46059
.
-
n0rad #40895 Alien, elég jó kis Bolondok Napja -összeállítás az Invictus részéről :P :P :P
A lényeg nem a kocsik száma lenne, hanem a moddolhatóság, a lehető legrészletesebben,[40db bodykit egy kocsihoz; vagy a lehető legtöbb felni berakása, ki is agyaltam egy rendszert, hogyan lehetne megoldani /nem lenne ugyanabból a felniből 5fajta, a méretek miatt, hanem egy méretező funkcióval be lehetne állítani a kívánt szélességet, és átmérőt; gumikkal ugyanígy/ pl.] és persze a verseny élvezhetőségének kialakítása
-
#40894 Szerintem ilyen egy DragMustang:D
-
#40893 És van róla kép?? -
#40892 én arra gondoltam hogy a 3 város összekötő úthálózíat lenne ilyen, s ott lenne 1-2 off-road pálya is :P -
#40891 sőt én még a városhoz sem ragaszkodnék. nagy város helyett bejönne egy kevesebb útvonalból álló, ámde részletgazdagabb mucsai úthálózat is akár. a már említett hosszú hángérien fílinges utakkal, forgalommal. meg földes utak az erdő szélén stb:D meg akkor már körbe-körbe járó traktor a szántón, meg ilyenek:))) na jó, nem esek túlzásokba^^
de azér lehessen tépni is, meg lájtosan tájat nézegetni lájt zene mellett:)) -
#40890 -
#40889 Hát ez igazán jól hangzik. Ha ez tényleg mind benne lesz akkor nagyon tuti lesz. AZ a 25-35 kocsi meg a licenszelt dolgok.... Végre kiemelkedhetne egy kicsit a magyar játékgyártsá a porból. Ha ez a game bejön akkor NFS-eknek annyi.
Várjuk a mihamarabbi megjelenést :) -
#40888 nem is mondtam még hogy mik lesznek multiban... -
#40886 hogy tudok moddolni egy 3d-s autot?
program, vagy script,meg hasollok? -
#40884 Ha ez mind benne lesz és a feeling is megmarad azt hiszem min. 5 évre le fog kötni a játék:D(főleg ha moddolható is lesz) -
#40883 ehh elakadt a szavam -
#40882 Kúrva nagy,
Kaptam 5 képet az SL3 koncepcióról, természetesen közbe még mást készítenek, de előre tekintőek.
Kb 25-35 kocsit terveznek, a liszenszek fele folyamatban, s egy két régi kocsi is visszaköszön majd, pl.: Remo, Ninja, Eivagen. Természetesen lesznek létező kocsik is mint, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, Mazda, Ford, BMW...
Ha minden jól megy 3 város kaphat helyet a programban, pontosabban össze lesz fűzve az SL2 és SLR:R-s város, ill. lesz egy vadiúj 3. is amiről egyenlőre nem mondtak semmit. A városokat vidéki utak köztik össze, s lesznek különböző tesztpályák, a városok közt. S az új teszt motor lehetővé teszi a nagy területek renderelését. Egy átlag gépen (P4 ~2GHz, 512 RAM, ATi 9500) is gondnélkül futhat, igaz közép grafikán.
A karrierről kicsit:
Rocsderbi versenyző ként fogod kezdeni egy Trabantal. Igen ez is lesz benne. Majd neked kell eldöntened, hogy off-road vagy pályaversenyző leszel. Ennek köszönhetően lesznek speciális versenyek ami alapján ezt eldöntheted.
Nagyon vártuk és most lesznek drift versenyek (ettől még az én állam is leesett. Kezdetben több garáz közül választhatsz, kb. azonos felszereltséggel, majd ha megszerezted a kellő pénzösszeget, s legyőztél már 1-2 klub versenyzőt akkor felvételt nyerhetsz egy hivatalos illegális versenyklubba, mit ami idáig volt SLR:R-ben.
