Street Legal - Az Invictus játéka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon zsír!!!!
limewiret ????
Discreet.3d.Studio.Max.5.1.inc.Character.Studio.4.0-VOX
zsír😊
honnan lehet letölteni a 3dsmax 7 et ingyen ??????
ja és mindenkinek bocs ha fel basztam az agyát azzal a naon hülye be írással bocs
Nissan 300zx
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
ott vannak még a 3 hengeres motorok is!
vagy akár az 5 hengeresek! mert ugye azokból is van bõven!
egyébként egy Suzuki tényleg jó lenne! én nagyon szeretnék egyet!
egy szép 92-es sedan kasznit! 😊))))
Valaki nem akar öszedobni egy három hengeres Suzukit?
Csak mikor bebújtam az ágyba ez jutott eszembe! Hogy a játéknak még millió kiforratlan részlete van! Még milliû és millió dolog hiányzik, amitõl még színesebbé és egyedibbé lehetne tenni egy-egy autót!
Ennyi!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Pl.: V4, VR6, 4henger boxer, 6hengeres boxer, W12, V16
Igaz ezek egynémelyikének nem sok értelme van, de más a helyigényük és más az optika is! Meg ha valaki csinálni akar mondjuk egy igazi Porsche-t akkor nélkülözhetetlen a 6 hengeres boxer! Vagy ha egy igazi Golf-ot, Corradót, Ventot, Passatot akkor meg a VR6! Meg persze ne feledkezzünk meg a 2 hengeres Polski motorról és ugyebár a Mazdák Wankel motorjáról sem!
Meg ha már itt tartunk, akkor a különbözõ motorokhoz, turbo, kompresszor, G-töltõ! Vagy akár Dízel porlaszó, 1 karburátor vagy 2 3 4, és persze a benzin befecskendezés!
Kérdés! Miért nem csinálja senki ezeket? Vagy ha el is kezdi! Miért nem fejezi már be?
nem lehetne még egyszer megcsinálni azt, hogy felteszed egy tárhelyre a street legalt? tudom, hogy nagy kérés, meg hogy illegális... csak egy próba 😊 hm? bocsika, csak érdekelne a dolog 😊
Ja, és nem tudnál esetleg még 1-2 képet betenni arról a félig kész wankel-motorról? (ok, hogy leállt a project, de azért érdekel, hogy milyen lett volna 😊
elõre is köszi 😊
Add már meg légyszíves az msn címedet.Szeretnék veled beszélni.Amúgy király a bukócsõ csak vastag.csá
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
azt meglehet vhogy cisnálni hogy egy autóba olyan motort rakni amit eredetileg nem lehet?
pl egy DOdge Charger-be egy v12-eset?
ha igen akkor léci írja le vki! elõre is köszi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
pénzcsít: "begformoney"-t beírni mikor a garázsban vagy, aztán csavarhúzó megnyom.
aztán mosmá faszom
küldjetek mentést C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save\carrer
a címem battadanivfreemail.hu pls!!!!
Ja és valaki elküldené a mentését ÿsok pénzel jó verdákal😄 )
[email protected]
lécike elõre is köszöntem
Bár sokan meg a makettezést nem bírnák idegekkel... 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sokat dolgozik vele, mikor felmegyek, mindíg ezt bütyköli 😄
pár kép: