46059
.
  • SZilaJMaGGoT
    És hol marad a versenyzés?? : / Én a saját verdámat csinálgathatnám, max a saját részing tímemét, de nem akarok az SL3-ba végig GEARHEAD-ezni...
  • k8bal
    ekkora lófazs jóskát!
    nem létezik hogy valaki alapjáraton ilyen hülye...
  • kemszi2
    Street Legal Tycoon:)
  • streeter
    Az az jó lenne. Egy olyan szála a történetnek, hogy eleinte a saját verdádat bütykölgeted majd jönnek a haverok és végül alapítasz egy céget és jönnek a megbízások. Aztán jönnének a felkérések, hogy kiállításra vagy éppen gyorsulási vagy drift versenyre kell verdát építened. Ha nem telejsíted a határidőt akkor kevesebb lóvét kapsz. Ha meg valami versenyről vagy kiállításról késel akkor csökken a presztizsed. Hogy a határidővel is problémáid legyenek várni kellene a cuccokra. Ha valami különleges cuccot rendelsz akkor az több hét mire megjön, meg késik meg ez az. Meg a festés is olyan lenne, hogy nem elemenként egybe hanem mintaz 1. részbe spray-vel kéne fújni.

Ami fontos lenne az még a teljesítmény elatálása. Hogy mondjuk egy alap golf-ba ne legyen már 200lovas moci. Legyenek ilyen 1.4-1.6-os 80-100 lovas mocik is. Meg persze a tuning 3-4-5ezres motorok 500-600-700 lóerővel.
  • kemszi2
    ez nem is olyan rossz dolog,,partseditor"a választott lökháritóra/szélesítésre/küszöbre stb-re különböző mintákat lehetne kialakítani.(légbeömlők ilyesmi)
  • allyouneedisme
    én az alkatrészek változtathatóságát amojan modellező progisra csinálnám persze sokkal 1szerűbbre.vagy ott van még a monster garage ötlete,hogy vennéd a nyersanyagot ésa szerelőid tudnának belőle dolgokat csinálni->hátránya hogy csak a beprogramozott modosításokat lehet megcsinálni ami kevesebb mint az első,mert az gyakorlatiag végtelen.MEg jó lenne ha lehetne munkákat vállalni mint a gearhead-ban.
  • n0rad
    Visszatérve az ötletekhez, azért a katalógusba lehetne egy kis dobozt a sarokba rakni, hogyan nézne ki az a kocsinkon --> És persze forgathatnánk is a nézetet

De még vannak ilyen elvetemült ötleteim, pl.

1.- Festés színkeveréssel

1 szín --> Matt
    1 szín +egy szürkeárnyalatos szín --> Metál
    legalább 2 szín +egy szürkeárnyalatos szín(mint lehetőség) --> Gyöngyházmetál

A színek kiválasztása amolyan photoshop-féle lenne, ki lehetne használni mind a 32 bitet :)

2.- Elemek egyénre szabhatósága vétel előtt
    Pl. Első lökhárító: Lehetőségként ott lenne pár ködlámpa-variáció, szélesség kiválasztása, stb.

3.- Egy-egy márka teljes kihasználtsága
    Gondolom sejtitek :)

Na meg persze a CHRISTY féle katalógus elemeinek használata :)

Mára ennyi ^^
  • zoolee
    Hááááát ja az rosszdolog a ban!Velem még nem fordult elő mer nem csitelek neten mag lan ban!
    Azt meg minek megy versenyre ha nem tud semmit.
    A szótár nem lesz mindíg vele !
    Szel nem tom mér írtam ezt de nem is érdekel !
    Nem csalok sehol az iskolában meg pláne nem ,
    s ezzel szerencsém volt nem meg tapasztalni a szaktanári róvór !
  • SZilaJMaGGoT
    Ez más tészta... Single-be csítelhetsz, de multiba nem...(különben dobnak a szerverről, VAC esetén meg bann) Szal mi a fasznak megy versenyre hogyha csal?? A verseny olyan mint a multi.. Az élet többi része, a karrier, az a single, ott csítelhetsz az előrejutás érdekében...
  • 12346
    off.
    okosság jön^^
    mindenki úgy jut előre az életben, ahogy tud:) mer mintha a "nagyemberek" mind a képességük/tudásuk miatt jutottak oda, ahova...:P
    csítelni kell:)
    on.
  • Vlala #40925
    off Nálunk angol megyei versenyen volt szótárgép az egyik kiscsaj zsebében/kezében, végig azt nyomogatta. Nem akartam paraszt lenni, hogy beköpöm, de a végén gratuláltam a továbbjutásához és az arcához is.

on:
    Megbütyköltem a tuningmodot :) visszamásoltam az eredeti zenéket (mire jó a biztonsági másolat?) most majdnem jó, a Duhennek ugyan nincs hangja, de a többi sem fagyogat. Ha valakinek küldenék errorlogot, meg tudná mondani, mitől lép ki néha?
  • ALIENwoods
    na vége a versenynek megint itthon vagyok, és az offolást is befejeztem :D
  • ALIENwoods
    de szopás, OKTV verseny döntőről vagyok erre itt is van net, meg mindenféle
    röhej,

gyertek MSN-re segíteni
  • romet
    KÖSZI
  • Vlala #40921
    A karbon hangláda nagyon durva :)
  • Ombika
    Ahol az autod van es miutan beirtad rakattintasz az allitokulcsra,ami a villaskulcs mellett van!!
  • Ombika
    Loll mindent rosszul ert es rosszul ir, uristen meg gyakorolnia kell!!
  • romet
    Hogy lehet benne pénzt keresni a kódot hova kell beirni?
  • streeter
    Mert föl lett nagyítva a karbon hogy befedje az egészet :D Majd csinálok romálisabbat :D
  • SZilaJMaGGoT
    1. Túl sok a karbon. 2. Túl nagyok a szemcsék vagy mi a fene.. :D
  • kemszi2
    ez a ,,háttér"a 2.3.0patch-től van?
  • streeter
    Egy szolíd Eclipse kis carbonnal. Ezt így el is fogadnám :D Nekem nem kell több tuning ennél.

• romet
    és akkor hova kell beirni???
  • zoolee
    Bazmeg nézz vissza !!!
    Megtalálod !
    (ha nem vagy hót gyökér !!!)

Segítek én írtam de úgy hogy ne más nevénél keresd!

Sőőt hogy ne kérdezz több faszságot nesze !

begformoney - 100000 $

letmeroc - egyből a roc ra visz !!!

• allyouneedisme
    A polgár jenő úrho'......
  • ALIENwoods
    a kikötőben
  • ALIENwoods
    sokadik
  • romet
    a kiegészités autók hol vannak a használt autóknál vagy az ujjaknál
  • romet
    hanyadik hozzászólásban van?
  • zoolee
    Nézzén vissz!
  • romet
    Megoldódott
    de van a játékhoz valami kód vagy mentés hogy sok pénzem legyen?
  • ALIENwoods
    úgy bazd
  • zoolee
    Ezt még én sem !
    Pedíg az én íráásom ......
  • SZilaJMaGGoT
    Bazmeg ebből nem érteni semmit.. Kicsit tagoldhatnád a mondataidat.
  • romet
    ÜDV

hogy kell a 2.03 verzióra feltelepiteni a 2.21 -es verziot a 2.18-as verziot
    ezt irta ki

Check...
    Check: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    CRC Error: cars\racers\Baiern_data\scripts\Baiern_CoupeSport.class
    Cancel install...
    Install aborted.
    Error code: -7

• kemszi2
    jaja.Arra nagyon vigyázni kell
  • ALIENwoods
    cask nehogy átmenjübnk NFSbe :D
  • SZilaJMaGGoT
    Hát az scale... :D
  • streeter
    Az jó lenne tényleg mert így tele van a catalog csomó felnivel. Hogy Szilaj te is értsd :D Lenne 1db felni és amikor kiválasztod hogy milyen széles meg hány colos legyen. Ez tényleg egy jó ötlet.
  • SZilaJMaGGoT
    Scale??