Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZilaJMaGGoT
Abszolút egyetértek. Nem jogos felháborodás. De az elõzõ hozzászólása is értelmetlen volt, mert az oldalon ott van az észrevételek vélemények. A másik. Ha rádszolnak nem kell felháborodni hanem változtani magadon.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

tiszta száni, hogy ehhez hasonló hozzászólásaiddal lett tele a fórum...
attól hogy még nem tudsz írni, és ezt az orrodra kötik, nem kell idegbetegnek lenni :/
haha kösz nem köll egybõl le kúrni

LOSER

12346
gyáhh sry, de ezt most nekem muszáj^^
ujj az a lábadon meg a kezeden van még mindig...
malyd -> majd
<#wilting>

csõ <#szomoru1>

1 streeter ûber az ujj oldal naon király
2 ez rossz mer a másikon 8. regelt voltam
3 na mind1
4 behalt a gépem "gondolom nem érdekel"
5 megint csak fasza az oldal

csõ
malyd jövök
hi

12346
mé mókás? többnyire így van, nem?:) van aki tudja, más meg tanulja^^

streeter
Pont wankel motorról voltak képek, de állítólag már leállt a project.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Jihííí :) új rekord 325i-s motor addonnal: körpálya - 42. 927s :D
cool :)
egyéb idõim:
0-100: 0.799
0-200: 2.112
1/4 mérföld: 5.977
1 mérföld: 14.239
végseb.: 540
1/4 mérföldes seb.: 426,5
:)
Streeter: mi is készül rx8-hoz? érdekelne:) (fõleg, ha végre megcsinálnak egy wankel-motoros drágát - rajongója vagyok Felix Wankelnek: jogsi, és mûszaki diploma nélkül forradalmasította az autógyártást? :D kicsit mókás fickó)
12346
jó ez így. ugyan nem láttam még gt-t közelrõl, de akkor hogy lennének ebben az addon mocialkatrészek?

Ombika
Ne szidjuk a Gt-t!!! <#vigyor1><#ejnye1><#love12>

MikX

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

malter
békainvázio
Amit csinált...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Kapuben ez nem azt jelenti,hogy hifit tudsz csinálni csak azt,hogy be tudod rakni a játékba az Audio katalógusba.

streeter
De ez nem csak gép függõ. Inkább egy jobb grafikai engine kéne a játékhoz jogy a gynegépp gépek is bírják a játékot.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
de yó még csak tervbe sincs véve a sl3 de mi már vitázunk róla:D<#bohoc><#crazya><#beka2>
SZilaJMaGGoT
Ja csak aztán a minõség rovására megy. Az is ugyanolyan szerelgetés lenne, csak nem látnád hogy beletûnik, oszt annyi. Az alap SL-ben a motoralkatrészek egyformák voltak csak teljesítményben különböztek, ha lementem motornézetbe és klikkeltem a cuccra hogy betegye, csak simán beletûnt. Ezzel az erõvel lehetne úgy is ahogy én mondtam. Egyelõre még nincs fél millám új gépre..

KapuBen
aki hifit szeretne csinálni itt a leírás:
1. KATT IDE
2. ha lejött lefuttatjuk és felrakja az audio tuningot
3. elindítjuk a sl-t és fenn van az audio tuning

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Gibor a bukócsövet te hogy raktad be a játékba?
Kérlek írd le!csá

Kapuben légyszíves add már meg az msn címed!Itt nem bírom leírni amit akarok.Légyszíves írd már le!

kemszi2
ezzel teljesen egyet értek lásd: #39650
streeter
Ennek a játéknak pont ez a szerelgetés a lényege és a legfontosabb része. Ezt mindenféleképpen meg kell hagyni. Akkor elveszne a játék varázsa és fél év után mindenki törölné lefele.

SZilaJMaGGoT
Na ezt valahogy úgyértettem ahogy flatoutba volt, csak kicsit komolyabban...

SZilaJMaGGoT
Én se stage-ekre gondoltam.. Hanem ott lenne mondjuk greddy turbo, modell, tulajdonságai, meg ilyenek, és úgy veszel valamit, és nem mindig a drágább cucc lenne a jobb. Mrt én pl gt4-be vettem egy turbót, az olcsó volt, aztán meg valami drágább tuningot, nem tudom mit, és nem lehetett turbóval együtt használni, de kevesebb lóerõt adott mint a turbó.. Ez a kattintgatós berakás nem feltétlenül fontos. Elég ha a boltba látod az alkatrészt.. Attól lennének a motor a kocsiban, megtudnád nézni meg minden, csak nem tudnál vele csinálni semmit, max színezni. Vagy ha lenne valami leegyszerûsítõ tuning, leszedné róla a fölösleges burkolatot meg ilyeneket.

