Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az ilyen képeket honnan szeded?????

Nagyon zsír!!!!
bocs de fontos nem látta valahol valaki a
limewiret ????

12346
én spec dc-rõl szedtem ilyeneket. találtam max 5-öt is. annak meg kifejezetten örülök, hogy nem vmi szedett-vedett akárhonnan való cumó:
Discreet.3d.Studio.Max.5.1.inc.Character.Studio.4.0-VOX
zsír😊

off hülye kérdés de naon kérem a válasz adót hogy norm válasz legyen

honnan lehet letölteni a 3dsmax 7 et ingyen ??????

jajaja király mint az ujj oldalad

ja és mindenkinek bocs ha fel basztam az agyát azzal a naon hülye be írással bocs

streeter
Ez jól néz ki.

Nissan 300zx

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

kemszi2
ha már ennyire belemelegedtünk akkor csináljunk hibrid autókat
12346
én spec akkor szeretnék egy tuningolható 424-est

csillagmotort, gõzgépet valaki? (nem, sugárhajtómûrõl szó sem volt.)

12346
na mer aztán a suzik olyan rengeteget változtak az elmúlt tizenakárhány év alatt, hogy neked pont egy 92-es kell😄

nah tényleg!
ott vannak még a 3 hengeres motorok is!
vagy akár az 5 hengeresek! mert ugye azokból is van bõven!

egyébként egy Suzuki tényleg jó lenne! én nagyon szeretnék egyet!
egy szép 92-es sedan kasznit! 😊))))
Sors kettes hosszában, kispolski powa. Ki ne hagyd a listáról!
Valaki nem akar öszedobni egy három hengeres Suzukit?

malter
szedd le az addonokat, amiket felsoroltál annak a legalább a fele megvan v12 diesel motyok stb
Majd lehet egyszer talán tényleg nekirugaszkodom, de most még nagyon nem értek az egészhez! Még most tanulom a scriptelést! Nemsoká jön a 3D Max!
Csak mikor bebújtam az ágyba ez jutott eszembe! Hogy a játéknak még millió kiforratlan részlete van! Még milliû és millió dolog hiányzik, amitõl még színesebbé és egyedibbé lehetne tenni egy-egy autót!
Ennyi!
kemszi2
egy kis alkatrész legyártása is elég nagy feladat
SZilaJMaGGoT
Az oroszok már adtak ki wankeles ladát is 😄DD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

12346
nah akkor elõtted a feladat. kezdd el ezeket megcsinálgatni. sok sikert.

Én most azon gondolkodtam, hogy nem csak a Wankel motor hiányzik még a palettáról! Van még sokféle motor ami nincs meg a játékban!
Pl.: V4, VR6, 4henger boxer, 6hengeres boxer, W12, V16
Igaz ezek egynémelyikének nem sok értelme van, de más a helyigényük és más az optika is! Meg ha valaki csinálni akar mondjuk egy igazi Porsche-t akkor nélkülözhetetlen a 6 hengeres boxer! Vagy ha egy igazi Golf-ot, Corradót, Ventot, Passatot akkor meg a VR6! Meg persze ne feledkezzünk meg a 2 hengeres Polski motorról és ugyebár a Mazdák Wankel motorjáról sem!
Meg ha már itt tartunk, akkor a különbözõ motorokhoz, turbo, kompresszor, G-töltõ! Vagy akár Dízel porlaszó, 1 karburátor vagy 2 3 4, és persze a benzin befecskendezés!
Kérdés! Miért nem csinálja senki ezeket? Vagy ha el is kezdi! Miért nem fejezi már be?
ALIENwoods
Streeter!
nem lehetne még egyszer megcsinálni azt, hogy felteszed egy tárhelyre a street legalt? tudom, hogy nagy kérés, meg hogy illegális... csak egy próba 😊 hm? bocsika, csak érdekelne a dolog 😊
Ja, és nem tudnál esetleg még 1-2 képet betenni arról a félig kész wankel-motorról? (ok, hogy leállt a project, de azért érdekel, hogy milyen lett volna 😊
elõre is köszi 😊
kemszi2
és ez csak a festés!!!hol van még a többi.
GIBOR

csá Gibor!
Add már meg légyszíves az msn címedet.Szeretnék veled beszélni.Amúgy király a bukócsõ csak vastag.csá

k8bal
bocs benéztem! sry...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
baszz... nem jó! mert amit ír h kéne progi az azon a magyar oldalon volt fent ami má nem léteziK! :S

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Kössz, bár tény hogy még mindig semmit sem lehet festeni 😞( De sztem a texturával van a problem de majd meg lessz oldva valahogy addigis inkább végzek mindennel...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

k8bal
köszi! ha nem megy vmi kérdezek! 😊

Persze, a Gom-on vanis tutorial.

k8bal
hali! régen jártam erre!400 új üzi.. lehet ezekben vagy ez elött már volt de nagyon érdekelne:
azt meglehet vhogy cisnálni hogy egy autóba olyan motort rakni amit eredetileg nem lehet?
pl egy DOdge Charger-be egy v12-eset?
ha igen akkor léci írja le vki! elõre is köszi!

MikX
Ha a külsejérõl van szó, akkor nemigen, meg oda egy spray-s kell, azmeg 1500 körül van, és nem elég 2-3 autóra... Egy makettre kell legalább egy alapozóréteg, 2 fedõéteg, meg még legalább egy, amivel fényes lesz, vagy színtelen lakkból 3-4 réteg... Tehát a festése csak 3000 körül van 1 nek, meg persze az alapozófeték, ami mondjuk elég 2 autóra, akkormár 4500...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

streeter
De azzal a festékkel 2-3 autót simán le lehet festeni.<#wink><#smile>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

12346
tom. még jópár évvel ezelõtt engem is érdekelt a téma, de asszem másra szívesebben költök. így inkább max csak nézem😊

kemszi2
<#banplz>😄kmolyan makettezéshez csak egy normáli festék 500ft-körül van
12346
😄
olcsóbb is, meg ha azt "összetöröd", nem akkora para😄

kemszi2
én mind2-õt szeretem.csak a számítógépes modellezés kicsit olcsóbb<#nyes>
kemszi2
az emberiség egyik nagy találmánya a FAQ/GYIK.Gyengébbek kedvéért gyakran ismételt kérdések....könyörgöm azt nem csak poénból találták ki.olvasd el mielõtt hülyéket kérdezel.Ezzel csak azt éred el hogy mindenki lefog baszni és aztán te leszel megsértõdve...
12346
sírok bazmeg.. nincs mentés még most se! mivel mint már pár hsz-al ez elõtt ugattam, minden kurva sl egyedi... azokat a kibaszott autókat meg a kereskedõknél kell keresni. majd meglesznek. ha ezek nem lettek az elõzõ 5 lapon vagy 6x átrágva, akkor egyszer sem.

pénzcsít: "begformoney"-t beírni mikor a garázsban vagy, aztán csavarhúzó megnyom.

aztán mosmá faszom

kifli
segítsen valaki mert feladom letöltötem ezt a sok szar drága kocsit azt most egyiket se tudom megvenni😞
küldjetek mentést C:\Program Files\Activision Value\Street Legal Racing\save\carrer
a címem battadanivfreemail.hu pls!!!!
kifli
van más oldal is a fentin kívül ahol vannak jó cuccok?
Ja és valaki elküldené a mentését ÿsok pénzel jó verdákal😄 )
[email protected]
lécike elõre is köszöntem
MikX
Bizny, de én ezt már rég feledtam volna 😄
Bár sokan meg a makettezést nem bírnák idegekkel... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kemszi2
jó munkához idõ kell
MikX
Majd megcsinálja!
Sokat dolgozik vele, mikor felmegyek, mindíg ezt bütyköli 😄

kemszi2
a polski yó de az tény hogy a bukócsõnek nem ártana eggyel kisebb átmérõ<#hehe>
streeter
Legalább tuti nem törik össze a verda 😄

MikX
Minnt mondotam öcsém, kicsit vastag a bukócsõ sztem, de végülis jó!

streeter
Jó a bukócsõ<#eljen><#eljen><#eljen>

kemszi2
minek kell ehez magyarosítás???Még csak párbeszéd sincs benne nem hogy történet
A polskin elkezdtem a tuningotis meg már van hátsó lámpa is.
pár kép:

Könnyen és egyszerüen : nincs

kifli
A játékhoz sehol nem találok magyarítást segítsetek!!!
Elõre is köszi