46059
.
-
zoolee #40852 Streeter ezzel azt érted végre volt egy értelmes hsz -em ??? -
zoolee #40851 Ott van a read me !!!
-
#40850 Üdv
hogy kell a játékba betenni az autókat? -
Vlala #40849 igen, mert van benne egy _.3ds ffile, amivel nem tud mit kezdeni. Total Commanderrel másold át a fájlokat a tömörből.
A tuning moddal haladt valaki? Bizonyos hangoknál (fordulatszámokon) fagy... -
#40848 Ezt így kell értelmezni: :D
"Nekem nem, de ha át rakod rar ba akkor jó. Zip ben nekem sem volt jó !"
Nekem is kb 2 perc volt mire rájöttem. -
#40847 he? rarban van. ha ki se tom csomagolni, hogy rakjam zipbe? meg egyáltalán akkor minek raknám zipbe?
vagy miva?? -
zoolee #40846 Nekem nem de ha át rakod rar ba akkor jó zip ben nekem sem volt jó ! -
#40845 nekem csak az impala tré. mind1 mivel szedem, és hányszor. ugyanúgy kicsomagolásnál 64%-nál szia. -
zoolee #40844 De ha felmész az invictusra asszem meg rendelhető !
-
zoolee #40843 Nem én meg vattem !!!
-
#40842 Sya all!
Valaki megmondaná, h honnan lehet ezt a király játékot leszedni? (A DC++ nem vált be a torrent leállt)
Előre is köszönöm! -
Vlala #40841 Letöltésvezérlőt használj, az secperc aklatt leszedi normálisan. Sima letöltéssel néha csak a felét szedi le... -
#40840 Nálam jó...
Jahh, valakinek sikerült olyan file-t leszedni az ECC-ről ami nem CRC hibás?
Fax kivan, hogy ott majdnem minden file az amit leszedtem, csak a V8 as motor, meg 2 kocsi megy... -
Vlala #40839 emberek, fennforgás van.
feltetem a tuning modot a GOMról, és néha kilépeget a játék! Egészen pontosan a második napon, amikor a használtkereskedésbe akarok menni. Egyébként überjó, a garázsban vezetés nagy móka :)
Valamelyik autóba köt bele? -
Vlala #40838 Állati lassú a GOM! Csak nálam? -
#40837 Hmm, aztán minek?
Már így is annyi felnim van fenn, hogy kapar a vinyó vagy 1/2 percig, míg bejön :D -
n0rad #40836 http://adaptivestrategies.com/panther.html
Valaki megcsinálhatna párat ezek közül ;)
Régen voltam itt, ugyanis iskolai okokból el vagyok tiltva géptől
Szóval semmibe sem tudtam belekezdeni, amibe akartam :P -
#40835 Aham, müxik THX. -
Vlala #40834 Létezik, az összes gyári motort bele tudod pakolni az összes autóba (SuperDuty 1,5-ös négyhengeressel nagyon tuti, alig megy :) )
Ez az. Regelni kell hozzá... -
#40833 Aham, és van hozzá valami magyar nyelvű tutorial.? -
zoolee #40832 Hehe meg van a low ride !!!(nem igazi de hasonlít)
Tudom ,hogy lehet meg csinálni .
Nem nagy de jó!és baszott nagyokat lehet driftelni!
Nekem úgy lehet hogy az állítható rugókat mindent minimumra állítotok! -
#40831 ....és scriptelésnek hívják. -
zoolee #40830 Az nem patch azt át kell írni!
-
#40829 Ja és létezik valami olyan peccs, amivel egy adott autóba más motort lehessen tenni? -
zoolee #40828 Basszmeg hányszor mondod még el , hogy meg lesz ???
És 3ds max -al lehet modellezni ! -
#40827 Sya all!
Valaki nem játszik még a sima Street Legalal mert nekem csak az van? (de lesz Redline is) Azt szeretném kérdezni,hogyan lehet egy normális kocsit tuningolni? Meg még azt, hogy a motor háztetőt, hogy lehet levágni mert a V10 es motorra nem fér rá?
Előre is köszönöm! -
#40826 Jól van, mindent értek, ne vesszetek össze ezen. -
#40825 Jóvan de ha egyszer nem találja a kocsit ami kell neki?? Ha cheat kellene neki akkor azt írta volna... : / -
zoolee #40824 Mér nem ide töltök fel ezek a kép tár helyek szarok 1-1 -ig .
Ott van , hogy képfeltöltés. -
zoolee #40823 De ha van pééééze akkor annyi kocsit vehet amennyit akar !!!
-
#40822 fasz kivan.... -
nah ez a BelAir most a kedvencem. -
#40820 De neki nem pézz kell... -
zoolee #40819 Nincs, fel rakod a patchet és be írod a cheatet és annyi vardát vaszel emannyi a garázsba fér!!! -
#40818 És más megoldás nincs:(? -
#40817 Neharagudj de ezt minek kell bejelnteni?? :S -
#40816 Na holnap már én is játszok vele.... A haveromnak tegnap este le állt a net. És csak holnapra szedi le.
-
#40815 okok. THX a választ. -
Vlala #40814 ha van save, akkor egyből a garázsodba is teheted ( .\save\carrer könyvtár)
, ha nincs, akkor meg kell keresned a kereskedőknél. Sajna, néhány autó elég ritkán szerepel. -
Vlala #40813 ha van save, akkor egyből a garázsodba is teheted ( .\save\carrer könyvtár)
, ha nincs, akkor meg kell keresned a kereskedőknél. Sajna, néhány autó elég ritkán szerepel.