malter
az jo is ha sok a beállitás,de a szerelés maradjon!!:)ne olyan legyen már hogy turbo stage 1-4ig ez sablonos
kemszi2
Ha kész van egy alkatrész a 3ds max-ban(jelen esetben egy toronymerevítõ) mi a következõ lépés hogy bekerüljön a játékba?Nem tudna vki kiokosítani?
SZilaJMaGGoT
Az egy dolog... Nekem 768 a memóriám, mostanság nem a legbrutálabb, de az SL-hez simán több kell... Az meg simán jó ha sok a beállítás az alkatrészeken...

malter
de ez a katt és rajta van a cucc:Pa gtbe csak a beállitás részletes amemoria meg lassan 1g a min szal:)
SZilaJMaGGoT
De kurvára eszi a memóriát, és az csak jó lenne ha olyan tuning lenne mint a gt-be csak részletesebben.. A legtöbb játékba pont nem olyan van mint gt-be..

malter
gt-s tuning nem jo az van minden játékba,ez pont ettöl egyedi
SZilaJMaGGoT
És komolyabb törés modell, úgy hogy a kocsit abszolút total károsra törhessem..

SZilaJMaGGoT
Hát igen és milliárdos gép kell hozzá... Szerintem a tuning olyan kellene legyen mint a gran turismo-ba. Az alkatrészeket ugyanúgy veszed, állítgathatod, csak nem látod. Ettõl függetlenül lehetne 3d-s motor a kocsiban, csak éppen egyetlen elemnek számítana.

kemszi2
ha nem lenne a játékban ilyen szétszedhetõség szerintem már halott lenne a játék.ettõl yó ez ajáték.enélkül....mint a processzor hûtõ nélkül:D
HELP!!!
Csináltam egy új váltót V8-as motorhoz!
Faszául mûködik meg minden, de csak ha egy másikat írok felül!
Hogy csináljam meg, hogy teljesen új alkatrészként kerüljön a katalógusba?
12346
végülis mondasz vmit.

ALIENwoods
szerintem az FPS látná kárát, az hogy mivan egy adott típuson csak 10-20 sor, alkartészektõl függõen, de egy egy alkatrész poligonszáma...

szal lényeg az optimalizálás

12346
csak ne menjen a részletesség rovására. hiányozna ez a szétszedhetõség.

MikX
Mondjuk ez még nem garancia rá, de 2007-ben, sõt még most is alapnnak kell lenni a Multi lehetõségnek egy játékban...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hát gondolom az lesz, mert egy ilyen játéknak kell multi fõleg hogy már a crc-ben is ottvan.

ítam levelet az invictusnak, hogy mi várható! nem akart elárulni semmit! de annyit mégis elcsöppentett hogy ON-Line játék lessz!
Bár én ezt sem venném 100% biztosra!
12346
kb:) az persze más kérdéskör, hogy a kivitelezés nem lenne ilyen egyértelmû^^ de hát én csak egy végfelhasználó vok <#vigyor3>

12346
ha jól tudod? még arról sincs szó sztem, hogy egyáltalán lesz:D csak a szavazás alapján kéne lennie:)

kb egy "kisseb" script azt ennyi sztem meg a játék motorja ismerje be az m3u stb.. fáljokat.

12346
mondjuk ja, biztos megoldható:)

jah tényleg!
meg ha jól tudom on-line játék lessz!
akkor meg tényleg élõben jöhetne a zene! nem mindig ugyan az!
:)))
ez jó ötlet
megoldható.

12346
trónolás közben jutott eszembe, hogy az esetleges köv sl-ben vajh meg lehetne-e oldani, hogy akár m3u-ból, pls-bõl stb olvassa be a zenéhez az utat. egyrészt helytakarékosság céljából ugye, + talán netes rádiókhoz is csatlakozhatna;)

12346
-savenek nem sok értelme lenne sztem, mert minden sl egyedi. mellesleg nem is tom miben lennél elõrébb egy mentéssel:)
-olvsani kéne. kismilliószor le lett írva, hogy nincs. és még 6000 hsz-t se kéne visszaolvasni a válaszig.
-sztem elég egyértelmû, hogy a lada nincs kész. autókhoz a linkek meg ott vannak a banner alatt. berakás meg csak sima bekoppintás a cars\racers könyvtárba.

Hatton
Sziasztok lennne 1 pár kérdésem.
-Nem tudna vki küldeni nekem 1 savegamet?
-Létezik magyarítás a játékhoz?
-Ezeket a kocsikat (pl:Lada)honnan lehet beszerezni és hogy kell berakni a játékba??
Válaszokat elõre is köszönöm.

www.big-boxing.hu | Boxing & BMW 4ever!!!

Zsír ez a Lada már várom.
Lenne egy kérdésem, mért van az hogy a garázsomból csak úgy kitörlõdnek a kocsik???Csak úgy teljesen magától.
<#taps><#taps><#taps><#taps>