46059
.
  • n0rad
    Alien, elég jó kis Bolondok Napja -összeállítás az Invictus részéről :P :P :P

A lényeg nem a kocsik száma lenne, hanem a moddolhatóság, a lehető legrészletesebben,[40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehető legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felniből 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretező funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérőt; gumikkal ugyanígy/ pl.] és persze a verseny élvezhetőségének kialakítása

• streeter
    Szerintem ilyen egy DragMustang:D

• romet
    És van róla kép??
  • ALIENwoods
    én arra gondoltam hogy a 3 város összekötő úthálózíat lenne ilyen, s ott lenne 1-2 off-road pálya is :P
  • 12346
    sőt én még a városhoz sem ragaszkodnék. nagy város helyett bejönne egy kevesebb útvonalból álló, ámde részletgazdagabb mucsai úthálózat is akár. a már említett hosszú hángérien fílinges utakkal, forgalommal. meg földes utak az erdő szélén stb:D meg akkor már körbe-körbe járó traktor a szántón, meg ilyenek:))) na jó, nem esek túlzásokba^^
    de azér lehessen tépni is, meg lájtosan tájat nézegetni lájt zene mellett:))
  • allyouneedisme
  • streeter
    Hát ez igazán jól hangzik. Ha ez tényleg mind benne lesz akkor nagyon tuti lesz. AZ a 25-35 kocsi meg a licenszelt dolgok.... Végre kiemelkedhetne egy kicsit a magyar játékgyártsá a porból. Ha ez a game bejön akkor NFS-eknek annyi.
    Várjuk a mihamarabbi megjelenést :)
  • ALIENwoods
    nem is mondtam még hogy mik lesznek multiban...
  • ColdFire
    hogy tudok moddolni egy 3d-s autot?
    program, vagy script,meg hasollok?
  • kemszi2
    Ha ez mind benne lesz és a feeling is megmarad azt hiszem min. 5 évre le fog kötni a játék:D(főleg ha moddolható is lesz)
  • kemszi2
    ehh elakadt a szavam
  • ALIENwoods
    Kúrva nagy,
    Kaptam 5 képet az SL3 koncepcióról, természetesen közbe még mást készítenek, de előre tekintőek.
    Kb 25-35 kocsit terveznek, a liszenszek fele folyamatban, s egy két régi kocsi is visszaköszön majd, pl.: Remo, Ninja, Eivagen. Természetesen lesznek létező kocsik is mint, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, Mazda, Ford, BMW...
    Ha minden jól megy 3 város kaphat helyet a programban, pontosabban össze lesz fűzve az SL2 és SLR:R-s város, ill. lesz egy vadiúj 3. is amiről egyenlőre nem mondtak semmit. A városokat vidéki utak köztik össze, s lesznek különböző tesztpályák, a városok közt. S az új teszt motor lehetővé teszi a nagy területek renderelését. Egy átlag gépen (P4 ~2GHz, 512 RAM, ATi 9500) is gondnélkül futhat, igaz közép grafikán.
    A karrierről kicsit:
    Rocsderbi versenyző ként fogod kezdeni egy Trabantal. Igen ez is lesz benne. Majd neked kell eldöntened, hogy off-road vagy pályaversenyző leszel. Ennek köszönhetően lesznek speciális versenyek ami alapján ezt eldöntheted.
    Nagyon vártuk és most lesznek drift versenyek (ettől még az én állam is leesett. Kezdetben több garáz közül választhatsz, kb. azonos felszereltséggel, majd ha megszerezted a kellő pénzösszeget, s legyőztél már 1-2 klub versenyzőt akkor felvételt nyerhetsz egy hivatalos illegális versenyklubba, mit ami idáig volt SLR:R-ben.
    Az új grafikus motornak köszönhetően lesz a CRC-ben már megvalóstott koszolódás és törés. Ráadásul egyes városokban találhatók lesznek kisebb bárok ahol a versenyzők gyülekeznek, nappal és éjszaka a draghez. Ne csodálkozz továbbá ha egy tuningot kocsi egyik lámpánál mellég áll s kihív.
  • streeter
    Az a supercharger azrért van úgy mert a v10-es moci a v8-asból lett csinálva/átalakítva. És mivel messzebről nézed a cuccot valamiért a v8-as charger jelenik meg. Nem lehet tudni miért, de ez van sajnos.
  • vki
    Hogy raktad bele a Mustang motorját (a V8 az még OK, de a Turbonetics tuningot?)?
  • ColdFire
    New Car:
    NC1
    NC2
  • vki
    Csá! Van ez a 0.95-ös Mustang Boss, abban pedig egy kibaszott durva motor. Sajnos csak ahhoz az egy típushoz lehet használni, mert a készítő nem a parts/engines-be rakta, hanem kocsi fájlai közé. Valakinek nincs kedve azt kiszedni, és az MC_Superduty cuccai-ba beleírni?
  • ColdFire
    ez egy V10es, meg egy 8as lol
  • ColdFire
    hát nézd már meg jobban, két motor van egymásba...
  • SZilaJMaGGoT
    supercharger...
  • ColdFire
    EZ AZ NA:D
  • ColdFire
    http://lala13.atw.hu/sl_shot103.jpg
  • SZilaJMaGGoT
    irfanview:P
  • ColdFire
    hogy tudom megcsinálni, hogy a screenshotokat .JPG-be mentse?
  • Vlala #40869
    Jó kis mod! Többek között, néniket tesz az autókereskedésekbe. :)
  • ColdFire
    ah, megvan, feltörtem :DDDDDDDD
    gom-team
  • ColdFire
    Revamped SLRR Texture Pack <---- ehez mi az instalion password? kéri telepítésnél...
  • ColdFire
    GMi van msned?
  • ColdFire
    köszönöm
  • 12346
    de hülye vagyok:/
    ha erre gondolsz persze. a 2.3.0.-as peccset levették a szpemmerek miatt. de amúgyis csak alpha, szal sztem jobban jársz, ha vársz.
  • 12346
    dik te a c-re rakod a játékaidat? mást is?:c akkor a format nálad mókás lehet:D