Az új grafikus motornak köszönhetően lesz a CRC-ben már megvalóstott koszolódás és törés. Ráadásul egyes városokban találhatók lesznek kisebb bárok ahol a versenyzők gyülekeznek, nappal és éjszaka a draghez. Ne csodálkozz továbbá ha egy tuningot kocsi egyik lámpánál mellég áll s kihív. -
#40881 Az a supercharger azrért van úgy mert a v10-es moci a v8-asból lett csinálva/átalakítva. És mivel messzebről nézed a cuccot valamiért a v8-as charger jelenik meg. Nem lehet tudni miért, de ez van sajnos. -
#40880 Hogy raktad bele a Mustang motorját (a V8 az még OK, de a Turbonetics tuningot?)? -
#40879 New Car:
NC1
NC2 -
#40878 Csá! Van ez a 0.95-ös Mustang Boss, abban pedig egy kibaszott durva motor. Sajnos csak ahhoz az egy típushoz lehet használni, mert a készítő nem a parts/engines-be rakta, hanem kocsi fájlai közé. Valakinek nincs kedve azt kiszedni, és az MC_Superduty cuccai-ba beleírni? -
#40877 ez egy V10es, meg egy 8as lol -
#40876 hát nézd már meg jobban, két motor van egymásba... -
#40875 supercharger... -
#40874 EZ AZ NA:D -
#40873 http://lala13.atw.hu/sl_shot103.jpg -
#40871 irfanview:P -
#40870 hogy tudom megcsinálni, hogy a screenshotokat .JPG-be mentse? -
Vlala #40869 Jó kis mod! Többek között, néniket tesz az autókereskedésekbe. :) -
#40868 ah, megvan, feltörtem :DDDDDDDD
gom-team -
#40867 Revamped SLRR Texture Pack <---- ehez mi az instalion password? kéri telepítésnél... -
#40866 GMi van msned? -
#40865 köszönöm
-
#40864 de hülye vagyok:/
ha erre gondolsz persze. a 2.3.0.-as peccset levették a szpemmerek miatt. de amúgyis csak alpha, szal sztem jobban jársz, ha vársz. -
#40863 dik te a c-re rakod a játékaidat? mást is?:c akkor a format nálad mókás lehet:D
a főoldalon is kint figyel még a recent downloads-ok között "Revamped SLRR Texture Pack" néven.
vagy itt megtalálod:
Download > SLRR > Misc. > Revamped SLRR Texture Pack -
#40862 hol van a GOM honlap-on a SLRR-hez a GOM updateje vagy milye? -
#40861 -
#40860 lol!
nézzétek meg a C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\music\Race_chase elérhetőséget, és ott van egy olyan szám hogy "atomkemenytuning" :D -
#40859 ilyenkor alt+f4, és az előző mentésed marad meg. vagy el kellett volna menteni az autót a főmenüben a "save car" pontnál, aztán "load car"-nál kedvedre zúzhatod.
-
#40858 kösz arcok, végülis megoldódott a kérdés:) -
#40857 bakker!
1500Hp kiesett az autómból!!!
nem lehet verseny előtt menteni? egyszerűen ütköztem, és volt motor nincs motor. -
#40856 autómatán ment mikor teljesen kilépsz, ki is írja ezt mikor rákérdez hogy tényleg ki akarsz e lépni -
#40855 jó reggelt emberek!
lenne egy kérdésem!
hogy tudok menteni a játékba?
menübe ki és Save Car?
Mer Save Carrier nincs... -
#40854 Pontosan. Ha tagolod a mondataidat és nem egybe írsz 3 mondotot akkor könyebb értelemzni a mondanivalódat. Ez a hsz-ed eggyáltalán nem volt értelmes :D -
#40853 Hehe... Nem tudom hogy érti, de ott arról van szó hogy nehezen jött rá hogy mit is akarsz ott mondani, mert nem tagolod a mondataidat... :DDD