon.
Íme az állásom:
Porsche 928 - 90% kész
Toyota AE86 Levin - 100% kész
Dodge Viper GTS cop - 100% kész

erre én is rájöhettem volna
kösz<#papakacsint>#papakacsint>
Kemszi2: Egy csöppecskét Amerikáner az a lökõs 😊
Most pakoltam össze egy 4672 lóerõs Vipert (GOM-os, a régebbi típus), eszméletlen, de kezelhetõ maradt. Olyan szépen lehet adagolni a gázt, hogy már azzal kanyarodok, a kormányba csak kapaszkodnom kell. 😊
Azt hiszem, elõször mentem a játékban négyszáz fölé.
a felnik gumikkal vannak felrakva, szóval kell majd nekik egy kis módosítás
[email protected]
meg senki nem tud még Trabit a gémhez??
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Mert nekem valami hülyeséget nyit meg.
Király kis V8-as a Volgában, csak a mintahûség kedvéért 😊
A LOLwagen a másik kedvencem.
Naon fasza!!!!!!
Ilyenrõl sem hallottam még.

pölö spoilerek, felnik, légbeömlõk, stb.
akinek kell írjon v msn -re jöjjön
(fõleg az autó-készítõknek jöhet jól)
a modellek zmodeler dokumentumban vannak, lehet majd konvertelni 😄
[email protected]
Most meg olyat csinál hogy meg fagy,mert keresi azt a kocsit amit kivettem belõle.
Ezzel mit lehet kezdeni hogy nem keresse?
ez nem chat
amúgy meg készülget egy honda crx, gertech fórumon van pár pic