a főoldalon is kint figyel még a recent downloads-ok között "Revamped SLRR Texture Pack" néven.
    vagy itt megtalálod:
    Download > SLRR > Misc. > Revamped SLRR Texture Pack
  • ColdFire
    hol van a GOM honlap-on a SLRR-hez a GOM updateje vagy milye?
  • SZilaJMaGGoT
  • ColdFire
    lol!
    nézzétek meg a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\music\Race_chase elérhetőséget, és ott van egy olyan szám hogy "atomkemenytuning" :D
  • 12346
    ilyenkor alt+f4, és az előző mentésed marad meg. vagy el kellett volna menteni az autót a főmenüben a "save car" pontnál, aztán "load car"-nál kedvedre zúzhatod.
  • 12346
    kösz arcok, végülis megoldódott a kérdés:)
  • ColdFire
    bakker!
    1500Hp kiesett az autómból!!!
    nem lehet verseny előtt menteni? egyszerűen ütköztem, és volt motor nincs motor.
  • ALIENwoods
    autómatán ment mikor teljesen kilépsz, ki is írja ezt mikor rákérdez hogy tényleg ki akarsz e lépni
  • ColdFire
    jó reggelt emberek!
    lenne egy kérdésem!
    hogy tudok menteni a játékba?
    menübe ki és Save Car?
    Mer Save Carrier nincs...
  • streeter
    Pontosan. Ha tagolod a mondataidat és nem egybe írsz 3 mondotot akkor könyebb értelemzni a mondanivalódat. Ez a hsz-ed eggyáltalán nem volt értelmes :D
  • SZilaJMaGGoT
    Hehe... Nem tudom hogy érti, de ott arról van szó hogy nehezen jött rá hogy mit is akarsz ott mondani, mert nem tagolod a mondataidat... :DDD